下載本文檔
版權(quán)說明:本文檔由用戶提供并上傳,收益歸屬內(nèi)容提供方,若內(nèi)容存在侵權(quán),請進(jìn)行舉報或認(rèn)領(lǐng)
文檔簡介
1、閱讀文章April Fools Day is supposed to be a day to play jokes on others in hopes of getting a good laugh and making one feel like a fool. However, the April Fools Day of 2016 was quite different for my mom and me.That day my friend Jimmy and I were playing a game. I had droppeddown from a bar(橫木 )many t
2、imes in the past without ever having a problem, but that day the simple act of dropping to the ground became anightmare (噩夢 ). I broke my arm.Jimmys dad heard my crying and rushed out to see what was going on. When he saw the problem, he quickly put me into his truck and went inside to telephone my
3、mom and let her know he would take me to the hospital. As that day was April Fools Day, Mom was not buying it and really thought all this was a big joke. Mom was finally convinced by Jimmys mom. When she saw me, she broke down in tears because she felt so bad she simply believed this was just a big
4、trick.I guess one could compare this to the story of The Boy Who Cried Wolf. Since I had played bad tricks before, it was no wonder that my mom didnt believe it. I as well as my mom was made to look like a fool that day. We both learned a valuable lesson.第 1頁共 4頁試著做一做1What happened to the writer on
5、the April Fools Day of 2016?A He dreamed a terrible dream.B He was hurt by Jimmy.C He had an accident.DHe fooled his mom with his friend.2Why did Jimmys dad phone the writers mom?A Because he wanted to play a joke on her.B Because he wanted her to go to the hospital to pay the money.C Because he wan
6、ted to see how deeply she loved her son.DBecause he wanted to inform her of the accident.3What does the underlined sentence“ Mom was not buying it” meaA She didnt believe what Jimmys dad said.B She would not like to pay the money.C She had no preparation for the bad news.DShe thought her son deserve
7、d(應(yīng)受 ) it.4Why did the writer mention the story of“ The Boy WhoCried Wolf ?”A Because he thought it was his moms fault.B Because he had a lesson like that.C Because he was proud of his story.DBecause he felt he was luckier than that boy.第 2頁共 4頁5From the passage we can infer that _.A the writers mom
8、 didnt care much about himB the writer was a dishonest personC the writer wont pull pranks as beforeDthe writer will lose interest in games答案第 3頁共 4頁1.C點 :信息關(guān) 法。由第二段最后一句I broke my arm 可知。2D點 :由第三段 let her know he would take me to the hospital可知。3A點 :由第三段 Mom was not buying it and really thought all thiswas a big joke.可知。4B點 :由文章最后一句We both learned a valuable lesson可.
溫馨提示
- 1. 本站所有資源如無特殊說明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請下載最新的WinRAR軟件解壓。
- 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請聯(lián)系上傳者。文件的所有權(quán)益歸上傳用戶所有。
- 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁內(nèi)容里面會有圖紙預(yù)覽,若沒有圖紙預(yù)覽就沒有圖紙。
- 4. 未經(jīng)權(quán)益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
- 5. 人人文庫網(wǎng)僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對用戶上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對任何下載內(nèi)容負(fù)責(zé)。
- 6. 下載文件中如有侵權(quán)或不適當(dāng)內(nèi)容,請與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
- 7. 本站不保證下載資源的準(zhǔn)確性、安全性和完整性, 同時也不承擔(dān)用戶因使用這些下載資源對自己和他人造成任何形式的傷害或損失。
最新文檔
- 2026年安徽礦業(yè)職業(yè)技術(shù)學(xué)院單招綜合素質(zhì)筆試備考試題帶答案解析
- 2026年常德職業(yè)技術(shù)學(xué)院單招綜合素質(zhì)筆試模擬試題帶答案解析
- 醫(yī)療影像專業(yè)禮儀
- 護(hù)理專業(yè)課程改革
- 2026年福州外語外貿(mào)學(xué)院高職單招職業(yè)適應(yīng)性考試備考題庫有答案解析
- 財經(jīng)新聞寫作課件
- 醫(yī)療行業(yè)投資與并購分析
- 醫(yī)療糾紛調(diào)解機(jī)制完善總結(jié)
- 2026年安徽揚(yáng)子職業(yè)技術(shù)學(xué)院單招職業(yè)技能考試參考題庫帶答案解析
- 醫(yī)學(xué)倫理與職業(yè)道德
- 2025年國家開放大學(xué)《刑事訴訟法》期末考試復(fù)習(xí)題庫及答案解析
- 2025年人教版三年級上冊道德與法治全冊知識點(新教材)
- 高原體育訓(xùn)練基地物業(yè)服務(wù)采購項目方案投標(biāo)文件(技術(shù)方案)
- GB 21556.2-2025鎖具安全技術(shù)要求第2部分:防盜鎖
- 2025年保安員(初級)考試模擬100題及答案(一)
- 市城區(qū)控制性詳細(xì)規(guī)劃編制服務(wù)方案投標(biāo)文件(技術(shù)方案)
- 北京鐵路局考試機(jī)考題庫2025
- 酒駕滿分考試題庫及答案2025
- 庫房安全管理規(guī)范培訓(xùn)課件
- 酒店運(yùn)營經(jīng)理年終總結(jié)
- 高??蒲薪?jīng)費財會監(jiān)督機(jī)制的優(yōu)化路徑與實證研究
評論
0/150
提交評論