2019年秋九年級(jí)英語上冊(cè)期末測(cè)試(一)課件(新版)外研版.pptx_第1頁(yè)
2019年秋九年級(jí)英語上冊(cè)期末測(cè)試(一)課件(新版)外研版.pptx_第2頁(yè)
2019年秋九年級(jí)英語上冊(cè)期末測(cè)試(一)課件(新版)外研版.pptx_第3頁(yè)
2019年秋九年級(jí)英語上冊(cè)期末測(cè)試(一)課件(新版)外研版.pptx_第4頁(yè)
2019年秋九年級(jí)英語上冊(cè)期末測(cè)試(一)課件(新版)外研版.pptx_第5頁(yè)
已閱讀5頁(yè),還剩57頁(yè)未讀, 繼續(xù)免費(fèi)閱讀

下載本文檔

版權(quán)說明:本文檔由用戶提供并上傳,收益歸屬內(nèi)容提供方,若內(nèi)容存在侵權(quán),請(qǐng)進(jìn)行舉報(bào)或認(rèn)領(lǐng)

文檔簡(jiǎn)介

1、.單項(xiàng)選擇(每小題1分,共15分) 1.The Queqiao satellite(衛(wèi)星) will form a bridge between controllers on Earth and the far side of the Moon. A.contributionB.communication C.celebrationD.competition 答案B考查名詞辨析。句意:鵲橋衛(wèi)星會(huì)搭建地球上的控制器和遙遠(yuǎn)月球的通信橋梁。下文的between.and.提示用名詞communica-tion通信,信息交流。contribution貢獻(xiàn),celebration慶祝,competitio

2、n競(jìng)爭(zhēng),都不符合句意。故選B。,2.Nick, I lost my pen and I couldnt find anywhere. There are many pens in that box. Just take . A.it;itB.it;oneC.one;itD.one;one 答案B考查代詞的用法辨析。句意:尼克,我的鋼筆丟了,而且我到處都找不到它。那個(gè)盒子里有很多鋼筆。只管拿一支。one一個(gè),指代前面提到的同類的人或物;it它,指代前面提到的同一事物。由句意可知選B。,3.We usually have a seven holiday every National Day. A.

3、daysB.dayC.days D.days 答案D考查名詞所有格。句意:我們每年國(guó)慶節(jié)都有一個(gè)七天的假期??崭袂坝谢鶖?shù)詞seven修飾,其后的名詞應(yīng)用復(fù)數(shù)形式,但空格處指代的是“七天的”,要在days后加“”。故選D。,4.What do you think of the movie? Great! I have never seen a one. A.goodB.bad C.betterD.worse 答案C考查形容詞比較級(jí)。句意:你覺得這部電影怎么樣?好極了!我從沒看過比這部更好的電影。good好的;bad糟糕的;better更好的;worse更糟糕的。從答語Great!可知,應(yīng)答者對(duì)這

4、部電影表示了認(rèn)可。故選C。,5.She has a teenage granddaughter about my age is really kind. A.whoB.whichC.whereD./ 答案A考查定語從句。句意:她有一個(gè)十幾歲的孫女,跟我同齡,她真的很友好。分析句子結(jié)構(gòu)可知,本句是含有定語從句的復(fù)合句,先行詞granddaughter指人,關(guān)系詞在定語從句中作主語。故選A。,6.“Food Safety” has become one of the hottest topics recently. Yeah, it receives Internet hits a day. A.

5、thousandsB.thousands of C.thousandD.hundreds 答案B考查數(shù)詞的用法。句意:食品安全問題近來已經(jīng)成為一個(gè)熱點(diǎn)話題之一。是的,這個(gè)問題在網(wǎng)上每天都有成千上萬的點(diǎn)擊量。表示不確切的數(shù)目時(shí),在thousand或hundred后加s,并和of連用;thousand或hundred前有具體數(shù)字時(shí)其后不加s,直接修飾可數(shù)名詞復(fù)數(shù)形式。由句意可知選B。,7.Sleeping is a popular way to relax students. A.on B.amongC.about D.between 答案B考查介詞辨析。句意:在學(xué)生中睡覺是一種放松的流行方式。由

6、句意可知是在學(xué)生中,結(jié)合students可知是三者以上。故選B。,8. Air pollution will remain a problem for a long time, we have done a lot to solve it. A.thoughB.sinceC.unlessD.if 答案A考查連詞的用法辨析。句意:空氣污染這個(gè)問題會(huì)長(zhǎng)期存在,雖然我們做了大量的工作來解決它。though盡管,雖然;since因?yàn)?既然;unless除非;if如果。根據(jù)句意可知,前后內(nèi)容之間是讓步關(guān)系。故選A。,9.Dont hope. Everything will be over soon. Y

7、es. We should learn to be brave when we are in trouble. A.turn upB.give upC.clean upD.take up 答案B考查動(dòng)詞短語辨析。句意:不要放棄希望,一切會(huì)很快結(jié)束的。是的,當(dāng)我們遇到困難時(shí),應(yīng)該學(xué)會(huì)勇敢。turn up調(diào)高(音量);give up 放棄;clean up打掃干凈;take up占據(jù)。由句意可知選B。,10.I dont know when he . If he here, Ill call you at once. A.will come;arrivesB.will come;will arri

8、ve C.comes;arrivesD.comes;will arrive 答案A本題考查動(dòng)詞時(shí)態(tài)。分析句子結(jié)構(gòu)可知,第一空為賓語從句中的謂語,根據(jù)語境,從句應(yīng)用一般將來時(shí)態(tài),排除C、D兩項(xiàng);第二句是含有if引導(dǎo)的條件狀語從句的主從復(fù)合句,遵循“主將從現(xiàn)”的原則。故選A。,11. Your classroom is so clean. Of course. It every day. A.is cleanedB.was cleaned C.cleansD.cleaned 答案A本題考查動(dòng)詞的時(shí)態(tài)和語態(tài)。句意:你們的教室真干凈。當(dāng)然了。教室每天被打掃。此處It指教室,用作主語,句子要用被動(dòng)語態(tài)。

9、由時(shí)間狀語every day確定為一般現(xiàn)在時(shí)的被動(dòng)語態(tài),故選A。,12.I tried to make the baby by singing, and that worked well at last. A.to stop to cryB.to stop crying C.stop to cryD.stop crying 答案D本題考查非謂語動(dòng)詞。句意:我試圖通過唱歌讓寶寶停止哭泣,最后效果良好。由make sb. do sth.可以先排除A、B兩項(xiàng)。stop doing sth.“停止做某事”,指停止正在做的事情,stop to do sth.指停下(手頭的事情)去做另外一件事情。根據(jù)句意

10、可知選D。,13.Jack be at home because I saw him in the library just now. A.cantB.mayC.must D.mustnt 答案A考查情態(tài)動(dòng)詞的用法。句意:杰克不可能在家,因?yàn)槲覄倓傇趫D書館看到了他。cant不可能;may可以;must必須,一定;mustnt不可以,不允許。由句意“我剛剛在圖書館看到了他”可知,杰克不可能在 家。表示否定猜測(cè)用情態(tài)動(dòng)詞cant,故選A。,14.This math problem isnt so difficult that I can work it out . A.easilyB.useful

11、lyC.loudlyD.quietly 答案A本題考查副詞辨析。句意:這道數(shù)學(xué)題不那么難以至于我能很容易把它算出來。easily容易地;usefully有用地;loudly大聲地;quiet-ly靜靜地。根據(jù)“不那么難”可推知“我能很容易把它算出來。”故選A。,15.Lets go to the National Mining Park(國(guó)家礦山公園) this weekend. Ive never been there. ! Id like to go there again. A.Good jobB.Well done C.Good ideaD.Not at all 答案C考查情景交際。句

12、意:我們這周末去國(guó)家礦山公園吧,我從來沒有去過那里。好主意!我想再去一次那里。Good job干得不錯(cuò),Well done干得好,與Good job一樣,都表示表?yè)P(yáng);Good idea好主意,表示贊同;Not at all別客氣,是感謝的答語。從答語的后一句可知,應(yīng)答者對(duì)發(fā)話者的提議表示贊同。故選C。,On the day of the interview, I got up at 6:00 in the morning. I got to the in-terview place without having 16. I was the 24th interviewee(應(yīng)聘者) and t

13、he 22nd was a short ordinary-looking girl. I greeted her by 17my head. I asked her where she graduated. She told me in a low 18, “I graduated from a junior college, the only one without getting a bachelors degree(學(xué)士學(xué)位) among the 50 interviewees.”,.完形填空(每小題1分,共15分),I didnt19the interview would last s

14、o long. As I didnt have breakfast, my stomach started to ache. I had to sit by the table for a 20. Just at that time, the girl asked me 21happened. I told her, “I didnt have breakfast this morning, so my 22comes to me.” After a while, a worker came in and 23me a bottle of milk and a piece of bread.

15、It was certain that they were bought by the girl. I felt 24all over my heart because I hadnt imagined she would be so nice to help meher rival(競(jìng)爭(zhēng)對(duì)手). Luckily, I got the job. The first day I went to work, I was 25to see the girl there. She also got the job. Later I asked her why she got the job. She

16、said 26a smile, “That day when I bought you the 27, an inter-,viewer went to the toilet with papers in hands. He asked me28I could help him to copy those papers while he was in the toilet. I helped him. Af-ter I came back to him, he asked me why I took the food in hands. I told him the 29. Then I go

17、t the job.” At that moment, I came to know that when the girl helped me and the interviewer, she also helped 30. Helping others will benefit yourself as well. 16.A.breakfastB.lunch C.supperD.dinner 17.A.shakingB.nodding C.raisingD.hanging 18.A.pointB.levelC.soundD.voice,19.A.wantB.understand C.expec

18、tD.accept 20.A.restB.sleepC.testD.talk 21.A.whichB.howC.whatD.when 22.A.headacheB.heartacheC.toothacheD.stomachache 23.A.handedB.showedC.sentD.bought 24.A.coldB.warmC.nervousD.calm 25.A.frightenedB.surprisedC.disappointedD.interested 26.A.atB.fromC.withD.in 27.A.breadB.milkC.waterD.food,28.A.whether

19、B.whenC.whereD.how 29.A.resultB.secretC.methodD.truth 30.A.myselfB.himselfC.herselfD.yourself,答案 語篇解讀本文是一篇記敘文。文章講述了作者在面試的時(shí)候與另一位參加面試的女孩之間發(fā)生的故事。作者得出一個(gè)結(jié)論:贈(zèng)人玫瑰,手有余香。 16.A由第二段中“As I didnt have breakfast”可知,作者沒有吃早飯就去參加面試了。故選A。 17.B句意:我點(diǎn)頭跟她打招呼。動(dòng)詞nod意為“點(diǎn)頭”。故選B。 18.D用in a low voice修飾動(dòng)詞told,表示“低聲告訴我”。故選D。 19.

20、C結(jié)合上文作者沒有吃早飯可知,此處是說作者沒有預(yù)料到面試會(huì)持續(xù)這么長(zhǎng)時(shí)間。用動(dòng)詞expect表示“預(yù)料”。故選C。 20.A由前一句“As I didnt have breakfast, my stomach started to ache.”可知,因?yàn)槲竿?作者不得不坐下來休息。rest表示“休息”。故選A。,21.C固定句式what happened表示“發(fā)生了什么事”。故選C。 22.D根據(jù)上文“my stomach started to ache”可知,作者胃疼。stom-achache表示“胃疼”。故選D。 23.A句意:過了一會(huì)兒,一個(gè)工作人員走進(jìn)來,遞給我一瓶牛奶和一塊面包。ha

21、nd sb. sth.意為“遞給某人某物”。故選A。 24.B由下文“我沒想到她這么好心,幫助自己的競(jìng)爭(zhēng)對(duì)手”可知,用形容詞warm,表示作者內(nèi)心感到“溫暖”。故選B。 25.B根據(jù)后一句“She also got the job.”可知,作者感到很驚訝,用sur-prised表示“驚訝的”。故選B。 26.Cwith短語作伴隨狀語,修飾動(dòng)詞said,表示“她面帶微笑地說”。故選C。 27.D根據(jù)下文“he asked me why I took the food in hands”可知,此處指食物。故選D。,28.A用whether引導(dǎo)賓語從句,表示“是否”,符合句意“他問我在他去洗手間的時(shí)

22、候,我是否能夠幫他復(fù)印那些文件”,故選A。 29.D根據(jù)后一句“然后我就得到了這個(gè)工作”可知,應(yīng)該是那個(gè)女孩說出了實(shí)情。tell sb. the truth表示“告訴某人真相”。故選D。 30.C承接上文“她幫助了我和面試官”,下文意為“她也幫助了她自己”。從句主語she提示用herself作賓語。故選C。,.閱讀理解(每小題2分,共30分) A Jackie is writing a summary(總結(jié))and feedback about School Day to his teacher. Summary: School Day was held successfully on May

23、 6th. Twenty-four student helpers from Grade 8 were divided into four groups of six. Each group had a task to raise money for the disabled.,All of the groups performed well on School Day and received praise from the visitors. In short, our School Day went well and we got no poor opinions from the vi

24、sitors. Feedback: Opinions from 100 students have been collected. Most students thought the activities were good. However, some students thought the prices of the school postcards were a little too high.,Follow-up: Have a meeting with the headmaster about prizes for excellent student helpers.,31.The

25、 text is written to. A.give a report B.have School Day C.collect opinions from visitors D.hold a meeting with teachers 32.What were sold in Tinas group? A.School postcards.B.Chinese paintings. C.Recycling bags.D.Homemade snacks 33.How did the visitors feel about the activities? A.Disappointed.B.Sati

26、sfied. C.Worried.D.Surprised.,34.How many students like the recycling bags according to the feedback? A.50.B.25.C.15.D.10. 35.Which of the following is TRUE about the activities? A.Nick was the leader of Group 1. B.Twenty-four students offered their feedback. C.The postcards were cheap. D.Student he

27、lpers who did well can get prizes.,答案 語篇解讀本文是Jackie寫給老師的有關(guān)教學(xué)日的總結(jié)以及反饋。二十四名來自八年級(jí)的學(xué)生助手被分為四組。每個(gè)小組完成一個(gè)任務(wù)為殘疾人籌錢。本總結(jié)反饋主要對(duì)四個(gè)小組的任務(wù)分工及取得的滿意度進(jìn)行了調(diào)查分析。 31.A推理判斷題。從文章中第一段話“Jackie is writing a summary(總結(jié))and feedback about School Day to his teacher.”可知Jackie是在針對(duì)教學(xué)日的相關(guān)事情做總結(jié),表格里的內(nèi)容是他的活動(dòng)報(bào)告。故此題選A。 32.B細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)Summary的

28、表格內(nèi)容第二列“Group 2/Chi-nese paintings(Leader:Tina)”可知Tina的小組出售的是中國(guó)畫,故此題選擇B。,33.B推理判斷題。根據(jù)Summary表格下的相關(guān)語句“All of the groups performed well on School Day and received praise from the visi-tors. In short, our School Day went well and we got no poor opinions from the visitors.”可知所有小組表現(xiàn)很好,收到了來自參觀者的贊美。A.失望的;B

29、.滿意的;C.擔(dān)心的;D.驚訝的。故此題選擇B。 34.A推理判斷題。根據(jù)文中柱狀圖可知,在參與調(diào)研的100名學(xué)生中,50%的學(xué)生(即50人)喜歡可循環(huán)使用的袋子。故此題答案為A。,35.D細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)Summary處的表格可知,Natalie為Group 1的組長(zhǎng),故A錯(cuò);根據(jù)Feedback部分第一句“Opinions from 100 students have been collected.”可知B錯(cuò);根據(jù)Feedback部分最后一句“However, some students thought the prices of the school postcards were a l

30、ittle too high.”可知C錯(cuò);根據(jù)Follow-up部分“Have a meeting with the headmas-ter about prizes for excellent student helpers.”可知在本次活動(dòng)中表現(xiàn)優(yōu)秀的學(xué)生將會(huì)有獎(jiǎng)品,故此題選D。,B For his eleventh birthday, Lin was given a gift that would shape his life. On that day his father took him to the Childrens Activity Centre and said he cou

31、ld choose any course that interested him. There was just one require-ment:Lin would have to promise to study it for at least one year. To that point Lin had had many hobbies, but none kept his interest for more than a week or two. His mum once gave him a bag of stamps to en-courage stamp collecting.

32、 That hobby lasted a week. Then his father got him some paints hoping that Lins artistic side would shine through. Those paints were now under his bed, still unopened. This time Lins parents would let him decide.,Lins eyes moved down the noticeboard that listed all the courses on offer. He stopped a

33、t “Photography”. He liked the idea of taking beautiful pictures but the notice said that each student needed their own camera. Al-though Lins family werent poor, they werent rich either, and a camera cost a lot of money. He continued looking. The next course to catch his eye was “Language Art”. He d

34、idnt even know what that meant. His father explained that it taught people how to make public speeches. Lin, a shy boy, could think of nothing worse. Then he saw it.“Cooking” sounded like something hed like to do. It was inexpensive and convenient, it could be done alone and it was also creative.,Ba

35、sed on Lins hobby history, his dad had doubts, but he agreed. Much to his parents surprise, Lin kept his promise. He studied cooking at the Centre every Saturday, and practised at home, making delicious meals for his family. Everyone looked forward to birthdays, when they could eat his cakes. Lin go

36、t great satisfaction from the pleasure his food brought to oth-ers. The months turned to years but his hobby never changed again. Now Lin is an adult and runs a successful restaurant. When customers say they enjoy his meal, he still gets the same pleasure he did as a child, and remembers the special

37、 gift he received all those years ago.,36.Why didnt Lin choose to study photography? A.It was too expensive. B.He had no interest in it. C.He was not very creative. D.It was not offered that term. 37.The underlined expression “catch his eye” in Paragraph 4 means “”. A.make him excited B.cause him su

38、rprise C.get his attention D.help him see clearly,38.Which of the following best describes Lins interest in cooking? A.It only lasted for a short time. B.It seemed to match his character. C.It was forced on him by his parents. D.It developed slowly over many months. 39.Why did the father have doubts

39、 about Lins choice of cooking? A.Lin wasnt good at cooking. B.Cooking wasnt very convenient. C.He didnt think Lin would continue. D.Cooking wasnt a good hobby for a boy. 40.Whats the best title for the passage? A.A Strict FatherB.A Changeable Boy C.The Fun of CookingD.The Birthday Gift,答案 語篇解讀本文介紹了L

40、in 11歲生日時(shí)父母送給他的禮物烹飪課程,這成了他終身的興趣,也是他成功經(jīng)營(yíng)餐館的原因。 36.A細(xì)節(jié)理解題。由第三段倒數(shù)第二句(雖然Lin家不窮,但是他們家也不富裕,并且買照相機(jī)要花很多錢。)可知A項(xiàng)“它太貴了”符合題意,故答案為A項(xiàng)。 37.C詞義猜測(cè)題。根據(jù)下文“He didnt even know what that meant.”可知由于Lin對(duì)演講一無所知,因此這個(gè)課程吸引了他的注意力。故答案為C項(xiàng)。 38.B細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第五段第二句“Cooking sounded like something hed like to do.”可知烹飪符合他的性格特點(diǎn)。故答案為B項(xiàng)。,39.

41、C推理判斷題。根據(jù)第二段第一句“.none kept his interest for more than a week or two”和第六段第一句“Based on Lins hobby his-tory,.”可推斷出爸爸認(rèn)為L(zhǎng)in還會(huì)像以前那樣不會(huì)堅(jiān)持很久。故答案為C項(xiàng)。 40.D主旨大意題。根據(jù)文章開頭“For his eleventh birthday, Lin was given a gift.”和文章結(jié)尾的“.the special gift he received.”可知文章關(guān)鍵詞為“禮物”。故答案為D項(xiàng)。,C People often think of the North P

42、ole(北極)and the South Pole as similar frozen(冰凍的)wastelands. They are both places with very cold tempera-tures and few people live there. However, the North and South Poles are not much alike as people may imagine. The North Pole has no land, only thick ice. Temperatures seldom go above 32F,at which

43、water turns into ice. Most of the time, it stays below zero. In,winter temperatures are usually as low as -30F. Although conditions were very poor, people tried for many centuries to reach the North Pole. About 100 years ago, two men, Robert Peary and Mathew Henson, were able to get to this environm

44、ent full of troubles and difficulties. They reached the North Pole on March 8th, 1909. It was really a hard trip for them. There are few things more dangerous than crossing the Arctic(北極圈)on foot. People who stayed there may face many problems:very cold tempera-tures, sudden storms, and even hunger.

45、 Most of the area is uninhabited. Few people can live in such a difficult place. People might think that with such low temperatures for most of the year,the ice would be thick and hard. However, this is not true in the Arctic. The movement of the ocean water under the ice mayoften cause many differe

46、nt changes on the surface. Sometimes the ice breaks into two opening lanes of water(水道)called“l(fā)eads”. Anyone who falls into a lead can be frozen to death in a few minutes.,41.This passage is probably from. A.a book reviewB.a science book C.a school reportD.a computer magazine 42.According to the pas

47、sage, what happened about 100 years ago? A.Two men succeeded in getting to the North Pole. B.Temperatures in the North Pole went above 32F. C.The environment in the North Pole suddenly became worse. D.The North Pole changed into thick ice because of the temperatures. 43.What does the underlined word

48、“uninhabited”probably mean in Chi-nese? A.氣候惡劣的B.充滿危險(xiǎn)的 C.困難重重的D.無人居住的,44.The reason for the ice to break into two opening lanes of water is. A.that the temperature suddenly drops B.that the water under the ice is frozen C.that the ocean water under the ice moves D.that the surface is covered with lo

49、ts of ice 45.What does this passage mainly talk about? A.The thick ice in the North Pole. B.A difficult trip to the North Pole. C.The real situation in the North Pole. D.The differences between the North Pole and the South Pole.,答案 語篇解讀本文是一篇說明文,主要介紹了北極惡劣的自然環(huán)境。 41.B推理判斷題。全文講的是北極的自然環(huán)境,選自科學(xué)書籍的可能性比較大。 4

50、2.A細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第三段第一、二句可知選A。 43.D詞義猜測(cè)題。畫線詞后面一句“Few people can live in such a difficult place.”是對(duì)uninhabited的解釋,意為“幾乎沒有人可以在那樣一個(gè)充滿艱難困苦的地方生存”,因此選D。 44.C細(xì)節(jié)理解題。最后一段第三、四句說明了冰層變成兩條水道的原因是冰下面的海水的運(yùn)動(dòng)。故選C。 45.C主旨大意題。本文說的是北極惡劣的自然環(huán)境,故選C。,.詞匯(每小題1分,共10分) A)根據(jù)句意及首字母提示寫出單詞,使句子完整、通順。 46.There are many pof interest in Chi

51、na,such as the Great Wall. 47.Although the question is very difficult,he mto work it out. 48.The nurse is eand well-trained.She is helpful to the patients and doctors. 49.The sof the earth is mainly covered with water. 50.If you want to stay fit,you should eat more hfood. B)根據(jù)句意及漢語提示完成句子。 51.The(增長(zhǎng)的

52、)population is the biggest problem that we have faced. 52.The boy(表現(xiàn))so badly that his parents were angry with him.,53.This coat is(相似的)in color to that one. 54.(和相比)with my hair,yours is longer. 55.Im sorry to have to bring you so much(麻煩). 答案A)46.places47.manages48.experienced 49.surface50.healthy

53、 B)51.increasing52.behaved53.similar54.Compared55.trouble,.根據(jù)漢語提示完成句子(每小題2分,共10分) 56.我們必須保護(hù)孩子們不受網(wǎng)絡(luò)上不良信息的影響。 We mustbad information on the Internet. 57.你的父母對(duì)你的朋友們有興趣嗎? Do your parentsyour friends? 58.你能告訴他我想和他說句話嗎? Could you tell him Id likehim? 59.除了李磊每個(gè)人都在英語方面取得了巨大的進(jìn)步。 EveryoneEnglish except Li Lei

54、. 60.我認(rèn)為我有可能得到這份工作。 I think Imof getting the job.,答案 56.protect children from57.take an interest in58.to have a word with59.made great progress in60.in with a chance .補(bǔ)全對(duì)話(每小題1分,共5分) 根據(jù)對(duì)話內(nèi)容,從下面方框中選出恰當(dāng)?shù)木渥友a(bǔ)全對(duì)話。 A:Hey, Alex. The Winter Olympics will be held in Beijing in 2022.61 B:Yes, I really like wa

55、tching the Winter Olympics. A:Me too. And I like the Olympic torch(火炬). B:62 A:Im looking forward to it. B:63,A:I love to watch team events. B:I enjoy watching both mens and womens skating. The skaters are so amazing. A:64 B:I know. And they look so beautiful and cool on the ice. A:65 B:OK. See you

56、in Beijing. A.What are your favorite events? B.You can see it at the opening ceremony. C.Are you going to watch some games? D.I cant wait to see them. E.They train hard for the Olympics. 61. 62. 63. 64. 65.,答案 61.C由答語為“Yes”可知,此處應(yīng)填一般疑問句,根據(jù)備選項(xiàng),可知選C。 62.B由前句“我喜歡奧運(yùn)火炬”及后一句“我期待著它”可知,此處應(yīng)使用“你能夠在開幕式上看到它”進(jìn)行銜接

57、,故選B。 63.A由答語“我喜歡看團(tuán)體項(xiàng)目比賽”可知,此處應(yīng)詢問“你最喜歡的比賽項(xiàng)目是什么”,故選A。 64.E由前句“滑冰運(yùn)動(dòng)員表現(xiàn)得很精彩”及后一句“我知道”可知,此處應(yīng)使用“他們?yōu)榱藠W林匹克運(yùn)動(dòng)會(huì)而刻苦訓(xùn)練”進(jìn)行銜接,故選E。 65.D由前句“他們?cè)诒峡雌饋砑绕劣譃t灑”可知,此處可填“我迫不及待地想要見到他們”,且與后句的“北京見”相呼應(yīng),故選D。,.短文填空(每小題1分,共10分) 請(qǐng)根據(jù)短文內(nèi)容及首字母提示,填寫所缺單詞。 As youve just found out, opening a book doesnt require much effort. However, e

58、ven that would be i66 if you spent the night on the streets. After lying for hours on cold ground, with only a thin sleeping bag to pro-tect you from rain or ice, your fingers would probably be so numb(麻木的)that you could hardly m67 them. Youd most likely spend the day try-ing to find something to ea

59、t and somewhere to shelter from the freezing,cold. You might be surprised to hear that the number of people sleeping rough(露宿)in London has doubled in the last five years and has i68 by 30% across the rest of the country during the last two years. Once we bring a homeless person out of the freezing cold, we need your help to give him a w69 welcome at St Mungos very much. Will you please give a Christmas gift of 25, which could p70 a homeless person with a St Mungos welcome pack? It could have a towel, shampoo and soap(肥皂), so a homeless person can have a hot s71 and a prope

溫馨提示

  • 1. 本站所有資源如無特殊說明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請(qǐng)下載最新的WinRAR軟件解壓。
  • 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請(qǐng)聯(lián)系上傳者。文件的所有權(quán)益歸上傳用戶所有。
  • 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁(yè)內(nèi)容里面會(huì)有圖紙預(yù)覽,若沒有圖紙預(yù)覽就沒有圖紙。
  • 4. 未經(jīng)權(quán)益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
  • 5. 人人文庫(kù)網(wǎng)僅提供信息存儲(chǔ)空間,僅對(duì)用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對(duì)用戶上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對(duì)任何下載內(nèi)容負(fù)責(zé)。
  • 6. 下載文件中如有侵權(quán)或不適當(dāng)內(nèi)容,請(qǐng)與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
  • 7. 本站不保證下載資源的準(zhǔn)確性、安全性和完整性, 同時(shí)也不承擔(dān)用戶因使用這些下載資源對(duì)自己和他人造成任何形式的傷害或損失。

最新文檔

評(píng)論

0/150

提交評(píng)論