版權(quán)說明:本文檔由用戶提供并上傳,收益歸屬內(nèi)容提供方,若內(nèi)容存在侵權(quán),請進(jìn)行舉報或認(rèn)領(lǐng)
文檔簡介
1、WOR/式行考一一、選擇填空, 從A、B、C三個選項中選由一個能填入空白處的最正確選項.每題10分題目1-Hello, may I speak to John? 選擇一項:A. Just a second, please.B. Can I leave a message for him?C. You are wanted on the telephone.反應(yīng)正確答案是: Just a second, please.題目2-Good afternoon. Can I help you? 選擇一項:A. I dont think I need any of your help.B. Yes, I
2、 think so, too.C. I need to buy a birthday present for my son.反應(yīng)正確答案是:I need to buy a birthday present for my son.題目3Professor Smith promised to look my paper, that is, to read it carefullybefore the defence.選擇一項:A. afterB. onC. over反應(yīng)譯文:史密斯教授已經(jīng)容許幫我看一下我的論文,這就是說要在辯論前在仔細(xì)看一下.正確答案是:overWOR/式題目4Never bef
3、ore see such a terrible car accident on the road!選擇一項:A. I haveB. did IC. have I反應(yīng)譯文:我從來沒有看到過這么恐怖的一起交通事故.正確答案是:did I題目5Johns father mathematics in this school ever since he graduated fromHarvard University.選擇一項:A. teachesB. has taughtC. taught反應(yīng)譯文:約翰的爸爸從哈佛大學(xué)畢業(yè)后就一直在這所學(xué)校里教數(shù)學(xué).正確答案是:has taught標(biāo)記題目信息文本二、
4、閱讀理解:選擇題每題10分題目6選擇題Jim Thorpe was a Native American. He was born in 1888 in an IndianTerritory印第安人保護(hù)區(qū) that is now Oklahoma. Like most Native American childrenthen, he liked to fish, hunt, swim, and play games outdoors. He was healthy and strong, but he had very little formal education. In 1950, Jim
5、Thorpe was named the greatest American football player. He was also an Olympic gold medal winner. But Thorpe had many tragedies in his life.Jim had a twin brother who died when he was nine years old. By the time hewas 16, his mother and father were also dead, Jim then went to a special school in專業(yè)資料
6、整理WOR/式Pennsylvania for Native American children. There, he learned to read and write and also began to play sports. Jim was poor, so he left school for two years to earn some money. During this time, he played on a baseball team. The team paid him only $15 a week. Soon he returned to school to comp
7、lete his education. Jim was a star athlete 運發(fā)動 in several sports, including baseball, running, and football. He won many awards for his athletic ability, mainly for football. In many games, he scored all or most of the points for his team.In 1912, when Jim Thorpe was 24 years old, he became part of
8、the U.S Olympic team. He competed in two very difficult events: the pentathlon and the decathlon. Both require great ability and strength. The pentathlon has five track and field events, including the long jump and the 1500-meter race. The decathlon has ten track and field events, with running, jump
9、ing and throwing contests.People thought it was impossible for an athlete to compete in both the pentathlon and the decathlon. So everyone was surprised when Thorpe won gold medals in both events. When the King of Sweden presented Thorpe with his two gold medals, he said,“ Sir, you are the greatest
10、athlete in the wor peld. was a “ Thosimple and honest man. He just answered,“ Thanks, King. 1. From the passage we learn that Jim Thorpe was born in答復(fù)正確正確答案是:C獲得2.00 分中的2.00 分 .A. IndiaB. Pennsylvania C. Oklahoma 2. According to the passage, most American Indian children loved all thefollowing EXCEP
11、T 答復(fù)正確正確答案是:B獲得2.00 分中的2.00 分 .A. fishing B. singing C. swimming3. Jim Thorpe started to play sports答復(fù)正確正確答案是:B獲得2.00 分中的2.00 分 .A. before he was 9 years old專業(yè)資料整理WOR/式B. when he was 16 years oldC. when he was 24 years old4. The word decathlon in paragraph 3 probably means答復(fù)正確正確答案是:C獲得2.00 分中的2.00 分
12、 .A. jumpingB. five track and field eventsC. ten track and field events5. Which of the following is NOT TRUE? 答復(fù)正確正確答案是:A獲得2.00 分中的2.00 分A. In 1912, Thorpe went back to finish his college education.B. Thorpe won two gold medals in the 1912 Olympic Games.C. Thorpe once played on a baseball team for m
13、oney. 反應(yīng) 參考答案:15 CBBCA1 .【答案】C【考點】細(xì)節(jié)判斷題【詳解】從文章第一段的第二句,He was born in 1888 in an Indian Territory印第安人保護(hù)區(qū)that is now Oklahoma .他于1888生生于一個印第安人保護(hù)區(qū),也就是現(xiàn)在的俄克拉荷馬州.得知 Jim Thorpe 由生于美國的 Oklahoma,故C為正 確答案.2 .【答案】B【考點】細(xì)節(jié)推理題【詳解】從題干上看,這是一個反向推理題,問的是EXCEPT 除了什么.從文章第一段的第三句得知,Like most Native American children then
14、, he liked to fish, hunt, swim,and play games outdoors.在喜歡的運動中有 fish釣魚、 hunt 打獵、 swim 游泳和play games outdoors戶外運動.而選項中 A、C都在文中提到了,只有 B. singing唱歌選項沒有提到.故 B為正確答案.3 .【答案】B【考點】細(xì)節(jié)推理題【詳解】題干是問Jim Thorpe什么時候開始進(jìn)行體育運動的.第二段的第二句By the time he was 16, his mother and father were also dead,我們得知在他 16 歲時,他的父母去世了,而隔了
15、一句話后,我們可以看到There, he learned to readand write and also began to play sports.在那所學(xué)校,他開始學(xué)習(xí)閱讀和寫作,并且開始了體育運動練習(xí).所以,我們可以推斷由他在16歲時開始進(jìn)行體育運動.故B為正確答案.4 .【答案】C專業(yè)資料整理WOR/式【考點】指代題【詳解】首先定位decathlon 在第三段中的位置,然而從該段的最后一句得知,The decathlon has ten track and field events, with running, jumping and throwingcontests. 該詞是“十項
16、全能運動的意思,包括track 徑賽和field田賽,還有游泳、跳高和投擲比賽.如果很好掌握了構(gòu)詞法,也能猜由deca-代表“十同理,該段中的 pentathon ,是 “五項全能運動的意思.故 C為正確答案.5 .【答案】A【考點】細(xì)節(jié)判斷題【詳解】從題干我們可以得知,該題是反向選擇,即挑由不正確的說法.從選項中我們可以找 到三個選項中都由現(xiàn)了 A.1912; B.1912; 時間點.從該段的倒數(shù)第二句話和整個第三段,我們 可以判斷,B 說法正確;第二段第五句話During this time, he played on a baseballteam. The team paid him o
17、nly $15 a week. Soon hereturned to school to complete his education.他曾參加一個棒球隊,靠很低的薪水完成了學(xué)業(yè).故 C 的說法也正確.不正確的選項是A. In 1912, Thorpe went back to finishhis college education. 在1912 年,Thorpe 重返學(xué)校完成他大學(xué)教育.故 A 為正確答案.仃芍一、選擇填空,從 A、B、C三個選項中選由一個能填入空白處的最正確選項.10每題分題目1- How many languages does Peter speak?_ 選擇一項:A.
18、Five languages. 正確B. With his roommates.C. Pretty well.正確答案是:Five languages.專業(yè)資料整理WOR/式題目2一 You are late. The discussion started 30 minutes ago. _ 選擇一項:A. Well, I dont know.B. Dont blame me.C. I am really sorry.正確正確答案是:I am really sorry.題目3You shouldnt your time like that, Bob; you have to finish yo
19、ur school work tonight.選擇一項:A. cutB. kill 正確C. do譯文:鮑勃,你不該那樣浪費時間;你今晚得完成學(xué)校得作業(yè).正確答案是:kill題目4Had you come five minutes earlier, you the train to Birmingham. But now you missedit.選擇一項:A. could catchB. would catchC. would have caught 正確題目5專業(yè)資料整理WOR/式Every year thousands of lives in road accidents because
20、 of careless driving.A. are lose 正確B. have lostC. lost正確答案是:are lose10二、閱讀理解:選擇題每題 分排序題A. I couldnt agree more.B. What else?C. Once we separate and recycle them.D. But I have a concern.E. That is really a great advice.Peter: Molly, look at this. The newspaper says we should sort trash.Molly: That wo
21、uld be great! I always hate it when people mixing all the trash together.Peter:答復(fù)E正確Many communities have already done that.Molly: Yeah. The benefits of sorting out trash are obvious.Peter: For instance?Molly: If trash is sorted, it can be transferred to factories instead of the disposal plant.專業(yè)資料整
22、理WOR/式Peter: That makes sense. 答復(fù) B 正確Molly: With trash separated, pollution caused by incineration can be avoided.the trash. Trash is trash only when everythingPeter: It is high time for us to sort out is mixedtogether. 答復(fù)C正確they can be useful again.Molly:答復(fù)A正確Things like paper, glass, and plastics
23、 can all be recycled. They can be reused.Peter: Sorting is good.答復(fù) D 正確If people have no idea how to sort their trash, they will still put all waste in the same bag.Molly: You are right. People should be informed about how to do that in thefirst place. Moreover, sorting trash should be made easy for
24、 us. Otherwise, fewpeople would bother to do it.Peter: I hope everything goes smoothly!Molly: I believe it will.反應(yīng)專業(yè)資料整理WOR/式答案:1.E2,B3.C4.A5.D專業(yè)資料整理WOR/式解析:這是Molly 與Peter討論如何進(jìn)行垃圾分類的對話場景.1 .此處是Molly 和Peter針對報紙上關(guān)于垃圾分類的文章展開討論.從句義可知,兩人對該 做法都比擬贊同.Molly 用“That would be great! 來表達(dá)贊同,作為附議,E項“ That is reall
25、y a great advice 比擬符合題意.2 . Molly提到了垃圾分類的好處,Peter 要求Molly 舉例說明,Molly 舉完一例后,從下一輪對話來看,Peter還要求更多的例子,因此 What else比擬符合題意.3 .從上文可以看生,垃圾被重新利用是有條件的,條件便是C項Once we separate andrecycle them.4 .從下文談到廢物的回收利用可以看由,Molly 非常同意Peter前面的話,因此應(yīng)選Icouldnt agree more.5 . 在談完垃圾分類的好處后,Peter又談到了一些擔(dān)憂,即 If people have no idea h
26、ow to sorttheir trash?因此,這里 D項,意思是“但是我有一些擔(dān)憂應(yīng)選仃芍二一、選擇填空,從 A、B、C三個選項中選由一個能填入空白處的最正確選項.10每題分題目1-Excuse me, where is Dr Smiths office?選擇一項:A. Please dont say so.B. Sorry, I dont know. But you can ask the man over there.正確C. You cant ask me. I dont know, either.題目2-I didnt know my identity card was neede
27、d, sir._ A. Sorry, but thats no excuse.正確B. How dare you say that?C. I dont believe you.題目3The baby is hungry, but theres milk in the bottle.A. little正確專業(yè)資料整理WOR/式B. fewC. a little題目4Is the library now? No, its.A. opening; closingB. open; closeC. open; closed 正確題目5Although he did not know London wel
28、l, he made his way to the airport.A. easy enoughB. easily enough 正確C. enough10二、閱讀理解:選擇題每題 分題目6Liu Hui interviews Dr. Smith about the issue of educational inequality.Liu Hui: Thank you, Dr. Smith, for agreeing to be interviewed by our Campus News Weekly. First, what do you mean by educational inequa
29、lity?Dr. Smith: Educational inequality is the disparity that certain students experience in their education as compared to other students. But the meaning of it varies in different social contexts.Liu Hui: Why does it exist in modern society?Dr. Smith: Well, researchers link educational inequality t
30、o socioeconomic, racial and geographic reasons.Liu Hui: So it is very likely that educational inequality exists in different forms in different countries.專業(yè)資料整理WOR/式Dr. Smith: Yeah, you are right. For example, in the United States, althoughskin color is linked to other forms of inequality, it is evi
31、dent in education.Liu Hui: Educational inequality exists in China, too. For example, the college entrance rate is much專業(yè)資料整理WOR/式higher in Beijing than in other provinces. How do you think can we somedayeradicate the inequality?Dr. Smith: Its impossible to answer such a big question in few words.Edu
32、cational inequality has become one of the most important political andsocial issues in every nation nowadays. There have been numerous attempts atreforms and.1. Well, researchers link educational inequality to答復(fù) C 正確A. socioeconomic, racial and educational reasonsB. racial, economic and geographic r
33、easonsC. racial, socioeconomic and geographic reasons2. According to the passage,答復(fù) C 正確A. in the United States, skin color is linked to other forms of inequality, but not in educationB. in the United States, skin color is only linked to the form of inequality in educationC. in the United States, sk
34、in color is linked to the inequality in education3. Educational inequality exists in答復(fù) C 正確A. China onlyB. many countriesC. all the countries4. What does the word “ eradicate mean in the passage? 答復(fù) A 正確A. get rid ofB. cope withC. carry out5. Whats the attitude of Dr. Smith to the future of educatio
35、n equality?答復(fù) B 正確A. reservedB. positiveC. negative答案:1.C 2.C 3. C 4. A 5. B解析:1. 從 Well, researchers link educational inequality to socioeconomic, racial and geographic reasons.這句話可以看由,選項 C是完全正確的.專業(yè)資料整理WOR/式2. For example, in the United States, although skin color is linked to otherforms of inequal
36、ity, it is evident in education.這句話中, evident意,總是 “明顯的,所以我們可以分析由在美國膚色和教育的不平等有關(guān)系,而且此句還表示膚色與其他方面的不平等有關(guān)聯(lián),所以選C選項3. 根據(jù) Dr. Smith最后段話里的Educational inequality has become one of the mostimportant專業(yè)資料整理這一句,可以判斷教育的不WOR/式political and social issues in every nation nowadays.公平存在于每一個國家,所以正確選項是 Co4. 從Dr. Smith 的答
37、復(fù)中,我們可以了解到“每個國家都存在著教育不公平現(xiàn)象,而且解決這個問題是很難的.從這個答復(fù),我們可以根據(jù)上下文猜由eradicate 的意思.get rid of意思是 “消除 ,cope with 是“處理, 應(yīng)付 ,carry out 意思是 “實施,set up是“建立,所以選A o5. 最后一段的主要意思是“雖然每個國家都存在教育不公平現(xiàn)象,但是大家都在試圖改革,Dr. Smith對未來的教育公平還是持有積極的態(tài)度的.reserved 意思是“保存的,positive 意思是“積極的,negative 意思的“消極的,interested 意思是“感興趣的,所以應(yīng)該選B o行考四一、選
38、擇填空,從 A、B、C三個選項中選由一個能填入空白處的最正確選項.10每題分題目1一 Could I talk to Prof. Lee? .A. Oh, its youB. Yes, speaking 正確C. Im waiting for you題目2一 Whats the matter with you? .A. I feel a bit sick正確B. It matters with youC. Not too bad專業(yè)資料整理WOR/式題目3題干Janes dress is similar in designher sisters.A. to 正確B. withC. like題目
39、4Todays weather is worse than yesterdays.A. very muchB. veryC. much正確題目5The new order means overtime.A. worksB. to workC. working 正確10二、閱讀理解:選擇題每題 分正誤判斷題Liu Hui and Molly are discussing the issue of educational quality at a workshop.專業(yè)資料整理WOR/式Liu Hui: Hi, Molly. Todays topic is educational quality.
40、 First, what does educational quality mean to you?Molly: As far as Im concerned, quality education means good learning standards in educational institutions. So, educational quality ensures a desirable outcome for learners.Liu Hui: Sounds like after some serious thinking. However, many definitions o
41、f quality in education exist, testifying to the complexity and multifaceted nature of the concept.Molly: Definitely, establishing a contextualized understanding of quality means including relevant stakeholders. Key stakeholders often hold different views and meanings of educational quality.Liu Hui:
42、There are many prestigious universities in the US. They all provide high-quality education.But some universities arent known for their quality. Its hard to imagine the gap.Molly: Yes, in the US the quality in higher education is quite mixed. Universities like Harvard, Yale, MIT, etc., you know, are well-known all over the world.However, there are some institutions providing poor education, so called .millsLiu Hui: In China, we have similar issues inquality. Some universities pay moreed
溫馨提示
- 1. 本站所有資源如無特殊說明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請下載最新的WinRAR軟件解壓。
- 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請聯(lián)系上傳者。文件的所有權(quán)益歸上傳用戶所有。
- 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁內(nèi)容里面會有圖紙預(yù)覽,若沒有圖紙預(yù)覽就沒有圖紙。
- 4. 未經(jīng)權(quán)益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
- 5. 人人文庫網(wǎng)僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對用戶上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對任何下載內(nèi)容負(fù)責(zé)。
- 6. 下載文件中如有侵權(quán)或不適當(dāng)內(nèi)容,請與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
- 7. 本站不保證下載資源的準(zhǔn)確性、安全性和完整性, 同時也不承擔(dān)用戶因使用這些下載資源對自己和他人造成任何形式的傷害或損失。
最新文檔
- 2025年酒店服務(wù)業(yè)質(zhì)量管理手冊
- 定期培訓(xùn)教育制度
- 安全總監(jiān)培訓(xùn)制度
- 國企職工培訓(xùn)制度
- 2025年企業(yè)客戶服務(wù)質(zhì)量管理手冊
- 護(hù)理委員會培訓(xùn)制度
- 餐飲業(yè)教育培訓(xùn)制度
- 2026年新媒體時代下的運營思維與策略專業(yè)面試題集
- 敬老院培訓(xùn)室制度
- 新警培訓(xùn)請假制度
- 2025年安全生產(chǎn)事故年度綜合分析報告
- 2026年1月福建廈門市集美區(qū)后溪鎮(zhèn)衛(wèi)生院補充編外人員招聘16人考試參考試題及答案解析
- 2026年腹腔鏡縫合技術(shù)培訓(xùn)
- 2026年黑龍江省七臺河市高職單招職業(yè)適應(yīng)性測試試題題庫(答案+解析)
- 2026年廣西貴港市華盛集團(tuán)新橋農(nóng)工商有限責(zé)任公司招聘備考題庫及一套答案詳解
- 地鐵安檢施工方案(3篇)
- 小學(xué)生寒假心理健康安全教育
- 汽機(jī)專業(yè)安全培訓(xùn)課件
- 2026高考藍(lán)皮書高考關(guān)鍵能力培養(yǎng)與應(yīng)用1.批判性與創(chuàng)造性思維能力的基礎(chǔ)知識
- 多學(xué)科團(tuán)隊(MDT)中的醫(yī)患溝通協(xié)同策略
- 期末復(fù)習(xí)知識點清單新教材統(tǒng)編版道德與法治七年級上冊
評論
0/150
提交評論