重慶市江津中學(xué)實驗中學(xué)等七校2019-2020學(xué)年高二英語下學(xué)期期末聯(lián)考試題含解析_第1頁
重慶市江津中學(xué)實驗中學(xué)等七校2019-2020學(xué)年高二英語下學(xué)期期末聯(lián)考試題含解析_第2頁
重慶市江津中學(xué)實驗中學(xué)等七校2019-2020學(xué)年高二英語下學(xué)期期末聯(lián)考試題含解析_第3頁
重慶市江津中學(xué)實驗中學(xué)等七校2019-2020學(xué)年高二英語下學(xué)期期末聯(lián)考試題含解析_第4頁
重慶市江津中學(xué)實驗中學(xué)等七校2019-2020學(xué)年高二英語下學(xué)期期末聯(lián)考試題含解析_第5頁
已閱讀5頁,還剩37頁未讀, 繼續(xù)免費閱讀

下載本文檔

版權(quán)說明:本文檔由用戶提供并上傳,收益歸屬內(nèi)容提供方,若內(nèi)容存在侵權(quán),請進行舉報或認(rèn)領(lǐng)

文檔簡介

1、重慶市江津中學(xué)實驗中學(xué)等七校2019_2020學(xué)年高二英語下學(xué)期期末聯(lián)考試題含解析重慶市江津中學(xué)實驗中學(xué)等七校2019_2020學(xué)年高二英語下學(xué)期期末聯(lián)考試題含解析PAGE PAGE - 42 -重慶市江津中學(xué)實驗中學(xué)等七校2019_2020學(xué)年高二英語下學(xué)期期末聯(lián)考試題含解析重慶市江津中學(xué)、實驗中學(xué)等七校20192020學(xué)年高二英語下學(xué)期期末聯(lián)考試題(含解析)本試卷分為第I卷(選擇題)和第II卷(非選擇題)兩部分.滿分150分;考試用時120分鐘。注意事項: 1。 答題前,務(wù)必將自己的姓名、準(zhǔn)考證號填寫在答題卡規(guī)定的位置上。2。 答選擇題時,必須使用2B鉛筆將答題卡上對應(yīng)題目的答案標(biāo)號涂黑。

2、如需改動,用橡皮擦擦干凈后,再選涂其他答案標(biāo)號。3. 答非選擇題時,必須使用0。5毫米黑色簽字筆,將答案書寫在答題卡規(guī)定的位置上。 4。 所有題目必須在答題卡上作答,在試題卷上答題無效。5。 考試結(jié)束后,將試題卷和答題卡一并交回。 第I卷第一部分:聽力(共兩節(jié),滿分30分)第一節(jié)(共5小題;每小題1。5分,滿分7.5分)聽下面5段對話.每段對話后有一個小題,從題中所給的A、B、C三個選項中選出最佳選項,并標(biāo)在試卷的相應(yīng)位置。聽完每段對話后,你都有10秒鐘的時間來回答有關(guān)小題和閱讀下一小題.每段對話僅讀一遍。1. What kind of car will the speakers buy?A。

3、 The one with four doors. B。 The one with two doors。 C。 The one in red. 2。 Why does the man make the call?A。 To confirm a booking。 B。 To make a booking。 C. To change a booking。3。 What will the man probably do today?A. Ask for sick leave. B. See a doctor after work。C. Invite his manager to his house。

4、4. When does the conversation take place?A。 On Saturday. B. On Sunday。 C。 On Monday。5. What are the speakers mainly talking about?A. A teacher。 B. An exam. C. Chemistry.第二節(jié)(共 15 小題;每小題 1。5 分,滿分 22。5 分) 聽下面5段對話或獨白。每段對話或獨白后有幾個小題,從題中所給的 A、B、C 三個選項中選出最佳選項。聽每段對話或獨白前,你將有時間閱讀各個小題,每小題 5 秒鐘;聽完后,各小題將給出 5 秒鐘的作

5、答時間。每段對話或獨白讀兩遍.聽第6段材料,回答第6、7題.6。 How will the speakers go to the new Italian place?A. By bus。 B。 On foot。 C。 By car。7。 What will Rob do tonight?A. Eat out。 B. Meet friends。 C。 Fly to London。聽第7段材料,回答第8至10題.8. What are the speakers mainly discussing?A。 A weekend plan。 B。 A delicious picnic。 C. The be

6、autiful scenery.9. What did the woman intend to do?A. Walk along the park. B。 Stay at home。 C。 Attend a concert。10. What is the womans attitude toward climbing in the end?A。 Worried. B。 Excited。 C。 Tired。聽第8段材料,回答第11至13題。11。 What color tie does the woman think matches the mans jacket?A。 Green. B. Bl

7、ack. C. Red.12。 Why doesnt the woman like high heels?A。 They arent beautiful. B. They are uncomfortable to wear。 C。 They dont match the dress。13. What does the man mean in the end?A. He knows a cafe nearby. B. He cant decide what to buy. C. He doesnt want to go on shopping.聽第9段材料,回答第14至16題。14. How m

8、any people were there on the train?A。 17. B。 18。 C。 20。15. Why did the bus lose control?A。 It had a fault. B. It caught fire inside。 C. The road was wet。16. What was the result of the car accident?A。 The cars fuel tank exploded. B。 The car crashed into water。 C. Frane broke his arm.聽第10段材料,回答第17至20題

9、。17。 When did the students get to school?A。 At 4:30。 B. At 5:00. C. At 5:30.18. How did the speaker feel when the coach arrived?A. Excited。 B。 Tired。 C. Sad。19。 What did the speaker get for her sister?A. A dress。 B。 A bag。 C。 A T-shirt.20. What did the speaker like best about this trip?A. The boat t

10、rip。 B. The comfortable hotel. C。 The shopping experience.第二部分:閱讀理解(共兩節(jié),滿分 40 分)第一節(jié)(共15小題;每小題2分,滿分 30分)閱讀下列短文,從每題所給的四個選項(A、B、C和D)中,選出最佳選項,并在答題卡上將該項涂黑.AMuseum of International CulturesA Center for Global Awareness and UnderstandingInternational Film SeriesThe International Film Series is a yearlong c

11、elebration of various cultures.The series is held on the 4th Saturday of a month, alternating with the Cultural Dinner Lecture Series every other month。Both the film series and cultural dinner and lecture series begin at 7:00 p.m。The International Film Series is hosted by Anne Tim Perry.Cost is Free

12、.CEF WorkshopThe Chemical Education Foundation (CEF) is a professional development workshop designed to provide educators with methods for teaching chemistry concepts through handson learning and real-world connections.To register for the free workshop, please send email to pennyacm。org with the fol

13、lowing information: your name, your email address and telephone number, your school or group and its address, the grade levels you teach.This free workshop for educators will be held on Saturday January 20, 2020. Sign-in starts at 9:30 a.m。 and the workshop will run from 10:00 a.m. to noon。Recharge

14、ConferenceThis is a rolling oneday conference featuring community experts sharing information on health, finances, education, cooking, exercise tips, selfdevelopment, manhood, marriage and job searches.Speakers include:Clarence Davis, Opening Message on Connection;Tonya Brown, “Trickeration 101, wit

15、h a message of strength and hope;Darren Murphy, “Bug Straight Talk,” on overcoming addiction and restart new life; Quinecka Ragsdale, “Demarcus Jones and The Solar Calendar,” on time travel and African/African American history;Pastor Barry Jerking, “On The Road to Glory, finding your lifes purpose a

16、s a man in society;Oscar Ellis, on financing your business.Cost is 10 in advance; $15 at the door, plus applicable fees.1. How many times will the International Film Series be held in a year?A。 Twice。B. 3 times.C。 6 times。D. 12 times。2. Who is the CEF workshop designed for?A. Young students.B. Chemi

17、stry teachers.C。 Chemical scientists。D。 Industry workers.3。 If Tom is interested in science fiction, whose lecture will he attend?A. Tonya Browns。B. Darren Murphys.C. Quinecka Ragsdales.D。 Pastor Barry Jerkings。【答案】1. C 2。 B 3. C【解析】本文是一篇應(yīng)用文.文章介紹了國際文化博物館舉辦的一些活動信息?!?題詳解】細節(jié)理解題。根據(jù)International Film Ser

18、ies部分中的The series is held on the 4th Saturday of a month, alternating with the Cultural Dinner Lecture Series every other month.可知,系列活動在每月的第四個星期六舉行,與文化晚宴及講座系列活動每隔一個月輪流舉行。由此可知,國際電影系列在一年內(nèi)將舉辦6次。故選C。2題詳解】細節(jié)理解題.根據(jù)CEF Workshop部分中的The Chemical Education Foundation (CEF) is a professional development worksh

19、op designed to provide educators with methods for teaching chemistry concepts through handson learning and real-world connections。可知,化學(xué)教育基金會是一個專業(yè)的發(fā)展研討會,旨在為教育工作者提供方法,通過實踐學(xué)習(xí)和現(xiàn)實世界的聯(lián)系來教授化學(xué)概念。由此可知,化學(xué)教育基金會工作坊是專為化學(xué)教師設(shè)計的.故選B?!?題詳解】推理判斷題.根據(jù)Recharge Conference部分中的Quinecka Ragsdale, “Demarcus Jones and The Sol

20、ar Calendar,” on time travel and African/African American history;可知,奎尼卡拉格斯代爾,德馬庫斯瓊斯和陽歷,關(guān)于時間旅行和非洲/非裔美國人的歷史。由此推知,如果湯姆對科幻小說感興趣,他會參加奎尼卡拉格斯代爾的講座.故選C。BI am the proud owner of three pet dogs. Over the years, I have watched their behaviours carefully that help me when I travel around the world。One importan

21、t lesson that my dog, Cody, taught me is how to deal with little problems in life。 From his calm behavior when someone knocked unexpectedly at the door to the indifferent way he has dealt with his recent serious illness, he has always had the same easy-going attitude. This attitude is an important l

22、esson to me in how I can face difficult situations when travelling, Ive learned to try to handle bad situations calmly, such as when we miss a train, lose luggage, and so on.Another dog of mine, Preston, loves to walk around the yard, spending hours smelling every place and finding out what it means

23、 to him。 Taking it slowly is another lesson thats been very hard for me to learn。 As an active traveller, I am actually experiencing less by speeding through everything, rather than slowly getting to know a place. Even if it means that you wont see as many things, going slowly when you travel is the

24、 only way to really get to know a new place. Rushing around a foreign city isnt fun at all。My dog, Moya, came from a truly bad situation。 I am not sure what happened to her before; I just know it wasnt good。 Although she has become more relaxed over the years, she is still slightly on edge. She is v

25、ery cautious when faced with any new situation. But once shes accustomed to her new surroundings, she is fine. She doesnt let fear influence her experience. The same can be applied to our travel experience. No matter where we go, we need to manage new situations with caution-while at the same time n

26、ot letting that caution turn into fear。Many thanks to my pets. Truly speaking, pets are as basic to American culture as hot dogs or apple pies。 To Americans, pets are not just property, but a part of the family。 After all, pets are people, too, with the help of whom I am able to gain a lot and live

27、differently.4. One of the three dogs, Cody, 。A。 once suffered from a serious illnessB。 is excited when under pressureC。 enjoys walking around the yardD. is unable to deal with new situations5。 From Preston, the author learned that one should .A. pay attention to the details in lifeB。 see as many thi

28、ngs as possible when travellingC。 stay indifferent to strangersD。 travel around slowly and have fun6. The underlined phrase “on edge” in the fourth paragraph probably means _。A. hungryB。 nervousC。 calmD. happy7. Which of the following best shows the structure of the passage?A. B. C。 D. 【答案】4。 A 5. D

29、 6。 B 7。 C【解析】本文為記敘文.文章敘述了作者從自己的三只寵物狗身上學(xué)到的經(jīng)驗教訓(xùn):冷靜處理不好的事情;旅行時放慢速度,盡量多看一些東西;無論我們到哪旅行,要謹(jǐn)慎地處理新情況-但也不要讓這種謹(jǐn)慎變成恐懼.【4題詳解】推理判斷題。根據(jù)第二段“From his calm behavior when someone knocked unexpectedly at the door to the indifferent way he has dealt with his recent serious illness, he has always had the same easy-going

30、 attitude從它在有人突然敲門時的冷靜,到他對最近重病的漠不關(guān)心,它始終都是那么隨和.由此可知,作者的名叫Copy的寵物狗最近生了一場大病,故選A.【5題詳解】細節(jié)理解題。根據(jù)文章第三段的“Another dog of mine, Preston, loves to walk around the yard, spending hours smelling every place and finding out what it means to him。 Taking it slowly is another lesson thats been very hard for me to l

31、earn。 even if it means that you wont see as many things, going slowly when you travel is the only way to really get to know a new place。,我的另一只狗,普雷斯頓,喜歡在院子里散步,花幾個小時聞一聞每一個地方,看看這對它來說意味著什么.慢慢來是另一個我很難學(xué)會的道理即使這意味著你不會看到很多東西,但旅行時放慢腳步是真正了解一個新地方的唯一方法??芍髡邚拿蠵reston的寵物狗身上學(xué)到了旅游時要放慢腳步。故選D.【6題詳解】詞義猜測題。根據(jù)劃線詞所在的句子“A

32、lthough she has become more relaxed over the years, she is still slightly on edge。 ”中的轉(zhuǎn)折連詞although,可知前后兩句是相反的。即“雖然過去這些年它變得更放松,但是它仍然有點on edge”,可見該詞是前文的more relaxed(更輕松的)的反義詞,即緊張的。分析選項A. hungry饑餓的;B。 nervous 緊張的;C. calm冷靜的;D. happy快樂的.可知B項符合題意,故選B?!?題詳解】推理判斷題。本題屬于推理判斷題中的篇章結(jié)構(gòu)題。綜合全文可知,本文第一段“I am the pro

33、ud owner of three pet dogs。 Over the years, I have watched their behaviors carefully that help me when I travel around the world?!弊鳛槿粚櫸锕返闹魅?通過觀察它們的行為,在我周游世界時對我有所幫助。接著從第二段至第四段分別敘述了我從它們身上學(xué)到的三大有意義的人生教訓(xùn)。最后一段作了總結(jié)“Many thanks to my pets After all, pets are people, too, with the help of whom I am able to

34、gain a lot and live differently(我感謝我的寵物,在它們的幫助下,我有許多的收獲”.由此可知,本文的結(jié)構(gòu)是總分總的結(jié)構(gòu),故選C。CThe Intelligent Plant。 That is the title of a recent article in The New Yorker, and new research is showing that plants have surprising abilities to sense and react to the world.But can a plant be intelligent? Some plant

35、 scientists insist they are since they can sense learn, remember and even react in ways that would be familiar to humans。Michael Pollan, author of “The Botany of Desire, says for the longest time, people who have long talked to their plants or played music for them were being considered “mad. The ne

36、w research, he says, is in a field called plant neurobiology(神經(jīng)生物學(xué)), which is not a proper name, because even scientists in the field dont argue that plants have neurons(神經(jīng)) or brains.“They have analogous structures as humans,” Pollan explains. “Plants have all the same senses as humans. They have w

37、ays of taking all the sensory data they gather in their everyday lives, integrate it and then behave in an appropriate way in response?!?In addition to hearing, taste, for example, they can sense gravity, the presence of water, or even feel that an obstacle(障礙物) is in the way of its roots, before co

38、ming into contact with it. Plant roots will change direction, he says, to avoid obstacles.So what about pain? Do plants feel? Pollan says they do respond to anesthetics (麻醉劑). “You can put a plant out with a human anesthetic。 And not only that, plants produce their own compounds that are anesthetic

39、to us。” But scientists are unwilling to go as far as to say they are responding to pain.How plants sense and react is still somewhat unknown。 They dont have nerve cells like humans, but they do have a system for sending electrical signals and even produce neurotransmitters (神經(jīng)遞質(zhì)) and other chemicals

40、 the human brain uses to send signals.8。 Why does the author mention the article The Intelligent Plant in the first paragraph?A。 To support his opinion.B。 To introduce the topic。C. To give an example.D. To make comparison.9。 People who usually talked to their plants would be thought 。A. Intelligent。

41、B。 Crazy.C。 Patient.D。 Comforting.10。 What does the underlined word “analogous” in paragraph 5 mean?A. Simple.B。 False。C。 Flexible。D. Similar.11. What can we learn about plants according to the last two paragraphs?A. Plants can feel and react to pain。B. Plants send two kinds of signals.C. Plants are

42、 able to sense and react.D。 Plants have their own brains。【答案】8。 B 9. B 10。 D 11。 C【解析】這是一篇說明文。文章主要介紹了一項研究結(jié)果:植物有感知和作出反應(yīng)的能力?!?題詳解】推理判斷題。文章第一句提到“雜志The New Yorker最近的一篇文章名為智能植物”,接下來提到本文主題:植物有著令人驚奇的對世界感知和反應(yīng)能力,所以文章提到“智能植物”的文章是為了介紹本文的話題.故選B項?!?題詳解】細節(jié)理解題。根據(jù)第三段中people who have long talked to their plants or p

43、layed music for them were being considered “mad?!笨芍?,與植物長時間說話或者為植物播放音樂的人被認(rèn)為是“瘋狂的”,故選B項?!?0題詳解】詞義猜測題。劃線詞所在句的主語They指代“植物”,根據(jù)第五段第二句“Plants have all the same senses as humans。(植物有和人類一樣的感覺)”可知,劃線句“They have analogous structures as humans意為“植物有和人類相似的結(jié)構(gòu)”,所以劃線詞“analogous”意為“相似的,故選D項?!?1題詳解】推理判斷題.根據(jù)倒數(shù)第二段中“Pol

44、lan says they do respond to anesthetics (麻醉劑)。 (Pollan 說它們的確對麻醉劑有反應(yīng))”及最后一段中“but they do have a system for sending electrical signals and even produce neurotransmitters (神經(jīng)遞質(zhì)) and other chemicals the human brain uses to send signals.(但是它們確實有發(fā)送電信號的一個系統(tǒng),甚至產(chǎn)生神經(jīng)遞質(zhì)和其他人類大腦用來發(fā)送信號的物質(zhì))”可知,植物能夠感知并作出反應(yīng)。故選C項.DTh

45、e U。S. solar industry is growing at a record-breaking pace, while becoming more affordable and accessible than ever before。 The industrys forward progress comes in part thanks to support from the Energy Departments SunShot Initiative(計劃).Set up in 2011 to rebuild U。S. leadership in the solar marketp

46、lace, SunShot is to aggressively drive down the cost of solarpowered electricity generation across America.To achieve this goal, SunShot works to lower the price of solar electricity to $0.06 per kilowatt hour (KWh) - a cost target that will make solar-generated power to be fully costcompetitive wit

47、h traditional energy sources by the end of the decade.Just three years into the initiative, SunShot is making significant headway. Today, the Energy Department announced that the U.S。 solar industry is more than 60 percent of the way to achieving cost-competitive utilityscale solar photovoltaic or P

48、V (光伏) electricity。 In many parts of the country, solar electricity is already cost-competitive with traditional energy sources, including California, Hawaii and Minnesota.Within the past few years, utility-scale PV has risen from a relative newcomer to the solar market to the fastest growing sector

49、 of the industry. These projects feature large, centralized PV systems that feed power directly to the grid (電網(wǎng)). While the operating history of utilityscale PV is brief, it is expected to take up most of the U。S。 PV market through 2018, helping create new jobs, support other U。S. industries and imp

50、rove economic growth as it expands.One of the biggest benefits of the expanding solar industry is its influence on the U。S。 job market. The Solar Foundations National Solar Jobs Census 2017 finds solar jobs increased nearly 20 percent since the fall of 2016, 10 times the national average job growth

51、rate. There are more than 140,000 solar workers in the United States, up from about 119,000 in 2016。 Not only did the industry go beyond growth expectations, but the pace of hiring has quickened, producing new hires at a rate 50 percent higher than last year。12. From the passage we can learn that Su

52、nShot was set up to .A. lower the price of solar electricityB。 rebuild U。S. leadership in the solar marketplaceC. compete with traditional energy sourcesD。 drive down the cost of solarpowered electricity13。 What can we learn about U.S。 utilityscale PV?A。 It has been developed for a quite long period

53、.B。 It has lowered the price 60% than other sources。C. It has been the leading role of the U.S. PV market。D. It has brought some benefits to the U。S。 economy。14. How does the author develop the last paragraph?A。 By providing data.B. By giving examples.C。 By reasoning。D。 By analyzing causes.15. Which

54、 of the following can be the best title for the text?A。 SunShot Is Promoting U。S. Solar IndustryB. Solar Industry Defeats Traditional Energy SourcesC. U。S. Employment Benefits from Solar IndustryD. Solar Industry Growth Determines U。S. Economy【答案】12。 B 13。 D 14. A 15。 A【解析】【分析】這是一篇說明文。文章主要說明了SunShot

55、正在推動美國太陽能產(chǎn)業(yè)的發(fā)展?!?2題詳解】細節(jié)理解題。根據(jù)第二段“Set up in 2011 to rebuild U.S. leadership in the solar marketplace, SunShot is to aggressively drive down the cost of solar-powered electricity generation across America.”成立于2011年的SunShot旨在重建美國在太陽能市場的領(lǐng)導(dǎo)地位,它將在全美大力降低太陽能發(fā)電的成本??芍闪unShot是為了重建美國在太陽能市場的領(lǐng)導(dǎo)地位。故選B項。【13題詳解】

56、細節(jié)理解題。根據(jù)第五段“While the operating history of utilityscale PV is brief, it is expected to take up most of the U。S。 PV market through 2018, helping create new jobs, support other U。S. industries and improve economic growth as it expands。盡管公用事業(yè)規(guī)模的PV的運營歷史很短,但預(yù)計到2018年,它將占據(jù)美國大部分的PV市場,幫助創(chuàng)造新的就業(yè)機會,支持美國其他行業(yè),并在其

57、擴張過程中促進經(jīng)濟增長。可知,美國的公用事業(yè)規(guī)模的PV給美國的經(jīng)濟帶來了很多好處.故選D項。【14題詳解】推理判斷題。根據(jù)最后一段“nearly 20 percent”近20,“10 times10倍,“140,000 solar workers”14萬名太陽能工人,“up from about 119,000 in 2016比2016年的11.9萬人有所增加,“50 percent”50等。可知,作者是通過提供數(shù)據(jù)展開最后一段的.故選A項?!?5題詳解】主旨大意題.由文章開頭“The industrys forward progress comes in part thanks to sup

58、port from the Energy Departments SunShot Initiative(計劃)。該行業(yè)的進步歸功于支持來自美國能源部SunShot倡議(計劃)。以及全文的具體內(nèi)容可知,這篇文章主要說明了SunShot正在推動美國太陽能產(chǎn)業(yè)的發(fā)展。故選A項?!军c睛】概括主旨的方法是:先看首尾或各段開頭再看全文找主題句,若無明顯主題句,就通過關(guān)鍵詞句來概括(如議論文中尋找表達作者觀點態(tài)度的詞句,記敘文尋找概括情節(jié)和中心的動詞或反映人物特點的形容詞).文中出現(xiàn)兩種或兩種以上的不同觀點時,務(wù)必牢記作者的觀點才是體現(xiàn)全文中心的。該文是一篇說明文,該類文章的中心一般就在第一段.因此,考生直

59、接抓住第一段中的“The industrys forward progress comes in part thanks to support from the Energy Departments SunShot Initiative(計劃).”即可找到文章中心.第二節(jié)(共 5小題;每小題2分,滿分10分)根據(jù)短文內(nèi)容,從短文后的選項中選出能填入空白處的最佳選項.選項中有兩項為多余選項。Ways to Improve Your HappinessThe happiest people appreciate what they have, keep an open mind to new id

60、eas, use their leisure time as a means of self development, and love good music, good books, good pictures, good company and good conversations. _16_ Its a lot easier than it sounds. Anything that helps you feel more positive and joyful is self-improving。 Here are some simple ideas to get you starte

溫馨提示

  • 1. 本站所有資源如無特殊說明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請下載最新的WinRAR軟件解壓。
  • 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請聯(lián)系上傳者。文件的所有權(quán)益歸上傳用戶所有。
  • 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁內(nèi)容里面會有圖紙預(yù)覽,若沒有圖紙預(yù)覽就沒有圖紙。
  • 4. 未經(jīng)權(quán)益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
  • 5. 人人文庫網(wǎng)僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護處理,對用戶上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對任何下載內(nèi)容負責(zé)。
  • 6. 下載文件中如有侵權(quán)或不適當(dāng)內(nèi)容,請與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
  • 7. 本站不保證下載資源的準(zhǔn)確性、安全性和完整性, 同時也不承擔(dān)用戶因使用這些下載資源對自己和他人造成任何形式的傷害或損失。

評論

0/150

提交評論