免費預(yù)覽已結(jié)束,剩余2頁可下載查看
下載本文檔
版權(quán)說明:本文檔由用戶提供并上傳,收益歸屬內(nèi)容提供方,若內(nèi)容存在侵權(quán),請進(jìn)行舉報或認(rèn)領(lǐng)
文檔簡介
【快樂考生】2015屆高考英語一輪總復(fù)習(xí) unit 2 robots課時作業(yè) 新人教版選修7.閱讀理解a(2013重慶卷)the morning had been a disaster.my tooth was aching,and id been in an argument with a friend.her words still hurt:“the trouble with you is that you wont put yourself in my place.cant you see things from my point of view?” i shook my head stubbornlyand felt the ache in my tooth.id thought i could hold out till my dentist came back from holiday,but the pain was really unbearable.i started calling the dentists in the phone book,but no one could see me immediately.finally,at about lunchtime,i got lucky.“if you come by right now,” the receptionist said,“the dentist will fit you in.”i took my purse and keys and rushed to my car.but suddenly i began to doubt about the dentist.what kind of dentist would be so eager to treat someone at such short notice?why wasnt he as busy as the others?in the dentists office,i sat down and looked around.i saw nothing but the bare walls and i became even more worried.the assistant noticed my nervousness and placed her warm hand over my icecold one.when i told her my fears,she laughed and said,“dont worry.the dentist is very good.”“how long do i have to wait for him?” i asked impatiently.“come on,he is coming.just lie down and relax.and enjoy the artwork,” the assistant said.“the artwork?” i was puzzled.the chair went back.suddenly i smiled.there was a beautiful picture,right where i could enjoy it: on the ceiling.how considerate the dentist was! at that moment,i began to understand what my friend meant by her words.what a relief!文章大意那天早上對作者來說真是一個災(zāi)難,牙痛,又和朋友發(fā)生爭執(zhí)。但是在牙醫(yī)診所的經(jīng)歷使作者轉(zhuǎn)變了心情,認(rèn)識到朋友對她的批評是有道理的。1which of the following best describes the authors feeling that morning?acheerful.bnervous.csatisfied.dupset.解析:推理判斷題。由第一段“the morning had been a disaster.my.and id been in an argument with a friend”知心情極度郁悶。答案:d2what made the author begin to doubt about the dentist?athe dentists agreeing to treat her at very short notice.bthe dentists being as busy as the other dentists.cthe surroundings of the dentists office.dthe laughing assistant of the dentist.解析:細(xì)節(jié)理解題。由第三段內(nèi)容可知,作者覺得看這個醫(yī)生都不用等,有可能是因為他技術(shù)不好,沒有人去看病,這使作者對這位牙醫(yī)產(chǎn)生了懷疑。答案:a3why did the author suddenly smile?abecause the dentist came at last.bbecause she saw a picture on the ceiling.cbecause she could relax in the chair.dbecause the assistant kept comforting her.解析:細(xì)節(jié)理解題。由倒數(shù)第二段“suddenly i smiled.there was a beautiful picture,right where i could enjoy it:on the ceiling.”可知,作者看到天花板上有幅畫時便笑了。答案:b4what did the author learn from her experience most probably?astrike while the iron is hot.bhave a good word for ones friend.cput oneself in others shoes.da friend in need is a friend indeed.解析:推理判斷題。由倒數(shù)第二段最后一句以及第一段第三句可知,作者認(rèn)識到了自己應(yīng)該學(xué)會站在別人的角度去思考。put oneself in others shoes.“設(shè)身處地為別人著想”,合題意。答案:cb(2014常州模擬)jobs for abroad student in beijingad no.37120posted sept.23,2011 08:44 by castellariwe are an italian company engaged in high leveled italian coffee and coffee machine.now,we have a program which requires involving of foreign students in beijing.this is a job about selling our products online in the office to individuals or offices or any place where theres a need for coffee.youre required to work only at weekends.well offer you a favorable payment.for those whore interested,please contact ava.reply to:zhangaihui tel: 61212021office assistant needed(fulltime)ad no.40994posted sept.23,2011 10:55 by roybivexpireuk accessories brand is looking for a new talented person to develop with the company.you must be able to speak a little english and understand emails written in english.please send your personal information with expected salary to us.contact:josiereply to:info tel:63573038teaching in chinaad no.40894posted sept.23,2011 09:23 by teshifterwe have contacted most schools all over china and agreed to introduce many good foreign teachers to the schools.this is one of the best positions because you can work in different cities of china at different times.position:oral english teachers (fulltime)salary:8,000 rmb10,000 rmb per monthworking load:2022 hours per weekapartment:free fully furnished single accommodation,equipped with telephone,tv,air conditioner,fridge and so on.teachers qualification:ba/bs/tesl and having teaching experience is preferred.contact:foreign affairs manger,international departmentaddress:no.9 jiefang road,wuhan,hubeitel:86(0) 2782300522email:teachinglanguage2011 logistics(后勤)manager needed in shanghaiad no.41055posted sept.23,2011 17:01 by jobtranswe want to find 2 fulltime logistics managers for our forwarding company.requirements:(1)female;(2)bachelors degree(學(xué)士學(xué)位)or above;(3)3year working experience required.for more information,please visit our website:http:/tel:62875341文章大意本文為招聘廣告。第一則招聘業(yè)務(wù)員;第二則招聘辦公人員;第三則招聘教師;第四則招聘后勤經(jīng)理。5if you are able to speak a little english and understand emails written in english,you can apply for_.aan office assistantba teacher in chinaca job to sell coffeeda logistics manager解析:細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第二則廣告“you must be able to speak a little english and understand emails written in english.”可得到答案。答案:a6you can choose to be a teacher if_.ayou have threeyear working experiencebyour job involves selling products onlinecyou like to work at weekenddyou are interested in working in different cities of china解析:細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第三則廣告“this is one of the best positions because you can work in different cities of china at different times.”可得到答案。答案:d7if you want to be a fulltime logistics manager for the forwarding company,you can make a telephone call to_.a61212021b62875341c86(0) 2782300522d63573038解析:細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)最后一則廣告“tel:62875341”可知答案。答案:b8which of the ads was posted online the earliest of all?aby roybivexpire.bby jobtrans.cby teshifter.dby castellari.解析:細(xì)節(jié)理解題。對比四則廣告的發(fā)布時間可知第一則廣告最早,故選d。答案:d.閱讀下面材料,在空白處填入適當(dāng)?shù)膬?nèi)容(不多于3個單詞)或括號內(nèi)單詞的正確形式。america is growing older. fifty years ago, only 4 out of every 100 people in the united states were 65 or older. today, 10 out of every 100 americans are _9_ 65. the aging of the population will affect american society in many wayseducation, medicine, _10_ business. quietly, the graying of america has made us a very different societyone in which people have a quite different idea of _11_ kind of behavior is suitable at various ages. a persons age no longer tells you anything about his / her position, _12_ (marry) or health. theres no longer a particular year _13_ one goes to school or goes to work or gets married or starts a family. the social clock that _14_ (keep) us on time and told us when to go to school, get a job, or stop working isnt as strong as _15_ used to be. it doesnt surprise us to hear of a 25yearold university president or a 35yearold grandmother, or _16_ 80yearold man who has become a father for the first time. public ideas are changing. many people say, “i am much _17_ (young) than my motheror my fatherwas at my age.” no one says “act your age” any more. weve stopped _18_ (look) with surprise at older people who act in youthful ways.9_10._11._12._13_14._15._16._17_18._文章大意本文主要講述現(xiàn)如今美國人口的老齡化影響了美國社會的很多方面。9解析:根據(jù)前文推斷用over。答案:over10解析:多個并列名詞連接時,最后兩個名詞之間要加連詞and。答案:and11解析:引導(dǎo)賓語從句,在從句中what kind of behavior作主語。答案:what12解析:根據(jù)前后文推斷,此處用名詞形式。答案:marriage13解析:引導(dǎo)定語從句,在從句中充當(dāng)時間狀語。答案:when14解析:根據(jù)句中told可推斷此空用一般過去時態(tài)。答案:kept15解析:指代上文的the social clock。答案:it16解析:此處指“一位”80歲的老人第一次當(dāng)父親,表泛指。答案:an17解析:much修飾比較級。答案:younger18解析:stop doing sth.停止做某事。答案:looking.短文改錯(2012遼寧卷)dear diana,thank you for the lovely day we have with you.it was so kind for you to let us bring annes friend,gina.unfortunate,the only problem was the journey home.there had been a terrible accident on the highway and,for a result,there was a long line of traffic for
溫馨提示
- 1. 本站所有資源如無特殊說明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請下載最新的WinRAR軟件解壓。
- 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請聯(lián)系上傳者。文件的所有權(quán)益歸上傳用戶所有。
- 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁內(nèi)容里面會有圖紙預(yù)覽,若沒有圖紙預(yù)覽就沒有圖紙。
- 4. 未經(jīng)權(quán)益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
- 5. 人人文庫網(wǎng)僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對用戶上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對任何下載內(nèi)容負(fù)責(zé)。
- 6. 下載文件中如有侵權(quán)或不適當(dāng)內(nèi)容,請與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
- 7. 本站不保證下載資源的準(zhǔn)確性、安全性和完整性, 同時也不承擔(dān)用戶因使用這些下載資源對自己和他人造成任何形式的傷害或損失。
最新文檔
- 2026廣東佛山大學(xué)誠聘海內(nèi)外高層次人才招聘備考筆試試題及答案解析
- 2025福建泉州師范學(xué)院招聘人工智能通識課編外碩士教師2人備考筆試試題及答案解析
- 2025云南昆明市盤龍區(qū)博物館公益性崗位招聘2人備考考試試題及答案解析
- 2025內(nèi)蒙古錫林郭勒盟油礦醫(yī)院招聘3人備考筆試題庫及答案解析
- 深度解析(2026)《GBT 26058-2010鈦及鈦合金擠壓管》(2026年)深度解析
- 深度解析(2026)《GBT 26003-2010無負(fù)壓管網(wǎng)增壓穩(wěn)流給水設(shè)備》(2026年)深度解析
- 深度解析(2026)《GBT 25941-2010塑料真空成型機(jī)》(2026年)深度解析
- 深度解析(2026)《GBT 25881-2010牛胚胎》(2026年)深度解析
- 深度解析(2026)GBT 25688.1-2010土方機(jī)械 維修工具 第1部分:通 用維修和調(diào)整工具
- 深度解析(2026)《GBT 25660.1-2010數(shù)控小型蝸桿銑床 第1部分:精度檢驗》(2026年)深度解析
- 倉庫工作人員職責(zé)培訓(xùn)課件
- 《如何上好復(fù)習(xí)課》課件
- 新教科版四上科學(xué)2.2《呼吸與健康生活》優(yōu)質(zhì)課件
- 數(shù)字化智慧病理科建設(shè)白皮書
- plc課程設(shè)計電鍍自動生產(chǎn)線控制大學(xué)論文
- 高壓作業(yè)實操科目三安全隱患圖片題庫(考試用)
- 綠盾加密軟件技術(shù)白皮書
- 鋁合金門窗計算書
- GB/T 7600-2014運行中變壓器油和汽輪機(jī)油水分含量測定法(庫侖法)
- 比較文學(xué)概論馬工程課件 第5章
- 跨境人民幣業(yè)務(wù)介紹-楊吉聰
評論
0/150
提交評論