版權說明:本文檔由用戶提供并上傳,收益歸屬內(nèi)容提供方,若內(nèi)容存在侵權,請進行舉報或認領
文檔簡介
1、小學四年級英語閱讀補充材料40篇Passage 1 Our ClassThis is our class. There are fifty students in our class. There are twenty-five boys and twenty-five girls. There is an American student in our class. Her name is Mary. Her English is very good. We all like her. She likes eating bread and cakes. She likes drinking
2、milk and orange juice. We like eating rice and drinking tea. We are very happy together.I. 仔細閱讀,在下列句子前標上T(對或F(錯( 1. There is an American boy in our class. ( 2. Mary is an English girl. ( 3. She likes rice, tea, and bread. ( 4. We are good friends.( 5. There are twenty-four girls in our class.II. 在A,
3、 B, C中選出一個最佳答案( 1. How many students are there in the class?A. Twenty-fiveB. Fifty-fiveC. Fifty( 2. What does Mary like eating?B.hot dogC.Cakes and bread( 3. What does she like drinking?A. Apple juice.B. ColaC. Orange juice and milk( 4. What do the Chinese students like eating and drinking?A. Rice a
4、nd teaB. Bread and milkC. Bread and tea Passage 2 Betty and KittyBetty and Kitty are twins. Theyre 12 years old. They look the same. But they have different (不同的hobbies. Betty likes collecting stamps(集郵. She has many beautiful stamps. Theyre from different cities(城市and countries(國家. But Kitty likes
5、growing flowers. The flowers are all very beautiful.Betty and Kitty both like reading books. Betty likes reading storybooks. But Kitty likes reading science books.On Sunday,they usually ride bikes to the park. They can play with their friends there. Sometimes their parents go there, too.根據(jù)短文內(nèi)容,判斷下列句
6、子的正誤,正確的寫“T”,錯誤的寫“F”( 1. Betty is Kittys sister.( 2. Betty likes growing flowers. ( 3. Kitty likes reading storybooks. ( 4. Theyre twelve years old.( 5. They usually take a bus to the park on Saturday.Passage 3 In the ClassroomThis is a classroom. You can see some girls, a boy and a teacher in it. T
7、he boy is Tom. He has golden(金色的 hair and blue eyes. He is from America. He is a new pupil. The girls are Chinese. They can speak a little English. They are talking with Tom in English. Miss Li is writing something on the blackboard.根據(jù)短文內(nèi)容,判斷下列句子的正誤,正確的寫“T”,錯誤的寫“F”( 1. There are some boys in the cla
8、ssroom. ( 2. Toms hair is black. ( 3. Tom is an American boy. ( 4. The girls are Chinese.( 5. Miss Li is talking with her students.Passage 4 JohnJohn usually goes to school by bus. He leaves his house at seven and arrives at his school at about seven twenty. His school is on a hill(小山From Monday to
9、Friday John usually has four classes every day. He is good at English. He wants to be an English teacher. He hopes that he will go to England to study English.在A, B, C 中選出一個最佳答案( 1. How does John usually go to school?A. On foot.B. By bus.C. By train( 2. John is good at .A. EnglishB. ChineseC. Maths(
10、 3. What does John want to be?A.A driver.B.An English teacher.C.A doctor.( 4. Where does John want to go?A. AmericaB. CanadaC. England( 5. How many classes does John have every day?A. Four.B. Three.C. Six.Passage 5 A Crow and a FoxOne day a crow (烏鴉 finds a piece of meat. She picks it up in her mout
11、h and flies to a tall tree. She is just going to eat the meat when a fox sees her. He comes and stands under the tree and says, “How pretty you are! You must be the prettiest bird in the world.”The crow is very pleased (高興的by these words. Then the fox speaks again, “I can see your pretty face, but I
12、 have not heard your voice (聲音. Why dont you sing a song?”This makes the crow very happy. She opens her mouth and begins to sing. As she opens her mouth, she drops(丟掉 the meat. The fox picks up (撿起 the meat at once and goes away with it.仔細閱讀,根據(jù)短文內(nèi)容,判斷下列句子的正誤,正確的寫“T”,錯誤的寫“F”( 1. One day a crow finds
13、a piece of meat.( 2. Before the crow eats the meat, she meets a fox.( 3. The fox asks the crow to dance.( 4.The crow is very clever.( 5. She is happy and flies to a tall house.Passage 6 Four Good FriendsMary, Nancy, Ron and Kate are good friends. Marys favo urite number is 3 and her favourite cou nt
14、ry is France. 16 is Nancys number, and America is her favorite country. Ron likes Japan very much. 30 is his favourite number. Whose favourite number is 60? Oh, it is Kate. Kates father works in a restaurant. He likes Chinese food very much and they al so like Chinese people. Kates lucky number is 6
15、. All of them hope that one day they can travel the world together.根據(jù)短文內(nèi)容判斷正(T誤(F( 1. Marys favorite number is 13. ( 2. Nancys favorite country is America. ( 3. Ron likes Fance. ( 4. Kates father is a teacher.( 5. Kate likes Chinese food.Passage 7 How lucky the man isIt is in summer. A young man com
16、es to a forest (森林. Hes walking along the edge (邊緣 of the forest. On his right is a river. On his left is a forest. Suddenly he sees two green eyes looking at him from the trees. A wolf is getting ready to jump on him. What does he do? He must jump into the river. In the river there is a crocodile (
17、鱷魚. Its mouth is very big. The young man closes his eyes. And he hears the wolf jumps, but nothing happens to him. Then he opens his eyes and finds the wolf is now in the mouth of the crocodile.根據(jù)短文內(nèi)容判斷正(T誤(F( 1. There is a river on the right of the young man.( 2. A young woman comes to a forest.( 3
18、. There is a wolf on the right of the young man.( 4. The crocodile jumps on the young man .( 5. The crocodile eats the wolf.Passage 8 The HalloweenChildren in America like Halloween very much.On the 31st of October, they put on special clothes in the evening. Sometimes they dress like witches(女巫and
19、ghosts (幽靈. Sometimes they dress like kings (國王 and queens (女王. They go to their neighbors (鄰居的houses and knock at the doors. The neighbors give them chocolate or some fruit.Sometimes people dont give the children any food. Then the children play a trick on (搗亂them. They may put soap (肥皂 on their wi
20、ndows.Children like this special day. They like their bags of sweets.根據(jù)短文內(nèi)容判斷正(T誤(F( 1. Halloween is in China.( 2. On the 30th of October, they put on special clothes in the evening.( 3. Sometimes they dress like kings and queens.( 4. People will give the children food at any time.( 5. Children like
21、 Halloween day.Passage 9 The toy showIts Childrens Day today. Every student is happy. They bring th eir toys to the classroom and have a toy show.There is a small toy car on the desk. It can run very fast. Its Peters favorite toy. Lily has a lovely doll. It is on the chair. The doll has golden hair
22、and blue eyes. It wears adress. Look at the plane on the shelf. Mike says it can fly. There is a man in it. And there is a boat on the desk. It is not big, but its new. Zhou Jie likes it very much. There are so many toys. They are all beautiful. The students play with the toys happily.根據(jù)短文內(nèi)容選擇正確答案(
23、1. What day is today? Today is _.A. Childrens DayB. Teachers DayC. Spring Festival( 2. What color are the dolls eyes? They are _A. brownB. blackC. blue( 3. Where is the plane? Its _A. on the deskB. on the chairC. on the shelf( 4. Whats Zhou Jies favorite toy? Its a _.A. planeB. boatC. car( 5. Is the
24、 boat new? A. No, it isnt. B. Yes, it is. C. Yes, it does Passage10 The wolf and the sheepOne day a sheep is drinking water near a river. A wolf sees the sheep and wants to eat it very much. He says to the sheep, “You make my water dirty. I cant drink it now.” The sheep says, “I am far away from you
25、. How can I make your water dirty?” The wolf has nothing to say.Then the wolf has another idea. He says to the sheep, “Last year you said something bad behind me.” They sheep cries, “No, I didnt. I wasnt born at that time.”“Then it must be your daddy,” the wolf says. Then it rushes towards the sheep
26、 and eats it.根據(jù)短文內(nèi)容填空1. A sheep is _ water near a river.2. A wolf wants to _ the sheep.3. Last year you _ something bad behind me.4. The wolf rushes _ the sheep and eats it.5. The sheep is far away _ the wolf.Passage 11They are classmatesLi Yang, Hitomi, John and Alice are classmates. They come from
27、 different countries. Li Yang is from China, Hitomi is from Japan, John is from England and Alice is from France. Now they are studying in Oxford(牛津, England. Li Yang likes reading. On Saturday and Sundays she usually stays at the library and does some reading. Hitomi likes taking photos. She often
28、goes sightseeing(觀光 on holiday. John likes sports. He often plays basketball with his friends. Alice likes seeing films and watching TV. She wants to be a film star.根據(jù)短文內(nèi)容判斷正(T誤(F( 1. John comes from France.( 2. Li Yang usually reads at the library on weekdays.( 3. Hitomis hobby is taking photos.( 4
29、. John doesnt like taking exercise.( 5. Alice likes seeing films and watching TV.Passage 12 The goose with the golden eggsThere is an old man and an old woman. They have a goose. It is a very special goose. Every day it has a golden egg.They sell the eggs for a lot of money(錢. But, the more money th
30、ey have, the more they want. They think, “Our goose has golden eggs, it must be made of gold” let us cut it open and get out all the gold. Then we will have more money.So they kill the goose but find no gold. When they cut their goose open, they see that it is just like any other geese .After that t
31、here are no more golden eggs, so they do not get any more money.In the end they have nothing.根據(jù)短文內(nèi)容判斷正(T誤(F( 1.There is an old man and an old woman.( 2.The goose has a golden egg every day.( 3.They sell the eggs for a lot of money.( 4.The goose is made of gold.( 5.They kill the goose and find some g
32、old.Passage 13 My familyThis is a photo of my family. This is my father. He can sing and dance. I love him. This is my mother. She can draw. But she cant sing. I have a sister. She is five. She can dance and jump. I love her very much.根據(jù)短文內(nèi)容選擇正確答案( 1. My father can_ .A. draw and singB. dance and sin
33、gC. dance and jump( 2. My mother cant _.A. singB. drawC. jump( 3.My sister is_ years old.A. fiveB. fourC. six( 4. My sister can_.A. dance and jumpB. draw and jumpC. dance and singPassage 14 My roomThis is my room. Near the window there is a desk. I often do my homework there. You can see some books,
34、 some flowers in a vase (花瓶, a ruler and a pen. On the wall near the desk there is a picture of a cat. There is a clock above the end of my bed.I usually put my football under my bed. Of course there is a chair in front of the desk.I sit there and I can see the trees and roads outside.根據(jù)短文內(nèi)容,補全下列句子1
35、. Near the window there is a_ .2. There are some_ , some_ in a vase, a_ and a _ .3. There is a_ above the end of my bed.4. I usually put my_ under my bed.5. There is a_ in front of the desk.Passage 15 My familyI am Tom. Im eleven years old. I live near my school. I go to school by bus. In my family
36、there are three people. They are my father, my mother and I. My father is a worker. He is friendly. He has a lot of friends. My mother is a teacher. She works at my school. She does housework every day. I love them.根據(jù)短文內(nèi)容,判斷正(T誤(F( 1. Tom is twelve years old.( 2. He goes to school by bus.( 3. There
37、are four people in his family.( 4. His father has a lot of friends.( 5. His mother is a doctor.Passage 16 On SundayIt is Sunday today. The weather is fine. Mingming and Dongdong are in the park. It is a big park. They can see many people.Some boys are playing football on the grass. Some girls are si
38、nging and dancing. An old man is reading newspaper(報紙 under a big tree. A young woman and her little son are playing with a toy bus. How happy they are!根據(jù)短文內(nèi)容,判斷正(T誤(F( 1. Mingming and Dongdong are in the small park.( 2. Some boys are singing on the grass.( 3. Some girls are drawing.( 4. A young man
39、 and his child are playing with a toy bus.( 5. There is an old man reading a book under a big tree.Passage 17 Buying bagsLanlan has got 50 yuan. She can buy a new bag now. This red bag is very nice. Wow, it costs (價值為 180 yuan. Its too expensive. This yellow bag costs 20 yuan. Its beautiful. And thi
40、s blue bag costs 30 yuan. She can buy two bags.根據(jù)短文內(nèi)容,判斷正(T誤(F( 1. Lanlan has got 60 yuan.( 2. The red bag is 20 yuan.( 3. The blue bag is 20 yuan.( 4. The yellow bag is expensive.( 5. Lanlan can buy two bags.Passage18 JackMy name is Jack. I live in my school. I dont have a big room. I usually get u
41、p very late. My classes begin at nine. I dont have breakfast in my room. I often eat breakfast in a small restaurant. I like to eat a big breakfast. I would like to have a glass of milk, some chicken, some fish and some bread. I dont like coffee. After breakfast, I often have sports in the school.閱讀
42、理解,判斷正“T”誤“F”( 1. Jack lives in his school.( 2. Jacks room is big.( 3. He eats breakfast in his room.( 4. He likes coffee in the morning.( 5. He always has sports after breakfast.Passage 19 A football MatchIts Sunday tomorrow. We are going to watch a football match. Its between(在之間 a Japanese team a
43、nd a Chinese team. The football match is going to be at four oclock in the afternoon. Our teachers Mr Li and Mr Wang are going to watch the football match with us. We are going there by bike. We think we can come back at about six in the evening.根據(jù)短文內(nèi)容選擇正確答案( 1. What day is it tomorrow?A. MondayB. S
44、undayC. Saturday( 2. We are going to watch _ match.A. footballB. basketballC. volleyball( 3. Its between _ team and _ team.A. Japanese , AmericanB.Japanese , ChineseC.Chinese , English( 4. The football match is going to be at _ oclock in the afternoon. A. four B. five C. six( 5. How are you going to
45、 go there? A.By bus. B.On foot. C.By bike. Passage 20 Mike and TomMike and Tom are in the same school. They are in the same grade, too. Mike has English classes in the morning, but Tom has English classes in the afternoon. After school, they play games. They often play basketball, play football, fly
46、 kites and ride bikes. They can jump, swim and sing, too. They are good students. They love their school.根據(jù)短文內(nèi)容,判斷正(T誤(F( 1. Mike and Tom are in the same school.( 2. They have English classes in the morning.( 3. They are in the same class.( 4. They often play games after school.( 5. They are not goo
47、d students.Passage 21In the ClassroomThis is a classroom. You can see some girls, a boy and a teacher in it. The boy is Tom. He has golden金色的 hair and blue eyes. He is from America. He is a new pupil小學生. The girls are Chinese. They can speak a little English. They are talking with和談論 Tom in English.
48、 Miss Li is writing something on the blackboard.I. 仔細閱讀,在下列句子前標上T或F( 1. There are some boys in the classroom. ( 2. Toms hair is black.( 3. Tom is an American boy. ( 4. Miss Li is talking with her students. II. 在A, B, C中選出一個最佳答案( 1. What are the girls doing? They are _.A. talking with the teacherB. s
49、peaking English with Tom.C.writing on the blackboard( 2. What colour are Toms eyes?A. BlueB. Golden.C. Brown.( 3. Can the girls speak English very well?A. Yes, they can.B. They can speak Chinese.C. No, t hey cant. ( 4. Who is talking with the girls?A. Miss LiB. Tom. C . Tom and Miss Li.Passage 22 Jo
50、hnJohn usually goes to school by bus. He leaves(離開his house at seven. He arrives at hisschool at about大約 seven twenty. His school is on a hill. From Monday to Friday, John usually has four classes every day. He is very fond of喜歡 English. He wants to become an English teacher. He hopes that he will g
51、o to the United states(美國to study English.I. 在A, B, C中選出一個最佳答案( 1. How does John usually go to school?A.On foot.B.By bus.C.By airplane.( 2. John is very fond of _ .A. EnglishB. JapaneseC. French( 3. What does John want to be?A.A pilot.B.A merchant.C.An English teacher( 4. Where does John hope he wil
52、l go?A.Rome.B.Egypt.C.The United States.( 5. How many classes does John usually have A. A. Four. B. Three.C. Six.II. 根據(jù)短文內(nèi)容填空1. John usually goes to school by _ .2. His school is on a _ .3. He is very fond of _ .4. He wants to become an _ .every day?Passage 23 My friendI have a good friend in my hom
53、e. It is a bird. Its two y ears old.Its name is Polly. It is yellow and very beautiful. I often play with it after school. My classmate同學 Ann and Kate often come to see it. Polly sings every day. I teach it to sing the "ABC"song. Now it can sing the "ABC"song .I like it very much
54、.在A、B、C中選出一個最佳答案( 1. Who is my friend in my home?A.Polly.B.Ann.C.Kate.( 2. Is Polly a bird? A.No,it is. B.No,it isn't. C.Yes,it is. ( 3. How old is polly? A.One. B.Two. C.Three. ( 4. Who teaches Polly to sing"ABC"?A.I do.B.You do.C.Kate does.( 5. Where's Polly?A.It's at school.
55、B.It's in my home.C.It's in the sky.Passage 24 My familyThere are three people in my family. They are my mother, my father and I. My mother likes cooking, and my father likes reading. We are very happy and we often play together a lot. My mother always looks after me, and my father looks aft
56、er me too. I love my parents.在A、B、C中選出一個最佳答案( 1. How many people are there in my family ?A. OneB. TwoC. Three( 2. What does my father like ? He likes _.A. cookingB. PlayingC. reading( 3. Who always looks after me ?_A. my fatherB. my motherC. my parents( 4. Are we happy?A. Yes , I amB. No, we arent.C
57、. Yes .we are.( 5. Do I love my parents ?A. No, Im notB. Yes ,I amC. Yes, I do.Passage 25 My classmateTom is my classmate. He is from London in England. But he likes China very much. Now he is in Beijing. He is a little fat. He has a round face and big blue eyes. His hair is not black but yellow. His nose ,mouth and ears are all big. He likes blue. He likes wearing a bl
溫馨提示
- 1. 本站所有資源如無特殊說明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請下載最新的WinRAR軟件解壓。
- 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請聯(lián)系上傳者。文件的所有權益歸上傳用戶所有。
- 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁內(nèi)容里面會有圖紙預覽,若沒有圖紙預覽就沒有圖紙。
- 4. 未經(jīng)權益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
- 5. 人人文庫網(wǎng)僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護處理,對用戶上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對任何下載內(nèi)容負責。
- 6. 下載文件中如有侵權或不適當內(nèi)容,請與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
- 7. 本站不保證下載資源的準確性、安全性和完整性, 同時也不承擔用戶因使用這些下載資源對自己和他人造成任何形式的傷害或損失。
最新文檔
- 合成碳膜電位器制造工崗前工作改進考核試卷含答案
- 2025年地震減災服務合作協(xié)議書
- 熟料燒結(jié)工崗前安全風險考核試卷含答案
- 2025年公路養(yǎng)護劑合作協(xié)議書
- 2025年新型電子打火沼氣灶合作協(xié)議書
- 2025年抗狂犬病血清項目發(fā)展計劃
- 2025年四川省巴中市中考化學真題卷含答案解析
- 工會經(jīng)費收支情況自查報告
- 中心小學火災隱患排查整治工作方案
- 路基強夯試驗段施工方案
- 中職數(shù)學高等教育出版社
- 2024屆山東省威海市高三二模數(shù)學試題(解析版)
- 設備管理獎罰管理制度
- ab股權協(xié)議書范本
- 工程造價審計服務投標方案(技術方案)
- 蟹苗買賣合同協(xié)議
- 胸外科手術圍手術期的護理
- 全球著名空港產(chǎn)業(yè)發(fā)展案例解析
- 科技領域安全風險評估及保障措施
- 鍋爐水質(zhì)化驗記錄表(完整版)
- 鋼筋工勞務合同
評論
0/150
提交評論