版權(quán)說明:本文檔由用戶提供并上傳,收益歸屬內(nèi)容提供方,若內(nèi)容存在侵權(quán),請進行舉報或認領(lǐng)
文檔簡介
1、2020年普通高等學(xué)校招生全國統(tǒng)一考試(全國卷II)英語注意事項:1.答卷前,考生務(wù)必將自己的姓名、準(zhǔn)考證號填寫在答題卡和試卷指定位置上。2.回答選擇題時,選出每小題答案后,用鉛筆把答題卡上對應(yīng)題目的答案標(biāo)號涂黑。如需改動,用橡皮擦干凈后,再選涂其他答案標(biāo)號。回答非選擇題時,將答案寫在答題卡上,寫在本試卷上無效。3.考試結(jié)束后,將本試卷和答題卡一并交回。第一部分 聽力(共兩節(jié),滿分30分)做題時,先將答案標(biāo)在試卷上。錄音內(nèi)容結(jié)束后,你將有兩分鐘的時間將試卷上的答案轉(zhuǎn)涂到答題卡上。第一節(jié)(共5小題;每小題1.5分,滿分7.5分)聽下面5段對話。每段對話后有一個小題,從題中所給的A、B、C三個選項
2、中選出最佳選項。聽完每段對話后,你都有10秒鐘的時間來回答有關(guān)小題和閱讀下一小題。每段對話僅讀一遍。例:How much is the shirt?A. 19.15. B. 9.18. C. 9.15.答案是C。1.Where does the conversation probably take place?A. In a supermarket.B. In the post office.C. In the street.【答案】C【解析】【原文】本題為聽力,解析略。2.What did Carl do?A. He designed a medal.B. He fixed a TV set
3、.C. He took a test.【答案】B【解析】【原文】本題為聽力題,解析略。3.What does the man do?A. Hes a tailor.B. Hes a waiter.C. Hes a shop assistant.【答案】A【解析】【原文】本題為聽力,解析略。4.When will the flight arrive?A. At 18:20.B. At 18:35.C. At 18:50.【答案】C【解析】【原文】本題為聽力,解析略。5.How can the man improve his article?A. By deleting unnecessary w
4、ords.B. By adding a couple of points.C. By correcting grammar mistakes.【答案】A【解析】【原文】本題為聽力題,解析略。第二節(jié)(共15小題;每小題1.5分,滿分22.5分)聽下面5段對話或獨白。每段對話或獨白后有幾個小題,從題中所給的A、B、C三個選項中選出最佳選項。聽每段對話或獨白前,你將有時間閱讀各個小題,每小題5秒鐘;聽完后,各小題將給出5秒鐘的作答時間。每段對話或獨白讀兩遍。聽下面一段較長對話,回答以下小題。6. What does Bill often do on Friday night?A. Visit his
5、 parents.B. Go to the movies.C. Walk along Broadway.7. Who watches musical plays most often?A. Bill.B. Aarah.C. Bills parents.【答案】6. B 7. B【解析】【原文】本題為聽力題,解析略。聽下面一段較長對話,回答以下小題。8. Why does David want to speak to Mike?A. To invite him to a party.B. To discuss a schedule.C. To call off a meeting.9. What
6、 do we know about the speakers?A. They are colleagues.B. They are close friends.C. Theyve never met before.【答案】8. C 9. C【解析】【原文】本題為聽力題,解析略。聽下面一段較長對話,回答以下小題。10. What kind of camera does the man want?A. A TV camera.B. A video camera.C. A movie camera.11. Which function is the man most interested in?A.
7、 Underwater filming.B. A large memory.C. Auto-focus.12. How much would the man pay for the second camera?A. 950 euros.B. 650 euros.C. 470 euros.【答案】10. B 11. A 12. C【解析】【原文】本題聽力題,解析略。聽下面一段較長對話,回答以下小題。13. Who is Clifford?A. A little girl.B The mans pet.C. A fictional character.14. Who suggested that
8、Norman paint for childrens books?A. His wife.B. Elizabeth.C. A publisher.15. What is Normans story based on?A. A book.B. A painting.C. A young woman.16. What is it that shocked Norman?A. His unexpected success.B. His efforts made in vain.C. His editors disagreement.【答案】13. C 14. A 15. B 16. A【解析】【原文
9、】本題為聽力題,解析略。聽下面一段獨白,回答以下小題。17. Who would like to make small talk according to the speaker?A. Relatives.B. Strangers.C. Visitors.18. Why do people have small talk?A. To express opinions.B. To avoid arguments.C. To show friendliness.19. Which of the following is a frequent topic in small talk?A. Polit
10、ics.B. Movies.C. Salaries.20. What does the speaker recommend at the end of his lecture?A. Asking open-ended questions.B. Feeling free to change topics.C. Making small talk interesting.【答案】17. B 18. C 19. B 20. A【解析】【原文】本題為聽力,解析略。第二部分 閱讀理解(共兩節(jié),滿分40分)第一節(jié)(共15小題;每小題2分,滿分30分)閱讀下列短文,從每題所給的A、B、C和D四個選項中,選出
11、最佳選項。AThe Lake District Attractions GuideDalemain Mansion & Historic GardensHistory, Culture & Landscape(景觀). Discover and enjoy 4 centuries of history, 5 acres of celebrated and award-winning gardens with parkland walk. Owned by the Hasell family since 1679, home to the International Marmalade Fest
12、ival. Gifts and antiques, plant sales, museums & Mediaeval Hall Tearoom.Open:29 Mar-29 Oct,Sun to Thurs.Tearoom,Gardens & Gift Shop:10.30-17.00(16.00 in Oct).House:11.15-16.00(15.00 in Oct)Town: Pooley Bridge & PenrithAbbot Hall art Gallery & MuseumThose viewing the quality of Abbot Halls temporary
13、exhibitions may be forgiven for thinking they are in a city gallery. The impressive permanent collection includes Turners and Romneys and the temporary exhibition programme has Canaletto and the artists from St Ives.Open: Mon to Sat and Summer Sundays. 10.30 -17.00 Sumner.10.30 -16.00 Winter.Town:Ke
14、ndalTullie House Museum & Art GalleryDiscover, explore and enjoy award-winning Tullie House, where historic collections, contemporary art and family fun are brought together in one impressive museum and art gallery. There are four fantastic galleries to visit from fine art to interactive fun, so the
15、res something for everyone!Open: High Season 1 Apr 31 Oct: Mon to Sat 10.00 17.00, Sun 11.00 17.00.Low Season 1 Nov 31 Mar: Mon to Sat 10.00 16.30, Sun 12.00 16.30.Town: CarlisleDove Cottage & The wordsworth MuseumDiscover William Wordsworths inspirational home. Take a tour of his Lakeland cottage,
16、walk through his hillside garden and explore the riches of the collection in the Museum. Visit the shop and relax in the caf. Exhibitions, events and family activities throughout the year.Open: Daily, 09.30 17.30 (last admission 17.00).Town: Grasmere21. When is the House at Dalemain Mansion & Histor
17、ic Gardens open on Sundays in July?A. 09.30-17.30.B. 10.30-16.00.C. 11.15-16.00.D. 12.00-16.3022. What can visitors do at Abbot Hall Art Gallery & Museum?A. Enjoy Ronneys works.B. Have some interactive fun.C. Attend a famous festival.D. Learn the history of a family23. Where should visitors go if th
18、ey want to explore Wordsworths life?A. Penrith.B. Kendal.C. Carlisle.D. Grasmere.【答案】21. C 22. A 23. D【解析】本文是應(yīng)用文。是湖區(qū)景點指南,介紹了幾個主要的景點的特色,地點和參觀時間?!?1題詳解】細節(jié)理解題。根據(jù)題干中的Dalemain Mansion& Historic Gardens 可知定位在第一部分,根據(jù)段中的House:11:15-16:00可知,在7月周日的參觀時間是11:15-16:00。C. 11:15-16:00.符合以上說法,故選C項。【22題詳解】細節(jié)理解題。根據(jù)題干中
19、的Abbot Hall Art Gallery& Museum可知答案定位在第二部分,根據(jù)其中的The impressive permanent collection includes Turners and Romneys and the temporary exhibition programme has Canaletto and the artists from St Ives.(令人印象深刻的永久性收藏包括特納和羅姆尼,臨時展覽計劃有卡納萊托和來自圣艾夫斯的藝術(shù)家)可知,在這個博物館可以欣賞到Romneys的作品。A. Enjoy Romneys works.(欣賞Romneys的作
20、品)符合以上說法,故選A項?!?3題詳解】細節(jié)理解題。根據(jù)題干中的explore Wordsworths life可知答案定位在最后一部分第一句,以及最后一行Town: Grasmere可知,如果想了解Wordsworths的生活,可以去Grasmere。D. Grasmere.符合以上說法,故選D項。BSome parents will buy any high-tech toy if they think it will help their child, but researchers said puzzles help children with math-related skills
21、.Psychologist Susan Levine, an expert on mathematics development in young children the University of Chicago, found children who play with puzzles between ages 2 and 4 later develop better spatial skills. Puzzle play was found to be a significant predictor of cognition(認知) after controlling for diff
22、erences in parents income, education and the amount of parent talk, Levine said.The researchers analyzed video recordings of 53 child-parent pairs during everyday activities at home and found children who play with puzzles between 26 and 46 months of age have better spatial skills when assessed at 5
23、4 months of age.“The children who played with puzzles performed better than those who did not, on tasks that assessed their ability to rotate(旋轉(zhuǎn))and translate shapes,” Levine said in a statement.The parents were asked to interact with their children as they normally would, and about half of children
24、 in the study played with puzzles at one time. Higher-income parents tended to have children play with puzzles more frequently, and both boys and girls who played with puzzles had better spatial skills. However, boys tended to play with more complex puzzles than girls, and the parents of boys provid
25、ed more spatial language and were more active during puzzle play than parents of girls.The findings were published in the journal Developmental Science.24. In which aspect do children benefit from puzzle play?A. Building confidence.B. Developing spatial skills.C. Learning self-control.D. Gaining hig
26、h-tech knowledge.25. What did Levine take into consideration when designing her experiment?A. Parents age.B. Childrens imagination.C. Parents education.D. Child-parent relationship.26. How do boy differ from girls in puzzle play?A. They play with puzzles more often.B. They tend to talk less during t
27、he game.C. They prefer to use more spatial language.D. They are likely to play with tougher puzzles.27. What is the text mainly about?A. A mathematical method.B. A scientific study.C. A woman psychologistD. A teaching program.【答案】24. B 25. C 26. D 27. B【解析】本文是說明文。是關(guān)于孩子們玩智力游戲的研究,介紹了研究考慮的因素,研究過程和結(jié)果。【2
28、4題詳解】細節(jié)理解題。根據(jù)第二段中found children who play with puzzles between ages 2 and 4 develop better spatial skill(在2歲到4歲之間玩智力游戲的兒童在空間能力方面更好)可知,孩子們可以從智力游戲中發(fā)展更好的空間技能。B. Developing spatial skills(發(fā)展空間能力)符合以上說法,故選B項?!?5題詳解】細節(jié)理解題。根據(jù)第二段中Puzzle play was found to be a significant predictor of cognition after controll
29、ing for difference in parents income, education and the amount of parent talk, Levine said.( Levine說,在父母的收入、教育和父母談話次數(shù)方面控制差異性之后,拼圖游戲被發(fā)現(xiàn)是一個重要的認知預(yù)測)可知Levine在設(shè)計這個試驗時考慮了父母的收入、教育程度和父母談話的次數(shù)。C. Parents education.(父母的教育)符合以上說法,故選C項。【26題詳解】細節(jié)理解題。根據(jù)倒數(shù)第二段中However, boys tended to play with more complex puzzles t
30、han girls,可知男孩比女孩更喜歡玩復(fù)雜的謎題,即他們可能會玩難度更大的謎題。D. They are likely to play with tougher puzzles.(他們有可能玩更復(fù)雜的謎題)符合以上說法,故選D項?!?7題詳解】主旨大意題。本文是關(guān)于孩子們玩智力游戲的研究,介紹了研究考慮的因素,研究過程和結(jié)果。所以是關(guān)于科學(xué)研究的。B. A scientific study(一項科學(xué)研究)符合以上說法,故選B項。CWhen you were trying to figure out what to buy for the environmentalist on your ho
31、liday list, fur probably didnt cross your mind. But some ecologists and fashion (時裝)enthusiasts are trying to bring back the market for fur made from nutria(海貍鼠).Unusual fashion shows in New Orleans and Brooklyn have(showcased)nutria fur made into clothes in different styles. “It sounds crazy to tal
32、k about guilt-free fur-unless you understand that the nutria are destroying vast wetlands every year”, says Cree McCree, project director of Righteous Fur.Scientists in Louisiana were so concerned that they decided to pay hunters $5 a tail. Some of the fur ends up in the fashion shows like the one i
33、n Brooklyn last month.Nutria were brought there from Argentina by fur farmers and let go into the wild. “The ecosystem down there cant handle this non-native species(物種).Its destroying the environment. Its them or us.” says Michael Massimi, an expert in this field.The fur trade kept nutria check for
34、 decades,but when the market for nutria collapsed in the late 1980s,the cat-sized animals multiplied like crazy.Biologist Edmond Mouton runs the nutria control program for Louisiana. He says its not easy to convince people that nutria fur is green, but he has no doubt about it. Hunters bring in more
35、 than 300,000 nutria tails a year, so part of Moutons job these days is trying to promote fur.Then theres Righteous Fur and its unusual fashion. Morgan says,”To give people a guilt-free option that they can wear without someone throwing paint on them-1 think thats going to be a massive thing, at lea
36、st here in New York.” Designer Jennifer Anderson admits it took her a while to come around to the opinion that using nutria fur for her creations is morally acceptable. She trying to come up with a lable to attach to nutria fashions to show it is eco-friendly.28. What is the purpose of the fashion s
37、hows in New Orleans and Brooklyn?A. To promote guilt-free fur.B. To expand the fashion market.C. To introduce a new brand.D. To celebrate a winter holiday.29. Why are scientists concerned about nutria?A. Nutria damage the ecosystem seriously.B. Nutria are an endangered species.C. Nutria hurt local c
38、at-sized animals.D. Nutria are illegally hunted.30. What does the underlined word “collapsed” in paragraph 5 probably mean?A. Boomed.B. Became mature.C. Remained stable.D. Crashed.31. What can we infer abouf wearing fur in New York according to Morgan?A. Its formal.B. Its risky.C. Its harmful.D. Its
39、 traditional.【答案】28. A 29. A 30. D 31. B【解析】本文是說明文。介紹了美國新奧良和布魯克林舉辦了不同尋常的時裝秀。展出海貍鼠制成的皮衣。海貍鼠們每年都在破壞大片的濕地,因此設(shè)計師稱這是一種環(huán)保的舉措,科學(xué)家們也對海貍鼠損壞生態(tài)平衡表示了擔(dān)憂。【28題詳解】推理判斷題。根據(jù)第二段Unusual fashion shows in New Orleans and Brooklyn have showcased nutria fur made into clothes in different styles. “It sounds crazy to talk ab
40、out guilt-free fur-unless you understand that the nutria are destroying vast wetlands every year,”says Cree McCree, project director of Righteous Fur.得知,美國新奧爾良和布魯克林舉辦了不同尋常的時裝秀,時裝秀上展出海貍鼠皮制成的不同風(fēng)格的衣服,項目總監(jiān)Cree McCree說:“除非了解海貍鼠正每年破壞大片濕地,否則談?wù)摕o罪感皮衣是很瘋狂的事情”,可以判斷出由于海貍鼠對生態(tài)造成了巨大的破壞,這場海貍鼠皮衣時裝秀銷售的是無罪惡感皮衣。故選A?!?9
41、題詳解】推理判斷題。根據(jù)第三段Scientists in Louisiana were so concerned that they decided to pay hunters $5 a tail.得知,科學(xué)家們?nèi)绱藫?dān)心以至于他們決定按照一條海貍鼠尾巴付給獵人們5美元,可以推斷出科學(xué)家們擔(dān)憂海貍鼠們嚴重破壞生態(tài)平衡,。故選A。【30題詳解】詞義猜測題。根據(jù)第五段The fur trade kept nutria in check for decades, but when the market for nutria collapsed in the late 1980s,the cat-si
42、zed animals multiplied like crazy. 得知,毛皮貿(mào)易使海貍鼠受到了幾十年的控制,但是當(dāng)海貍鼠市場在20世紀(jì)80年代末崩潰時,這種貓大小的動物數(shù)量瘋長,根據(jù)but判斷,這是轉(zhuǎn)折關(guān)系,以前由于皮毛交易,海貍鼠處于控制,現(xiàn)在這種海貍鼠之所以能夠數(shù)量激增,是由于市場不再銷售海貍鼠皮毛導(dǎo)致的,可以推斷出劃線詞collapsed 是和D.crashed倒閉的意思最相近。故選D。【31題詳解】推理判斷題。根據(jù)第二段Model Paige Morgan says, “To give people a guilt free option that they can wear wi
43、thout someone throwing paint on them-I think thats going to be a massive thing, at least in New York. ” 得知,為了給人們一種無罪的選擇,人們可以穿皮衣而不被人們潑油漆,我認為在紐約將是一件巨大的事情,根據(jù)模特摩根所說得知,在紐約穿皮質(zhì)衣服是有風(fēng)險的。故選B。DI have a special place in my heart for libraries. I have for as long as I can remember. I was always an enthusiastic r
44、eader, sometimes reading up to three books a day as a child. Stories were like air to me and while other kids played ball or went to parties, I lived out adventures through the books I checked out from the library.My first job was working at the Ukiah Library when I was 16 years old .It was a dream
45、job and I did everything from shelving books to reading to the children for story time.As I grew older and became a mother, the library took on a new place and an added meaning in my life. I had several children and books were our main source(來源) of entertainment. It was a big deal for us to load up
46、 and go to the local library, where my kids could pick out books to read or books they wanted me to read to them.I always read ,using different voices ,as though I were acting out the stories with my voice and they loved it !It was a special time to bond with my children and it filled them with the
47、wonderment of books .Now, I see my children taking their children to the library and I love that the excitement of going to the library lives on form generation to generation.As a novelist, Ive found a new relationship with libraries. I encourage readers to go to their local library when they cant a
48、fford to purchase a book. I see libraries as a safe haven(避風(fēng)港) for readers and writers, a bridge that helps put together a reader with a book. Libraries, in their own way, help fight book piracy(盜版行為) and 1 think all writers should support libraries in a significant way when they can. Encourage read
49、ers to use the library. Share library announcements on your social media. Frequent them and talk about them when you can.32. Which word best describes the authors relationship with books as a child?A. Cooperative.B. Uneasy.C. Inseparable.D. Casual.33. What does the underlined phrase “an added meanin
50、g” in paragraph 3 refer to?A. Pleasure from working in the library.B. Joy of reading passed on in the family.C. Wonderment from acting out the stories.D. A closer bond developed with the readers.34. What does the author call on other writers to do?A. Sponsor book fairs.B. Write for social media.C. S
51、upport libraries.D. Purchase her novels.35. Which can be a suitable title for the text?A. Reading: A Source of KnowledgeB. My Idea about writingC. Library: A Haven for the YoungD. My Love of the Library【答案】32. C 33. B 34. C 35. D【解析】本文是夾敘夾議文。文章講述了作者是一個熱情的讀者,孩提時熱衷讀書,第一份工作在圖書館。有了孩子以后,一家人去圖書館讀書,閱讀的習(xí)慣代代
52、傳承下去。作為小說家,作者呼吁其他作家支持圖書館,宣傳圖書館。【32題詳解】推理判斷題。根據(jù)第一段的 I was always an enthusiastic reader,sometimes reading up to three books a day as a child. Stories were like air to me and while other kids played ball or went to parties. I lived out adventures through the books I checked out from the library.(我一直是一
53、個熱情的讀者,孩提時,有時候每天讀多達三本書。故事對我來說就像空氣,而其他孩子則打球或參加聚會。我通過從圖書館借閱來的書籍經(jīng)歷冒險)可推斷,作者小時候與書是密不可分的。故選C。【33題詳解】詞句猜測題。根據(jù)上文As I grew older and became a mother可知,我長大了成了一位母親,結(jié)合下文I had several children and books were our main source (來源) of entertainment. It was a big deal for us to load up and go to the local library,
54、where my kids could pick out books to read or books they wanted me to read to them(我有幾個孩子,書是我們娛樂的主要來源。對于我們來說,坐上車去當(dāng)?shù)氐膱D書館是件大事,在那里我的孩子們可以挑選要閱讀的書或者想讓我給他們讀的書)可推斷,作者成了母親以后,帶著孩子去圖書館,孩子挑選書籍來閱讀,或者作者讀給他們聽,因此可知圖書館在作者的生活中又增添了新的意義,閱讀的樂趣在家庭中代代相傳”。故選B?!?4題詳解】細節(jié)理解題。根據(jù)最后一段的I think all writers should support librarie
55、s in a significant way when they can. Encourage readers to use the library. Share library announcements on your social media. Frequent them and talk about them when you can.( 我認為所有的作家都應(yīng)該在他們可以的時候以有意義的方式支持圖書館。鼓勵讀者使用圖書館。在社交媒體上分享圖書館公告??梢缘臅r候常去圖書館,談?wù)搱D書館)可知,作者呼吁其他的作家們支持圖書館。故選C。【35題詳解】主旨大意題??v觀全文可知,文章講述了作者是一
56、名熱情地讀者,孩提時喜歡閱讀,工作在圖書館。有了孩子以后,一家人去圖書館讀書,閱讀的習(xí)慣代代傳承下去,作為小說家,作者呼吁其他作家支持圖書館,宣傳圖書館。因此推斷全文圍繞“作者對圖書館的愛”展開講述。故D項“我對圖書館的愛”為最佳標(biāo)題。故選D。第二節(jié)(共5小題:每小題2分,滿分10分)根據(jù)短文內(nèi)容,從短文后的選項中選出能填入空白處的最佳選項。選項中有兩項為多余選項。Emoji(表情符號) and Workplace CommunicationIn Asia, messaging platforms are growing rapidly, with users in the hundreds
57、of millions, both at work and play. _36_. Its been reported that 76 percent of employees in some western countries are using emojis at work.Written communications can often read as cold and dull. Using emojis can add humor and feeling, keeping intention clear. _37_, encouraging better and more frequent communication.In any given office, employees can range from age 22 to 70 and beyond, and finding common ground in communication style can be a challenge. _38_. While the younger generations prefer to communic
溫馨提示
- 1. 本站所有資源如無特殊說明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請下載最新的WinRAR軟件解壓。
- 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請聯(lián)系上傳者。文件的所有權(quán)益歸上傳用戶所有。
- 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁內(nèi)容里面會有圖紙預(yù)覽,若沒有圖紙預(yù)覽就沒有圖紙。
- 4. 未經(jīng)權(quán)益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
- 5. 人人文庫網(wǎng)僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護處理,對用戶上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對任何下載內(nèi)容負責(zé)。
- 6. 下載文件中如有侵權(quán)或不適當(dāng)內(nèi)容,請與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
- 7. 本站不保證下載資源的準(zhǔn)確性、安全性和完整性, 同時也不承擔(dān)用戶因使用這些下載資源對自己和他人造成任何形式的傷害或損失。
最新文檔
- 2025年北京協(xié)和醫(yī)院變態(tài)(過敏)反應(yīng)科合同制科研助理招聘備考題庫及參考答案詳解一套
- 2025年防城港市生態(tài)環(huán)境局招聘備考題庫完整答案詳解
- 2025年博思睿人力招聘(派遣至海寧市袁花鎮(zhèn)百溪工業(yè)社區(qū))備考題庫及一套答案詳解
- 2025年昭通市公安局招聘輔警備考題庫完整參考答案詳解
- 2025年南京銀行鹽城分行響水支行社會招聘備考題庫參考答案詳解
- 2024年金華市城市發(fā)展集團有限公司下屬子企業(yè)招聘考試真題
- 黑龍江公安警官職業(yè)學(xué)院《結(jié)構(gòu)化學(xué)》2025 學(xué)年第二學(xué)期期末試卷
- 2025年中電科海洋信息技術(shù)研究院有限公司招聘備考題庫附答案詳解
- 2025年中國科學(xué)院水土保持科學(xué)與工程學(xué)院招聘備考題庫參考答案詳解
- 廣東揭陽市2025下半年至2026年上半年引進基層醫(yī)療衛(wèi)生急需緊缺人才招聘350人參考考試試題及答案解析
- 鋰電池綜合回收項目環(huán)評報告書
- GB/T 7190.2-1997玻璃纖維增強塑料冷卻塔第2部分:大型玻璃纖維增強塑料冷卻塔
- GB/T 26121-2010可曲撓橡膠接頭
- GB/T 15256-2014硫化橡膠或熱塑性橡膠低溫脆性的測定(多試樣法)
- 湖南省對口招生考試醫(yī)衛(wèi)專業(yè)試題(2010-2014年)
- 陳染 個人與女性的書寫課件
- 2022年廣西自然資源職業(yè)技術(shù)學(xué)院輔導(dǎo)員招聘考試筆試試題及答案解析
- 行政倫理學(xué)(全套課件)
- 2022年自然保護地大數(shù)據(jù)數(shù)字化管理平臺建設(shè)方案
- DB13T 5388-2021 大中型水庫管理規(guī)程
- 婦產(chǎn)科臨床路徑工作總結(jié)
評論
0/150
提交評論