2021-2022學(xué)年湖北省鄂州市市廟嶺鎮(zhèn)廟嶺中學(xué)高三英語聯(lián)考試卷含解析_第1頁
2021-2022學(xué)年湖北省鄂州市市廟嶺鎮(zhèn)廟嶺中學(xué)高三英語聯(lián)考試卷含解析_第2頁
2021-2022學(xué)年湖北省鄂州市市廟嶺鎮(zhèn)廟嶺中學(xué)高三英語聯(lián)考試卷含解析_第3頁
全文預(yù)覽已結(jié)束

下載本文檔

版權(quán)說明:本文檔由用戶提供并上傳,收益歸屬內(nèi)容提供方,若內(nèi)容存在侵權(quán),請(qǐng)進(jìn)行舉報(bào)或認(rèn)領(lǐng)

文檔簡(jiǎn)介

1、2021-2022學(xué)年湖北省鄂州市市廟嶺鎮(zhèn)廟嶺中學(xué)高三英語聯(lián)考試卷含解析一、 選擇題1. Is this the restaurant _ ?Awhich you work Bin which you work Cfor which you work Dwhere you work in參考答案:B略2. How are you getting along with your English study ?So far _.A. so well B. so good C. quite good D. quite well參考答案:B26. Not only _ a promise, but s

2、he also kept it. A. did she make B. she made C. does she make D. had she made參考答案:A略4. They live on a busy roadThere _ be a lot of noise from the trafficAmust Bmay Cwould Dcould參考答案:A15. I want to tell you is the deep love and respect I have for my parents.A. That B. Which C. Whether D. What參考答案:D6.

3、 Today if you never register for a network course, you _ as behind the times.A. will see B. will be seen C. see D. were seen參考答案:B試題解析:句意:當(dāng)今如果你從不注冊(cè)一個(gè)網(wǎng)絡(luò)課程,你將被看作落后時(shí)代。本題題干為“主將從現(xiàn)”,且應(yīng)用被動(dòng)語態(tài)。故選B7. The terrible earthquake made 15 million people homeless.A. Thats the case B.I agree with you C. Its OK D. Cert

4、ainly 參考答案:A8. Some Australian Aborigines still live in a similar way to their ancestors, while _ live in cities, towns and the country in the same way _ their fellow Australians. A. others, like B. others, as C. the others, like D. the others, as參考答案:B9. I am calling to consult the position in yest

5、erdays Tianjin Daily .A. advertised B. to be advertised C. advertising D. having advertised參考答案:A10. -Shed lived in London and Manchester, but she liked _ and moved to Cambridge.A. both B. neither C. none D. either參考答案:B 考查代詞。both兩者都;neither表示兩者的全部否定;none表三者及以上的全部否定;either表兩者中選擇其一。此處是表示兩者的全部否定,故使用ne

6、ither。句意:她曾在倫敦和曼徹斯特都生活過,但這兩個(gè)地方她都不喜歡,她搬去了劍橋。11. -How about seven oclock outside the park?-That me fine. Asatisfies Bsuits Cmeets Dfits參考答案:B12. When life gets hard and you want to give up, remember that life is full of ups and downs, and without the downs, the ups _ nothing. A. would mean B. would ha

7、ve meant C. will mean D. had meant參考答案:A13. - What happened to you the other day?- I _ to Beijing, but unfortunately I missed my flight.A. would fly B. was flying C. had flown D. flew 參考答案:B14. A: I usually go hiking for vacation ,but I want to try something more challenging this year.B: ? ALike wha

8、t BReally CIs that right DCant you參考答案:A15. - My flight _. Id better be on my way. Goodbye.- Bye. Happy landing! A. was announced B. is being announced C. has announced D. is announced參考答案:B16. It would be a good idea to use a plastic bottle, _ cut off, as a container to grow young plants in.A. of w

9、hich the top B. the top isC. the top of which D. with its top參考答案:D17. Young people who have got jobs may realize college lessons cant be the only preparations for all of the situation _ appears in the working world.A. where B. when C. that D. what 參考答案:C略18. If you _ a mistake in reviewing the repo

10、rt, please bring it to my attention.A. come along B. come across C. come around to D. come about參考答案:B二、 單詞拼寫19. Callie will start _(幼兒園) in September.參考答案:kindergarten三、 閱讀理解20. Like most parents, I worry that my child isnt getting enough sleep. Now it turns out that doctors have been warning kids

11、dont get enough sleep for over a centurylong before iPads, and texting robbed children of peaceful sleep. Whats more, theres no solid scientific basis for pediatricians (小兒科醫(yī)師) recommendations on the amount of time children need to sleep. Thats the word from researchers in Australia.It turns out tha

12、t children are sleeping less than those in days of old. The researchers, at the University of South Australias Health and Use of Time Group, found that kids nightly sleep time declined (下降) by about three-quarters of a minute each year for the period they studied. My daughter was more likely to beg

13、for a few more minutes of Angry Birds before bedtime.That means nowadays my daughter is sleeping about 50 minutes a night less than her grandfather who had to get up to milk the cows at 5:30 am.What hasnt changed is the predictions from health professionals on the consequences of lack of sleep. “Thi

14、s is a sleepless age and more and more. we are turning night into day,” one expert said in 1905. Back then, sleep was seen as a way to restore “wearied brain tissue”. Children and “clever” children were thought to be most at risk, and most in need of energy-restoring sleep. The words may be differen

15、t today, but the threats are pretty much the same. Parents are told that children risk mental and physical problems, and even obesity, if they dont get enough sleep.So the Australians looked to see how much sleep kids do need. The answer is the biggest surprise of this studyno one really knows. “The

16、re is almost no exact evidence for proper sleep for children,” the authors write. Their work was published in the journal Pediatrics.46.According to the passage,the decrease of childrens sleep is .A.a universal phenomenonB.a social pressure from educationC.because of the invention of iPadsD.pediatri

17、cians lack of responsibility47.The author uses his daughter as an example .A.to explain why children sleep lessB.to indicate that he is stricter with his childC.to show that children in the past sleep moreD.to prove that children are not easy to control48.According to the underlined words “we are tu

18、rning night into day” in Paragraph 3 we can infer that .A.children then were not cleverer than nowB.people really realized the sleeping problemC.children devoted most of their time to studyD.people tried to remove the night in their daily life49.If children suffer from lack of sleep for long .A.they

19、 will become problem childrenB.they will take no interest in their studiesC.they will be not fit for the present societyD.they will be poor in mental and physical health50.We can know from the passage that .A.childrens illness is due to the lack of sleepB.the pediatricians didnt perform their dutyC.parents should

溫馨提示

  • 1. 本站所有資源如無特殊說明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請(qǐng)下載最新的WinRAR軟件解壓。
  • 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請(qǐng)聯(lián)系上傳者。文件的所有權(quán)益歸上傳用戶所有。
  • 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁內(nèi)容里面會(huì)有圖紙預(yù)覽,若沒有圖紙預(yù)覽就沒有圖紙。
  • 4. 未經(jīng)權(quán)益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
  • 5. 人人文庫網(wǎng)僅提供信息存儲(chǔ)空間,僅對(duì)用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對(duì)用戶上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對(duì)任何下載內(nèi)容負(fù)責(zé)。
  • 6. 下載文件中如有侵權(quán)或不適當(dāng)內(nèi)容,請(qǐng)與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
  • 7. 本站不保證下載資源的準(zhǔn)確性、安全性和完整性, 同時(shí)也不承擔(dān)用戶因使用這些下載資源對(duì)自己和他人造成任何形式的傷害或損失。

最新文檔

評(píng)論

0/150

提交評(píng)論