人教版高中英語必修一課文語法填空_第1頁
人教版高中英語必修一課文語法填空_第2頁
人教版高中英語必修一課文語法填空_第3頁
人教版高中英語必修一課文語法填空_第4頁
全文預(yù)覽已結(jié)束

下載本文檔

版權(quán)說明:本文檔由用戶提供并上傳,收益歸屬內(nèi)容提供方,若內(nèi)容存在侵權(quán),請進(jìn)行舉報或認(rèn)領(lǐng)

文檔簡介

1、【高考必備】人教版xx必修unitl FriendshipAnne lived in Amsterdam in the Netherlands during World War II. Her family was Jewish 1 they had to hide or they would be 2(catch) by theGerman Nazis. Du ring that time she wasn' t able to go 3(outdoor) for slong that she had grown so crazy about everything 4(do) wit

2、h nature. One evening, she stayed 5(wake) on purpose to have a good look at the moon by herself, but she didn ' t dare open a window. Another time she happened to be upstairs at dusk 6 the window was open. The dark, rainy evening, the wind,the thundering clouds held her 7(entire) in their power.

3、 It was the first time in a year and a half that she 8(see) the night face to face.Anne felt very lonely without seeing her old friends, so she had to make 9 new friend, her diary Kitty, whom she could tell everything to.10(sad), at last, her family was discovered and caught by the German Nazis.參考答案

4、:1.so 2. caught 3. outdoors 4. to do 5. awakes6.when 7. entirely 8. had been 9. a 10. sadlyUnit 2 Reading課文語法填空The Road To Modern English一、語法填空(根據(jù)課文內(nèi)容、依據(jù)語法規(guī)則完成下面短文 )Shakespeare was able to make use of a 8(wide) vocabulary than ever before. In 1620 some British settlers moved to America. 9(late) in t

5、he 18th century some British people were taken to Australia too. English began 10 (speak) in both countries.參考答案:1. Actually 2. spoken 3. on4. and5. who6.settlers 7. its 8. wider 9. Later 10. to be spokenUnit 3 Reading課文語法填空J(rèn)ourney Down the Mekong一、語法填空(根據(jù)課文內(nèi)容、依據(jù)語法規(guī)則完成下面短文)參考答案:一 1. taking 2. along

6、3. where 4. insisted 5. would be6. saying 7. an 8. begins 9.rapidly 10.itUnit3 Using Language課文語法填空J(rèn)ourney Down the Mekong一、語法填空(根據(jù)課文內(nèi)容、依據(jù)語法規(guī)則完成下面短文)參考答案:1. though/although 2. riding 3. dressed 4. reliable 5. them6. were cycling 7. gradually 8. for 9. awake 10. theunit4 Reading課文語法填空A Night the Eart

7、h Didn ' t Sleep一語法填空(根據(jù)課文內(nèi)容、依據(jù)語法規(guī)則完成下面短文)Strange things happened 1 Tangshan Earthquake happened. The wellwalls had deep cracks. A 2(smell) gas came out of them. The water pipes cracked and burst. At 3:42 3 the morning of July 28, 1976, everything beganto shake. 4 seemed as if the world was at a

8、n end. Steam burst from holes inthe ground. Hard hills of rock became rivers of dirt. Soon the whole city lay in 5(ruin). Many people died or were 6(injure). Everything in the city 7(be) destroyed. People were 8(shock) at this and wondered how long the disaster would last. The army organized teams t

9、o dig out those9 were trapped and to bury the dead. Workers built shelters for10(survive). Fresh water was taken to the city. Slowly, the city began to breathe again.參考答案:1. before 2. smelly 3. on4. It 5. ruins6. injured 7. was 8. shocked 9. who 10 survivorUnit4 Using Language課文語法填空一語法填空(根據(jù)課文內(nèi)容、依據(jù)語法

10、規(guī)則完成下面短文)參考答案:6. who7. survivors 8. onUnit 5 Reading課文語法填空Elias ' Story一、語法填空(根據(jù)課文內(nèi)容、依據(jù)語法規(guī)則完成下面短文)Elias was a poor black worker. The time 1 he first met Nelson Mandelawas 2 very difficult period of his life. Nelson Mandela offered 3(guide) to poor black people on their legal problems. Elias was

11、not at school for long,for his family could not afford his school 4(fee) and the bus fare. When he was worried about whether he would be out of work because he didnpassbook, Nelson Mandela told him what 5(do). That day was one of Elias 6(happy) days in his life. Later, Elias joined the ANC Youth Lea

12、gue 7(organize) by Nelson Mandela. In 1963 Elias helped Mandela 8(blow) up some government buildings. It was very dangerous but Elias was happy because he thought 9 would help them achieve their dream ofmaking black and white people 10(equality).參考答案:1. when 2. a3. guidance 4. fees 5. to do6. happie

13、st 7. organized 8. (to) blow 9. it 10. equalunit 5 Using Language課文語法填空The Rest Of Elias ' Story一語法填空(根據(jù)課文內(nèi)容、依據(jù)語法規(guī)則完成下面短文)Robben Island was a prison from 1 no one escaped. When Elias got toRobben Island, Mandela was also there and helped him. Mr. Mandela began a school and taught them during the

14、 lunch breaks and the evenings when they 2(be) asleep. In order 3 see the words they used anything they could find4(make) candles. Mr. Mandela 5(allow) the prison guards to join them and said they should not be stopped from studying for their degrees. After Elias was set free from the prison, he found a job since he was better 6(educate). But he lost his job after the police found out and told his boss about his 7 (experience). When Mr Mandela and the ANC came to power, he was given a job 8(take) tourists around the prison on Robben Island. Though he felt bad the first time he talked t

溫馨提示

  • 1. 本站所有資源如無特殊說明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請下載最新的WinRAR軟件解壓。
  • 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請聯(lián)系上傳者。文件的所有權(quán)益歸上傳用戶所有。
  • 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁內(nèi)容里面會有圖紙預(yù)覽,若沒有圖紙預(yù)覽就沒有圖紙。
  • 4. 未經(jīng)權(quán)益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
  • 5. 人人文庫網(wǎng)僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對用戶上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對任何下載內(nèi)容負(fù)責(zé)。
  • 6. 下載文件中如有侵權(quán)或不適當(dāng)內(nèi)容,請與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
  • 7. 本站不保證下載資源的準(zhǔn)確性、安全性和完整性, 同時也不承擔(dān)用戶因使用這些下載資源對自己和他人造成任何形式的傷害或損失。

評論

0/150

提交評論