已閱讀5頁,還剩13頁未讀, 繼續(xù)免費(fèi)閱讀
版權(quán)說明:本文檔由用戶提供并上傳,收益歸屬內(nèi)容提供方,若內(nèi)容存在侵權(quán),請進(jìn)行舉報(bào)或認(rèn)領(lǐng)
文檔簡介
.2017年普通高等學(xué)校招生全國統(tǒng)一考試(新課標(biāo)I)英 語(考試時(shí)間:120分鐘 試卷滿分:150分)第二部分 閱讀理解(共兩節(jié),滿分40分)第一節(jié) (共15小題;每小題2分,滿分30分)閱讀下列短文,從每題所給的A、B、C和D四個(gè)選項(xiàng)中,選出最佳選項(xiàng),并在答題卡上將該項(xiàng)涂黑。APacific Science Center GuideVisit Pacific Science Centers StoreDont forget to stop by Pacific Science Centers Store while you are here to pick up a wonderful science activity or remember your visit. The store is located(位于) upstairs in Building 3 right next to the Laster Dome.Hungry Our exhibits will feed your mind but what about your body? Our caf offers a complete menu of lunch and snack options, in addition to seasonals. The caf is located upstairs in Building 1 and is open daily until one hour Pacific Science Center closes.Rental InformationLockers are available to store any belongs during your visit. The lockers are located in Building 1 near the Information Desk and in Building 3. Pushchairs and wheelchairs are available to rent at the Information Desk and Denny Way entrance. ID required.Support Pacific Science Center Since 1962 Pacific Science Center has been inspiring a passion(熱情) for discovery and lifelong in science, math and technology. Today Pacific Science Center serves more than 1.3 million people a year and beings inquiry based science education to classrooms and company events all over Washington State. Its an amazing accomplishment and one we connect science without generous support from individuals, corporations, and other social organizations. Wish to find various ways you can support Pacific Science Center.21.Where are you buy a at Science Center?A.In Building 1.B. In Building 3.C.At the last Denny.D.At the Denny Way entrance.22.What does Pucific Science Center do for schools?A.Traitn Science teachers.B.Disncie Science books.C.Disncie scicnctific research.D.Take Science to the classroom.23.What is the purpose of the last part of the text?A.To coccerage dcetions.B.To advertise coming events.C.To introbace spocial exhibits.D.To tell about the Centers history.BI work with Volunteers for Wildlife, a rescue and education organization at Bailey Arboretum in Locust Valley. Trying to help injured, displaced or sick creatures can be heartbreaking; survival is never certain. However, when it works, it is simply beautiful.I got a rescue call from a woman in Muttontown. She had found a young owl(貓頭鷹) on the ground. When I arrived, I saw a 2-to 3-week-old owl. It had already zxxk been placed in a carrier for safety.I examined the chick(雛鳥) and it seemed fine. If I could locate the nest, I might have been able to put it back, but no luck. My next work was to construct a nest and anchor it in a tree.The homeowner was very helpful. A wire basket was found. I put some pine branches into the basket to make this nest safe and comfortable. I placed the chick in the nest, and it quickly calmed down.Now all that was needed were the parents, but they were absent. I gave the homeowner a recording of the hunger screams of owl chicks. These advertise the presence of chicks to adults; they might also encourage our chick to start calling as well. I gave the owner as much information as possible and headed home to see what news the night might bring.A nervous night to be sure,but sometimes the spirits of nature smile on us all! The homeowner called to say that the parents had responded to the recordings. I drove over and saw the chick in the nest looking healthy and active. And it was accompanied in the nest by the greatest sight of all LUNCH!The parents had done their duty and would probably continue to do so.24.Whatisunavoidableintheauthorsrescueworkaccordingroparagraph1?A.Effortsmadeinvain.B.Gettinginjuredinhiswork.C.Feelinguncertainabouthisfuture.D.Creaturesforcedoutoftheirhomes.25.WhywastheauthorcalledtoMuttontown?A.Torescueawoman.B.Totakecareofawoman.C.Tolookatababyowl.D.Tocureayoungowl.26.Whatmadethechickcalmdown?A.Anewnest.B.Somefood.C.Arecording.D.Itsparents.27.Howwouldtheauthorfeelabouttheoutcomeoftheevent?A.Itsunexpected.B.Itsbeautiful.C.Itshumorous.D.Itsdiscouraging. CSome of the worlds most famous musicians recently gathered in Paris and New Orleans to celebrate the first annual International Jazz Day. UNESCO( United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization) recently set April 30 as a day to raise awareness of jazz music, its significance, and its potential as a unifying(聯(lián)合) voice across cultures.Despite the celebrations, though, in the U.S. the jazz audience continues to shrink and grow older, and the music has failed to connect with younger generations.Its Jason Morans job to help change that. As the Kennedy Centers artistic adviser for jazz, Moran hopes to widen the audience for jazz, make the music more accessible, and preserve its history and culture.“Jazz seems like its not really a part of the American appetite,” Moran tells National Public Radios reporter Neal Conan. “What Im hoping to accomplish is that mu generation and younger start to reconsider and understand that jazz is not black and write anymore. Its actually color, and its actually digital.”Moran says one of the problems with jazz today is that the entertainment aspect of the music has been lost. “The music cant be presented today the way it was in 1908 or 1958. It has to continue to move, because the way the world works is not the same,” says Moran.Last year, Moran worked on a project that arranged Fats Wallers music for a dance party, “Just to kind of put it back in the mind that Waller is dance music as much as it is concert music,” says Moran. “For me, its the recontextualization. In music, where does the emotion(情感) lie? Are we, as abstract as a Charlie Parker record gets us into a dialogue about our emotions and our thoughts? Sometimes we lose sight that the music has a wider context,” says Moran, “So I want to continue those dialogue. Those are the things I want to foster.”28Why did UNESCO set April 30 as International Jazz Day?ATo remember the birth of jazz.BTo protect cultural diversity.CTo encourage people to study music.DTo recognize the value of jazz.29What does the underlined word “that” in Paragraph 3 refer to?AJazz becoming more accessible.BThe production of jazz growing faster.CJazz being less popular with the young.DThe jazz audience becoming larger. 30What can we infer about Morans opinion on jazz?AIt will disappear gradually.BIt remains black and white.CIt should keep up with the times.DIt changes every 50 years.31Which of the following can be the best title for the text?AExploring the Future of jazz.BThe Rise and Fall of jazz.CThe Story of a jazz Musician.DCelebrating the Jazz Day.DA buld-it-yourself solar still(蒸餾器) is one of the best ways to obtain drinking water in areas where the liquid is not readily available. Developed by two doctors in the U.S. Department of Agriculture, its an excellent water collector. Unfortunately, you must carry the necessary equipment with you, since its all but impossible to find natural substitutes. The only components required, though, are a 5 5 sheet of clear or slightly milky plastic, six feet of plastic tube, and a container perhaps just a drinking cup to catch the water. These pieces can be folded into a neat little pack and fastened on your belt. To construct a working still, use a sharp stick or rock to dig a hole four feet across and three feet deep. Try to make the hole in a damp area to increase the water catchers productivity. Place your cup in the deepest part of the hole. Then lay the tube in place so that one end rests all the way in the cup and the rest of the line runs up and out the side of the hole. Next, cover the hole with the plastic sheet, securing the edges of the plastic with dirt and weighting the sheets center down with a rock. The plastic should now form a cone(圓錐體) with 45-degree-angled sides. The low point of the sheet must be centered directly over, and no more than three inches above, the cup. The solar still works by creating a greenhouse under the plastic. Ground water evaporates (蒸發(fā)) and collects on the sheet until small drops of water form, run down the material and fall off into the cup. When the container is full, you can suck the refreshment out through the tube, and wont have to break down the still every time you need a drink. 32.What do we know about the solar still equipment from the first paragraph?A.Its delicate. B.Its expensive.C.Its complex. D.Its portable33.What does the underlined phrase “the water catcher” in paragraph 2 refer to?A.The tube B.The stillC.The hole D.The cup34.Whats the last step of constructing a working solar still?A.Dig a hole of a certain size B.Put the cup in placeC.Weight the sheets center down D.Cover the hole with the plastic sheet35.When a solar still works, drops of water come into the cup form .A.the plastic tube B.outside the holeC.the open air D.beneath the sheet第二節(jié) (共5小題;每小題2分,滿分10分) 根據(jù)短文內(nèi)容,從短文后的選項(xiàng)中選出能填入空白處的最佳選項(xiàng)。選項(xiàng)中有兩項(xiàng)為多余選項(xiàng)。If anyone had told me three years ago that I would be spending most of my weekends camping. I would have laughed heartily. Campers, in my eyes, were people who enjoyed insects bites, ill-cooked meals, and uncomfortable sleeping bags. They had nothing in common with me. 36 .The friends who introduced me to camping thought that it meant to be a pioneer. 37 We sleep in a tent, cooked over an open fire, and walked a long distance to take the shower and use the bathroom. This brief visit with Mother Nature cost me two days off from work, recovering from a bad case of sunburn and the doctors bill for my sons food poisoning.I was, nevertheless, talked into going on another fun-filled holiday in the wilderness. 38 Instead, we had a pop-up camper with comfortable beds and an air conditioner. My nature-loving friends had remembered to bring all the necessities of life. 39 We have done a lot of it since. Recently, we bought a twenty-eight-foot travel trailer complete with a bathroom and a built-in TV set. There is a separate bedroom, a modern kitchen with a refrigerator. The trailer even has matching carpet and curtains. 40 It must be true that sooner or later, everyone finds his or her way back to nature. I recommend that you find your way in style.AThistimetherewasnotent.BThingsaregoingtobeimproved.CThetriptheytookmeonwasaroughone.DIwastolearnalotaboutcampingsincethen,however.EImustsaythatIhavecertainlycometoenjoycamping. F. After the trip, my family became quite interested in camping.G. There was no shade as the trees were no more than 3 feet tall. 第三部分語言知識運(yùn)用(共兩節(jié),滿分45分)第一節(jié) 完形填空(共20小題;每小題1.5分,滿分30分)閱讀下面的短文,從短文后各題所給的A、B、C和D四個(gè)選項(xiàng)中,選出可以填入空白處的最佳選項(xiàng),并在答題卡上將該項(xiàng)涂黑。While high school does not generally encourage students to explore new aspects of life,college sets the stage for that exploration. I myself went through this 41 process and found something that has changed my 42 at college for the better:I discovered ASL-American Sign Language(美式手語).I never felt an urge to 43 any sign language before.My entire family is hearing,and so are all my friends.The 44 language were enough in all my interactions(交往).Little did I know that I would discover my 45 for ASL.The 46 began during my first week at college. I watched as the ASL Club 47 their translation of a song. Both the hand movements and the very 48 of communicating without speaking 49 me. What I saw was completely unlike anything I had experienced in the 50 .This newness just left me 51 more.After that, feeling the need to 52 further, I decided to drop in on one of ASL clubs meetings. I only learned how to 53 the alphabet that day. Yet instead of being discouraged by my 54 progress,I was excited. I then made it a point to 55 those meetings and learn all I could. The following term, I 56 an ASL class. The professor was deaf and any talking was 57 . I soon realized that the silence was not unpleasant. 58 , if there had been any talking, it would have 59 us to learn less. Now, I appreciate the silence and the 60 way of communication it opens.41._A. searching B. planning C. natural D. formal42. _A. progressB. experienceC. majorD. opinion43. _A. chooseB. readC. learnD. create44. _A. officialB. foreignC. bodyD. spoken45. _A. loveB. concernC. goalD. request46. _A. meetingB. tripC. storyD. task47. _A. recordedB. performedC. recitedD. discussed48. _A. ideaB. amountC. dreamD. reason49. _A. disturbedB. supportedC. embarrassedD. attracted50. _A. endB. pastC. courseD. distance51. _A. showingB. actingC. sayingD. wanting52. _A. exerciseB. exploreC. expressD. explain53. _A. printB. write C. signD. count54. _A. slowB. steadyC. normalD. obvious55. _A. chairB. sponsorC. attendD. organize56. _A. missedB. passedC. gave up D. registered for57. _A. prohibitedB. welcomedC. ignoredD. repeated58. _A.LastlyB.ThusC.InsteadD.However59. _A.requiredB.causedC.allowedD.expected60. _A.easyB.popularC.quickD.new第二節(jié) (共10小題;每小題1.5分,滿分15分)閱讀下面短文,在空白處填入 1個(gè)適當(dāng)?shù)膯卧~或括號內(nèi)單詞的正確形式。There has been a recent trend in the food service industry toward lower fat content and less salt. This trend, which was started by the medical community(醫(yī)學(xué)界) 61 a method of fighting heart disease, has had some unintended side 62 (effect) such as overweight and heart diseasethe very thing the medical community was trying to fight. Fat and salt are very important parts of a diet. They are required 63 (process) the food that we eat, to recover from injury and for several other bodily functions. When fat and salt 64 (remove) from food, the food tastes as if is missing something. As 65 result, people will eat more food to try to make up for that something missing. Even 66 (bad), the amount of fast food that people eat goes up. Fast food 67 (be) full of fat and salt; by 68 (eat) more fast food people will get more salt and fat than they need in their diet. Having enough fat and salt in your meals will reduce the urge to snack(吃點(diǎn)心) between meals and will improve the taste of your food. However, be 69 (care) not to go to extremes. Like anything, it is possible to have too much of both, 70 is not good for the health.第四部分 寫作(共兩節(jié),滿分35分)第一節(jié) 短文改錯(cuò)(共10小題;每小題l分,滿分10分) 假定英語課上老師要求同桌之間交換修改作文,請你修改你同桌寫的以下作文。文中共有10處語言錯(cuò)誤,每句中最多有兩處。每處錯(cuò)誤僅涉及一個(gè)單詞的增加、刪除或修改。增加:在缺詞處加一個(gè)漏字符號(),并在其下面寫出該加的詞。刪除:把多余的詞用斜線()劃掉。修改:在錯(cuò)的詞下畫一橫線,并在該詞下面寫出修改后的詞。注意:1. 每處錯(cuò)誤及其修改均僅限一詞;2. 只允許修改10處,多者(從第11處起)不計(jì)分。In the summer holiday following my eighteen birthday, I took driving lessons. I still remember how hard first day was. Before getting into the car, I thought I had learned the instructors orders, so once I started the car, my mind goes blank, I forgot what he had said to me altogether. The instructor kept repeating the word, “Speed up!” “Slow down!” “Turning left!” I was so much nervous that I could hardly tell which direction was left. A few minutes late, the instructor asked me to stop the car. It was a relief and I came to a suddenly stop just in the middle on the road.第二節(jié) 書面表達(dá)(滿分25分)假定你是李華,正在教你的英國朋友Leslie學(xué)習(xí)漢語。請你寫封郵件告知下次上課的計(jì)劃。內(nèi)容包括:(1)時(shí)間和地點(diǎn);(2)內(nèi)容:學(xué)習(xí)唐詩;(3)課前準(zhǔn)備:簡要了解唐朝的歷史。注意:1.詞數(shù)100左右;2.可以適當(dāng)增加細(xì)節(jié),以使行文連貫。2017年普通高等學(xué)校招生全國統(tǒng)一考試(新課標(biāo)I)英 語 試 題 解 析第二部分 閱讀理解第一節(jié) A21. 【答案】B 【解析】根據(jù)文章“The store is located(位于) upstairs in Building 3 right next to the Laster Dome.”可以得出答案。22. 【答案】D 【解析】根據(jù)文章“Today Pacific Science Center serves more than 1.3 million people a year and beings inquiry based science education to classrooms and company events all over Washington State.”可以得出答案。23. 【答案】A 【解析】根據(jù)最后一段的內(nèi)容可以得出答案。B24. 【答案】A【解析】根據(jù)文章“Trying to help injured, displaced or sick creatures can be heartbreaking; survival is never certain.”可以得出答案。25. 【答案】D【解析】根據(jù)文章“I got a rescue call from a woman in Muttontown. She had found a young owl(貓頭鷹) on the ground.”可以得出答案。26. 【答案】A【解析】根據(jù)文章“I placed the chick in the nest, and it quickly calmed down.”可以得出答案。27.【答案】B【解析】根據(jù)文章“A nervous night to be sure,but sometimes the spirits of nature smile on us all!”可以得出答案。C28. 【答案】D【解析】根據(jù)文章“UNESCO( United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization) recently set April 30 as a day to raise awareness of jazz music, its significance, and its potential as a unifying(聯(lián)合) voice across cultures.”可以得出答案。29. 【答案】C【解析】根據(jù)文章“Despite the celebrations, though, in the U.S. the jazz audience continues to shrink and grow older, and the music has failed to connect with younger generations.”可以得出答案。30. 【答案】C【解析】根據(jù)文章“What Im hoping to accomplish is that mu generation and younger start to reconsider and understand that jazz is not black and write anymore. Its actually color, and its actually digital.”可以得出答案。31. 【答案】D【解析】根據(jù)全文可以得出答案。D32. 【答案】D【解析】根據(jù)文章“Developed by two doctors in the U.S.
溫馨提示
- 1. 本站所有資源如無特殊說明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請下載最新的WinRAR軟件解壓。
- 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請聯(lián)系上傳者。文件的所有權(quán)益歸上傳用戶所有。
- 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁內(nèi)容里面會有圖紙預(yù)覽,若沒有圖紙預(yù)覽就沒有圖紙。
- 4. 未經(jīng)權(quán)益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
- 5. 人人文庫網(wǎng)僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對用戶上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對任何下載內(nèi)容負(fù)責(zé)。
- 6. 下載文件中如有侵權(quán)或不適當(dāng)內(nèi)容,請與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
- 7. 本站不保證下載資源的準(zhǔn)確性、安全性和完整性, 同時(shí)也不承擔(dān)用戶因使用這些下載資源對自己和他人造成任何形式的傷害或損失。
最新文檔
- 水發(fā)燃?xì)饧瘓F(tuán)2026秋季校園招聘8人備考筆試題庫及答案解析
- 2026中國礦產(chǎn)資源集團(tuán)校園招聘和所屬單位社會招聘備考筆試題庫及答案解析
- 深度解析(2026)《GBT 25915.6-2010潔凈室及相關(guān)受控環(huán)境 第6部分:詞匯》
- 深度解析(2026)《GBT 25889-2010機(jī)器狀態(tài)監(jiān)測與診斷 聲發(fā)射》(2026年)深度解析
- 2025甘肅中醫(yī)藥大學(xué)招聘博士研究生5人(第二期)模擬筆試試題及答案解析
- 深度解析(2026)GBT 25757-2010無損檢測 鋼管自動漏磁檢測系統(tǒng)綜合性能測試方法
- 深度解析(2026)《GBT 25710-2010礦用斜巷行人助行裝置》(2026年)深度解析
- 2025安徽江淮汽車集團(tuán)股份有限公司招聘1人模擬筆試試題及答案解析
- 2025山東日照市五蓮縣教體系統(tǒng)招聘博士研究生2人參考考試題庫及答案解析
- 戈夫曼“前臺-后臺”對教師專業(yè)表演的分析-基于《日常生活中的自我呈現(xiàn)》
- 《圖形創(chuàng)意與應(yīng)用》全套教學(xué)課件
- 2025年重慶物理高考試題及答案
- 鐵塔施工隊(duì)安全培訓(xùn)課件
- 電檢應(yīng)急預(yù)案
- 科研成果評審專家意見模板
- 工程教育國際化路徑-洞察及研究
- 中華民族共同體概論課件第三講文明初現(xiàn)與中華民族起源(史前時(shí)期)2025年版
- 售后客服主管年終總結(jié)
- 現(xiàn)當(dāng)代文學(xué)試題及答案
- 勞動保障規(guī)章制度
- 地理八上期末考試試卷及答案
評論
0/150
提交評論