下載本文檔
版權說明:本文檔由用戶提供并上傳,收益歸屬內容提供方,若內容存在侵權,請進行舉報或認領
文檔簡介
1、人教新起點2022年三年級英語下冊閱讀理解全能專項練習班級:_ 姓名:_1. 閱讀短文,判斷正誤。Look at this photo(照片).This woman is my mother. She is 36.This man is my father. He is 37.This girl is my sister. She is 11.The little boy is me. I am 6. I love them. And they love me very much.( ) (1)This woman is my mother.( )
2、(2)My mother is 37.( ) (3)My father is 36.( ) (4)I am six.( ) (5)There are four people in my family.2. 閱讀短文,選擇正確的答案。Hi! I am Jack. I like animals. I have a cat. It''s brown, I have a rabbit. It''s grey. I have a yellow duck. It''s small. I hav
3、e a pink pig. It is big. And I have a brown monkey, too. It''s funny. Do you know the panda? It has two black eye. It''s so lovely.(1)I have a _.A. dog B. cat C. bird(2)The rabbit is_.A.white B.brown C.pink(3)I have a _duck.A. white B. brown C.yellow(4)The pig is_.A.fat B. big C. sup
4、er(5)Jack likes_.A. animals B. books C. pen3. 根據文章判斷下列句子,正確的用T表示,錯誤的用F表示I am Billy. I am ten years old. I have a sister. Her name is Susan. She is eight years old. We go to school by bus. I like to play with my dog. Susan likes to play her doll. We live in Beijing. We live with our grandfather and g
5、randmother. My father and my mother live in Shanghai.1Billy is ten years old and Susan is nine years old. (_)2Billy is Susan''s brother. (_)3Susan likes to play with her dog. (_)4They go to school by car. (_)5Their father and mother are in Shanghai. (_)4. 閱讀短文,判斷句子正(
6、正確)誤(錯誤)。On Sunday morning, Mr. Baker takes Mike and John to a plane. He opens the door of the plane and lets the children in. Soon the plane begins to up. John looks out of the window, “Oh, we''re like birds in the sky!” He says. He looks at the houses, but they are like toy houses. Mike lo
7、oks out of the window, too. He sees some buses. They look like toy buses. The people on the ground look very, very small, too. Then the plane comes down and down, and stops on the ground. Mike and John are very happy.( ) (1)Mr. Baker takes Mike and John to a plane because they''re
8、 going to school.( ) (2)The children see some birds in the sky.( ) (3)The children can see some people on the ground.( ) (4)Mike doesn''t look out of the window.( ) (5)They are very happy.5. 根據圖片,判斷正誤。( ) (1)I see fourteen apples.( ) (2)I
9、 see thirteen pencils.( ) (3)I see twelve books.( ) (4)I see nine pens.6. 看一看,讀一讀,選出正確的答案。My name is Dongdong. I''m nine. I''m a pupil. This is my father. He''s a driver. This is my mother. She''s my English teacher. This is my grandpa. He''s a docto
10、r. This is my grandma. She''s a nurse.1My father is . ( ) A. a teacher B. a driver2My mother is . ( ) A. a teacher
11、; B. a doctor3My grandpa is . ( ) A. a policeman B. a doctor4My grandma is . ( ) A. a nurse
12、160; B. a farmer7. 閱讀短文,根據短文內容填空。This is my new friend. She is a girl. She is 10 years old. She is from Canada. Her name is LiYan. She is a good student.1
13、. I have a new _. A. teacher B. friend2. LiYan is from_. A. China B. Canada3. She is _ years old.
14、 A. ten B. nine4. LiYan is a good _. A. student B. teacher5. She is a_. A. boy B. girl8. 看表格,判斷正誤。 Jenny1個2個5個1個Danny3個3個6個2個L
15、i Ming4個4個7個3個(1)Two hamburgers are six yuan.( ) (2)Five donuts are twelve yuan.( ) (3)Danny will take six donut.( ) (4)Li Ming will take three apples. They are eighty yuan.( ) (5)Jenny will take two ice cream.( ) 9. 閱讀短文,判斷句子“正確”還是“錯誤”。Lily and Lucy are twins. They come fro
16、m America. They came to China in 2004 because their parents came to China to work. Their father is an engineer, and their mother is a teacher. Lily and Lucy are 12 years old. They are in Grade 5, but they are in different classes. Lily is in Class 1 and Lucy is in Class 3. They walk to school every
17、day. They have many friends in China. The girls and their friends often play together. They like hiking with their friends in summer and making snowmen with them in winter. They enjoy their life in China.( ) (1)Lily and Lucy are American girls.( ) (2)Their mother is an engineer
18、.( ) (3)Lily and Lucy are in the same class.( ) (4)Lily and Lucy like hiking and making snowmen in winter.( ) (5)They live in China now .10. 看一看,讀一讀,選出正確的答案。My name is Dongdong. I''m nine. I''m a pupil. Thi
19、s is my father. He''s a driver. This is my mother. She''s my English teacher. This is my grandpa. He''s a doctor. This is my grandma. She''
20、;s a nurse.(1)My father is .( ) A、a teacher B、a driver(2)My mother is .( ) A、a teacher B、a doctor(3)My grandpa is . ( ) A、a policeman B、a doctor(4)My grandma is
21、0; . ( ) A、a nurse B、a farmer11. 閱讀短文,判斷下列句子正誤。My mother is a teacher。She is 35 years old and she looks very youngHer hair is long and black。She is tall and thin.My mother is very beautiful.My mother is very busy every dayShe works in a big schoolShe likes her students and
22、her school,My mother is a good teacher and a good mother( ) (1)My mother has brown hair.( ) (2)My mother is beautiful( ) (3)My mother works in a big school( ) (4)My mother is 36 years old( ) (5)My mother has short hair12. 閱讀短文,判斷正誤。Hello! I am Wang Hong. I like peaches(桃子)ve
23、ry much. I don''t like grapes. My father likes watermelons. He doesn''t like strawberries. My mother likes bananas. She doesn''t like pears.( ) (1)Wang Hong likes apples.( ) (2)Wang Hong doesn''t like grapes.( ) (3)Wang Hong''s
24、 father likes watermelons.( ) (4)WangHong''s mother likes bananas.( ) (5)Wang Hong''s mother doesn''t like oranges.13. 根據表格,回答問題。 Daming××× Sam×××× Amy×
25、;×× Lingling×××× (1)Has Daming got a book? (2)Sam, have you got a pen? (3)Has Amy got a dress? (4)Have Daming and Amy got computer games? (5)Has Lingling got a bike and a pen?
26、;14. 閱讀短文,判斷正(正確)誤(錯誤)。Hello, I am John. I am a boy. I am ten. I am short and fat. My hair is short. My mouth is big. My eyes are big, too. This is my new friend, Jack. He is a boy, too. He is 1He is tall and thin. His hair is short. His mouth is small. His ears and eyes are big. I like red and yell
27、ow. He likes blue and green.( ) (1)John is ten.( ) (2)John is thin and short.( ) (3)John''s hair is long.( ) (4)Jack is tall and thin.( ) (5)Jack''s eyes are big.15. 閱讀短文,判斷正誤。This is Sam''s family. He''s doing hi
28、s homework. His sister is eating a cake. His mother is watching TV. His father is reading a book. His grandmother is watering the flowers.(1)Sam is eating.( ) (2)His sister is doing her homework.( ) (3)His mother is watching TV.( ) (4)His father is making a plane.( ) (5)His grand
29、mother is watering the flowers.( ) 16. 閱讀短文,判斷下列句子正誤。Amy, Sam, Kitty and Peter are my good friends. We often play together. We have different hobbies. Amy is thin. She likes singing and dancing. Sam is tall. He likes swimming in summer. Kitty likes skating in winter, but Peter doesn''t.
30、 He likes reading. He is a quiet(文靜的) boy.(1)I have three good friends.( ) (2)Amy likes singing and dancing.( ) (3)Sam likes swimming in spring.( ) (4)Kitty doesn''t like skating in winter.( ) (5)Peter isn''t a quiet boy.17. 閱讀短文,判斷正()誤(×)。Hello! Im Tom. Look
31、! This is my eraser. Its blue. And that is my bag. Its blue, too. I have a red pen. Its very nice. I have a toy car. Its white. And I have a toy plane. Its yellow and green.( ) (1) My name is Tom.( ) (2) My eraser is yellow.( ) (3) My bag is blue.( ) (4) I
32、 have a red pen.( ) (5) My toy plane is yellow and white.18. 閱讀短文,判斷下列句子是否與短文內容一致。I have a good friend at school. He is an English boy. His name is Tom. He is twelve. We''re in No. 2 Middle School. We''re not in the same class. He is in Class 4. I''m in Class 2. To
33、m''s father is an English teacher. He works at our school. Tom''s mother is not a teacher. She is a doctor.( ) (1)My good friend is an American boy.( ) (2)Tom is in No. 2 Middle School.( ) (3)We are in the same class.( ) (4)Tom''s father is an English work
34、er.( ) (5)Tom''s mother is a teacher, too.19. 閱讀理解。Hello,I''m Bill. I like swimming.This is my father.He likes reading.This is my mother.She likes singing.This is my brother.He likes skating.This is my sister.She likes dancing.What about you?( ) (1)Bill likes swimming.( ) (2)Bob''s father likes singi
溫馨提示
- 1. 本站所有資源如無特殊說明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請下載最新的WinRAR軟件解壓。
- 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請聯(lián)系上傳者。文件的所有權益歸上傳用戶所有。
- 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網頁內容里面會有圖紙預覽,若沒有圖紙預覽就沒有圖紙。
- 4. 未經權益所有人同意不得將文件中的內容挪作商業(yè)或盈利用途。
- 5. 人人文庫網僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內容的表現方式做保護處理,對用戶上傳分享的文檔內容本身不做任何修改或編輯,并不能對任何下載內容負責。
- 6. 下載文件中如有侵權或不適當內容,請與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
- 7. 本站不保證下載資源的準確性、安全性和完整性, 同時也不承擔用戶因使用這些下載資源對自己和他人造成任何形式的傷害或損失。
最新文檔
- 2025年上饒市廣信區(qū)人民法院公開招聘勞務派遣工作人員14人備考題庫及一套參考答案詳解
- 2026福建泉州市豐澤區(qū)實驗小學(東涂校區(qū))招聘春季校聘教師筆試重點題庫及答案解析
- 2025年紹興市中等專業(yè)學校合同制工作人員(融媒體工作技術員)招聘備考題庫及參考答案詳解一套
- 2025-2026 學年高二 歷史 期末沖刺卷 試卷及答案
- 2025江西中贛投設計本部招聘6人【社招】考試核心試題及答案解析
- 2025四川大學華西公共衛(wèi)生學院華西第四醫(yī)院 臨床護士招聘6人參考筆試題庫附答案解析
- 《金融科技支付清算體系在支付清算行業(yè)中的支付清算監(jiān)管挑戰(zhàn)與發(fā)展趨勢分析》教學研究課題報告
- 內江市公安局高新技術開發(fā)區(qū)分局2025年第三次招聘警務輔助人員備考題庫及一套答案詳解
- 2026中國農業(yè)科學院第一批統(tǒng)一招聘(中國農科院茶葉研究所)筆試重點試題及答案解析
- 2025年農產品深加工產品質量與安全保障報告
- 2025年秋人教版(2024)初中美術七年級上冊期末知識點復習卷及答案
- 2025年高校行政面試題及答案
- 調車服務合同范本
- 2025年新《中國傳統(tǒng)文化》考試復習題(附答案)
- 醫(yī)保支付改革與科室績效激勵性調整策略
- 貨車掛靠租賃協(xié)議書
- 雨課堂學堂在線學堂云《English for Presentations at International Medical Conferences》單元測試考核答案
- 形勢與政策(吉林大學)智慧樹知到答案2024年吉林大學
- 藥房藥品安全管理月檢查表
- 建筑工程合同中英文版
- YY∕T 0962-2021 整形手術用交聯(lián)透明質酸鈉凝膠
評論
0/150
提交評論