版權說明:本文檔由用戶提供并上傳,收益歸屬內容提供方,若內容存在侵權,請進行舉報或認領
文檔簡介
1、 PAGE 頁碼 7 / NUMPAGES 總頁數(shù) 7人教新起點四年級英語上學期閱讀理解專項課間習題班級:_ 姓名:_1. 讀短文,判斷對或錯。Hello,Im Lily.I come from the USA.Im ten years old. I get up at 6:30 and I have breakfast at 7:00.I go to school at 7:20.I go home at 5:00 pm.I have dinner at 6:30.I go to bed at 8:40.This is my school. Its big and beautiful. Th
2、e teachersoffice is on the first floor. Its sunny outside.Its 27 degrees. I can swim well.( )(1)Lily is 11 years old.( )(2)Lily has breakfast at 6:30.( )(3)The teachers office is on the first floor.( )(4)Its rainy and hot outside.( )(5)Lily can fly kites.( )(6)Lily goes home at five.( )(7).Lily has
3、dinner at 6:30.( )(8)Lily is from the UK.( )(9)Her school is small and beautiful.( )(10)Its warm today.2. 閱讀短文,判斷正(T)誤(F)。Hello , Im Zhang Bin . Im in New York . Its cool and windy here . I can fly a kite . I go to a new school . Its big and beautiful . My classroom is on the second floor . There ar
4、e forty students in my class . The teachers office is next to it . I go to school at 7:00 and go home at 5:00 . I go to bed at 9:00 .1Zhang Bin is in New York .(_)2Its hot in New York .(_)3Zhang Bin cant fly a kite .(_)4Zhang Bins classroom is on the second floor .(_)5Zhang Bin goes to school at 6:3
5、0 .(_)3. 根據(jù)短文內容判斷下面句子的正誤。Hello! My name is Jane. This is my family. My mother is a nurse. She has short hair. She is in the kitchen. My father is a driver. He is tall and strong. He is in the living room. My sister is cute. Look! She is in the study. Im a student. I have glasses. Im friendly.( )(1)J
6、anes mother is a maths teacher .( )(2)Janes father is tall and strong.( )(3)Janes father is in the kitchen.( )(4)Janes sister is friendly.( )(5)Jane has glasses.4. 閱讀表格,完成句子。7:00amget up2:30pmmusic class7:30amgo to school4:30pmgo home8:30amChinese class9:00pmgo to bed(1)Its 7:00 am. Its time to.(2)I
7、ts 7:30 am. Its time to.(3)Its 4:30 pm. Its time to.(4)Its 9:00 pm. Its time to.5. 根據(jù)內容判斷正誤。My name is Jack. Today I am very happy, because its my birthday. I eat eggs and noodles for breakfast. I invited my friends to my house and play with me. They bring some blue things for me. Blue is my favorit
8、e colour. Linda brings me a blue card. Tom brings me a blue hat. Lily brings a blue cake. We sing and dance together. After the party, we go to the cinema. We watch an funny film. We are happy.( )(1)Today is Jacks birthday.( )(2)Jacks friend bring him some red things.( )(3)Jack has some eggs and noo
9、dles for breakfast.( )(4)Linda brings a blue cake.( )(5)They have fun together.( )(6)After the party, they go to the supermarket.6. 判斷對錯。Ukulele is a music instrument (樂器). I have one. It can make beautiful sounds. There are six strings (弦) on the guitar but the ukulele only has four strings.My teac
10、her gave the ukulele as a prize. Yesterday I played the ukulele in the school concert. I played very well. I was happy.( )(1)Ukulele has got four strings.( )(2)Ukulele looks like a violin.( )(3)The girl played the ukulele in the school concert.7. 根據(jù)短文內容選擇正確的答案。I have many toy animals. Look! This is
11、a monkey. It is lovely. I like it very much. Thats an elephant. It is big and strong. What are these? Theyre pigs. Theyre cute and fat. Wheres my dog? Oh, it is under the table.(1)The toy monkey is _.A.fat B.big C.cute(2)The elephant is _.A.big B.strong C.big and strong(3)The pigs are _.A.fat B.happ
12、y C.big(4)The dog is _ the table.A.on B.under C.behind8. 閱讀理解。Li Wei has a good friend. His name is Peter. They are in the same class. They go to school five days a week. At school they play table tennis after class. They stay at home at the weekends. Peter likes Chinese food. He likes rice and cake
13、s very much. Li Wei and Peter like making things. Look they are making a plane now. They like flying planes on Sunday morning. Peter speaks English and a little Chinese. Li Wei speaks Chinese and a little English. They often teach each other.( )(1)Li Wei and Peter are in different classes.( )(2)They
14、 go to school from Monday to Friday.( )(3)They often fly plane after class.( )(4)Li Wei teachers Peter English and Peter teaches Li Wei Chinese.( )(5)Peter likes eating rice and cakes.9. 閱讀短文,判斷正誤。Hello, Im Li Qiang. Im ten. This is my family. We are at home. My mother is cooking. My father is watch
15、ing TV. My grandparents are reading newspapers. Look, my sister is playing with her doll. I am writing a letter.( )(1)Li Qiang is nine.( )(2)Li Qiangs mother is cooking.( )(3)Li Qiangs father is reading newspapers.( )(4)Li Qiangs sister is playing the violin.( )(5)Li Qiang is writing a letter.10. 閱讀
16、短文,選擇正確答案。Yesterday,Amy and Mary went to the zoo by bike. They saw pandas, lions, monkeys and elephants. They were very happy. They were thirsty, so they bought a watermelon. Amy carried the watermelon on her bike. But it fell off her bike and bumped her foot(腳). ( )(1)Amy and Mary went to the _ yes
17、terday.A.park B.zoo C.school ( )(2)Amy and Mary saw _.A.pandas and lions B.elephants and monkeys C.Both A and B ( )(3)They were very _.A.sad B.happy C.hungry ( )(4)Did they buy a watermelon?A.Yes,they did. B.No,they didnt. C.Yes,they do. ( )(5)What happened to Amy?A.She was hungry. B.She had a cold.
18、 C.The watermelon bumped her foot.11. 閱讀下列短文,并根據(jù)短文內容判斷句子的正和誤,正確的寫“T”,錯誤的寫“F”。I have a friend.Her name is WangChen.She is ten.She is a girl .She is from ShangHai.She is beatiful.She has big eyes,a small nose,a small mouth and long black hair. She likes English. We are good friends.1WangChen is a boy.
19、(_)2She is twelve.(_)3She is from ShangHai.(_)4She has a big mouth.(_)5She likes English very much.(_)12. 根據(jù)短文內容,選擇正確答案。Mr Lin is a driver. He drives a bus every day. He is a hard-working (勤奮工作的) man. He gets up at 5:30 in the morning. He starts to work (開始工作) at 6:00. He is very nice. He says Good
20、morning to passengers (乘客). He always helps old people. He is tired after work. But he still helps Mrs Lin at home. And he loves his son. Jack is Mr Lins son. He likes Chinese and I like English. We study together (一起). We are good friends.(1)Mr Lin is a _.( )A. doctor B. bus drive C. taxi driver(2)
21、What does Mr Lin do at 6:00 in the morning?( )A. He is trie B. He gets up. C. He starts to work.(3)How is Mr Lin?( )A. Nice. B. Not goo C. Sa (4)Who is Jack?( )A. Hes a passenger. B. Hes Mr Lins son. C. Hes a driver.(5)What does Jack like?( )A. Chinese. B. English. C. Passengers.13. 閱讀短文,判斷正誤。Hello!
22、 Im Winnie. I have a friend. Her Bane is Lingling. Shes ten years old. Shes tall. She has long hair. She likes English very much. She can run and jump. She has a big red ball. After class, we play together. We are happy.( )(1)Winnies friend is Lingling.( )(2)Lingling is ten years old.( )(3)Linglings
23、 hair is short.( )(4)Lingling likes Chinese very much.( )(5)Winnie and Lingling are good friends.14. 閱讀短文,根據(jù)短文內容填空,完成下列句子。My name is Bob. Look, this is my bedroom. There are some books on the bed. There are two pairs of shorts on the chair. There are three pairs of socks on the floor. There is a pai
24、r of blue shoes on the window. The clothes in the wardrobe arent tidy(整潔的). My mother always says angrily (生氣地) to me, Its so messy (凌亂的)! Clean your bedroom now!(1)There are someon the bed.(2)There are two pairs ofon the chair.(3)There are three pairs of socks on the.(4)There is a pair of shoes on
25、the.(5)Bob must clean hisnow.15. 根據(jù)短文選擇正確答案。This is Lucy and this is Lily. They are twins(雙胞胎).They are twelve. This is their bedroom. Its a nice room. The two beds look the same. This bed is Lilys and that one is Lucys .The twins have two desks and two chairs. Lucys chair is green and Lilys blue. L
26、ucys skirt(裙子) is on her bed. Lilys coat is on the clothes line(曬衣繩). Their clock,books and pencil-boxes are on the desk. Their schoolbags are behind the chair. Their bedroom is very nice and tidy(整潔的).1Lucy and Lily are _.( )A.brothers B.sisters C.friends D.boys2Lucy and her sister have _ . ( )A.tw
27、o chairs and one desk B.two desks and one chairC.two chairs and two desks D.one desk and one chair3Lilys chair is _ and Lucys is _ . ( )A.red, black B.yellow, black C.blue, green D.red, yellow4Wheres Lucys skirt? ( )A.Its on the clothes line. B.Its on their desk.C.Its on her bed. D.Its on her sister
28、s bed.5Which sentence(句子) is right? ( )A.Their classroom is very nice.B.Their two chairs dont look the same.C.Their clock coats and pencil-boxes are on the desk.D.Their schoolbags are under the chair.16. 閱讀短文,選擇最佳答案。Im Yang Ming. Im in Class One, Grade Four. There are forty students in our class. Tw
29、enty-one boys and nineteen girls. Today is Wednesday. We have six classes. They are Chinese, maths, music in the morning. English, PE, and Art in the afternoon. I like Chinese and PE. Im good at reading and swimming.1. Im in _. ( )A. Class 1, Grade 4 B. Class 4, Grade 42. There are _ boys in our cla
30、ss. ( )A.21 B.193. Today is _. ( ) A. Tuesday B. Wednesday4. We have _classes in the morning. ( ) A. 6 B. 35. I enjoy _. ( )A. playing and doing B. reading and swimming17. 根據(jù)短文內容判斷正(T)誤(F)。Children in America like Halloween very much.On the 31st of October, they put on special clothes in the evening. Sometimes they dress like witches(女巫)and ghosts (幽靈). Sometimes they dress like kings (國王) and queens (女王). They go to their neighbors (鄰居的)houses and knock at the doors. The neighbors give them chocolate or some fruit.S
溫馨提示
- 1. 本站所有資源如無特殊說明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請下載最新的WinRAR軟件解壓。
- 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請聯(lián)系上傳者。文件的所有權益歸上傳用戶所有。
- 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網頁內容里面會有圖紙預覽,若沒有圖紙預覽就沒有圖紙。
- 4. 未經權益所有人同意不得將文件中的內容挪作商業(yè)或盈利用途。
- 5. 人人文庫網僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內容的表現(xiàn)方式做保護處理,對用戶上傳分享的文檔內容本身不做任何修改或編輯,并不能對任何下載內容負責。
- 6. 下載文件中如有侵權或不適當內容,請與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
- 7. 本站不保證下載資源的準確性、安全性和完整性, 同時也不承擔用戶因使用這些下載資源對自己和他人造成任何形式的傷害或損失。
最新文檔
- 2025山東濟寧市東方圣地人力資源開發(fā)有限公司招聘輔助服務人員7人參考筆試題庫附答案解析
- 音樂節(jié)目比賽策劃方案
- 2025年南陽唐河縣屬國有企業(yè)招聘工作人員13名模擬筆試試題及答案解析
- 2025湖北咸寧市婦幼保健院人才引進7人筆試考試備考題庫及答案解析
- 2025湖南邵陽市綏寧縣政務服務中心招聘見習大學生崗位工作人員1人模擬筆試試題及答案解析
- 深度解析(2026)《GBT 26043-2010鋅及鋅合金取樣方法》
- 深度解析(2026)《GBT 25903.2-2010信息技術 通 用多八位編碼字符集 錫伯文、滿文名義字符、顯現(xiàn)字符與合體字 16點陣字型 第2部分:正黑體》
- 深度解析(2026)《GBT 25929-2010紅外線氣體分析器 技術條件》
- 深度解析(2026)《GBT 25797-2010紡織平網印花制版單液型感光乳液》(2026年)深度解析
- 深度解析(2026)《GBT 25735-2010飼料添加劑 L-色氨酸》(2026年)深度解析
- 上海財經大學2026年輔導員及其他非教學科研崗位人員招聘備考題庫帶答案詳解
- 2026湖北恩施州建始縣教育局所屬事業(yè)單位專項招聘高中教師28人備考筆試試題及答案解析
- 心肺康復課件
- 2025中原農業(yè)保險股份有限公司招聘67人筆試參考題庫附帶答案詳解(3卷)
- 2025年山東省夏季普通高中學業(yè)水平合格考試物理試題(解析版)
- DOE實驗設計實例分析(附理論培訓教程)課件
- DB4403-T 63-2020 建設工程施工噪聲污染防治技術規(guī)范-(高清現(xiàn)行)
- 高強度螺栓連接施擰記錄
- 外墻干掛石材修補施工方案
- 8.達托霉素在感染性心內膜炎的治療優(yōu)勢
- GB∕T 7758-2020 硫化橡膠 低溫性能的測定 溫度回縮程序(TR 試驗)
評論
0/150
提交評論