Unit 5 Period 3 同步訓(xùn)練-2021-2022學(xué)年高二英語(yǔ)人教版(2019)選擇性必修第一冊(cè)(含答案)_第1頁(yè)
Unit 5 Period 3 同步訓(xùn)練-2021-2022學(xué)年高二英語(yǔ)人教版(2019)選擇性必修第一冊(cè)(含答案)_第2頁(yè)
Unit 5 Period 3 同步訓(xùn)練-2021-2022學(xué)年高二英語(yǔ)人教版(2019)選擇性必修第一冊(cè)(含答案)_第3頁(yè)
Unit 5 Period 3 同步訓(xùn)練-2021-2022學(xué)年高二英語(yǔ)人教版(2019)選擇性必修第一冊(cè)(含答案)_第4頁(yè)
Unit 5 Period 3 同步訓(xùn)練-2021-2022學(xué)年高二英語(yǔ)人教版(2019)選擇性必修第一冊(cè)(含答案)_第5頁(yè)
已閱讀5頁(yè),還剩1頁(yè)未讀 繼續(xù)免費(fèi)閱讀

下載本文檔

版權(quán)說(shuō)明:本文檔由用戶提供并上傳,收益歸屬內(nèi)容提供方,若內(nèi)容存在侵權(quán),請(qǐng)進(jìn)行舉報(bào)或認(rèn)領(lǐng)

文檔簡(jiǎn)介

1、UNIT 5 Period 3 (同步訓(xùn)練)一、單詞拼寫At first glance,(有機(jī)的)farming looks much more expensive for the farmer.Everybody is talking about the matter, which is a subject of(廣泛的)comment.You should allow a little time after a meal for the food to(消化).Any significant social change brings about problems and it is(極其重

2、要的)to work out proper solutions.Natural gas is another abundant fuel that experts consider an(替代物)to gasoline.The principal warned the students not to hang around the corner(食品雜貨店)store after school.A teacher should be good at drawing inferences about other cases from one(例子).Some ready made meals a

3、re(有營(yíng)養(yǎng)的)and very easy to prepare.二、單句語(yǔ)法填空It is worth considering makes “convenience”.What matters most in learning English(be) enough practice.The open-air celebration has been put off because bad weather.His eyes slowly began to focus what looked like a small dark balkTim, may I introduce you my un

4、cles secretary, Mary Waller?The first step is(check) the patienfs breathing.He refused to face the fact he has failed.Farmers often plant crops that use(difference) depths of soil to keep it rich.Wed better find a(suit) solution that can put sufficient food on the dinner table.I hurt my leg while(pl

5、ay) football.三、完成句子was that you had a strong teamwork spirit.我們最欣賞的是,你們有很強(qiáng)的團(tuán)隊(duì)精神。in straight lines is known to all.光沿直線傳播,這是眾所周知的事。in such a short time surprised us all.他在如此短的時(shí)間內(nèi)寫完作文,這使我們所有人驚奇。hasnt been decided yet.誰(shuí)要當(dāng)我們的班長(zhǎng)還沒(méi)有決定。he has made a very important discovery in chemistry.他真的在化學(xué)方面有一個(gè)非常重要的發(fā)現(xiàn)。

6、四、閱讀理解Saturn(ztM) is famous for its lovely rings, but a new study suggests the planet has spent most of its 4. 5 billion years without them. Thafs because the rings are likely only 10 million to 100 million years old, according to a newly published report in the journal Science thats based on findin

7、gs from NASAs Cassini probe(探測(cè)器).Cassini spent some 13 years orbiting Saturn before diving and impacting into its atmosphere. During its final orbits, the spacecraft dove between the planet and its rings. That let scientists measure the gravitational effect of the rings and get a good estimate of th

8、e ring materials mass. What they found is that its only about 40 percent of the mass of Saturns moon Mimas. This small mass suggests that the rings are relatively young.“Theres no huge amount of massive material hidden in the rings that we cant see, “ says Philip Nicholoson, a planetary scientist. T

9、he rings are almost pure ice. He says the relative youthfulness of Satum,s ring system is something that scientists have come to suspect only recently. It was easier to believe that it formed at the same time as Saturn and its satellites did, “ Nicholson says. Its hard to understand how they could h

10、ave formed that recently. Its possible that the rings are the remains of a comet(彗星)or some other icy object that made a chance encounter with Saturn and got torn up, he says. Or, perhaps one of Saturns icy moons got whacked by an impact with a large comet.Whatever happened, its looking more and mor

11、e likely that Saturns splendid rings are a temporary phenomenon that humans are lucky to get to see at all. Previous measurements from Cassini helped show that the rings may be disappearing at a rapid speed, as dusty ice particles(顆粒)get pulled down to Saturn by its gravity. In another 100 million y

12、ears, Saturns most unique feature might be gone.How did scientists estimate the ring materiafs mass?By analysing the age of the rings.B By timing Cassinis orbiting Saturn.By recording Cassinis flying speed.By measuring the gravitational effect of the rings.Whafs the previous common understanding of

13、Saturns rings?They are made up of pure ice.They are the remains of a comet.C. They came into being when Saturn formed.D. They are a natural phenomenon of all planets.What does the underlined word whacked in the third paragraph mean?A. Crashed.B. Separated.C. Absorbed.D. Pulled.Which of the following

14、 can be the best title for the text?Saturn Put Rings on It Relatively RecentlyHow Saturns Rings Formed Came to Light FinallyNASA Detected Icy Object in Saturns Rings RecentlyWhen Saturns Rings Will Disappear Is Being Dug into 五、讀后續(xù)寫I was a volunteer for an organisation at the beginning of this year.

15、 The organisation is aimed at helping children who suffer from cancer. One day, we were asked to raise money for cancer research and programme funding at an event.Since my friend Lisa was also a volunteer for the organisation, I went to the event with hen There were many people at the event. After s

16、eeing our poster, some people came to us and talked with us. But few people donated money. It was a bit hot that day. Both Lisa and I got really upset.Half an hour later, Lisa started complaining, dont think we can raise much money today. ”“Dont worry. The event lasts for three hours. There is still

17、 a lot of time left, I said, though I also thought poorly of our plan to raise much money that day.While Lisa and I were talking, a little boy of about eight years old came to us. He stood in front of our poster and started reading.After a while, he asked, “What is cancer? ”I explained what cancer i

18、s. Then I said, “Many people around the world are suffering from cancer. It can be really dangerous. More research is needed to learn about it so that people with it can suffer less. Thafs why were collecting money for it. ”“Do children suffer from cancer, too? ” asked the boy.“Yes Many children suf

19、fer from cancen Some of them may die. They need help. Lisa said and I nodded.Hearing that, the boy became sad. Then the boy asked, “How much money have you collected? ”Both Lisa and I were embarrassed to tell him that we didnt raise much money. At last, we said, “Not much. ”The boy looked into our d

20、onation container and only saw a few one-dollar and five-dollar bills. The boysaid nothing after seeing that and left. Then some girls came to us and we started talking with them. NeitherLisa nor I thought the boy would return. However, about twenty minutes later, the boy did return.注意:.續(xù)寫詞數(shù)應(yīng)為150左右;

21、.請(qǐng)按如下格式在相應(yīng)位置作答。The boy happily ran to us and asked, a Would you take a donation from children? ”Both Lisa and I were deeply touched. 一、單詞拼寫答案:1. organic參考答案:2. widespread 3. digest4. essential5 alternative 6 groceryinstancenutritious二、單句語(yǔ)法填空答案一、單詞拼寫答案:1. organic參考答案:2. widespread 3. digest4. essenti

22、al5 alternative 6 groceryinstancenutritious二、單句語(yǔ)法填空答案:l.what 2.is3.of4.on5.to6.to check 7.that8.different9.suitablelO.playing答案:1. What we appreciated most 2. That light travels. That he finished writing the composition. Who will be our monitor 5. Its true that四、閱讀理解D 推理判斷題。根據(jù)第二段的 aThat let scientis

23、ts measure the gravitational effect of the rings and get a good estimate of the ring materiafs mass(這讓科學(xué)家可以測(cè)量環(huán)的引力效應(yīng),并對(duì)環(huán)的物質(zhì)質(zhì)量有一個(gè)很好 的估計(jì)).可知,科學(xué)家是通過(guò)測(cè)量環(huán)的引力效應(yīng)來(lái)估計(jì)環(huán)物質(zhì)的質(zhì)量的。應(yīng)選D。C 細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第三段的 It was easier to believe that it formed at the same time as Saturn and its satellites did(人們更容易相信它與土星及其衛(wèi)星同時(shí)形成)”可知,以前對(duì)土

24、星環(huán)的普遍理解是它們是在土星 形成時(shí)形成的。應(yīng)選C。A 詞義猜想題。根據(jù)第三段的It與 possible that the rings are the remains of a comet (彗星)or some other icy object that made a chance encounter with Saturn and got torn up(土星環(huán)有可能是彗星或其他結(jié)冰物體的 殘骸,它們與土星偶遇并被撕裂)”可知,畫線詞所在句子的意思是“也許土星的一顆冰雪覆蓋的衛(wèi)星被一 顆大彗星撞擊了”,因此畫線詞的意思是“撞擊”,即Crashed。應(yīng)選A。A主旨大意題。通讀全文,尤其是第一段可知,本文主要講的是一項(xiàng)新的研究說(shuō)明,土星在45億年的 大局部時(shí)間里都沒(méi)有光環(huán),這是因?yàn)檫@些環(huán)可能只有1000萬(wàn)到1億年的歷史,因此本文最好的題目是A項(xiàng) “Saturn Put Rings on It Relatively Recently(土星的光

溫馨提示

  • 1. 本站所有資源如無(wú)特殊說(shuō)明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請(qǐng)下載最新的WinRAR軟件解壓。
  • 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請(qǐng)聯(lián)系上傳者。文件的所有權(quán)益歸上傳用戶所有。
  • 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁(yè)內(nèi)容里面會(huì)有圖紙預(yù)覽,若沒(méi)有圖紙預(yù)覽就沒(méi)有圖紙。
  • 4. 未經(jīng)權(quán)益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
  • 5. 人人文庫(kù)網(wǎng)僅提供信息存儲(chǔ)空間,僅對(duì)用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對(duì)用戶上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對(duì)任何下載內(nèi)容負(fù)責(zé)。
  • 6. 下載文件中如有侵權(quán)或不適當(dāng)內(nèi)容,請(qǐng)與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
  • 7. 本站不保證下載資源的準(zhǔn)確性、安全性和完整性, 同時(shí)也不承擔(dān)用戶因使用這些下載資源對(duì)自己和他人造成任何形式的傷害或損失。

最新文檔

評(píng)論

0/150

提交評(píng)論