山東省高密屆九級(jí)月月考英語(yǔ)試題附答案_第1頁(yè)
山東省高密屆九級(jí)月月考英語(yǔ)試題附答案_第2頁(yè)
山東省高密屆九級(jí)月月考英語(yǔ)試題附答案_第3頁(yè)
山東省高密屆九級(jí)月月考英語(yǔ)試題附答案_第4頁(yè)
山東省高密屆九級(jí)月月考英語(yǔ)試題附答案_第5頁(yè)
已閱讀5頁(yè),還剩15頁(yè)未讀, 繼續(xù)免費(fèi)閱讀

下載本文檔

版權(quán)說(shuō)明:本文檔由用戶提供并上傳,收益歸屬內(nèi)容提供方,若內(nèi)容存在侵權(quán),請(qǐng)進(jìn)行舉報(bào)或認(rèn)領(lǐng)

文檔簡(jiǎn)介

1、山東省高密2017屆九年級(jí)10月月考英語(yǔ)試題本測(cè)試題總分120分,時(shí)間90分鐘第I卷(共75分)一、聽(tīng)力測(cè)試(共25小題;每小題1分,滿分25分)(一)聽(tīng)句子,選擇適當(dāng)答語(yǔ),每個(gè)句子讀兩遍。(5分)( ) 1. A. Friday. B. January 29. C. Christmas Day.( ) 2. A. Here it is. B. Sounds great. C. Yes, thank you.( ) 3. A. Yes, who are you? B. No, he isnt here.C. Hold on, please ( ) 4. A. What a pity. B. W

2、ell done. C. Congratulations.( ) 5. A. No problem. B. Im busy. C. No, dont ask me.(二)聽(tīng)句子,選擇與句子內(nèi)容相對(duì)應(yīng)的圖片。每個(gè)句子讀兩遍(3分)( ) 6._ ( ) 7. _ ( ) 8. _ A B C(三)聽(tīng)對(duì)話和問(wèn)題,選擇能回答所給問(wèn)題的正確答案。對(duì)話和問(wèn)題讀兩遍。(6分)( ) 9. What doesnt the boy like about the T-shirt?A. Its colour. B. Its style. C. Its material.( )10. Who is in the p

3、hoto? A. Betty. B. Tony. C. Bettys cousin.( )11. How many students are there in a class in China? A. Twenty. B. Thirty. C. Forty.( )12. What does the boy mean? A. He cant look after the cat. B. He would like to look after the cat. C. He doesnt like the cat.( )13. When must Tom hand in his report? A.

4、 On Tuesday. B. On Thursday. C. On Wednesday. ( )14. Why does the man say he cant catch the woman?A. Because he speaks French. B. Because she runs fast.C. Because she doesnt speak standard English.(四)聽(tīng)對(duì)話,根據(jù)對(duì)話內(nèi)容選擇每個(gè)問(wèn)題的最佳答案,對(duì)話和問(wèn)題讀兩遍。(6分)聽(tīng)第一段對(duì)話,回答第15、16、17小題。 ( )15. When is Alice going to Bills house?

5、A. On Thursday. B. On Saturday. C. On Sunday.( )16. How much did Bill get in the English test? A. 45. B. 55. C. 65.( )17. What does Alice think is a helpful way for Bill to learn English well? A. To talk with foreigners. B. To make flashcards. C. To listen to tapes.聽(tīng)第二段對(duì)話,回答第18、19、20小題。( )18. Where

6、are they talking?A. At home. B. At school. C. On the way to the theater.( )19. How are they going there? A. By bus. B. On foot. C. By taxi.( )20. When does the play start? A. 20 more minutes later. B. Its a secret. C. It isnt mentioned.(五) 請(qǐng)聽(tīng)一段獨(dú)白,根據(jù)所聽(tīng)內(nèi)容完成表格信息,每空一詞。(5分)Oxford CastleHow old?It is eigh

7、t 1 years old.Where?Near the sea at Oxford in the 2 of England.Opening timeFrom 10:00 am to 3 every day.Ticket prices adults2.3 and 4 1.2.For more InformationYou can 5 01394 450492 during work hours. 二、單項(xiàng)填空。(共10分,每小題1分)1. In _ opinion, this is an excellent film.A. he B. him C. his D. himself 2. Ther

8、e are _ stars in space.A. one million B. two millions C. three millions of D. millions of 3. You _ there in ten minutes. A. get B. will get C. got D. have got 4. _ it is over, everyone helps wash the dishes. A. After B. Before C. When D. As soon as 5. Many people were dying _ they didnt get to hospi

9、tal quickly enough. A. but B. so C. and D. because 6. There were few doctors, _ he had to work very hard _ his own. A. and; in B. because; at C. so; on D. when; for 7. You shouldnt drive for more than three hours without _ a rest. A. have B. to have C. having D. had 8. I think he is one of _ players

10、 in the world. A. good B. better C. best D. the best 9. He wrote books _ they could learn about how he treated the sick. A. not only B. such that C. so that D. in order to 10. He didnt wake up _ he heard the noise. A. until B. while C. before D. when 1.考點(diǎn):詞組短語(yǔ)試題解析:句意:在他看來(lái),只是一部極好的電影。In ones opinion 在

11、某人看來(lái),故選C。答案:C 2.考點(diǎn):數(shù)詞量詞試題解析:句意:在太空中有無(wú)數(shù)的行星。關(guān)于百、千、萬(wàn)、十萬(wàn).的具體數(shù)字表達(dá)法,有數(shù)字無(wú)S無(wú)of,反之無(wú)數(shù)字有S有of,如:five million,millions of,根據(jù)句意選D。答案:D 3.考點(diǎn):動(dòng)詞動(dòng)詞短語(yǔ)試題解析:句意:十分鐘后你將抵達(dá)那。in ten minutes十分鐘后,此句用一般將來(lái)時(shí)態(tài),故選B。答案:B 4.考點(diǎn):連詞連接詞試題解析:句意:當(dāng)它結(jié)束時(shí),每個(gè)人都幫忙洗盤子。After 在.之后;Before 在.之前;When 當(dāng).時(shí)候;As soon as 一.就,根據(jù)題意本題選C。答案:C 5.考點(diǎn):連詞連接詞試題解析:句

12、意:許多人都在垂死掙扎因?yàn)樗麄儧](méi)有足夠及時(shí)到達(dá)醫(yī)院。but但是; so 所以;and 和;because 因?yàn)?,故選D。答案:D 6.考點(diǎn):連詞連接詞試題解析:句意:這兒幾乎沒(méi)有醫(yī)生,所以他必須獨(dú)立地非常努力工作。on his own憑自己。獨(dú)立地,故選C。答案:C 7.考點(diǎn):介詞介詞短語(yǔ)試題解析:句意:沒(méi)有休息你不應(yīng)該開(kāi)車超過(guò)三個(gè)小時(shí)。without doing sth,故選C。答案:C 8.考點(diǎn):詞組短語(yǔ)試題解析:句意:我認(rèn)為在世界上他是最好的運(yùn)動(dòng)員之一。One of + 最高級(jí),表示最.之一,故選D。答案:D 9.考點(diǎn):介詞介詞短語(yǔ)試題解析:句意:他寫(xiě)書(shū)目的是讓他們能夠?qū)W習(xí)到他是怎么治療

13、病人的。Not only 不僅;such that 如此,以至于;so that 連起來(lái)使用時(shí)是引導(dǎo)目的狀語(yǔ)的,“為的是”;“因此”;in order to do sth 為了做某事,故選C。答案:C 10.考點(diǎn):詞組短語(yǔ)試題解析:句意:直到他聽(tīng)到噪音他才醒過(guò)來(lái)。not. until 直到.才;while 然而,故選A。答案:A三、完形填空(共10分,每小題1分)Thanksgiving is an American festival. It is celebrated _11_ the fourth Thursday in November. It is a time for a speci

14、al dinner among family and friends. People make short speeches and give thanks for their food.We have celebrated the festival _12_ the first pioneers from England arrived in America by ship in the _13_ century. While they were crossing the Atlantic, many people died and after they landed, their firs

15、t winter was worse 14_ any English winter. The local people, the Native Americans (土著印第安人), taught the pioneers how to grow corn. The following year they celebrated together by eating a dinner of the new food.We still celebrate Thanksgiving today with a traditional dinner. The 15 is always the most

16、crowded room in our house because we all help prepare the food. We lay the table and then before we begin dinner, my father gives thanks for the food, _16_ we remember why we celebrate the festival. We usually eat too much, but it is only once a year! We often talk a lot and tell stories after dinne

17、r as well. When it is all _17_, everyone helps wash the dishes.The festival is a very busy time for travel when friends and families come together to celebrate. During the festival, there _18_ plenty of other things to see and do. We live in New York City, and we go to watch the Macys Thanksgiving D

18、ay Parade(梅西感恩節(jié)大游行) . The parade goes along several streets and finishes at the famous Macys store. Thanksgiving is the start of the Christmas season, and we start _19_ for presents. Football is _20_ important at Thanksgiving, with many teams playing games. Like many Americans, we usually watch the

19、games on television and enjoy ourselves very much.11.A. onB. inC.atD. of12.A. sinceB. forC.asD. when13.A. seventeenB. seventeenthC. seventeensD. seventieth14.A. thenB. asC. forD. than15.A.bedroomB. sitting roomC.kitchenD. living room16.A. soB. thenC. whenD. while17.A.rightB.overC. oftenD. ready18.A.

20、wasB. isC.are D. were19.A.askingB. givingC. receivingD. shopping20.A.tooB.alsoC. eitherD. as well考點(diǎn):社會(huì)歷史類試題解析:本文主要講述感恩節(jié)的由來(lái),感恩節(jié)的習(xí)俗及人們的一些活動(dòng)。感恩節(jié)是一個(gè)美國(guó)的節(jié)日,它被慶祝在11月的第4個(gè)星期四。in 用于早、午、晚前,年、月、季節(jié)、周前;on 用于具體的某一天前;at 用于在某具體時(shí)刻之前;for 為了、因?yàn)?、?duì)于,故選A。從17世紀(jì)來(lái)自英格蘭的第一位拓荒者乘船到達(dá)美國(guó)我們就開(kāi)始慶祝這個(gè)節(jié)日。Since 自從,故選A。從17世紀(jì)來(lái)自英格蘭的第一位拓荒者乘船到

21、達(dá)美國(guó)我們就開(kāi)始慶祝這個(gè)節(jié)日。此空應(yīng)填序數(shù)詞,in the seventeenth century 在第17世紀(jì)。故選B。當(dāng)他們穿過(guò)大西洋的時(shí)候,許多人死了,在他們登錄美國(guó)之后,他們過(guò)的第一個(gè)冬天比英國(guó)任何時(shí)候的冬天更糟糕。worse是bad的比較級(jí),比較級(jí)后加than,故選D。在我們房間廚房總是最擁擠的空間,因?yàn)槲覀兯腥硕荚趲兔?zhǔn)備食物。根據(jù)前一句:今天我們?nèi)匀挥靡活D傳統(tǒng)的正餐慶祝感恩節(jié),可知引起下文廚房最忙,bedroom臥室;sitting room客廳;kitchen廚房;living room客廳,故選C。我們坐在桌子旁邊,然后在我們開(kāi)始吃飯之前,我父親會(huì)感謝食物,所以我們記得為什

22、么慶祝節(jié)日。so所以;then 然后;when 當(dāng).時(shí)候;while 然而,故選A。當(dāng)所有的這一切結(jié)束的時(shí)候,每個(gè)人都會(huì)幫助洗盤子。 right 右邊、正確的;over 結(jié)束;often 經(jīng)常;ready 準(zhǔn)備好的,故選B。在節(jié)日期間有許多的其它的事情要看和做。plenty of 許多,故前面系動(dòng)詞用are,故選C。感恩節(jié)是圣誕季的開(kāi)端,目前我們會(huì)開(kāi)始購(gòu)物。asking 問(wèn);giving 給;receiving接受;shopping購(gòu)物,由句意可知本題選D。足球在感恩節(jié)也是非常重要的,許多球隊(duì)會(huì)玩游戲。too, as well和 also用于肯定句和疑問(wèn)句,too和as well多用于口語(yǔ),一

23、般放在句末,而also多用于書(shū)面語(yǔ),一般放在句中與動(dòng)詞連用。either 用于否定句和否定的疑問(wèn)句,往往放在句末。故選B。答案:AABDCABCDB四、閱讀理解 (共30分)閱讀下面的三篇短文,根據(jù)短文內(nèi)容,從短文后各題所給的A、B、C、D四個(gè)選項(xiàng)中,選擇最佳選項(xiàng)。(每小題2分)A Here is the timetable of science activities in the Childrens Palace. Time table Monday19:00 21:30Space and ManDr. Thomas WestWould you like to know more about

24、 the outer space?(4 weeks) Tuesday18:30 20:30PhotographyMr. Brown from ItalyLearn to take good pictures, please bring your own camera. (5 weeks) Wednesday18:30 21:00Computer ScienceProf. Harry Morison from Oxford UniversityLearn how to use Windows 2000. (12 weeks) Thursday 19:00 21:00Modern Medicine

25、Prof. Lucy greenWould you like to know medical advances? (4 weeks) Saturday14:00 17:00Technical EnglishProf. Rose BeetDo you want to learn the technical words and articles? (16 weeks) Sunday8:30 11:30Exhibition of Personal InventionsYou can see many inventions by the students; you may also bring you

26、r own inventions. (2 weeks)21. If you want to learn technical English, you should go to the Childrens palace on _.A. WednesdayB. Thursday C. Saturday D. Sunday22. The teacher who teaches photography is from _. A. England B. Italy C. America D. China23. The computer science class may last for about _

27、 . A. 2 weeks B. 4 weeks C. 12 weeks D. 16 weeks考點(diǎn):學(xué)校生活類試題解析:本文主要列舉了兒童宮里科學(xué)活動(dòng)的時(shí)間表。細(xì)節(jié)理解題。由文中的:Technical English,Do you want to learn the technical words and articles?可知如果你想要學(xué)習(xí)科技英語(yǔ),你應(yīng)該在星期六去兒童宮。故選C。.細(xì)節(jié)理解題。由文中的:Photography Mr. Brown from Italy可知教授拍照技術(shù)的老師來(lái)自意大利,故選B。細(xì)節(jié)理解題。由文中的:Computer Science (12 weeks) 可知

28、電腦科學(xué)班可能持續(xù)12周,故選C。答案:CBCB Giraffes are the tallest animals of all. They have long legs and long necks. And a mother giraffe can grow to nearly five meters tall. Giraffe skin is blotched(皮膚上的斑 ) in patterns(樣式) of browns and yellows. No two have the same pattern. They live in parts of Africa. Their ne

29、cks are long so they can reach high into trees to eat the leaves. Leaves give giraffes most of the water they need so that they do not often have to drink water. A giraffe only drinks about once a day, Giraffes long legs mean they take big steps when they walk or run. One step can be about 5 meters

30、long. They can run very fast, A giraffe heart is the biggest of any animals. Although giraffes are peaceful animals, they will protect themselves from lions. 24. A mother giraffe can grow to about_ tall.A. four meters B. five meters C. five meters and a half D. six meters25. Why does a giraffe only

31、drink once a day? Because _.A. he can drink enough at a time B. he doesnt need much waterC. he has a stomach like a camel does D. leaves give him the rest of water26. What is the passage mainly about?A. Giraffe skin pattern. B. Protection (保護(hù)) of giraffes.C. Some facts about giraffes. D. Giraffes an

32、d lions.考點(diǎn):自然/生物類試題解析:本文主要介紹了為人熟知的動(dòng)物長(zhǎng)頸鹿,分別從它的外形、生活習(xí)性兩方面作了詳細(xì)的闡述。細(xì)節(jié)理解題。由第一段的:And a mother giraffe can grow to nearly five meters tall.可知一只母親長(zhǎng)勁鹿能夠生長(zhǎng)成為5米高。故選B。細(xì)節(jié)理解題。由第一段的:Leaves give giraffes most of the water they need so that they do not often have to drink water.可知吃葉子能給長(zhǎng)勁鹿足夠的水分,所以它僅需要一天喝一次水。故選D。推理判斷題

33、。本文主要講述了長(zhǎng)勁鹿的外形及其生活習(xí)性,故可以推測(cè)出本文主要寫(xiě)的是關(guān)于長(zhǎng)勁鹿的一些事實(shí)。故選C。答案:BDCCBilly Dengler, a 14-year-old boy, is in the eighth grade. When he was born a month later, Billys mother, Terri, noticed that his eyes werent quite as big as a normal babys. She took Billy to the hospital, and the doctor said Billy would never b

34、e able to see. Although Billy cant see, he has never let that hold him back or make him different. Billy began teaching himself computer programming by using a screen reader when he was just seven years old. He is a certified Google developer (谷歌認(rèn)證開(kāi)發(fā)者) now. Google even tried to offer him a job last

35、year when he discovered a problem in one of its systems, but Billy wasnt old enough.Billys dream school would be Stanford University or MIT, where he could get a very good education in computer science. After he leaves school, whether he will go to work at a company like Google or design a software

36、company of his own is still to be decided. However, he says he will definitely (絕對(duì)地) do something great.“Its a sighted world,” Billy said. “You cant let anything get in the way of your dreams, and if you do that, you cant move forward and make your dreams come true.”( )27. Billys mother found there

37、was something wrong with Billys eyes when .A. he was 14 years old B. he left school C. he was in the eighth grade D. he was a month old( )28. Billy started to learn computer programming by himself with the help of .A. a screen reader B. his mother C. a computerD. his teacher( )29. The underlined wor

38、d “systems” means “” in Chinese.A. 電腦B. 系統(tǒng) C. 機(jī)器 D. 計(jì)劃( )30. What will Billy do after school?A. He will work for Google. B. He will open a company.C. He has not decided on that. D. He will do nothing.( )31. We can learn that from the passage.A. blindness is not a big problem B. its easy to be a cert

39、ified Google developerC. nothing should get in the way of our dreamsD. Billy is a student of Stanford University考點(diǎn):人物傳記故事類閱讀試題解析:本文主要講述身殘志堅(jiān)的比利通過(guò)自己的努力實(shí)現(xiàn)自己的夢(mèng)想。此故事告誡我們只要愿意肯干,沒(méi)有什么能夠阻擋你實(shí)現(xiàn)夢(mèng)想的步伐。細(xì)節(jié)理解題。由第一段的: When he was born a month later, Billys mother, Terri, noticed that his eyes werent quite as big as

40、a normal babys.可知當(dāng)比利是一個(gè)月大的時(shí)候,他的媽媽發(fā)現(xiàn)他的眼睛有問(wèn)題。故選D。細(xì)節(jié)理解題。由第二段的:Billy began teaching himself computer programming by using a screen reader when he was just seven years old.可知比利通過(guò)屏幕閱讀器開(kāi)始教他自己電腦程序。故選A。詞義猜測(cè)題。根據(jù)語(yǔ)境,去年當(dāng)比利發(fā)現(xiàn)一個(gè)系統(tǒng)有問(wèn)題時(shí)谷歌甚至提供他一份工作,故選B。細(xì)節(jié)理解題。由第二段的After he leaves school, whether he will go to work at

41、a company like Google or design a software company of his own is still to be decided.可知在離開(kāi)學(xué)校之后,他是工作在像谷歌這樣的公司還是他自己開(kāi)設(shè)一個(gè)微軟公司還沒(méi)決定。故選C。細(xì)節(jié)理解題。由最后一段的: “You cant let anything get in the way of your dreams, and if you do that, you cant move forward and make your dreams come true.”可知你不能讓任何事情阻擋你通往夢(mèng)想的道路。故選C。答案:

42、DABCCD閱讀短文,根據(jù)上下文意思,將方框中的句子還原到短文中適當(dāng)位置,使其通順完整,并將其字母代號(hào)寫(xiě)在橫線上。其中有一句是多余選項(xiàng)。 Last summer I had an awful car accident and I had to spend two months in hospital. I hope my sad experience will be a lesson to all drivers, especially those who think it is safe to drink and drive. _32_ I had a lot of wine with my

43、 friends. I thought I could drive home that night, but thirty minutes later, I was losing control of myself, yet I still went on because I really wanted to go to bed. _33_ The last thing I remember was trying to get out of the car with blood pouring down my head and broken glass all over my body. I

44、remember trying to get out but my legs were stuck and I could hardly move. Luckily, I was wearing a seat belt(安全帶). _34_ The next thing I remember was lying on a hospital bed. It seemed I only broke my leg._35_ I hope that people both young and old will drive more safely in the future.A. This is one

45、 of the dangers of drinking and driving.B. Most people say that saved my life.C. I remember that day I was feeling a bit upset.D. The car is my favorite one.E. My car then hit a parked truck on the side of the road.考點(diǎn):閱讀還原試題解析:本文通過(guò)講述自己親身經(jīng)歷酒后駕車造成嚴(yán)重后果的例子,告誡人們切忌酒后駕車。承上啟下,上文講述了作者酒駕后發(fā)生的事故。下文分析其原因。故選CI re

46、member that day I was feeling a bit upset.。我記得那天我的心情有點(diǎn)沮喪。這里是列舉的一系列酒駕事故發(fā)生的經(jīng)過(guò),故選E,My car then hit a parked truck on the side of the road.然后我的小汽車撞擊到在路邊??康目ㄜ嚿稀S缮弦痪洌篖uckily, I was wearing a seat belt(安全帶). 幸運(yùn)的是,我系著安全帶??梢酝茰y(cè)出選B,Most people say that saved my life.,許多人們說(shuō)系安全帶挽救我的生命。本文主要告誡人們切忌酒后駕車,結(jié)合語(yǔ)境,可知這里是文章

47、的總結(jié)句,故選A,This is one of the dangers of drinking and driving這是酒后駕車危險(xiǎn)的例子之一。答案:CEBAI卷答題處12345678910111213141516171819201234567891011121314151617181920212223242526272829303132333435聽(tīng)力21-25. 答題處21. 22. 23. 24 25. 第II卷 (共45分)五、閱讀表達(dá)(共10分,每小題2分)Life in the future will be different from life today. Between t

48、hen and now many changes will takeplace, but what will the changes be? The population is growing fast.There will be many people in the world and most of them will livelonger than people live now. Computers will be much smaller and more useful, and there will be at least one in every home.And Compute

49、r Studies lessons will be one of the most important subjects in schools then. People will work _A_ hours than they do now and they will have _B_ free time for sports,watching TV and travel. Traveling will be much cheaper and easier. And many more people will go to other countries for holidays. There

50、 will be changes in our food, too. More land will be used for building new towns and housesfor all the people. Then there will be less room for cows and sheep, so meat will be more expensive.Maybe no one will eat it every day. Instead they will eat more fruit and vegetables. Maybe people will be hea

51、lthier.Work in the future will be different, too. Dangerous and hard work will be done by robots. Becauseof this, many people will not have enough work to do. This will be a problem.1. 將劃線句子譯成漢語(yǔ)_2.根據(jù)段意在文中AB空格處填上適當(dāng)?shù)脑~ A B_3. 從文中找出該句的同義句: Every family will have one computer or more._4. 回答問(wèn)題:What will b

52、e one of the most important subjects?_5. 找出或?qū)懗霰疚牡闹黝}句_考點(diǎn):社會(huì)現(xiàn)象類閱讀試題解析:本文主要預(yù)測(cè)了將來(lái)社會(huì)和現(xiàn)在社會(huì)相比會(huì)發(fā)生巨大的變化,分別從人口數(shù)量及其工作、科學(xué)技術(shù)及地理環(huán)境闡述了未來(lái)社會(huì)的好處,但從機(jī)器代替人們工作方面講,給我們帶來(lái)了挑戰(zhàn)。由前一句,人口增長(zhǎng)快速,可知下一句There will be many people in the world and most of them will live longer than people live now. live longer than .和之前相比壽命更長(zhǎng),故填 世界上將會(huì)有很

53、多人,他們比現(xiàn)在的人壽命長(zhǎng)。根據(jù)語(yǔ)境,可知和現(xiàn)在相比人們會(huì)工作更短的時(shí)間,他們會(huì)有更多的時(shí)間去運(yùn)動(dòng)、看電視、旅游。few 一點(diǎn)、幾乎沒(méi)有,fewer是few的比較級(jí),更少;more更多,符合語(yǔ)境, 故填A(yù)fewer Bmore。Every family will have one computer or more每個(gè)家庭將會(huì)有一個(gè)電腦或者更多。根據(jù)句意可知there will be at least one in every home在每個(gè)家庭將會(huì)至少有一個(gè)電腦,句意相同,故填 there will be at least one in every home。問(wèn)題 What will be o

54、ne of the most important subjects?將來(lái)重要的科目之一是什么?文中 And Computer Studies lessons will be one of the most important subjects in schools then. 電腦技術(shù)課在學(xué)校將會(huì)成為一門重要的課程。故填 Computer Studies lessons will be one of the most important subjects。本文主要預(yù)測(cè)了將來(lái)社會(huì)和現(xiàn)在社會(huì)相比會(huì)發(fā)生巨大的變化,可知將來(lái)的生活將會(huì)不同于現(xiàn)在的生活,故填Life in the future will

55、 be different from life today。答案:1世界上將會(huì)有很多人,他們比現(xiàn)在的人壽命長(zhǎng)2Afewer Bmore3there will be at least one in every home4Computer Studies lessons will be one of the most important subjects5Life in the future will be different from life today六、翻譯句子(共4小題,每小題2分,滿分8分)1.我們有一個(gè)三天的假期。(have-holiday) 2.我們也觀看樂(lè)隊(duì)演奏音樂(lè)(watch

56、sb do sth) 3.無(wú)論她做什么事,她從不放棄。(give up) 4.她不僅是一個(gè)出色的運(yùn)動(dòng)員,而且還是一個(gè)好學(xué)生。(as well as) 考點(diǎn):翻譯句子試題解析:句意:我們有一個(gè)三天的假期。three-day復(fù)合性形容詞,三天的,have a holiday 有一個(gè)假期。故填We have a three-day holiday。句意:我們也觀看樂(lè)隊(duì)演奏音樂(lè)。watch sb do sth 觀看某人做某事。故填We also watch the band play music。句意:無(wú)論她做什么事,她從不放棄。Whatever 無(wú)論做什么,give up 放棄。故填Whatever

57、 she does ,she never gives up。句意:她不僅是一個(gè)出色的運(yùn)動(dòng)員,而且還是一個(gè)好學(xué)生。as well as也,故填She is a good student as well as a good player。答案:1.We have a three-day holiday .2.We also watch the band play music .3.Whatever she does ,she never gives up .4.She is a good student as well as a good player七、詞匯應(yīng)用(共12小題,每小題1分,滿分12

58、分) Tom is a boy of fifteen. His parents _1_(die) two years ago, and he had to make a living by (he).Now he _3_(work) as a servant at Mr. Jacksons. He works hard and Mr. Jackson is pleased with him. Mr. Jackson enjoyed _4_(plant) all kinds of trees. There are many kinds of precious (珍貴的)trees in his

59、garden. The week before last Mr. Jackson _5_(bring) a few trees home, planted them inthe garden himself and watered them every day. Some days 6 (late), he had to _7_(leave) for another city. Before he started, he said to Tom, _8_(take) good care of the plants when I am out. Some boys of our neighbor

60、s always want _9_(steal) them. _10_(not worry) about them, sir, answered Tom.I _11_(try) my best to watch them. Six days passed and Mr. Jackson came back. As soon as he saw Tom, he asked,Did anyone come(come) to steal the trees?No, sir, said Tom.I 12 (pull )them six days ago. Now they have been hidd

溫馨提示

  • 1. 本站所有資源如無(wú)特殊說(shuō)明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請(qǐng)下載最新的WinRAR軟件解壓。
  • 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請(qǐng)聯(lián)系上傳者。文件的所有權(quán)益歸上傳用戶所有。
  • 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁(yè)內(nèi)容里面會(huì)有圖紙預(yù)覽,若沒(méi)有圖紙預(yù)覽就沒(méi)有圖紙。
  • 4. 未經(jīng)權(quán)益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
  • 5. 人人文庫(kù)網(wǎng)僅提供信息存儲(chǔ)空間,僅對(duì)用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對(duì)用戶上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對(duì)任何下載內(nèi)容負(fù)責(zé)。
  • 6. 下載文件中如有侵權(quán)或不適當(dāng)內(nèi)容,請(qǐng)與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
  • 7. 本站不保證下載資源的準(zhǔn)確性、安全性和完整性, 同時(shí)也不承擔(dān)用戶因使用這些下載資源對(duì)自己和他人造成任何形式的傷害或損失。

評(píng)論

0/150

提交評(píng)論