2015年中考真題精品解析 英語(yǔ)(德州卷)(解析版)_第1頁(yè)
2015年中考真題精品解析 英語(yǔ)(德州卷)(解析版)_第2頁(yè)
2015年中考真題精品解析 英語(yǔ)(德州卷)(解析版)_第3頁(yè)
2015年中考真題精品解析 英語(yǔ)(德州卷)(解析版)_第4頁(yè)
2015年中考真題精品解析 英語(yǔ)(德州卷)(解析版)_第5頁(yè)
已閱讀5頁(yè),還剩16頁(yè)未讀 繼續(xù)免費(fèi)閱讀

下載本文檔

版權(quán)說(shuō)明:本文檔由用戶(hù)提供并上傳,收益歸屬內(nèi)容提供方,若內(nèi)容存在侵權(quán),請(qǐng)進(jìn)行舉報(bào)或認(rèn)領(lǐng)

文檔簡(jiǎn)介

1、注意事項(xiàng):1.本試題共七個(gè)大題,分選擇題和非選擇題兩種類(lèi)型:選擇題計(jì)75分,非選擇題計(jì)45分;試卷總分120分,考試時(shí)間120分鐘。2.考生應(yīng)將答案全部答在答題卡上,注意事項(xiàng)請(qǐng)參加答題卡要求??荚嚱Y(jié)束后,試題和答題卡將一并收回。一、聽(tīng)力部分(共25小題,計(jì)25分;每小題約有8秒鐘的答題時(shí)間)(一)錄音中有五個(gè)句子,每個(gè)句子聽(tīng)一遍,然后從每小題A、B、C中選出能對(duì)每個(gè)句子做出適當(dāng)反應(yīng)的答語(yǔ)。(5分)1. A. Im a doctor. B. I like pop music. C. Im from New York.2. A. Have a good time! B. Wonderful, pl

2、ease! C. Happy for your!3. A. 5578439. B. Near the hospital. C. Walk straight.4. A. You look great. B. Whats the problem? C. Thats dangerous. 5. A. About 15 minutes. B. About 20 dollars. C. About 23 kilos.(二)錄音中有三個(gè)句子,每個(gè)句子對(duì)應(yīng)一幅圖片,每個(gè)句子聽(tīng)兩遍,然后選擇與句子內(nèi)容相對(duì)應(yīng)的圖片。(3分)(三)錄音中有六組對(duì)話(huà),聽(tīng)對(duì)話(huà)兩遍后,從每小題ABC中選出能回答所給問(wèn)題的正確答案(6分

3、)9. What does Nancys dog look like?A. She has a white sock. B. She has white bags. C. She is brown.10. Where are they?A. In a shop. B. In a bank. C. in a museum.11. What lesson will the students take instead of English?A. English. B. Math C. History.12. How old is the girl?A. 11 years old. B. 12 yea

4、rs old. C. 13 years old.13. What will Sharon do on Saturday?A. To see a film. B. To visit her grandpa. C. To go horse riding.14. Why is Lily excited?A. She will hold a party at home.B. She has invited Simon to her party.C. She got the first prize in a competition.(四)錄音中有兩段長(zhǎng)對(duì)話(huà),聽(tīng)對(duì)話(huà)兩遍后,從每小題ABC中選出能回答所給問(wèn)

5、題的正確答案(6分)聽(tīng)每一段對(duì)話(huà),回答第15,16,17小題。15. What is Peter?A.A teacher. B. A student. C. A library assistant.16. How does Mrs. Smith go to work?A. By bike. B. By bus. C. On foot. 17. Where does Mrs. Smith work?A. At Deyuan Hotel. B. At the city library. C. At a company.聽(tīng)第二段對(duì)話(huà),回答第18,19,29小題。18. Where will Tony

6、 go for a holiday?A. Y B. London. C. Beijing.19. Who will Tony go with?A. His father. B. His cousin. C. His grandma.20. When will Tony come back home?A. At the end of July. B. At the C. At the (五)聽(tīng)力填表(共5小題,錄音播放前,你有20秒鐘的時(shí)間)(5分)李偉委托張華尋找海景房供其家人度假租住。張華在微信中向李偉詳細(xì)描述了一套海景房的狀況。聽(tīng)微信信息兩遍,根據(jù)表格內(nèi)容提示,記錄相關(guān)信息。二、單項(xiàng)選擇(

7、共10小題,計(jì)10分)從每小題ABCD中選出一個(gè)能填入句中空白處的最佳答案。26. Youd better wake up Tom at 6:30. _ he will be late for the match.A. if B. or C. and D. but【答案】B【考點(diǎn)定位】:考查連詞。27. The New York Times is a popular daily _. A. dictionary B. magazine C. newspaper D. guidebook【答案】C【解析】試題分析:句意:紐約時(shí)報(bào)是一份很受歡迎的日?qǐng)?bào)。dictionary字典;magazine雜志

8、;newspaper報(bào)紙;guidebook導(dǎo)游手冊(cè)。The New York Times是一份報(bào)紙的名字,故應(yīng)選C?!究键c(diǎn)定位】:考查名詞詞義辨析。28. We will have to set off _ to avoid the heavy traffic tomorrow morning. A,. early B. quietly C. slowly D. politely【答案】A【解析】試題分析:句意:明天早上我們要早一點(diǎn)出發(fā)避開(kāi)道路上的交通擁擠。early早的;quietly安靜地;slowly慢地;politely禮貌地。根據(jù)句意可知,要避開(kāi)道路上的交通擁擠應(yīng)該是早一點(diǎn)出發(fā),故

9、應(yīng)選A。來(lái)源:.Com【考點(diǎn)定位】:考查副詞詞義辨析。29. If overweight people eat less and take more exercise, theyll soon feel much_.來(lái)源:學(xué)_科_網(wǎng)A. fatter B. older C. bigger D. healthier【答案】D【考點(diǎn)定位】:考查形容詞詞義辨析。30. Mr. Wang, must I come again to clean the classroom on Sunday?No, you_ . I have asked Kate to do it.A. cant B. mustnt

10、C. neednt D. shouldnt【答案】C【解析】試題分析:句意:-王老師,我星期天必須再回來(lái)打掃教室嗎?-不,不必,我已經(jīng)讓Kate去做了。cant 不能,不會(huì);mustnt禁止,不要;neednt 不必,沒(méi)有必要;shouldnt不應(yīng)該。must的一般疑問(wèn)句的回答中,肯定回答仍用must,否定回答用neednt,故應(yīng)選C?!究键c(diǎn)定位】:考查情態(tài)動(dòng)詞。31. Everyone _ has been to Shanghai says it is a modern city.A. why B. whose C. who D. which【答案】C【考點(diǎn)定位】:考查定語(yǔ)從句。32. Wh

11、en I got to the bus stop. I missed the early bus and I had to_ the next one.A. give up B. keep off C. call off D. wait for【答案】D【考點(diǎn)定位】:考查動(dòng)詞短語(yǔ)辨析。33. Would you like to come to dinner tomorrow evening?_.A. Yes, its true. B. You really do. C. Its upstairs. D. Yes, Id love to.【答案】D【解析】來(lái)源:試題分析:句意:-明天晚上你愿意來(lái)

12、吃晚飯嗎?-是的,我愿意去。Yes, its true.是的,是真的;You really do.你真的做了;Its upstairs.在樓上;Yes, Id love to.是的,我愿意去。這里考查的would like的回答,根據(jù)句意可知選D?!究键c(diǎn)定位】:考查情景對(duì)話(huà)。34. Who is your favorite singer, Mike?TF Boys. They are very _ boys and girls.A. proud of B. popular with C. strict with D. worried about【答案】B【考點(diǎn)定位】:考查短語(yǔ)辨析。35. I

13、wonder _.Yes, of course.A. where we can buy the parts B. how often you hear form your sisterC. if I may have a word with you D. why he arrived late yesterday【答案】C【解析】試題分析:句意:-我想知道我是否可以和你說(shuō)句話(huà)。-是的,當(dāng)然可以。where we can buy the parts我們?cè)谀睦锟梢再I(mǎi)到這些零件;how often you hear from your sister你多久收到一次你姐姐的來(lái)信;if I may hav

14、e a word with you我是否可以和你說(shuō)句話(huà);why he arrived late yesterday他昨天為什么遲到了。根據(jù)對(duì)話(huà)下面的回答可知選C?!究键c(diǎn)定位】:考查賓語(yǔ)從句。三、閱讀理解(共20小題,計(jì)40分)閱讀下列短文,然后從每小題ABCD中選出能回答所提問(wèn)題或完成所給句子的最佳答案。AFour years ago when I was a boy of 11, I got into the biggest trouble as a kid. It was a Saturday morning. Both my parents were out, leaving me an

15、d my 10monthold sister became alone. Anyway, my sister was still asleep in her room. In fact I had the house to myself. I decided to do some drawing. Soon I gave up. Nothing was on TV, so I felt bored and touched the candles on the shelpI had an idea! What would happen if I see fire to some kitchen

16、paper? Well, of course it went on fire, but it wasnt the tiny flame(火箭)Id expected, and I couldnt blow it out. I threw it on the floor, and then luckily got my dads boots(靴子)and stamped it out.I thought I was safe until there was a HCGE hole in my room. When my mum came home later, she smelt the smo

17、ke immediately. She dropped the shopping bag, luckily for me, over the hole. I thought this meant she would never see it. However, after running round the house checking for a fire, she of course picked up the bag and saw the hole. Next I was grounded(關(guān)禁閉)and in trouble for months. Even though, the

18、hole was still there, reminding me of what I did.36. How old was the writer when he wrote the passage?A. 11 years old. B. 13 years old. C. 15 years old. D. 17 years old.37. The underlined words “stamp out” in the first paragraph mean _.A. 吹滅 B. 撲滅 C. 殺滅 D澆滅38. Put the sentences in the right order ac

19、cording to the passage.The boy set fire to some kitchen paper.The boy did some drawing.The boy was grounded. The boy stamped the fire out. His mother checked for a fire. A. B. C. D. 39. Who put out the fire at last?A. The writer. B. The writer and his sister. C. The writers mother. D. The writers fa

20、ther. 40. Whats the main idea of the passage?A. Its difficult to put out a fire.B. The boy didnt look after his sister.C. The boy made a big trouble when he was 11. 來(lái)源:D. Dont leave children home alone while shopping. 【答案】36.C37.B38.B39.A40.C【解析】試題分析:這篇段文中作者講述了他11歲的時(shí)候發(fā)生的一件事,一次他的父母都出去了,他10個(gè)月大的妹妹在睡覺(jué),他

21、一個(gè)人很無(wú)聊,所以用廚房的紙點(diǎn)著了火。雖然最后他把火撲滅了,但是他的房間里還是留下了一個(gè)洞。媽媽回來(lái)后懲罰了他,讓他記住這個(gè)教訓(xùn)。36.C 推理判斷題。根據(jù)短文的開(kāi)頭Four years ago when I was a boy of 11, I got into the biggest trouble as a kid.可知,四年前,作者11歲,他遇到了最大的麻煩。由此可推斷作者現(xiàn)在是15歲。故應(yīng)選C。37.B 詞義猜測(cè)題。根據(jù)短文大意和劃線(xiàn)短語(yǔ)所在的句子I threw it on the floor, and then luckily got my dads boots(靴子)and st

22、amped it out.可知,作者廚房里的紙點(diǎn)著了火,他想吹滅,但是沒(méi)成功。后來(lái)他找到了他爸爸的靴子,把或撲滅了。由上下文的語(yǔ)境可知stamp out的意思是撲滅,故選B。38.B細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)短文的第一段和第二段的內(nèi)容可知,作者和他10個(gè)月大的妹妹在家,妹妹在睡覺(jué),他一個(gè)人很無(wú)聊,他先是畫(huà)畫(huà),然后用廚房里的紙點(diǎn)著火,接下來(lái)把火撲滅,但是房間里留下了一個(gè)洞。他媽媽回來(lái)后發(fā)現(xiàn)了作者點(diǎn)火了,所以作者被關(guān)了禁閉。因此正確的順序應(yīng)該是B。39.A 細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)短文第一段的最后I threw it on the floor, and then luckily got my dads boots(

23、靴子)and stamped it out.可知,作者最后用他爸爸的靴子撲滅了火。故應(yīng)選A。40.C主旨大意題。這篇段文中作者講述了他11歲的時(shí)候發(fā)生的一件事,一次他的父母都出去了,他10個(gè)月大的妹妹在睡覺(jué),他一個(gè)人很無(wú)聊,所以用廚房的紙點(diǎn)著了火。雖然最后他把火撲滅了,但是他的房間里還是留下了一個(gè)洞。媽媽回來(lái)后懲罰了他。因此C選項(xiàng)最能概括短文的大意,故選C?!究键c(diǎn)定位】:日常生活類(lèi)短文閱讀。B41. If you want to book a ticket, you can NOT_.A. use the Internet B. go to the Box Office on SundaysC

24、. ring and pay by credit card D. post the booking form to the Box Office42. If you make a group booking for 14 persons, how much should you pay?A. $ 120. B. $126. C. $ 140. D. $150.43. On average(平均), which kind of tickets is the cheapest?A. Saver. B. Supersaver. C. Group bookings. D. School.44. Whi

25、ch of the following is TRUE according to the passage?A. There are no spaces for wheelchairs. B. The audience(觀(guān)眾)can serve exchange tickets.C. A group of 12 can get 10% discount.D. A school group of 15 should pay $ 59 for the tickets. 45. The passage is _.A. booking notes of Fra ? B. a review of Far

26、?C. a survey of F ? D. about f ?【答案】41.B42.B43.B44.C45.A42.B細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)短文中DISCOUNTS的內(nèi)容可知,這場(chǎng)電影的票價(jià)是10美元,根據(jù)Group bookings中可知,10人以上的團(tuán)體訂票,可以?xún)?yōu)惠10%,因此如果是14個(gè)人的話(huà),原本是140美元,優(yōu)惠之后是126美元,故選B。43.B細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)短文中DISCOUNTS中的內(nèi)容可知,關(guān)于票價(jià)有不同的優(yōu)惠情況,如對(duì)老人、兒童、殘疾人、團(tuán)體票等等。我們可以看到Supersaver的優(yōu)惠的半價(jià),這時(shí)最便宜的,故應(yīng)選B。44.C推理判斷題。根據(jù)短文中only eight whe

27、elchair spaces available可知,電影院里有8個(gè)輪椅座位,故A不對(duì);根據(jù)短文中We are unable to exchange tickets or give money back unless the film is cancelled可知B是不對(duì)的。根據(jù)School 中可知,學(xué)校的團(tuán)體票是6美元,第10個(gè)免費(fèi),由此可知15個(gè)人的話(huà),應(yīng)該需要花費(fèi)84元,故D不對(duì)。根據(jù)10% discount for people of 12 or more可知C是對(duì)的,故選C。45.A主旨大意題。這篇短文是一個(gè)電影院售票處的一些信息,是關(guān)于速度與激情7這部電影的。短文中包括如何訂票、票

28、價(jià)及票價(jià)的優(yōu)惠以及其他一些注意事項(xiàng)。故應(yīng)選A?!究键c(diǎn)定位】:廣告類(lèi)短文閱讀。CEmergencies(緊急情況)dont happen very often. But when they do, you want to get help first. No one wants to spend time looking up the phone numbers. In 1568, the Untied States government wanted one number that people could call for emergencies. They decided that 911

29、 was easy to remember and people could dial it quickly. The very first 911 call was made on February 16, 1968. in Alibama. Today, 911 is used for emergencies in most parts of the United States and many parts of Canada.Other countries may use other numbers. In Great Britain, its 959. If youre not sur

30、e which emergency number is used in your area, check your phone book.When to call Never call 911 as a joke or just to see what might happen. The only time you should call 911 When in an emergency callWhen you dial the 911 operator(接線(xiàn)員),its always OK to give out your information. Speak slowly and cle

31、arly when you explain whats happening. What happened? Where are you? Who needs help?Dont hang up(掛斷)!If you have to call 911, do not hang up until the operator tells you its OK to do so, That way, you can be sure that the operator has all the information to offer help fast. A dog named Faith dialed

32、911 when her owner who was in a wheelchair fell and needed help. She had been taught to use a speeddial(快遞撥號(hào))function.46. The emergency number 911 was first used in _ in the USA.A. 1958 B. 1968 C. 1978 D. 199947. Why was 911 chose to be the emergency call?A. Because other countries also used the num

33、ber. B. Because it was suggested by the phone company.C. Because it was simple and easy to remember and dial. D. Because it was also used in many parts of Canada.48. People cant call 911 when _.A. a bus hits a boy badly B. a girl feels bored C. an old lady falls off the stairs, unable to stand upD.

34、some people cant get out of a burning building49. Which is the right thing to do?A. Wait for the operators words to end the call.B. Tell the operator what his happened and hang up.C. Test if your phone can get through to 911. D. Tell the operator everything as quickly as possible.50. Which is NOT tr

35、ue according to the passage?A. 911 is an emergency number almost throughout the United States.B. We havent got a worldwide universal(通用的)emergency number yet.C. Usually phone books list emergency call numbers.D. The dog Faith pressed the three numbers 911.【答案】46.B47.C48.B49.A50.D【解析】試題分析:這篇短文主要給我們講述

36、了美國(guó)的緊急電話(huà)號(hào)碼911,這個(gè)數(shù)字比較容易記住,人們?cè)诰o急情況時(shí)可以快速撥號(hào)。作者還講述了在使用緊急電話(huà)的時(shí)候應(yīng)該注意的一些細(xì)節(jié)。46.B細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)短文中The very first 911 call was made on February 16, 1968. in Alibama.可知,911這個(gè)號(hào)碼最早是在1968年在阿拉巴馬使用的,故應(yīng)選B。47.C 細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)短文中They decided that 911 was easy to remember and people could dial it quickly.可知,人們決定用911這個(gè)數(shù)字作為緊急電話(huà)號(hào)碼,是因?yàn)樗?/p>

37、非常容易記住,人們能快速的撥號(hào)。故應(yīng)選C。48.B推理判斷題。根據(jù)文意可知,911是美國(guó)的緊急電話(huà),應(yīng)該在遇到緊急情況的時(shí)候使用,A是一輛公共汽車(chē)撞倒了一個(gè)小孩;B是一個(gè)女孩感到非常累;C是一個(gè)老太太從樓梯上摔下來(lái),站不起來(lái);D是一些人被困在了著火的大樓里。A、C和D都是緊急情況,故B這種情況不可以撥打這個(gè)號(hào)碼,選B。【考點(diǎn)定位】:日常生活類(lèi)短文閱讀。DGreen is an important color in nature. It is the color of grass and the leaves on trees. It is also the color of most grow

38、ing plants.Sometimes, the word “green” means young, fresh and growing. For example, a greenborn is someone who has no experience. In the 15 th century, a greenborn was a young cow or an ox whose borns(角)had not yet developed. A century later, a greenborn was a soldier who had no experience in war. B

39、y the 18 th century, a greenborn had the meaning it has todaya person who is new in a job. Someone who is good at growing plants is said to have a green thumb(大拇指). The expression comes from the early 20 th century. A person with a green thumb can make plants grow quickly and well. The Green Revolut

40、ion(綠色革命)is the name given some years ago to the development of new kinds of rice and other grains. It was the result of hard work by agricultural scientists who had green thumbs.Green is also the color used to describe the powerful feeling. Jealousy(嫉妒). The green eyed monster is not a dangerous an

41、imal from outer space. It is an expression used about 400 years ago by the British writer William Shakespeare in his play “Othello”. It describes the unpleasant feeling when someone has something he wants.In most places in the world, a green light is a signal(信號(hào))to move ahead. In everyday speech, a

42、green light means approval(贊成)to continue with a project. 51. A new solider was called a greenborn in the _ century. A. 15 th B. 16 th C. 18 th D. 20 th52. A person with a green thumb_. A. is good at growing plants B. really has a green thumbC. has no experience in war D. is new in a job53. A man ma

43、y meet the green eyed monster if _.A. he sees a dangerous animal B. he cant get something C. he reads a sad play D. his friend gets a prize that he wants54. This passage doesnt mention the history of the expression “_”.A. a green thumb B. a greenborn C. the green eyed monster D. a green light 55. Wh

44、ich would be the best title of the passage?A. Green, the color of grass and trees B. The stories about the color “green”C. Green, a sign of approval D. Different meanings of “green”【答案】51.B52.A53.D54.D55.D52.A 細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)短文中Someone who is good at growing plants is said to have a green thumb可知,a green t

45、humb指的是擅長(zhǎng)種植植物的人,由此可知選A。53.D細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)短文的最后一段可知,green也可以用來(lái)形容強(qiáng)烈的感情,例如嫉妒。It describes the unpleasant feeling when someone has something he wants如果有人得到了你沒(méi)有的東西,你可能就會(huì)meet the green eyed monster,結(jié)合選項(xiàng)可知選D。54.D細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)文意可知,第二段作者給我們介紹了greenborn的歷史;第三段講述了a green thumb的歷史;最后一段講述了the green eyed monster的歷史。故應(yīng)選D。55.

46、D主旨大意題。這篇短文中作者給我們介紹了一些跟green這個(gè)詞有關(guān)的習(xí)語(yǔ)和他們的歷史,并且舉了很多例子來(lái)給我們解釋他們的用法。因此應(yīng)該選D。【考點(diǎn)定位】:教育類(lèi)短文閱讀。四、短文還原(共5空,計(jì)5分)閱讀短文,從短文下面方框中的六個(gè)句子中選擇五個(gè)還原到短文中,使短文通順完整,銜接自然?!癏omestay is a form of studyabroad program. It allows the visitor to stay with a local family to better understand the local lifestyle. It also helps to impr

47、ove the visitors language ability. If you wish to learn more about foreign cultures or to get foreign experience, you should join this kind of holiday. (56)_”. Said a teacher during a school meeting last term.After this meeting, (57)_. At last, I had such a chance to go on such a holiday with some o

48、f my schoolmates last month. We went to London, a place where I had wanted to go since years ago. After we got to London, we went to stay with different families. I was lucky that my host family (寄宿家庭)was a white couple who had a daughter about my age. (58)_. They were interested in me and I learnt

49、a lot of things from then on. (59)_. After breakfast, a local teacher would come to take us in his car. Then we would have classes or go on a sightseeing trip to different places of interest like Big Ben. London Bridge, and Beckingham Palace. We would go back to our own homes after the activities. T

50、he holiday was a valuable experience for me. I enjoyed every minute of it. (60)_. Three weeks later, we had to leave “home” for Hong Kong. A. Yes, time really flew fastB. I am sure you wont be disappointedC. I always thought about this kind of holidayD. It took me 8 hours to fly to LondonE. They tre

51、ated me as a daughter of their familyF. The holiday was filled with activities every day 【答案】56.B57.C58.E59.F60.A【解析】試題分析:這篇短文中作者介紹了寄宿家庭這種學(xué)習(xí)方式,并且講述了她去倫敦的寄宿家庭學(xué)習(xí)的經(jīng)歷,通過(guò)這次經(jīng)歷,她更多的了解了當(dāng)?shù)氐奈幕瑢?duì)她來(lái)說(shuō)是一次很有價(jià)值的經(jīng)歷。56.B句意:上學(xué)期一個(gè)老師在學(xué)校會(huì)議上說(shuō):如果你希望更多的了解外國(guó)文化,獲得國(guó)外的經(jīng)驗(yàn),你可以參加在當(dāng)?shù)厝思揖幼∵@種學(xué)習(xí)方式,我確定你不會(huì)失望的。根據(jù)文意可知,這里一位老師介紹了Homestay,它是一

52、種學(xué)習(xí)的方式,是你居住在當(dāng)?shù)厝说募依铮私猱?dāng)?shù)厝说奈幕瑢W(xué)習(xí)當(dāng)?shù)氐恼Z(yǔ)言。老師覺(jué)得這是一個(gè)很好的學(xué)習(xí)國(guó)外文化的方式,因此如果你參加了,你不會(huì)失望的。故選B。57.C句意:在這次會(huì)議之后,我總是考慮這種假期。根據(jù)這一段的內(nèi)容可知,作者受那個(gè)老師的啟發(fā),一直想著能擁有一個(gè)這樣的假期,能去國(guó)外的家庭里居住,更多的去了解當(dāng)?shù)氐奈幕:髞?lái)作者真的有了這樣一個(gè)機(jī)會(huì)。根據(jù)文意可知選C。58.E句意:他們就像對(duì)待他們的女兒一樣對(duì)我,對(duì)我們很感興趣,我從他們身上學(xué)到了很多東西。根據(jù)這一段的意思可知,作者去了倫敦,她的寄宿家庭對(duì)她非常好。因此應(yīng)選E。59.F句意:每天都有各種各樣的活動(dòng)。根據(jù)這一段的內(nèi)容可知,在這里

53、作者給我們介紹的是她在倫敦和寄宿家庭一起生活的事情,她每天都有很多事情去做,生活得很充實(shí)。由此可知選F。60.A句意:是的,時(shí)間過(guò)得真快。三周后,我們不得不離開(kāi)寄宿家庭回香港。根據(jù)句意可知,作者覺(jué)得自己在倫敦呆的這三周的時(shí)間過(guò)得很快,她馬上就要回去了。故應(yīng)選A?!究键c(diǎn)定位】:短文還原。五、綜合填空(共10空,計(jì)10分)閱讀短文,根據(jù)短文內(nèi)容及首字母提示,在空白處填入一個(gè)適當(dāng)?shù)膯卧~,必要時(shí)進(jìn)行詞形變化。A car stopped outside the Cherry Hotel and a young man got out. Mrs. Smith said to the young man.

54、“What can I do for you, sir?”“Excuse me,” the young man said, “I am (61)l _ for my uncle. Mr. White. He has been away from home (62)s_ two days ago. I think he is staying here.” “Yes, he is. ” Mrs. Smith said, “But Im afraid that he went back to London yesterday. ” “Oh, dear, ” said the young man, l

55、ooking sad, “I went to his house, but I was (63)t_ by his children that he was going to stay here until the end of the week.”“Yes, ” said Mrs. Smith. “He wanted to stay here the whole week, but yesterday someone called him saying that one of his friends (64)w_ ill. So he caught the train back to Lon

56、don to see the friend (65)a _ once.”“He should let me (66)k_. ” the young man said. “I wrote him a (67) l_, saying that I was coming. Well, he isnt here. I wont wait any longer.”The young man thanked Mrs. Smith and went out. Mrs. Smith watched (68)h_ leave. When his car couldnt be seen, she called out, “You can come out now. Mr. White. Hes gone.”Mr. White came out of the bedroom.“Many thanks, Mrs. Smith. ” he said laughing. “You did very (69)w_ . The young man is my nephew (侄子). When he (70)n_ money, he will look for me everywhere. Next time he wont tell me by writing me a

溫馨提示

  • 1. 本站所有資源如無(wú)特殊說(shuō)明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請(qǐng)下載最新的WinRAR軟件解壓。
  • 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請(qǐng)聯(lián)系上傳者。文件的所有權(quán)益歸上傳用戶(hù)所有。
  • 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁(yè)內(nèi)容里面會(huì)有圖紙預(yù)覽,若沒(méi)有圖紙預(yù)覽就沒(méi)有圖紙。
  • 4. 未經(jīng)權(quán)益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
  • 5. 人人文庫(kù)網(wǎng)僅提供信息存儲(chǔ)空間,僅對(duì)用戶(hù)上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對(duì)用戶(hù)上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對(duì)任何下載內(nèi)容負(fù)責(zé)。
  • 6. 下載文件中如有侵權(quán)或不適當(dāng)內(nèi)容,請(qǐng)與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
  • 7. 本站不保證下載資源的準(zhǔn)確性、安全性和完整性, 同時(shí)也不承擔(dān)用戶(hù)因使用這些下載資源對(duì)自己和他人造成任何形式的傷害或損失。

最新文檔

評(píng)論

0/150

提交評(píng)論