版權(quán)說明:本文檔由用戶提供并上傳,收益歸屬內(nèi)容提供方,若內(nèi)容存在侵權(quán),請進(jìn)行舉報(bào)或認(rèn)領(lǐng)
文檔簡介
1、Section B LESSON 2 & LESSON 3A級(jí)必備知識(shí)基礎(chǔ)練I .單詞拼寫l.He is a man of great(洞察力).2.She s one of the most(聰穎的)girls I ever knew.3.What is the main o of this studying?4.In my eyes the question is not what to teach,but how to e.5.Our world is but a small part of the u.6.We can t judge what he did until we know
2、 all the(境況).7.She has(追求)the goal of perfection in her art.8.We ve always regarded him as a man of(正直).9.She used the dialogue to(促進(jìn))free conversation among her pupils.The man g a lot in the business,but he lost the respect of his friends.單句語法填空.The company was in deep(finance) difficulties.The(acq
3、uire) of wealth is his only purpose.From the top of the hill you can see all the(surround) countryside.He takes full(responsible) for what happened.His actions were based on a false(assume).You should rely on your own(judge).7.1t s taken a long time to break out of my own(convention) training.8.It c
4、an be(benefit) to share your feelings with someone you trust.9.Over the years I ve come to the(conclude) that she s a very great musician.10.Local people are questioning the(wise) of spending so much money on a new road, in用適當(dāng)?shù)慕樵~或副詞填空.We will continue to give high priority education. A successful en
5、ding is not the only thing worthy a celebration.The house was surrounded trees.To what degree can parents be held responsible a child s behaviour?.We hope everyone will contribute the discussion.His success does not owe his luck but his ability.r m exposed the thoughts of some of the world s best wr
6、iters.The judge put her prison before she had had time to explain.conclusion,it s not suitable to include English words in a Chinese dictionary.Our club is open to everyone regardless age,sex or educational background.IV .短語填空Section B LESSON 2 & LESSON 3I .1.insight 2.brilliant 3.objective 4.educat
7、e5.universe 6.circumstances 7.pursued 8.integrity 9.stimulate lO.gainedII .1.financial 2.acquisition 3.surrounding4.responsibility 5.assumption 6.judgement7.conventional 8.beneficial 9.conclusion 10.wisdomIII.1.to 2.of 3.with/by 4. for 5.to 6.to 7.to8.in 9.1n lO.ofIV.l.go against 2.urge;to 3.1n othe
8、r words 4.feel like5.to start with 6.make the assumption 7,go beyond 8.put forward 9.is beneficial to 10.fight forV.l.with a frightened expression on his face 2.owed much to him 3.It seems/is obvious that 4.1n conclusion;walking is a cheap 5.regardless of their abilityVI.Lit 2.To start 3.to find 4.o
9、nes 5.with6.constantly 7.their 8. th at 9.conventional 10.is builtVIL【語篇導(dǎo)讀】本文是一篇應(yīng)用文。文章介紹了劍橋大學(xué)的幾項(xiàng)參觀活動(dòng),這些活動(dòng)為年輕人 提供了參觀劍橋大學(xué)和更多地了解劍橋大學(xué)的機(jī)會(huì)。.A 細(xì)節(jié)理解題。根據(jù) SuperStar workshops 局部中的These half-day visits will be held throughout the year”可知,SuperStar workshops是為期半天的參觀活動(dòng),因此參觀者可以在那里待 半天的時(shí)間。.D 細(xì)節(jié)理解題。根據(jù) Events for po
10、st-16 students 局部中的“are considering applying for Cambridge or would like to find out more about a specific subject”可知,Events for post-16 students 是專門為申請劍橋大學(xué)的人準(zhǔn)備的。.B 推理判斷題。根據(jù)第一段中的“to create opportunities for young people to visit the Cambridge University and learn more about it”可知,這些活動(dòng)的目的是為年輕人提供參觀劍橋大
11、 學(xué)和更多地了解劍橋大學(xué)的機(jī)會(huì),也就是說文章中活動(dòng)的目的是為劍橋大學(xué)做廣告,吸引更多的 學(xué)生?!菊Z篇導(dǎo)讀】本文是一篇記敘文。雖然Arguster的家里很貧困,但是他的父親Ben卻以身作那么 地教育他們?nèi)绾握_做事以及善待他人。.B 細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)文章第 一殳中的All the boys were in one room with two beds.Two slept at the head while two slept at the foot.Therefore,there was one thing about their feet-washing them before crowdin
12、g onto the bed.”可知,男孩們都擠在一張床上,兩個(gè)睡床頭,兩個(gè)睡床尾。即睡覺時(shí) 腳要靠近別人的頭,所以需要洗腳。.D 詞義猜想題。根據(jù)下文“knowing it might be the only way to bring laughter to his kids”可知, 父親知道這是孩子們感到快樂的唯一途徑,所以他的父親Ben并沒有責(zé)備他們。由此推知,所猜 詞rebuke的含義為“責(zé)備、批評(píng).A 推理判斷題。根據(jù)第三段中的“From then on,Arguster always kept enough money to get himself a haircut.”可知,Ar
13、guster被父親教育之后,自己重新去掙錢賺得了理發(fā)的費(fèi)用,并且以后自 己都會(huì)留出足夠的錢去理發(fā)。.C 推理判斷題。根據(jù)文章最后一段可知,父親Ben沒有收取社區(qū)居民關(guān)于糖漿的費(fèi)用,因?yàn)樗?知道居民們沒錢支付。由此推知,Ben對(duì)社區(qū)居民非常慷慨和體貼?!菊Z篇導(dǎo)讀】本文是一篇記敘文。文章主要講述了作者接觸、研究、學(xué)習(xí)以及實(shí)施在線教育的 故事。.D 細(xì)節(jié)理解題。由第一段中的The explosion of technology has made teaching outside the traditional classroom possible for teachers and has provi
14、ded learners with easy access to course materials.可知,技術(shù)的開展讓教師們可以在傳統(tǒng)課堂以外教學(xué),也讓學(xué)習(xí)者能夠很容易獲得課程 材料。由此可知,技術(shù)的快速開展讓在線教育的開展從中受益。應(yīng)選D項(xiàng)。.D 推理判斷題。由第二段中的“These experiences helped me realize at least to some extent the degree of growth in online education .”可知,作者以一個(gè)學(xué)生為例是想說明他開始接觸在線教育,這 些經(jīng)歷幫助他認(rèn)識(shí)到在線教育已成為教育大勢。由此推知,提及學(xué)生是
15、為了預(yù)測教學(xué)生涯的未 來。故答案為D項(xiàng)。.A 推理判 斷題。由第三段中的My responsibilities for the term included gaining more understanding of online education.Consequently,I made several attempts to enrich my knowledge of distance learning and online teaching.”可推知,作者嘗試遠(yuǎn)程學(xué)習(xí)和在線教學(xué)是因?yàn)閷?duì)知識(shí)的渴 望,故答案為A項(xiàng)。.C 推理判斷題。由第三段中的I would consider these
16、people as my consultants as I began to design my own online course.Eventually I completed a literature review which gave me the foundation and the background of understanding the need for online education,”可推知,作者對(duì)在線 教育的態(tài)度是支持的(supportive),故答案為C項(xiàng)。【語篇導(dǎo)讀】本文是一篇說明文。研究人員注意至山家庭圖書館的規(guī)模說明,以書籍為導(dǎo)向的社 會(huì)化,使年輕人擁有終身的
17、品位、技能和知識(shí)。文章還說明了在家庭圖書館的環(huán)境中長大,可以 提高成年人的讀寫、計(jì)算和解決技術(shù)問題的能力,這遠(yuǎn)遠(yuǎn)超過了父母教育或自己的教育或職業(yè) 成就所帶來的好處。.B 段落大意題。第一段主要介紹了 2018年的一項(xiàng)研究發(fā)現(xiàn):讀書顯然能讓人成為一個(gè)更 好、更聰明的企業(yè)家。參與者小時(shí)候家里的書越多,他們成年后所具備的讀寫、數(shù)學(xué)和解決技 術(shù)問題的技能就越強(qiáng)。由此可知,第一段主要講的是一項(xiàng)鼓舞人心的研究發(fā)現(xiàn)。應(yīng)選B項(xiàng)。.D 詞義猜想題。根據(jù)畫線詞后文“Adults who grew up with relatively few books in their homes and later earne
18、d a college degree had literacy levels approximately equal to adults who grew up in homes with large libraries but only attended school for nine years.”可知,那些在家中書籍相對(duì)較少 的環(huán)境中長大、后來獲得大學(xué)學(xué)位的成年人,其文化水平與那些在擁有大量圖書館的家庭中長 大、但只上了九年學(xué)的成年人大致相當(dāng)。由此可見,高等教育并不一定能彌補(bǔ)“家里有很多書” 的優(yōu)勢。故畫線詞意思是“彌補(bǔ)應(yīng)選D項(xiàng)。.B 推理判斷題。根據(jù)最后一段中的“Jessica Sti
19、llman writes,surrounding yourself with more books than you could ever read says good things about your mind.Those books serve as a constant reminder of all the things you don t know-which helps keep you intellectually hungry and curious.And possibly,this will keep you a little more modest,since rese
20、arch shows the quicker you are to admit you don, t know something,the faster you can then learn it.(杰西卡斯蒂爾 曼寫道,讓 自 己 置身于你讀不完的書之中,這說明你的思想很好。這些書會(huì)不斷提醒你還有什么東西是你不知 道的,這有助于你保持求知欲和好奇心。這可能會(huì)讓你更謙虛一點(diǎn),因?yàn)檠芯空f明,你越快成認(rèn)自 己不知道某件事,你就能越快地學(xué)會(huì)它)”可推知,作者提到杰西卡是為了強(qiáng)調(diào)謙虛的重要性。故 選B項(xiàng)。15.A 主旨大意題。文章主要說明了家庭圖書館給人帶來的各種優(yōu)勢和益處。2018年的一項(xiàng) 研究結(jié)果
21、顯示,參與者小時(shí)候家里的書越多,他們成年后所具備的讀寫、數(shù)學(xué)和解決技術(shù)問題的 技能就越強(qiáng)。研究人員注意到,家庭圖書館的規(guī)模說明,以書籍為導(dǎo)向的社會(huì)化,使年輕人擁有終 身的品位、技能和知識(shí)。文章還說明了,在家庭圖書館的環(huán)境中長大可以提高成年人的讀寫、 計(jì)算和解決技術(shù)問題的能力,這遠(yuǎn)遠(yuǎn)超過了父母教育或自己的教育或職業(yè)成就所帶來的好處。 由此可知,這篇文章主要講的是家庭圖書館的規(guī)模暗示著一些終身技能。應(yīng)選A項(xiàng)。皿.【語篇導(dǎo)讀】本文是一篇應(yīng)用文。牙買加琴凱德是當(dāng)代英語文學(xué)界極為重要的作家。本文 節(jié)選自時(shí)代周刊對(duì)她的訪談錄。.D 根據(jù)提問中的“autobiographical”可知,記者問牙買加琴凱德這
22、本書與自己的真實(shí)生活有多 相似,D項(xiàng)“這部書中的很多事件都很像我自己的生活”就是對(duì)這個(gè)問題的回答。.A 根據(jù)提問中的“untidy and smelly”及本空前牙買力,琴凱德對(duì)自己日常生活的描述可知,她平 時(shí)很遮遢,故A項(xiàng)“我喜歡在床上吃東西”符合本段語境。.C 根據(jù)下文回答中的“interesting”和interests”可知,記者問牙買加琴凱德:“你是否還對(duì)那些話 題(奴隸制度和種族)感興趣?”.G 根據(jù)本段內(nèi)容可知,牙買加琴凱德開始真正喜歡奧巴馬是當(dāng)她看到奧巴馬的夫人比奧巴馬 還黑后,因?yàn)椤昂苌僖姷揭粋€(gè)黑人會(huì)娶一個(gè)比自己還黑的女人工.B根據(jù)本空上一句可知,對(duì)于別人的慷慨行為,牙買力琴
23、凱德來者不拒,由此可推斷,她“總是 接受這些好意并道謝IX.【語篇導(dǎo)讀】本文是一篇記敘文。作者為了參加在梧桐樹學(xué)院開設(shè)的論文寫作課,去了該學(xué) 院在紐約薩拉托加斯普林斯的校園,這段時(shí)光令作者很快樂。.C 才艮據(jù)下文“For three years I a food science course,fantasy writing course and forensicscience course.”可知,CTY 是一個(gè)學(xué)術(shù)(academic)夏令營。.D 才艮據(jù)下文的“a food science course,fantasy writing course and forensic science
24、course”可次口,這 里指參力口 (attended)課程。.C 根據(jù)下文“to do the three-week sleep away version”可知,作者決定(decided)去一個(gè)大學(xué)校園 參加為期三周的“宿睡版”課程。.A available可獲得的;appropriate恰當(dāng)?shù)?legal合法的;digital數(shù)字的。根據(jù)下文“So,I flew to New York alone and to get myself to the Albany airport,which requires a transfer.”可知,這門論文寫作課只在紐約州北部一所叫梧桐樹的學(xué)院開設(shè)。
25、.D 根據(jù)上文“I flew to New York alone”可知,作者一個(gè)人飛到紐約,設(shè)法(managed)把自己送到 奧爾巴尼機(jī)場。manage to do sth”設(shè)法做某事.A上文提到作者一個(gè)人乘飛機(jī)到紐約,由此可知,此處表示作者需要轉(zhuǎn)航班(flight)。.B 根據(jù)下文的“but I was also all excited”可知,所填的詞應(yīng)該是和excited意思相反。 nervous緊張的符合語境。8.A根據(jù)常識(shí)可知,典型的夏令營應(yīng)該是充滿著戶外的(outdoor)樂趣。9.A 根據(jù)下文“such as Star Wars battle with pool noodles?
26、and Harry Potter Jeopardy ”可 知,此處指活動(dòng)(activities)。10.B 根據(jù)上文“at a college campus”和“only at a college in Upstate New York calledSycamore College”可知,作者愛上了 Sycamore在紐約薩拉托加斯普林斯的校園(campus)。此處 campus為同詞復(fù)現(xiàn)。11.B 根據(jù)下文的with a few and danced for hours”可知,此處指舞會(huì)(dance)。12.B 根據(jù)上文“there was a camp-wide和下文in the nice
27、st clothes”可知,作者參力口全營 的舞會(huì)要穿著(dressed up)最好的衣服。.A 根據(jù)上文“a steamy college gym decorated with”可知,悶熱的大學(xué)體育館裝飾著一些氣球 (balloons) o.B 由于疫情,他不能再回到夏令營,所以作者感到遺憾(regret)。15.B 根據(jù)上文提到的“CTY is truly a camp”可知,此處指由于疫情爆發(fā)作者再也不能回到這個(gè) 夏令營(camp)。camp為同詞復(fù)現(xiàn)。X.【語篇導(dǎo)讀】本文是一篇新聞報(bào)道。文章主要對(duì)偉大的物理學(xué)家霍金進(jìn)行了簡單介紹。.to explain 考查固定搭配。try to do
28、 sth為固定搭配,意為“盡力做某事,試圖做某事.peacefully 考查副詞。句意:星期三凌晨,他在劍橋的家里平靜地死去。此處在句中修飾動(dòng)詞 died,用副詞。.death 考查名詞。前面有形容詞性物主代詞his修飾,所以要用名詞形式death。.to 考查介詞。句意:他是一位杰出的科學(xué)家和戰(zhàn)士,他奮力抗擊疾病,極大地促進(jìn)了人類對(duì)科 學(xué)的認(rèn)識(shí)。contribute to為固定搭配,意為“促進(jìn),有助于,Born 考查非謂語動(dòng)詞。bear與主語之間為動(dòng)賓關(guān)系,故應(yīng)用過去分詞形式作狀語。6.was known 考查固定搭配和動(dòng)詞時(shí)態(tài)。be known for為固定搭配,意為“因知名霍金已經(jīng)去世,
29、所以要用一般過去時(shí)。ncluding 考查介詞。此處including用作介詞,意為“其中包括.children 考查名詞復(fù)數(shù)。根據(jù)后面的同位語“Lucy,Robert and Tim”可知,此處指他的三個(gè)孩 子,所以填child的復(fù)數(shù)形式childreno.an 考查冠詞。句意:他是一立偉大的科學(xué)家,是一了不起的人。extraordinary以元音音素開 頭,所以填ano.whose 考查定語從句。分析本句可知,man是先行詞,空格處在從句中作定語,修飾work and legacy,所 以填 whose oput forward,in other words,to start with,g
30、o against,feel like,urge.to do.,make the assumption,fight for,be beneficial to,go beyond1.1 don t want to your will.2.Your progress will us work hard.3.,keep your brain busy and working.4.Sometimes I I m losing my mind.5.The club had only six members.6.If he s not here in five minutes,we 11 that he
31、isn t coming.7.He was not allowed to the limits of the city.8.She some reasons for abandoning the plan but was refused.9.1 take delight in helping others,which others as well as myself.10.A hero is brave enough to his country.V.完成句子.小男孩站在那里,臉上帶著驚恐的表情。(with復(fù)合結(jié)構(gòu))The little boy stood there,.他給了我許多幫助,我非
32、常感激他。(owe.to)He gave me a lot of help.I.顯而易見,你生活中所有的不同局部都是緊密相連的。(it作形式主語)all the different parts of your life are deeply connected. 4綜上所述,散步是一種廉價(jià)、安全而有趣的運(yùn)動(dòng)方式。(conclusion,doing sth作主語),safe and enjoyable form of exercise.5.無論支付能力如何,他們都有權(quán)得至良好的醫(yī)療服務(wù)。(regardless of)They all have the right to good medical
33、care to pay.VI.課文語法填空1.seems obvious now how we acquire knowledge and understanding.2. (start) with,we need questions.Then,3.(find) answers,we observe the world around us and study the facts.After that,we consider possible answers and test each to find the right 4 (one).Modern scientists and thinker
34、s are still solving the world s problems 5.this type ofanalysis.Our understanding of the world around us is 6.(constant) growing and changing.In otherwords,we learn more every day.We need to thank the great men of the past for 7(they) wisdom.They understood 8.we don t know everything and probably ne
35、ver will,as this would mean a world with questions.We owe so much of our knowledge and understanding of the world to people like Bacon and Galilei,who were brave enough to step out from the shadows of 9 (convention) thought in order to find the kingdom of knowledge that today s civilisation 10. (bui
36、ld) upon.B級(jí)能力素養(yǎng)提升練vn .閱讀理解A主題語境:人與社會(huì)語篇類型:應(yīng)用文We work with Cambridge County Council s Participation Team to create opportunities for young people to visit the Cambridge University and learn more about it.The following events are scheduled for the coming academic year.SuperStar workshops12 workshops ar
37、e planned for young people aged 7 to 11 .These half-day visits will be held throughout the year,at times when young people are not at school.If participants complete 8 of the 12 workshops,they will be awarded the nationally recognised SuperStar Crest Award.Please note,workshops will only run if we h
38、ave a sufficient number of attendees (usually around 3+ participants).Explore University DaysExplore University Days are for young people aged 12 to 15.Participants visit the Cambridge University for two days and take part in a variety of university-related workshops,and other fun activities.Previou
39、s participants have engaged with the following:Visited the Sports CentreTook part in a Neuroscience WorkshopEnjoyed a two-course meal at a University CollegeDates will be confirmed in early December,and a schedule for events will follow in the New Year.Events for post-16 studentsIf you are studying
40、for your post-16 qualifications and are considering applying for Cambridge or would like to find out more about a specific subject,the following events might be for you:University and College Open DaysSubject MasterclassesCambridge Science Festival.What can the participants do in SuperStar workshops
41、?A.Stay only half a day.B.Get a gift.C.Enjoy a free meal.D.Visit the Sports Centre.Which event is specially for applicants of Cambridge?A.SuperStar workshops.B.The Neuroscience Workshop.C.Explore University Days.D.Events for post-16 students.The events in the passage most probably aim to.A.introduce
42、 some coursesB.advertise Cambridge UniversityC.enrich students life in their spare timeD.promote children s interest in touringB主題語境:人與社會(huì) 語篇類型:記敘文Arguster grew up on his family s farm in a remote village.Planting cash crop-cotton,they were breaking even and had to make ends meet.ln his childhood,the
43、re were nine kids at home.All the boys were in one room with two beds.Two slept at the head while two slept at the foot.Therefore,there was one thing about their feet-washing them before crowding onto the bed.When there was a hole in Arguster s jeans,his mother would put a patch on it.However,the ho
44、le kept going.lt was the naughty kids,Arguster included,that took the jeans out,hung them on a line and shot them to put holes.Aware of that,however,Ben,the father,didn t rebuke them,knowing it might be the only way to bring laughter to his kids.Arguster, s first lesson in economics was taught by Be
45、n.The childish kid had worked and made a little extra money.He couldn t help admiring himself/I make six doIlars!Six dollars!Man!T m on the top of the world!” With a great thrill,Arguster decided to go to the fair,where he played games,ate cotton candy.When asked by Ben how much he had spent,with hi
46、s head down,Arguster replied,“Daddy,I spent it all. Looking at his messy hair,Ben sighed,Boy,you spent all your money and a haircut? s gone up to 75 cents.r m afraid.” From then on,Arguster always kept enough money to get himself a haircut.Ben taught his kids how to do the right thing and wanted the
47、m to do the right thing,which Ben tried to pass on to his kids,in his own way.Ben started a syrup mill.People in the community brought their cane and millet for Ben to grind up (磨碎)for syrup.When people paid with buckets of syrup,Ben refused.Arguster got confused,Daddy,why don t you let these people
48、 pay you?”Because we got enough syrup to last for a long time!Son,these people don t have money to pay.That? s the only way they can pay.”.Why should the kids wash their feet before going to bed?A.Because they turned dirty after playing on the farm.B.Because they crowded on a small bed with feet clo
49、se to others heads.C.Because the beds were made of cotton which was easy to spot.D.Because they had to make ends meet,making them seldom bathe.What does the underlined word “rebuke“ in paragraph 2 probably mean?A.Question.B.Oppose.C.Amuse.D.Criticize.What might happen to Arguster after he spent all
50、the money he earned?A.He worked and earned money again for his haircut.B.He had his haircut with the money Ben gave him.C.He waited for the price of haircuts to decrease.D.He borrowed money from his mother for his haircut.What? s Ben s attitude towards people in the community?A.Strict.B.Casual.C.Con
51、siderate.D.Mean.C主題語境:人與社會(huì) 語篇類型:記敘文Online education has grown fast over the past ten years.The explosion of technology has made teaching outside the traditional classroom possible for teachers and has provided learners with easy access to course materials.Its attractiveness,benefits,and challenges a
52、re addressed.In April,2005,1 was approached by a student who was interested in our doctoral program.However,the first question out of her mouth was,“Do you offer any online courses? Later that day,as I was reading the conference program guide trying for interesting presentations,! noticed many works
53、hops on web-based learning and online education.! later attended two of those workshops and met several professors from different universities who had either taught online courses for quite some time or who were discovering the best practice for teaching online.These experiences helped me realize at
54、 least to some extent the degree of growth in online education.My responsibilities for the term included gaining more understanding of online education.Consequently J made several attempts to enrich my knowledge of distance learning and online teaching.I consulted with my colleagues who were teachin
55、g online courses.This helped me recognize the importance of getting materials prepared even before the start of a term.I also learned that online courses may consume more time than regular classroom teaching.And I attended several workshops regarding online education and established a network with t
56、hose who were involved in online programs at other universities.! would consider these people as my consultants as I began to design my own online course.Also,! conducted a brief survey with 15 students and two staff members who had taken or taught an online course before to understand their experie
57、nce.Eventually I completed a literature review which gave me the foundation and the background of understanding the need for online education.What benefits the development of online education?A.Teachers good teaching ability.B.Lack of traditional classrooms.C.Learners? access to free courses.D.The r
58、apid advance of technology.Why did the author take a student for example?A.To show students love for the doctoral program.B.To persuade learners of traditional education.C.To explain the growing trend of online education.D.To predict the future of the teaching career.What caused the author to know m
59、ore about online education?A.The appetite for knowledge.B.The professional responsibilities.C.The requirement of research.D.The colleagues encouragement.What is the author? s attitude to online education?A.Carefree.B.Doubtful.C.Supportive.D.Unwilling.D主題語境:人與社會(huì)語篇類型:說明文Reading books can obviously mak
60、e you a better,smarter entrepreneur.According to a 2018 study of over 160,000 adults in 31 countries,the more books that were present in participants childhood homes,the more competent they now are as adults with skills in literacy,mathematics,and technological problem-solving.Researchers note that
溫馨提示
- 1. 本站所有資源如無特殊說明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請下載最新的WinRAR軟件解壓。
- 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請聯(lián)系上傳者。文件的所有權(quán)益歸上傳用戶所有。
- 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁內(nèi)容里面會(huì)有圖紙預(yù)覽,若沒有圖紙預(yù)覽就沒有圖紙。
- 4. 未經(jīng)權(quán)益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
- 5. 人人文庫網(wǎng)僅提供信息存儲(chǔ)空間,僅對(duì)用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對(duì)用戶上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對(duì)任何下載內(nèi)容負(fù)責(zé)。
- 6. 下載文件中如有侵權(quán)或不適當(dāng)內(nèi)容,請與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
- 7. 本站不保證下載資源的準(zhǔn)確性、安全性和完整性, 同時(shí)也不承擔(dān)用戶因使用這些下載資源對(duì)自己和他人造成任何形式的傷害或損失。
最新文檔
- 2025湖南省演出公司公開招聘2人備考考試試題及答案解析
- 2025年甘肅省甘南州碌曲縣選調(diào)工作人員和項(xiàng)目人員26人擇優(yōu)入編考試備考筆試試題及答案解析
- 深度解析(2026)《GBT 26007-2017彈性元件和接插件用銅合金帶箔材》
- 深度解析(2026)《GBT 25947-2010鋁土礦 散裝料水分含量的測定》(2026年)深度解析
- 2025特能集團(tuán)審計(jì)中心工作人員招聘模擬筆試試題及答案解析
- 深度解析(2026)《GBT 25818-2010酸性艷藍(lán)P-RL(C.I.酸性藍(lán)350)》
- 深度解析(2026)《GBT 25662-2010數(shù)控弧齒錐齒輪銑齒機(jī) 精度檢驗(yàn)》(2026年)深度解析
- 2025下半年廣東肇慶市懷集縣事業(yè)單位招聘14人考試備考題庫及答案解析
- 2025廣西百色市西林縣消防救援大隊(duì)政府專職消防員招聘15人備考考試試題及答案解析
- 2025吉林白城市鎮(zhèn)賚縣事業(yè)單位招聘(含專項(xiàng)招聘高校畢業(yè)生)及基層治理專干47人備考考試題庫及答案解析
- 小學(xué)數(shù)學(xué)教學(xué)中融入中國傳統(tǒng)文化的實(shí)踐研究
- 2020-2025年中國激光測量儀行業(yè)投資研究分析及發(fā)展前景預(yù)測報(bào)告
- 企業(yè)安全生產(chǎn)法律法規(guī)知識(shí)培訓(xùn)課件
- 神話故事民間故事《劈山救母》繪本課件
- 5.2.1三角函數(shù)的概念課件-高一上學(xué)期數(shù)學(xué)人教A版(2019)必修第一冊
- 甲亢性心臟病估護(hù)理查房
- 臨床輸血管理委員會(huì)年終的工作總結(jié)
- 韋萊韜悅-東方明珠新媒體集團(tuán)一體化職位職級(jí)體系方案-2018
- 電力通道維護(hù)及管理方案
- 《體育與健康》課程標(biāo)準(zhǔn)(高職)
- 走近核科學(xué)技術(shù)學(xué)習(xí)通超星期末考試答案章節(jié)答案2024年
評(píng)論
0/150
提交評(píng)論