2019屆高考英語(譯林版)一輪復(fù)習(xí)練習(xí):選修7 4 Unit 4知能演練輕松闖關(guān) Word版含解析_第1頁
2019屆高考英語(譯林版)一輪復(fù)習(xí)練習(xí):選修7 4 Unit 4知能演練輕松闖關(guān) Word版含解析_第2頁
2019屆高考英語(譯林版)一輪復(fù)習(xí)練習(xí):選修7 4 Unit 4知能演練輕松闖關(guān) Word版含解析_第3頁
2019屆高考英語(譯林版)一輪復(fù)習(xí)練習(xí):選修7 4 Unit 4知能演練輕松闖關(guān) Word版含解析_第4頁
2019屆高考英語(譯林版)一輪復(fù)習(xí)練習(xí):選修7 4 Unit 4知能演練輕松闖關(guān) Word版含解析_第5頁
已閱讀5頁,還剩10頁未讀, 繼續(xù)免費(fèi)閱讀

下載本文檔

版權(quán)說明:本文檔由用戶提供并上傳,收益歸屬內(nèi)容提供方,若內(nèi)容存在侵權(quán),請(qǐng)進(jìn)行舉報(bào)或認(rèn)領(lǐng)

文檔簡(jiǎn)介

1、課時(shí)練1閱讀理解提速練 閱讀理解ASeven years ago,back in 2010,some reports covered a story that the worlds longest railway tunnel was under construction in Switzerland.At that point it had already been under construction for over a decade.It had been voted to be built nearly a quarter of a century ago!The idea to b

2、uild it could date back to nearly 70 years agoabout as old as some of your grandparents!Yesterday,it was finally ready!Its about 35 miles long and runs 7,500 feet beneath the Swiss Alps,a famous mountain range in Switzerland.It even runs under an old tunnel that was there before.It took a total of 1

3、7 years to build at a cost of$12 billion!28 million tons of rock were dug.Two million truckloads of earth were removed!The tunnel connects northern and southern Europe.The opening of this tunnel was such a big deal that the Germanys leader,Chancellor Angela Merkel,F(xiàn)rances president,F(xiàn)rancois Hollande

4、,and Italys prime minister,Matteo Renzi,were all there to celebrate,as was Austrias chancellor Christian Kern.Its called the Gotthard Base Tunnel.Eventually,325 freight and passenger trains will go through the tunnel,relieving a lot of traffic on the roadways there and making it a more environmental

5、ly friendly option.The Gotthard Base Tunnel is a wonder of engineering and makes us want to visit it!【解題導(dǎo)語】本文介紹了戈特哈德隧道的建成及其相關(guān)情況和由此帶來的意義。1When did people first have the idea of building the tunnel?AAbout 70 years ago.BHalf a century ago.CTwentyfive years ago.DSeven years ago.A解析:細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第一段中的最后一句可知,大

6、約70年前人們第一次有建造該隧道的想法。故選A項(xiàng)。2What can we learn about the tunnel?AIt used to be an old tunnel.BIt has just been completed.CIt connects all European countries.DIt runs over a range of mountains.B解析:細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第二段“Yesterday,it was finally ready!”可知,該隧道剛剛竣工。故選B項(xiàng)。3What may be the purpose of building the tunnel

7、?ATo improve traffic.BTo increase employment.CTo attract donation.DTo stop pollution.A解析:細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第五段中的“relieving a lot of traffic on the roadways there and making it a more environmentally friendly option”可知,該鐵路隧道修建的目的是緩解交通壓力。故選A項(xiàng)。4What can be inferred about the tunnel?AIt will cause conflicts among

8、 countries.BIt will be of little benefit to the locals.CIt may do damage to the environment.DIt may become a tourist attraction.D解析:推理判斷題。根據(jù)最后一句中的“makes us want to visit it”可推知,該鐵路隧道可能會(huì)成為一個(gè)旅游勝地。故選D項(xiàng)。B(2018吉林長(zhǎng)春普通高中高三質(zhì)量監(jiān)測(cè))One of the biggest social issues in Japan is the increasingly low marriage rates

9、 among young people and the low birth rates, which lead to an aging and eventually shrinking(萎縮) population.Most young Japanese women simply dont seem interested in having many children. Now what began in Japan is happening globally.As David Brooks wrote, birth rates are becoming lower in much of th

10、e world, from Iran1.7 births per womanto Russian, where low birth rates connected with high death rates mean the population is already shrinking. And this includes the US, which has long had higher birth rates than most developed nations. Aging countries will face the burden of caring for large elde

11、rly populations without a larger resource of young workers.Its true that global aging is going to present some major challenges.Who will take care of the elderly? Will an older world be less active and slower to change and adapt? Its all true.Sometimes I worry about a coming generational war over re

12、sources, just as I worry about how I will take care of my own parents in their old age, just as I worry about who might take care of me.But heres the thing: an older world may have less pressure on the environment. As we all know, the environment is the real victim of overpopulation.So maybe a world

13、 that grows slower and grows older will put less pressure on the environment, and buy us a few more years to ensure our energy use, along with our birth rates, reaches a sustainable(可持續(xù)的) level. After all, were supposed to get smarter as we get older. Hopefully that holds true for the planet as well

14、.【解題導(dǎo)語】本文是一篇說明文,主要介紹了全球老齡化帶來的挑戰(zhàn),也指出了老齡化社會(huì)有利的方面。5The population issue in Japan is mentioned to _Ashow young peoples preference for marriageBintroduce the topic of global birth rates becoming lowerCindicate the deeper cause of Japans depressionDemphasize the revolution of Japanese womenB解析:細(xì)節(jié)理解題。文章開頭提

15、及日本人口出生率低是為了引出全球人口出生率低、老齡化問題。第二段的第一句“Now what began in Japan is happening globally.”也是提示。故選B。6Which will be caused by low birth rates according to the passage?AAging society.BEnvironmental problems.CHigh death rates.DLow employment rates.A解析:細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第一段中的“One of the biggest social issues in Japan is

16、.and the low birth rates, which lead to an aging and eventually shrinking(萎縮) population.”可知,人口出生率低會(huì)導(dǎo)致老齡化社會(huì)。故選A。7Whats the authors attitude to the worldwide birth rates becoming lower?AAnxious.BDisappointed.CHopeful.DDoubtful.C解析:觀點(diǎn)態(tài)度題。根據(jù)文章的最后兩段可知,老齡化社會(huì)也有有利的方面,如減少環(huán)境壓力、保障能源供應(yīng)等。故選C。8Which of the follo

17、wing statements is TRUE according to David Brooks?AThe birth rates all over the world are becoming lower.BThe most developed countries have higher death rates.CAmerica is the only developed country with higher birth rates.DBirth rates becoming lower means a great risk to aging countries.D解析:細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)

18、前三段可知,低出生率會(huì)導(dǎo)致社會(huì)老齡化,而老齡化國(guó)家會(huì)面臨許多老人需要被照顧、年輕勞動(dòng)力缺乏的巨大挑戰(zhàn)。故選D。C(2018福建泉州檢測(cè))We know a lot about the advantages and disadvantages of reading a hardcopy book vs. reading electronically. The problem is, many of us refuse to listen.Dont get me wrong: Digital reading has some real advantages. Ask people what the

19、y like most about reading on digital screens, and you hear over and over again about convenience. More points for digital reading:ebooks tend to be cheaper. Theres also the environmental argument. Think of the trees!Yet the soundness of this case is arguable. The earth metals to build ereaders are n

20、ot just rare but highly poisonous. And think about all that energy needed to run servers and cooling fans. And remember, trees are a renewable resource.Then, theres the appeal of a hard copy. Many people prefer print when reading both for pleasure and for school or work. Drawing examples from my own

21、 research, some of the reasons are aesthetic(美學(xué)的). Others involve a sense of accomplishment, ease of annotation(“I can write on the pages”), and navigation(“easy to locate where I was”). Meanwhile, I hear abundant complaints about eye strain(眼疲勞) and headaches when using screens.Much of what student

22、s liked about reading print involved their minds. They say “its easier to focus”. Some also acknowledged they took more time with printed text and read more carefully.But what makes the failure of electronic reading is concentration. More than 92% of those I surveyed said they concentrated best when

23、 reading a hard copy. When a digital device has an Internet connection, its hard to resist the temptation(誘惑)So if digital interruptions dont threaten your enjoyment or understanding of a text, then medium may not matter. Casual reading like David Baldacci? If you break to check sports scores, there

24、 will be little harm done. But just dont expect to understand Joyces novels this way.【解題導(dǎo)語】文章主要介紹了在網(wǎng)絡(luò)高度發(fā)達(dá)的社會(huì)中,電子書愈來愈有替代紙質(zhì)書的趨勢(shì),然而作者通過對(duì)比兩者的優(yōu)缺點(diǎn)表達(dá)了對(duì)紙質(zhì)書的青睞。9What is an advantage of reading a hardcopy book?AIt is cheaper.BIt is easier to carry around.CIt helps people think deeper.DIt provides instant info

25、rmation.C解析:細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)文章第五段可知,讀紙質(zhì)書能讓人更專注、更認(rèn)真,因此思考更深入。故選C項(xiàng)。10Whats the biggest problem of reading digitally?AEnvironmental concern.BPhysical discomfort.CLack of concentration.DInternet connection.C解析:細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)文章第六段中的第一句“But what makes the failure of electronic reading is concentration.”可知,電子書閱讀的最大問題是缺乏專

26、注。故選C項(xiàng)。11Whats the authors attitude toward ereading?ASupportive.BDisapproving.COptimistic.DUnconcerned.B解析:推理判斷題。根據(jù)文章第三至六段尤其是最后一段可知,作者認(rèn)為,如果電子閱讀不會(huì)影響你閱讀的愉悅感和對(duì)文本的理解,那么無可厚非。但是讀類似喬伊斯的作品時(shí)就不是合適的選擇了。由此可推測(cè),作者對(duì)電子閱讀持不贊成的態(tài)度。故選B項(xiàng)。12How is the passage mainly developed?ABy analyzing possible reasons.BBy providing

27、typical examples.CBy listing practical suggestions.DBy presenting direct comparisons.D解析:推理判斷題。文章的第二段主要講了電子書的好處,第三段講了電子書的缺點(diǎn),第四、五段主要講了紙質(zhì)書的益處,第六段講了電子書的缺點(diǎn)。因此整個(gè)文章是通過比較來寫作的。故選D項(xiàng)。DKung Hei Fat Choy means Happy New Year! Welcome to our Chinese New Year/Lunar New Year pages! Weve got a huge collection of fu

28、n activities for you to explore and enjoy with your kids, both at home or in the classroom.You can learn about the current yearYear of the Roosteror just enjoy our general Chinese New Year content (including original colouring pages, crafts, puzzles, worksheets, printables of all sorts).but be warne

29、d, theres probably enough here to last you until next Chinese New Year!Nine Asian countries celebrate the Lunar New Year with public holidays and variations on the activities you will find described below.About 1/5 of the worlds population will be enjoying the festival, and New Years Eve is the worl

30、ds biggest annual migration, with over 200 million people making every effort to get home for a big celebratory dinner with their extended families.On 16th February 2018 we welcome in a new Chinese New Year, the Year of the Dog!For lots of new colouring pages, puzzles, worksheets and other printable

31、s, click here: Year of the Dog.Lots NEW!【解題導(dǎo)語】本文是一篇說明文,主要介紹了一個(gè)網(wǎng)頁上關(guān)于中國(guó)新年的內(nèi)容。13Where will this writing be found?AOn TV. BIn a newspaper. CIn a booklet. DOn the Internet.D解析:文章出處題。根據(jù)文章第一段第二句和文章最后一句可推知,文章應(yīng)該是出自網(wǎng)站上的一個(gè)網(wǎng)頁。故選D。14Who is the writing intended for?AWeb page designers. BSchool teachers.CFolkcusto

32、m researchers. DStudents in the first grade.B解析:推理判斷題。根據(jù)第一段第三句可推知,這篇文章應(yīng)是寫給學(xué)校老師或?qū)W生父母的。故選B。15Which of the following causes the worlds biggest annual migration?ANine Asian countries celebrate the Lunar New Year.BPeople celebrate Chinese Lunar New Year with public holidays.COver 200 million people try h

33、ard to get home for a feast with their extended families.DTwenty percent of the worlds population will he enjoying the festival.C解析:細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第二段最后一句可知,造成每年最大遷移的原因是有超過兩億的人盡一切努力趕回家參加他們大家庭的盛大晚宴。故選C。 七選五(2018江西省重點(diǎn)中學(xué)聯(lián)考)A good laugh is like a mild workout.It exercises the muscles, gets the blood flowing, d

34、ecreases blood pressure and improves sleep patterns and the immune system.1._Dont take life too seriously.We all have obstacles in life and we all make mistakes.2._ In fact, if you can laugh lightheartedly at your own fault, youll find that you give yourself that extra happiness and confidence incre

35、ase that can get you over any obstacle.Find the humor in a bad situation.Sure, there are some situations where you are really sad.3._ The next time you feel the stress levels rising, take a minute to think about the funny side of the situation and laugh over the things you cannot control.This will l

36、ower your blood pressure, blood sugar levels and heart rate.Remind yourself of funny moments from the past.Perhaps a friend told you a great joke the other day or your children or pets did something amusing.4._ Sometimes just reliving a funny moment can cause the endorphins (內(nèi)啡肽), natural painkiller

37、s, to kick in.5._ As the saying goes, laughter is contagious(會(huì)傳染的)So make a point of seeking out positive people who arent afraid to laugh at themselves and are good at finding humor in lifes situations.Young children are especially skilled at finding laughter and joy in everyday moments.ATake contr

38、ol over your emotions.BThere is no reason to blame yourself for it.CHowever, most situations in life have funny sides.DSurround yourself with fun people who like to laugh a lot.EThe following are some ways to enjoy more laughter and joy in your life.FStudies show that people with pets have lower lev

39、els of depression and stress.GCall on these memories frequently, especially when feeling sad, angry or stressed.【解題導(dǎo)語】面帶微笑吧!笑能鍛煉肌肉、加速血液流動(dòng)、降低血壓、改善睡眠模式和免疫系統(tǒng)。1E解析:下文列舉了在生活中享受快樂和笑的方法, 故E項(xiàng)符合語境。2B解析:由第二段主題句以及空格前的“We all have obstacles in life and we all make mistakes.” 可知B項(xiàng)“沒有理由為此責(zé)備你自己”符合語境。3C解析:由第三段主題句以及

40、空格前的 “Sure,there are some situations where you are really sad.”可知,C項(xiàng)能與上一句構(gòu)成轉(zhuǎn)折關(guān)系。下文的“the funny side”也是提示。4G解析:由第四段主題句以及空格前的“Perhaps a friend told you a great joke the other day or your children or pets did something amusing.”可知答案。5D解析:由第五段中的 “seeking out positive people who arent afraid to laugh at t

41、hemselves and are good at finding humor in lifes situations”可知答案。課時(shí)練2知識(shí)運(yùn)用板塊練 完形填空(2018青島質(zhì)量檢測(cè))Payengs treeplanting project began when he was 16, when flooding wiped away a large part of forest.Wild life were left without enough _1_, and Payeng watched _2_ creatures begin to die off from heat.Deeply _

42、3_, Payeng determined to grow trees all his life.“I _4_ the forest department and asked them if they could grow trees on the sandbar(沙洲)They said nothing would _5_ there. _6_ , they asked me to try growing bamboo.It was _7_, but I did it.Whats more, there was nobody interested to help me,” Payeng sa

43、id.Payeng started his forest by _8_ bamboo saplings (幼樹) every morning and evening.He even brought red ants to the sandbar to help _9_ the soil.When his bamboo trees grew, Payeng decided to slowly _10_other species of trees into the sandbar.Through his _11_ act, Payeng changed the sandbar into a thi

44、ck, green forest that _12_ numerous birds, and wild animals.Payengs forest went largely _13_ until 2008, when a team of state officials _14_it.“We were surprised to find such a big _15_ on the sandbar,” Gunin Saikia, Assams Assistant Conservator of Forests, said.“We are _16_ at Payeng.He has been at

45、 it for 30 years.”Now, Payeng makes a _17_ with his family in the forest he planted by raising cows and selling milk, and he has his _18_ set on planting a second forest on another 1,300acre sandbar.“It may take another 30 years, but I am _19_ about it,” Payeng said _20_【解題導(dǎo)語】本文是一篇記敘文。文章講述了環(huán)保人士Payen

46、g堅(jiān)持種樹30年,在沙洲里創(chuàng)造了一片令人驚嘆的森林。1A.food Bwater Cshade DspaceC解析:A項(xiàng)意為“食物”;B項(xiàng)意為“水”;C項(xiàng)意為“陰涼處,(樹)蔭”;D項(xiàng)意為“空間”。結(jié)合上文可知,洪水沖走了一大部分森林。由下文“.creatures begin to die off from heat”可推知,野生生物沒有足夠的樹蔭。故選C。2A.dangerous Bhelpless Caimless DfierceB解析:A項(xiàng)意為“危險(xiǎn)的”;B項(xiàng)意為“無助的”;C項(xiàng)意為“沒有目標(biāo)的”;D項(xiàng)意為“兇猛的”。聯(lián)系上下文可知,野生生物因?yàn)闆]有足夠的樹蔭而死于炎熱,所以此時(shí)它們應(yīng)該

47、感到很無助。故選B。3A.moved Bhurt Cattracted DsaddenedD解析:根據(jù)上文可知,森林遭到破壞,野生生物因?yàn)闆]有足夠的樹蔭而感到無助。Payeng應(yīng)該對(duì)此感到悲傷。D項(xiàng)意為“使悲傷,使難過”,符合題意。故選D。4A.informed Bblamed Cdisturbed DcontactedD解析:A項(xiàng)意為“通知”;B項(xiàng)意為“責(zé)備”;C項(xiàng)意為“打擾”;D項(xiàng)意為“聯(lián)系”。根據(jù)語境可知,Payeng應(yīng)該是聯(lián)系林業(yè)部門,反映情況。故選D。5A.grow Blive Coccur DworkA解析:根據(jù)語境可知,林業(yè)部門認(rèn)為沒有什么可以在沙洲中生長(zhǎng)。A項(xiàng)意為“生長(zhǎng)”,符合

48、題意。故選A。6A.Therefore BInstead COtherwise DFortunatelyB解析:A項(xiàng)意為“因此”;B項(xiàng)意為“反而,卻”;C項(xiàng)意為“否則”;D項(xiàng)意為“幸運(yùn)地”。根據(jù)上文可知,林業(yè)部門認(rèn)為樹木無法在沙洲中生長(zhǎng)。因此他們反而建議Payeng種植竹子。故選B。7A.pleasant Bhopeful Cmeaningful DpainfulD解析:根據(jù)語境可知,Payeng是環(huán)保人士,由此可推知,當(dāng)他聽到無法通過種樹來改變沙洲環(huán)境時(shí),他的感覺應(yīng)該是痛苦的。D項(xiàng)意為“痛苦的”,符合題意。故選D。8A.watering Bcutting Ccounting Dobservi

49、ngA解析:A項(xiàng)意為“澆水”;B項(xiàng)意為“切下”;C項(xiàng)意為“計(jì)算”;D項(xiàng)意為“觀察”。根據(jù)常識(shí)及語境可知,Payeng通過每天早晚為竹子幼苗澆水開始創(chuàng)造森林。故選A。9A.change Bdestroy Cadd DimproveD解析:根據(jù)上文Payeng將紅蟻帶到沙洲中可知,他希望就此改良土壤。D項(xiàng)意為“改善,提高”,符合題意。故選D。10A.throw Bintroduce Cput DsendB解析:根據(jù)語境可知,竹子開始生長(zhǎng)之后,Payeng決定引入一些其他的樹種。o為固定用法,意為“將引進(jìn),加入”。故選B。11A.unique Bridiculous Cst

50、range DstubbornA解析:A項(xiàng)意為“獨(dú)特的,唯一的”;B項(xiàng)意為“荒謬的”;C項(xiàng)意為“奇怪的”;D項(xiàng)意為“固執(zhí)的”。根據(jù)上文可知,Payeng通過種植竹子來創(chuàng)造森林,因此他的方法是獨(dú)特的。故選A。12A.bears Bincludes Cshelters DhidesC解析:A項(xiàng)意為“忍受”;B項(xiàng)意為“包括”;C項(xiàng)意為“給提供遮蔽”;D項(xiàng)意為“隱藏”。根據(jù)下文中“numerous birds,and wild animals”可知,綠色的森林可以為小鳥和野生動(dòng)物提供遮蔽處。故選C。13A.unaccepted Bunnoticed Cdiscovered DdisapprovedB解

51、析:A項(xiàng)意為“不被接受的”;B項(xiàng)意為“未被注意的”;C項(xiàng)意為“發(fā)現(xiàn)”;D項(xiàng)意為“不支持”。根據(jù)上下文可知,Payeng的森林直到2008年才被注意到。not.until為固定短語,意為“直到才”。故選B。14A.studied Bresearched Ccame from Dcame acrossD解析:根據(jù)語境可知,Payeng的森林一直未被注意到,直到一些官員偶然發(fā)現(xiàn)它。短語come across意為“偶然遇到”,符合語境。故選D。15A.forest Bhero Cbamboo DtreeA解析:根據(jù)語境可知,官員驚訝地發(fā)現(xiàn)沙洲里居然有這么一大片森林。故選A。16A.sorry Bdis

52、appointed Camazed DmadC解析:根據(jù)上文中的“surprised”可知,官員不只是對(duì)沙洲里的森林感到驚訝,對(duì)它的創(chuàng)造人也感到驚訝。be amazed at為固定短語,意為“對(duì)感到驚訝”,符合語境。故選C。17A.living Bdifference Cwonder DplanA解析:根據(jù)下文“by raising cows and selling milk”(靠養(yǎng)牛和賣牛奶)可知,Payeng和他的家人靠在森林里養(yǎng)牛和賣牛奶謀生。make a living為固定短語,意為“謀生”,符合題意。故選A。18A.company Bhome Climits DgoalsD解析:根據(jù)

53、下文“planting a second forest on another 1,300acresandbar”可知,此處應(yīng)指Payeng給自己設(shè)定的目標(biāo)。goal意為“目標(biāo)”,符合題意。故選D。19A.anxious Boptimistic Cworried DcuriousB解析:A項(xiàng)意為“焦慮的”;B項(xiàng)意為“樂觀的”;C項(xiàng)意為“擔(dān)心的”;D項(xiàng)意為“好奇的”。根據(jù)上文“but”表轉(zhuǎn)折可知,雖然種出另一片森林要花費(fèi)他另一個(gè)三十年,但是Payeng對(duì)此持樂觀態(tài)度。故選B。20A.determinedly Bhesitantly Ccalmly DloudlyA解析:根據(jù)上文可知,Payeng對(duì)

54、種出另一片森林充滿信心,因此此處指Payeng堅(jiān)定地說道。determinedly意為“堅(jiān)定地”,符合題意。故選A。 語法填空(2018廣州檢測(cè))In the West we are familiar with ballets like Swan Lake.But theres another classical dance form with a long history 1._has only recently burst onto the world scene. It is called classical Chinese dance.Classical Chinese dance i

55、s 2._incredibly demanding, refined, and expressive dance form. Alongside ballet, it is also one of the most comprehensive dance systems 3._(know) to humankind.4_recently, few people outside China had ever heard of classical Chinese dance. One major reason was that when Chinese companies performed abroad, they often mixed Chinese dance with western dance styles. And so the audience left the theater not sure exactly 5

溫馨提示

  • 1. 本站所有資源如無特殊說明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請(qǐng)下載最新的WinRAR軟件解壓。
  • 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請(qǐng)聯(lián)系上傳者。文件的所有權(quán)益歸上傳用戶所有。
  • 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁內(nèi)容里面會(huì)有圖紙預(yù)覽,若沒有圖紙預(yù)覽就沒有圖紙。
  • 4. 未經(jīng)權(quán)益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
  • 5. 人人文庫網(wǎng)僅提供信息存儲(chǔ)空間,僅對(duì)用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對(duì)用戶上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對(duì)任何下載內(nèi)容負(fù)責(zé)。
  • 6. 下載文件中如有侵權(quán)或不適當(dāng)內(nèi)容,請(qǐng)與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
  • 7. 本站不保證下載資源的準(zhǔn)確性、安全性和完整性, 同時(shí)也不承擔(dān)用戶因使用這些下載資源對(duì)自己和他人造成任何形式的傷害或損失。

最新文檔

評(píng)論

0/150

提交評(píng)論