版權(quán)說明:本文檔由用戶提供并上傳,收益歸屬內(nèi)容提供方,若內(nèi)容存在侵權(quán),請(qǐng)進(jìn)行舉報(bào)或認(rèn)領(lǐng)
文檔簡(jiǎn)介
1、遼寧省協(xié)作校2019_2020學(xué)年高二英語下學(xué)期期中試題1含解析遼寧省協(xié)作校2019_2020學(xué)年高二英語下學(xué)期期中試題1含解析PAGE PAGE - 38 -遼寧省協(xié)作校2019_2020學(xué)年高二英語下學(xué)期期中試題1含解析遼寧省協(xié)作校2019-2020學(xué)年高二英語下學(xué)期期中試題1(含解析)考試時(shí)間:120分鐘 滿分:150分第一卷第一部分 聽力(共兩節(jié),滿分30分)第一節(jié)(共5小題;每小題1.5分,滿分7。5分)聽下面5段對(duì)話,每段對(duì)話后有一個(gè)小題。從題中所給的A、B、C三個(gè)選項(xiàng)中選出最佳選項(xiàng),并標(biāo)在試卷的相應(yīng)位置。聽完每段對(duì)話后,你都有10秒鐘的時(shí)間來回答有關(guān)小題和閱讀下一小題.每段對(duì)話僅
2、讀一遍.例如:How much is the shirt?A.19.15 B。9.18 C。9。15答案是:C1. What is the woman going to do?A. Go to the library B。 Wait for a friend C。 Play tennis2. How did the man get to work this morning?A. By bus B。 By car C. By subway3。 Whats the weather like now?A. Sunny B. Rainy C. Cloudy4. How does John feel n
3、ow?A。 Confident B. Excited C. Nervous5。 What are the speakers talking about?A。 Food waste B. The homeless C。 Environmental problems第二節(jié)(共15小題,每小題1。5分,滿分22.5分)聽下面5段對(duì)話或獨(dú)白。每段對(duì)話或獨(dú)白后有幾個(gè)小題,從題中所給的A、B、C三個(gè)選項(xiàng)中選出最佳選項(xiàng).聽每段對(duì)話或獨(dú)白前,你將有時(shí)間閱讀各個(gè)小題,每小題5秒鐘;聽完后,各小題將給出5秒鐘的作答時(shí)間。每段對(duì)話或獨(dú)白讀兩遍.聽第6段材料,回答第6、7題。6. What will the woma
4、n probably do next?A。 Go to hospital B。 Call Mr。 Brown C. Finish her report7。 Whats the most probable relationship between the speakers?A. Boss and secretary B。 Husband and wife C. Colleagues聽第7段材料,回答第8至10題.8. What will the woman do tonight?A. Have a date B。 Go shopping C. Attend a party9. What colo
5、r of dress will the woman wear tonight?A。 Red B。 Blue C。 Black10. What is most probably the man?A。 A student B. A teacher C。 A salesman聽第8段材料,回答第11至13題。11. What is Mr。 Wilson doing now?A。 Giving a speech。 B。 Having a meeting. C。 Meeting a customer. 12. What time did the man plan to meet Mr. Wilson t
6、omorrow?A。 At 10:30 am B. At 11:00 am C。 At 11:30 am13. Why does the man make the call?A。 To ask for leave。 B。 To look for a friend. C。 To cancel an appointment。 聽第9段材料,回答第14至17題。14。 Why does the man want to sell his car?A. He considers it too old。 B。 He wants a larger one。 C。 He is in need of money
7、. 15. What does the mans family enjoy doing at weekends?A. Going to the park。 B. Traveling to the seaside. C. Visiting the kids grandparents。 16. Where did the man spend his childhood?A. In Washington B。 In Chicago C. In California17. What happened to the man in 2006?A. He got married. B. He found h
8、is first job。 C. He graduated from university. 聽第10段材料,回答第18至20題。18. What did the speaker think of Mrs. Brown in class?A。 Strict B. Humorous C。 Easygoing19. What did the students benefit from Mrs. Brown?A。 They made more friends。 B。 They became more patient. C. They improved their math learning. 20。
9、 What is the speaker mainly talking about?A. His old school。 B. His memorable classes. C。 His favorite middle school teacher。 第二部分 閱讀理解(共兩節(jié),滿分35分)第一節(jié)(共10小題;每小題2.5分,滿分25分)閱讀下列短文,從每題所給的四個(gè)選項(xiàng)(A、B、C、和D)中,選出最佳選項(xiàng),并在答題卡上將該項(xiàng)涂黑.AMoringa Farm Internship ProgramDATE: 5 May30 November 2019LOCATION: Jaipur IndiaE
10、VENT TYPE: TwiningEVENT INDUSTRY/TOPIC: Clean Energy, Climate & Environment, Food Agriculture and Quality/Process ManagemMoringa (辣木), a kind of miracle tree, has come a long way today to become a symbol of the fight against growing nutrition deficiency (營(yíng)養(yǎng)不足) across the globe。 It is also a crop sui
11、ted to the climatic conditions of the region, which is unusually rich in its nutrition content literally from top to bottom.Supporting learning:The Moringa Farm Internship Program is sort of like a live, interactive slideshow of agriculture making of Moringa from “Soil to Super food” that touches al
12、l the participants senses.The Programs Objectives:The Moringa Farm Internship Program is devoted to enriching the knowledge and lives of young people by providing them with a unique educational experience on an organic Moringa Farm in rural Jaipur, India. Program participants can learn about conserv
13、ation, maintenance (維護(hù)), care, and management of Moringa Farming by means of hands-on work experience with local Moringa Farm staff。Participants will be able to interact with Moringa specialists and educators, on all issues that may affect their operations。 Experts will let you know management strat
14、egies and equipment operation up close on hand to answer your specific questions.The Moringa Farm Internship will provide an excellent opportunity to learn about sustainable tools techniques, and approaches that can be used in Moringa Production and value-added production systems, righting (突出) pest
15、 and disease management, leaf/seed production, and tools and equipment for commercial production。If youre trying to learn about Moringa, theres nothing like going to a farm and getting your hands dirty. So click here to register now!1. Why is Moringa specifically described in the text?A. To stress t
16、he importance of the crop.B。 To encourage people to plant Moringa。C。 To show the significance of the program.D. To draw attention to nutrition deficiency.2. What can we know about the Moringa Farm Internship Program?A。 It is intended for farmers.B。 It lasts more than half a year。C。 It provides vocat
17、ional training。D。 It is available on the Internet.3。 How do the programs participants learn about Moringa?A. By attending various courses about it.B. By involving themselves in farming it.C. By observing specialists and educators。D。 By watching slideshows about the crop?!敬鸢浮?。 C 2. D 3。 B【解析】本文為說明文。
18、文章主要介紹辣木農(nóng)場(chǎng)實(shí)習(xí)計(jì)劃的主題、目的、實(shí)習(xí)內(nèi)容等相關(guān)事項(xiàng)?!?題詳解】推理判斷題。根據(jù)第一段Moringa (辣木), a kind of miracle treebecome a symbol of the fight against growing nutrition deficiency (營(yíng)養(yǎng)不足) across the globe。 It is also a crop suited to the climatic conditions of the region, which is unusually rich in its nutrition content literally
19、 from top to bottom。(辣木是一種神奇的樹,成為對(duì)抗全球營(yíng)養(yǎng)缺乏的象征.它也是一種適合該地區(qū)氣候條件的作物,其營(yíng)養(yǎng)成分從葉到根都非常豐富)可知,這部分對(duì)辣木的非凡作用進(jìn)行了專門的介紹,而該計(jì)劃又是針對(duì)辣木的.由此可推斷,此處介紹的目的是為了體現(xiàn)計(jì)劃的意義和重要性,故選C?!?題詳解】細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)最后一段最后一句So click here to register now!(點(diǎn)擊這里注冊(cè)吧!)可知,在網(wǎng)上可以找到該計(jì)劃,故選D.【3題詳解】推理判斷題。根據(jù) Program participants can learn about conservation,maintenanc
20、e (維護(hù)),care,and management of Moringa Farming by means of handson work experience with local Moringa Farm staff.(參與者可以與當(dāng)?shù)乩蹦巨r(nóng)場(chǎng)員工一起實(shí)際體驗(yàn)工作,了解辣木種植的養(yǎng)護(hù)、維護(hù)、護(hù)理和管理)可知,參與人員通過親自參加辣木種植來了解辣木,故選B.BSuppose that we lined up our roughly 14 million United States businesses in order of size, starting with the smallest
21、, along an imaginary road from San Francisco to New York. There will be 4,500 businesses to the mile, or a little less than one per foot. Suppose further that we planted a flag each business。 The height of the flag pole represents the yearly volume of sales (銷量) , each 10, 000 in sales in shown by o
22、ne foot of pole.The line of flagpoles is a very interesting sight. From San Francisco to about Reno, it is almost unnoticeable, a row of poles about a foot high. From Reno eastward the poles increase in height until, near Columbus, Ohio - about four fifths of the way across the nation - flags fly ab
23、out 10 feet in the air.But as we approach the eastern terminus (終點(diǎn)) , the poles suddenly begin to mount (升高) . There are about 300, 000 firms in the country with sales over $ 500, 000. These firms take up the last 75 miles of the 3,000 mile road。 There are 200, 000 firms with sales over 1 million。 T
24、hey take up the last 50 miles。 Then there are 1, 000 firms with sales of $ 50, 000, 000 or more. They take up the last quarter of a mile before the city limits, flags flying at cloud height, 5 , 000 feet up .At the very gate of New York, on the last 100 feet of the last mile , we find the 100 larges
25、t industrial firms 。 They have sales of at least $ 1.5 billion, so that their flags are already miles high。 Along the last 10 feet of road , there are 10 largest companies . Their sales are roughly $ 10 billion and up : their flags fly 190 miles in the air , almost in the stratosphere (平流層) .4. What
26、 is the authors main purpose in this passage?A。 To tell the reason why the largest firms are in New York.B。 To show the geographical distribution (分布) of the United States businesses.C。 To provide a general idea of the size of businesses in the United States.D. To tell us how the United States busin
27、esses are arranged。5。 Whats the correct order of the following places from east to west?A. San Francisco, Reno, New York, Columbus.B. San Francisco, Reno, Columbus, New York.C。 New York, Columbus, Reno, San FranciscoD。 New York, Reno, Columbus, San Francisco6。 Among the four parts of the imaginary r
28、oad , which part , considering all the firms in it , has the largest total volume of sales ?A. The last 75 miles.B。 The last 50 miles.C. The last 100 feet of the last mile。D. The last quarter of a mile7. Which of the following diagrams (圖表) shows the right order of size of the US businesses , accord
29、ing to the text ?S = San” Francisco R = Reno C =” Columbus N = New York H = height F = feetA. B. C. D。 【答案】4。 C 5. C 6。 A 7. B【解析】這是一篇說明文。文章通過想象了一條從西向東的路,在路上插旗子來表示美國(guó)公司的銷售規(guī)模,結(jié)果顯示,從西向東規(guī)模越來越大。【4題詳解】推理判斷題。第一段Suppose that we lined up our roughly 14 million United States businesses in order of size, start
30、ing with the smallest, along an imaginary road from San Francisco to New York。(假設(shè)我們將大約1400萬家美國(guó)企業(yè)按照規(guī)模排序,從最小的開始,沿著一條想象中的從舊金山到紐約的道路排列。)是全文的主題句,結(jié)合全文內(nèi)容,可知作者寫這篇文章的主要目的是是提供美國(guó)商業(yè)規(guī)模的大致概念。故選 C?!?題詳解】細(xì)節(jié)理解題:From San Francisco to about Reno, it is almost unnoticeable, a row of poles about a foot high。 From Reno e
31、astward the poles increase in height until, near Columbus, Ohio - about four fifths of the way across the nation - flags fly about 10 feet in the air。可知從東向西排列順序是C. New York, Columbus, Reno, San Francisco。故選C【6題詳解】細(xì)節(jié)理解題:從第三段的句子:These firms take up the last 75 miles of the 3,000 - mile road。可知最后的75英里的
32、公司銷售額最大.故選A【7題詳解】細(xì)節(jié)理解題:從第二段的內(nèi)容可知San Francisco是一英尺,從Reno到Columbus上升至10 英尺,第三段可知New York是5,000英尺。故選BCWhen you think of a national park, you generally picture fresh air and wild animals, right? Well, now youre going to have to add tea shops and something called ”the Tube to your definition, because Lon
33、don, England has signed up to be the first ”National Park City。 London was established by the Romans around 2,000 years ago and has been continually inhabited(居住于)since then. In all that time, however, nobody had the idea to replace all the parks with big box stores or high buildings, which means Lo
34、ndon already has a much lower urban density(密度)than most of the worlds cities. Nowadays about a third of the city is green space。 In July 2019, London announced its willingness to become the worlds first National Park City。 Now the city is moving toward the goal of achieving 50% green space by the y
35、ear 2050 by connecting and expanding public parks, greening up unused parking lots and the private yards of existing and new houses, fixing some green roofs on existing buildings and even cutting holes in fences for wildlife to pass through。 ”Inspired by the aims and values of our precious rural nat
36、ional parks the London National Park City is basically about making life better in the capital through both small everyday things and long-term strategic thinking, Daniel Raven-Ellison, who began the campaign to make London a National Park City six years ago, said in a press release。 ”Weve been doin
37、g that in London for centuries, which is why London is so green and diverse.”London will have a much easier job achieving this type of green transformation than more densely- urbanized cities like Paris and New York, which have 10 and 27 green space, respectively. But that doesnt mean its not possib
38、le-the National Park City Foundation hopes to employ 25 more cities in addition to London by the year 2025。 Glasgow, Scotland and Newcastle upon Tyne in northeast England are both currently considering becoming National Park Cities.8. Where can we find the data on Londons measures to achieve its goa
39、l?A。 In Paragraph 1.B. In Paragraph 2.C。 In Paragraph 3.D。 In Paragraph 4。9. What is Daniel Raven-Ellison trying to talk about in the fourth paragraph?A。 Londons long-term strategic thinking.B。 The significance of Londons campaign.C. The effects of national parks on London。D。 The resources of London
40、s green space。10. What can we infer from the last paragraph?A。 Trying to be a national park city is turning new trend。B. National park cities are springing up around the world。C. It is so easy for London to become a national park city。D。 National park cities are making improvements to our life?!敬鸢浮?
41、。 C 9。 B 10. A【解析】本文是新聞報(bào)道。介紹了倫敦致力于建成國(guó)家級(jí)的公園城市。努力創(chuàng)造更加湛藍(lán)、清澈的天空.國(guó)家公園城市的創(chuàng)建已經(jīng)成為了一種趨勢(shì)。【8題詳解】推理判斷題。由第三段“Now the city is moving toward the goal of achieving 50% green space by the year 2050 by connecting and expanding public parks, greening up unused parking lots and the private yards of existing and new hou
42、ses, fixing some green roofs on existing buildings and even cutting holes in fences for wildlife to pass through. ”可知,現(xiàn)在該市正朝著到2050年實(shí)現(xiàn)50%綠地率的目標(biāo)邁進(jìn).接著提到了實(shí)現(xiàn)這一目標(biāo)的具體四大措施by connecting and expanding public parks, greening up unused parking lots and the private yards of existing and new houses, fixing some g
43、reen roofs on existing buildings and even cutting holes in fences for wildlife to pass through.故選C項(xiàng).【9題詳解】細(xì)節(jié)理解題。由第四段“the London National Park City is basically about making life better in the capital”以及“which is why London is so green and diverse”可知,倫敦國(guó)家公園城市基本上是為了改善首都的生活。倫敦行動(dòng)正在把城市變得更美麗、更多樣化,環(huán)境更清新.由此
44、推知本段講述倫敦行動(dòng)產(chǎn)生的影響。故選B項(xiàng)?!?0題詳解】推理判斷題.由最后一段“But that doesnt mean its not possiblethe National Park City Foundation hopes to employ 25 more cities in addition to London by the year 2025. Glasgow, Scotland and Newcastle upon Tyne in northeast England are both currently considering becoming National Park C
45、ities.”可知,國(guó)家公園城市基金會(huì)希望到2025年,除了倫敦之外,還能再雇傭25個(gè)城市。因此推斷許多城市都在努力成為國(guó)家公園城市。這已經(jīng)變成了一種流行的趨勢(shì)。故選A項(xiàng)。第二節(jié)(共5小題;每小題2分,滿分10分)根據(jù)短文內(nèi)容,從短文后的選項(xiàng)中選出能填入空白處的最佳選項(xiàng)。選項(xiàng)中有兩項(xiàng)為多余選項(xiàng)。Continuous learning benefits us in many ways。 First of all, it allows the increase in knowledge and ability in our career。 For example, watching someone
46、 work can make us a better worker. _11_ For example, we can learn about the general workforce and how the application process works to better prepare us for job searching. This can help if for some reason you lose your job and need to find other work.Whats more, continuous learning can open our mind
47、. Having an open mind and willingness to take on new ideas can do wonders。 First of all it builds your attitude towards change. _12_ Second, when you take continuous learning into account, you can begin to understand how others feel about a particular issue。_13_ They are always looking for new exper
48、iences and do different things. Moreover, they not only have knowledge on various topics that arent always related to present roles but also know about the latest trends and technologies in the industry.To develop continuous learning, you have to begin with setting a clear and specific goal. _14_ On
49、ce your goal is set, build a system to help support your strategy。 You want to be looking for different sources of information, but also to be picky about it, In other words, try to learn within your specific field but ensure the information is coming from a trustworthy source At the same time, do u
50、se tools to help improve your learning system。 _15_ Seminars (研討會(huì)) workshops, and live classes are the tools that modern learners need as they make learning effective.A. Learning can improve other areas in our lives。B。 Besides, learning can prepare us for the unexpected.C. If always learning, you ar
51、e always improving。D. Excellent continuous learners behave in a specific manner.E。 Being excited about change can affect others around you positively.F. Therere various tools to help you present information and learning.G。 Knowing what you want to achieve can encourage you to keep learnings?!敬鸢浮?1。
52、B 12. E 13. D 14。 G 15. F【解析】本文為說明文.文章主要介紹持續(xù)性學(xué)習(xí)的好處和培養(yǎng)持續(xù)性學(xué)習(xí)的方法。【11題詳解】根據(jù)空格下文“For example, we can learn about the general workforce and how the application process works to better prepare us for job searching。 This can help if for some reason you lose your job and need to find other work.”例如,我們可以了解一般的
53、勞動(dòng)力,以及申請(qǐng)過程是什么樣的,以便更好地為求職做準(zhǔn)備。如果你因?yàn)槟撤N原因丟了工作,需要另找工作的話,這可能會(huì)有所幫助,由此可判斷,學(xué)習(xí)可以讓我們?yōu)橐馔庾鰷?zhǔn)備,故選B項(xiàng)?!?2題詳解】根據(jù)空格前文“it builds your attitude towards change”持續(xù)性學(xué)習(xí)讓你建立應(yīng)對(duì)改變的態(tài)度,E 項(xiàng)“Being excited about change can affect others around you positively.”對(duì)改變感到興奮會(huì)對(duì)你周圍的人產(chǎn)生積極的影響,這句的“change”和前文相呼應(yīng),故選E項(xiàng)?!?3題詳解】根據(jù)空格后文“They are alway
54、s looking for new experiences and do different things. Moreover, they not only have knowledge on various topics that arent always related to present roles but also know about the latest trends and technologies in the industry.” 他們總是在尋找新體驗(yàn),做不同的事情。此外,他們不僅了解與當(dāng)前職責(zé)不相關(guān)的各種主題,還了解行業(yè)的最新趨勢(shì)和技術(shù),可推斷這句呼應(yīng)了D項(xiàng)中“Excel
55、lent continuous learners behave in a specific manner?!?優(yōu)秀的持續(xù)學(xué)習(xí)者以具體的方式來表現(xiàn), “They”指代D項(xiàng)中的“Excellent continuous learners” 優(yōu)秀的持續(xù)學(xué)習(xí)者,故選D項(xiàng)。【14題詳解】根據(jù)空格前一句“To develop continuous learning, you have to begin with setting a clear and specific goal”為了培養(yǎng)持續(xù)學(xué)習(xí),你必須從設(shè)定一個(gè)明確而具體的目標(biāo)開始,可知,知道自己想要達(dá)到什么目標(biāo),可以促動(dòng)你不斷學(xué)習(xí),故選G項(xiàng).【15題詳
56、解】根據(jù)空格后一句“Seminars (研討會(huì)) workshops, and live classes are the tools that modern learners need as they make learning effective. 研討會(huì)和現(xiàn)場(chǎng)課程是現(xiàn)代學(xué)習(xí)者需要的工具,因?yàn)樗麄兪箤W(xué)習(xí)變得有效, 可知呼應(yīng)F選項(xiàng)“Therere various tools to help you present information and learning. 有各種各樣的工具可以幫助你展示信息和學(xué)習(xí),故選F 項(xiàng)。第三部分 語言知識(shí)運(yùn)用(共兩節(jié),滿分45分)第一節(jié) 完形填空(共20小題;每
57、小題1。5分,滿分30分)閱讀下面短文,然后從36-55各題所給的四個(gè)選項(xiàng)(A、B、C和D)中,選出最佳選項(xiàng),并在答題卡上將該項(xiàng)涂黑.Draper, the owner of a secondhand bookstore, was sorting through a pile of old books when an envelope fell from one。 Inside was an undated_16_and a faded photo of a woman holding a little girl on her lap. The letter said if Bethany w
58、as_17_it, it meant the author had died。 Tears were welling up in Drapers eyes。 These were a_18_womans last words to her child。 He had to_19_Bethany. Whoever it is will_20_this,” he thought。 ”You wouldnt _21_a letter like that。”He supposed if the_22_ended up in his shop then Bethany was likely from a
59、round Bishop Auckland. And he thought he_23_recognized the little girls face. Even if shed since left the area, there might be someone in the town who would recognize the_24_. He started with the local newspaper。 The Northern Echo ran the story of the_25_letter。 _26_, Bethany Gash, now 21 and a (n)_
60、27_herself, was on Facebook about 10 miles away when a close friend messaged her to check out the_28_. As she read her mothers_29_, which she thought had been lost forever, she said she thought she must be_30_. Bethany was only 4 when her mother_31_. Five years later, her family moved to a new home
溫馨提示
- 1. 本站所有資源如無特殊說明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請(qǐng)下載最新的WinRAR軟件解壓。
- 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請(qǐng)聯(lián)系上傳者。文件的所有權(quán)益歸上傳用戶所有。
- 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁內(nèi)容里面會(huì)有圖紙預(yù)覽,若沒有圖紙預(yù)覽就沒有圖紙。
- 4. 未經(jīng)權(quán)益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
- 5. 人人文庫網(wǎng)僅提供信息存儲(chǔ)空間,僅對(duì)用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對(duì)用戶上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對(duì)任何下載內(nèi)容負(fù)責(zé)。
- 6. 下載文件中如有侵權(quán)或不適當(dāng)內(nèi)容,請(qǐng)與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
- 7. 本站不保證下載資源的準(zhǔn)確性、安全性和完整性, 同時(shí)也不承擔(dān)用戶因使用這些下載資源對(duì)自己和他人造成任何形式的傷害或損失。
最新文檔
- 計(jì)算機(jī)整機(jī)裝配調(diào)試員誠(chéng)信知識(shí)考核試卷含答案
- 石材加工工安全知識(shí)宣貫考核試卷含答案
- 熱拉絲工班組考核評(píng)優(yōu)考核試卷含答案
- 車子過橋合同范本
- 駕校收購(gòu)合同范本
- 內(nèi)退協(xié)議勞動(dòng)合同
- 護(hù)理外包合同范本
- 公司抵房合同范本
- 采購(gòu)合同更名協(xié)議
- 銀元回收合同范本
- 2026年元旦校長(zhǎng)致辭:凱歌高奏辭舊歲歡聲笑語迎新年
- 家畜環(huán)境衛(wèi)生學(xué)第四章
- 食育課三明治課件
- 2025江蘇鎮(zhèn)江市京口產(chǎn)業(yè)投資發(fā)展集團(tuán)有限公司招聘2人備考題庫(含答案詳解)
- 寧夏物理會(huì)考試題及答案
- 病房結(jié)核應(yīng)急預(yù)案
- 雙管35毫米高射炮課件
- 女兒國(guó)遇難課件
- 2025-2026學(xué)年八年級(jí)數(shù)學(xué)上冊(cè)人教版(2024)第17章 因式分解 單元測(cè)試·基礎(chǔ)卷
- 風(fēng)水顧問聘請(qǐng)合同范本
- (2025年)醫(yī)院藥房的考試試題及答案
評(píng)論
0/150
提交評(píng)論