版權(quán)說明:本文檔由用戶提供并上傳,收益歸屬內(nèi)容提供方,若內(nèi)容存在侵權(quán),請進(jìn)行舉報(bào)或認(rèn)領(lǐng)
文檔簡介
1、 PAGE 頁碼 8 / NUMPAGES 總頁數(shù) 8人教新起點(diǎn)四年級上冊英語閱讀理解專項(xiàng)攻堅(jiān)習(xí)題班級:_ 姓名:_1. 根據(jù)短文,回答問題,每線詞數(shù)不限。I am Jack. I am a boy. I am 14 years old. My home is at No. 2, Moon Street. It is a busy street in our city. There are ten shops and two restaurants. There is a supermarket and a park too. There is a fruit shop and a baker
2、y behind the supermarket. The park is next to a supermarket. It is in front of a supermarket. There is a cinema on Moon Street, too. It is between a restaurant and a clothes shop.1Whats the boys name?_2How old is he?_3How many restaurants there?_4Where is the park?_5Is it a busy street?_2. 看圖,回答問題。例
3、:Whats Kims address?Kims address is 942 Beixin Street.(1)Whats Toms address?(2)Whats Marys address?(3)Whats the cinemas address?3. 根據(jù)對話內(nèi)容選擇正確答案。A: Hello, this is Su Hai speaking.B: Hi, Su Hai. This is Nancy. How are you?A: Not so good.B: Whats the matter?A: I have a fever and a cough.B: Im sorry to
4、hear that. Where are you, Su Hai?A: Im at home.B: Can I come to see you this evening?A: OK. See you.B: See you.(1)_ is calling Su Hai.A. Nancy B. Yang Ling C. Miss Li(2)Su Hai is _.A. fine B. not so good C. happy(3)Su Hai has _.A. a fever B. a cough C. both A and B(4)Nancy will (將要) come to see Su H
5、ai _.A. after school B. in the evening C. in the morning(5)Su Hai is _.A. in the school B. in the hospital C. at home4. 閱讀短文,判斷正誤。This is my school day . I get up at 6:00 in the morning . I have breakfast at 7:00 . I go to school at 7:45 . Now its 8:00 . Its time for class . I have Maths class at 9:
6、00 every day . Mr Li is my Maths teacher . I like him very much . I have PE class at 4:00. I clean the classroom at 5:20 . I go home at 5:40 . I go to bed at 9:00 .( )(1)I have breakfast at 6:00 .( )(2)I go to school at 7:45 .( )(3)I have Chinese class at 9:00 every day .( )(4)I dont like my maths t
7、eacher .( )(5)I go to bed at 9:00 .5. 讀一讀,按出現(xiàn)的場所的順序用“1-5”編號,寫在相應(yīng)的圓圈內(nèi)。A: Welcome to our city. Its nice.B: Is there a post office?A: Yes. You can send letters there.B: Is there a restaurant?A: Yes. Its big. There are many people there.B: What are they?A: They are tall trees. They are in a park. Its a
8、big and nice park. Its near Lemon Road.B: Is this a cinema?A: No, its a library. Its in Star Primary School.B: Oh, where can I buy the food?A: You can go to the supermarket.B: Oh, thank you so much.A: Its my pleasure.6. 閱讀下面短文,選擇正確答案。I have two friends. They are Bob and his sister Amy. Look! Bobhas
9、a white T-shirt. He is not tall but fat. He is 10 years old.Hecan ride a bike. Amy is the girl. She has a red skirt. She likes redvery much. She can fly a kite. She is 9 years old.Oh! Look! The boy is me. I have a big mouth and long hair. I am10 years old. I like swimming. I can swim very well. The
10、little dogis my friend, too. He can run and jump. He has big ears and a bigmouth. He is cute (可愛). I love him. ( )(1)are my friends.A.Amy B.Bob C.Bob, Amy and the dog( )(2)Bob can.A.swim B.ride a bike C.fly a kite( )(3)likes red very much.A.Amy B.Bob C.I( )(4)I have a bigandhair.A.head, long B.mouth
11、, short C.mouth, long( )(5)The dog can.A.jump B.run C.run and jump7. 閱讀對話,判斷正誤。A: Can I help you?B: Yes. The green scarf is very pretty. How much is it?A: Its $100.B: Its too expensive. What about the sunglasses?A: Theyre $20.B: Theyre cheap. I like them.( )(1)The scarf is very expensive.( )(2)The s
12、unglasses are green.( )(3)The sunglasses are $200.( )(4)The scarf is very pretty.8. 閱讀短文,選擇正確答案。Im Sam. Im from Australia. I live in Beijing now. I have two friends. They are Jack and Ann. Jack is eleven. Hes from Canada. He likes eggs. He can cook the meal. He often helps his mother on Sunday. Some
13、times he goes to the park. Ann is ten. Shes from Britain. She can play the violin. She often goes shopping on Saturday. Sometimes Ann plays computer games. Jack and I often play basketball on the playground.(1)Sam lives in _.A. Beijing B. Britain(2)Jack can _.A. cook the meal B. play the violin(3)An
14、n is from_.A. China B. Britain(4)Sam and Jack often _.A. play basketball B. go to the park(5)Who is older(誰的年齡更大)?( )A. Ann B. Jack9. 根據(jù)短文內(nèi)容判斷句子正誤。Mrs Black is a worker in a factory. She does a lot of hard work. She works all day. But now she often forgets things and doesnt do her work well. She wor
15、ries about this a lot. So she goes to see her doctor, Mr brown“Whats wrong with you, madam.“ says the doctor.“Oh, doctor, I cant remember things. I often forget it in half a minute. What can I do? Can you help me?” says Mrs Black.“When does your trouble begin?” the doctor asks.“When does what begin?
16、 Doctor?” asks Mrs Black生詞點(diǎn)撥:begin開始 forget忘記 remember記得 trouble麻煩;困擾( )(1)Mrs Black isnt a farmer.( )(2)She does a lot of housework all day.( )(3)She can only remember things before half a minute.( )(4)Mr Brown is Mrs Blacks doctor.( )(5)She forgets things in the doctors room again.10. 讀一讀,打?qū)Γǎ╁e()。
17、Hi! Im Mike. We have a new classroom. Its big and nice. We have a computer in the classroom. Its on the teachers desk. A long blackboard is near the teachers desk. The door is green. The fan is blue. A picture is near the window. Many desks and chairs are orange. Our classroom is beautiful.( ) 1. Mi
18、ke has a new classroom.( ) 2. The computer is under the teachers desk.( ) 3. The fan is blue.( ) 4. The blackboard is long.( ) 5. Mikes classroom is small and nice.11. 閱讀短文,判斷下列句子正誤。Hello, I am Linda. I have a garden. There are many trees and flowers in it. I like smelling flowers. Look at the tree.
19、 Its a gift from my grandmother on Childrens Day. At first(起初), its small and short. It has two small leaves. I water it every day. The tree grows and grows. It has some big leaves. Now it has three pink flowers. They are beautiful. I like these beautiful flowers very much.( )(1)Linda has a garden.(
20、 )(2)There are many trees in Lindas garden.( )(3)The tree with three pink flowers is a gift from Lindas grandma.( )(4)The tree has three leaves.( )(5)Linda likes these pink flowers.12. 閱讀理解。Hi! Im John. Im in Sydney now. Its great! Its hot and sunny here. The water is warm. I can swim outside. But i
21、ts cool and windy in Beijing.(1)Where is John now?(2)Whats the weather like in Sydney?(3)Can John swim outside?(4)Whats the weather like in Beijing?(5)Is the water cold in Sydney?13. 讀短文,指出句子是否與短文的意思致,如一致寫“T”,否“F”Mike is going to have a picnic with his best friends this Sunday. He is going to invite
22、 Sally, Yongxian, Jiamin, Ben and Janet to come. He is getting ready for it.He is going to buy some sandwiches, hamburgers, coke and orange juice. Hellask his friends to have the picnic on Maofeng Hill. Maofeng Hill is a big park in Guangzhou. They can get there by bus. Mike is going to meet his fri
23、ends at the bus station in Guangwei Road at eight thirty.( ) (1) Mike is going to have a party this Saturday.( ) (2) Mike will invite his best friends to have a picnic.( ) (3) Mike is getting ready for the picnic.( ) (4) Mike is going to buy some food and drinks.( ) (5) Mike is going to meet his fri
24、ends at the bus station in Guangwei Road at half past nine.14. 閱讀短文,判斷正()誤()。Jim is a boy. He is in Beijing now. He gets up at six. He goes to school at seven. He has a Chinese class at eight. He has lunch at 11: 30 at school. He plays games at 3:00 in the afternoon. He goes home at four. He goes to
25、 bed at nine.( ) (1) Jim gets up at six.( ) (2) Jim has a Chinese class at seven.( ) (3) Jim has lunch at twelve.( ) (4) Jim plays games in the morning.( ) (5) Jim goes to bed at nine.15. 根據(jù)表格回答問題。MondayTuesdayWednesdayThursdayFriday1MathsEnglishMathsEnglishMaths2ChineseChineseEnglishMathsEnglish3En
26、glishMathsChineseChineseEnglish4PEMusicScienceArtPEQuestions:(1)How many Chinese classes do you have in a week?(2)How many English classes do you have on Friday?(3)Do you have Music class on Tuesday?(4)Whats the first class on Wednesday?16. 閱讀短文,判斷下列句子的正(T)誤(F)。My SchooldayI go to school from Monday
27、 to Friday.I get up at 6:30 in the morning,then we do morning exercises. We have breakfast at 7:20.At 8:00,we have the first classChinese. We have English class at 9:00 every day. Miss Linda is our English teacher. She is from the USA. We all like her. We have dinner at 5:00 pm. at school. After dinner,we do our homework in the classroom. Sometimes we watch TV in the classroom. We go to bed at 8:30.1I get up at 6:30.(_)2I have breakfast at 7:00.(_)3I have English class at 10:00.(_)4I have dinner at 5:30.(_)5I go to bed at 8:30.(_)17. 讀短文,并判斷下列句子是否正確。Hello! My name
溫馨提示
- 1. 本站所有資源如無特殊說明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請下載最新的WinRAR軟件解壓。
- 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請聯(lián)系上傳者。文件的所有權(quán)益歸上傳用戶所有。
- 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁內(nèi)容里面會有圖紙預(yù)覽,若沒有圖紙預(yù)覽就沒有圖紙。
- 4. 未經(jīng)權(quán)益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
- 5. 人人文庫網(wǎng)僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對用戶上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對任何下載內(nèi)容負(fù)責(zé)。
- 6. 下載文件中如有侵權(quán)或不適當(dāng)內(nèi)容,請與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
- 7. 本站不保證下載資源的準(zhǔn)確性、安全性和完整性, 同時(shí)也不承擔(dān)用戶因使用這些下載資源對自己和他人造成任何形式的傷害或損失。
最新文檔
- 質(zhì)量經(jīng)理中級面試題及答案
- 雪花啤酒公司行政工作考核標(biāo)準(zhǔn)
- Java開發(fā)工程師考試題含答案
- 工程造價(jià)崗位面試題庫與參考答法
- 產(chǎn)品運(yùn)營考試大綱含答案
- 2025年江門開平市中小學(xué)教師招聘筆試參考題庫及答案解析
- 2025年贛州市國有企業(yè)赴鄭州引才招聘134人備考題庫及一套完整答案詳解
- 2025年HZY專項(xiàng)團(tuán)隊(duì)招聘勞務(wù)派遣人員備考題庫及1套完整答案詳解
- 2025年彌勒市人民醫(yī)院公開招聘1名合同制備考題庫完整答案詳解
- 粵規(guī)科技2026頂尖校園人才招聘備考題庫附答案詳解
- MOOC 物理與藝術(shù)-南京航空航天大學(xué) 中國大學(xué)慕課答案
- 銀行案件復(fù)盤分析報(bào)告
- 分析方法轉(zhuǎn)移方案課件
- 無創(chuàng)呼吸機(jī)面部壓瘡預(yù)防措施
- 全國高校黃大年式教師團(tuán)隊(duì)推薦匯總表
- 員工管理規(guī)章制度實(shí)施細(xì)則
- 社會心理學(xué)(西安交通大學(xué))知到章節(jié)答案智慧樹2023年
- 《安井食品價(jià)值鏈成本控制研究案例(論文)9000字》
- GB/T 4135-2016銀錠
- GB/T 33084-2016大型合金結(jié)構(gòu)鋼鍛件技術(shù)條件
- 關(guān)節(jié)鏡肘關(guān)節(jié)檢查法
評論
0/150
提交評論