版權說明:本文檔由用戶提供并上傳,收益歸屬內(nèi)容提供方,若內(nèi)容存在侵權,請進行舉報或認領
文檔簡介
1、英語學習講義只要堅持 夢想終會實現(xiàn)- -高三第二次線上檢測試題 英語試題 注意事項:.答卷前,考生務必將自己的姓名、考生號等填寫在答題卡和試卷指定位置上。.回答選擇題時,選出每小題答案后,用鉛筆把答題卡上對應題目的答案標號涂 黑。如需改動,用橡皮擦干凈后,再選涂其他答案標號。回答非選擇題時,將答 案寫在答題卡上。寫在本試卷上無效。.考試結(jié)束后,將本試卷和答題卡一并交回。 第一部分 閱讀(共兩節(jié),滿分50分)第一節(jié)(共15小題;每小題2.5分,滿分37.5分)閱讀下列短文,從每題所給的A、B、C、D四個選項中選出最佳選項。ASome of Our New ProgramsSTEM Inventi
2、ons with LittleBitsIn this invention workshop, students enhance their skills with a great new system of discovery called LittleBits. It s a platforo-usa5alectronic building blocks that empower you to inventanything, from your own remote controlled car, to a smart home device. Students will begin wit
3、h several inventions designed to let them figure out how the components go together, and then they will design and create their own inventions. Ages 712.Introduction to Computer AnimationIn this new program, you will have fun designing and creating your own videos. Students will learn the basic skil
4、ls needed to create and animate. Whether you are making a LEGO brick film, animating in claymation (黏土動畫)or capturing a flower bloom, you can bring anything to life withcomputer animation. Ages 7 12.Computer Programming with OzobotIn this exciting new program, robotics and coding will become element
5、ary! Have fun expanding your horizons with the help of Ozobot the tiny smart robot. There is no end to the possibilities, as you create a different landscape of adventures, games and coding with Ozobot. Students will use markers, tablets and laptops for coding. Ages 712.Super Science STEM Challenges
6、In this engineering camp, you will have fun integrating Science, Technology, Engineering, and Mathematics by building and designing a wide range of gadgets(小裝置),inventive machines, towers and more. Projects include: the Great Tower Challenge, the Standing Cup Pyramid Challenge, Egg Drop Challenge an
7、d a host of other fun contests designed to bring out the engineer in you! Ages 712.What do students acquire with LittleBits?The chances to have fun.The skills in inventing.The power to think.The permit for designing.What can we know about Ozobot?It is of similar size to humans.It functions as a comp
8、uter.It can assist children to code.It can use markers, tablets and laptops.Which program is suitable if a kid is competitive?STEM Inventions with LittleBits.Introduction to Computer Animation.Computer Programming with Ozobot.Super Science STEM Challenges.【答案】1. B 2. C 3. D【解析】這是一篇說明文。文章主要介紹了幾個適合孩子參
9、與的科技活動項目?!?題詳解】細節(jié)理解題。根據(jù) STEM Inventions with LittleBits 部分的 In this invention workshop, students enhance their skills with a great new system of discovery called LittleBits.Students will begin with several inventions designed to let them figure out how the components go together, and then they will
10、design and create their own inventions.在這個發(fā)明工作室里,學生們通過一個叫做LittleBits的偉大的新發(fā)現(xiàn)系統(tǒng)來提高他們的技能。學生們將從幾項發(fā)明開始,這些發(fā)明旨在讓他們弄清楚組件是如何組合在一起的,然后他們將設計并創(chuàng)造自己的發(fā)明。所以通過這個活動,孩子們可以獲得創(chuàng)造能力。故選 B。【2題詳解】細節(jié)理解題。 根據(jù) Computer Programming with Ozobot 部分的 There is no end to the possibilities, as you create a different landscape of advent
11、ures, games and coding with Ozobot. 可知,當你用 Ozobot創(chuàng)造一個冒險、游戲和編程的不同場景時,可能性是無限的。所以Ozobot可以幫助孩子進行編程。故選 Co【3題詳解】推理判斷題。根據(jù) Super Science STEM Challenges 部分的 In this engineering camp, you will have fun integrating Science, Technology, Engineering, and Mathematics by building and designing a wide range of gad
12、gets(小裝置),inventive machines, towers and more.可知,在這個工程夏令營里,你將 通過建造和設計各種各樣的小玩意、發(fā)明的機器、塔樓等,來享受整合科學、技術、工程和 數(shù)學的樂趣。由此判斷出該項目有很多的挑戰(zhàn)賽,很適合有競爭力的孩子。故選DoBI have come to southern Florida to see how licensed local snake hunters are helping the government cope with the recent explosion of invasive Burmese pythons (
13、 緬甸蟒蛇)that is destroying the region s wildlife by eating almost everythomg squirrels to rabbits to foxes in their path.Thirty years ago, there were no Burmese pythons in Florida. Now most experts agree there maybe as many as 100,000 to 200,000. And they re reproducing at an alarming rate. The govern
14、ment hasto pay to catch and kill the powerful snakes, which can grow to be 20 feet long, as thick as a telephone pole, and weigh over 200 pounds.I m with Tom Rahill, a python hunter, who has caught over 500 of the snakes over the last decade and become known as “the snake whisperer for his success.
15、As we walk along the river bank, I watch Rahill occasionally push a stick into the thick grass. As he looks for more signs, he tells me his stories and about special living habits of snakes.Suddenly Rahill shouts,“ SNAKE! There, slowly crossing the limestone road, is a Burmesepython. He rushes to th
16、e snake.do ks like a five-to-six-footer. Its thick, full belly indicates it must have killed and eaten recently.Expertly, Rahill moves around the snake as it strikes out at him. He then grabs it with one handfirmly behind its head. I grab its tail firmly as the snake tries hard to wrestle itself awa
17、y from me. Then, just as Rahill predicted, it poops ( NE便)all over me.ve finally bagMy pants are covered with smelly Burmese python poop. But I don t care. Weour python. Rahill and I high-five each other. He asks me if I want to keep hunting. I quickly tell him, “Let s go! ” As Rahill puts it, there
18、 are a lot more pythons out there.Why does the government pay to catch and kill Burmese pythons?Because few people dare to catch Burmese pythons.Because Burmese pythons break the region s ecological balance.Because Burmese pythons are difficult to catch.Because Burmese pythons are dangerous to peopl
19、e.What do we know about Tom Rahill?He is a licensed python hunter.He is good at telling stories.He knows how to speak to snakes.He caught 500 pythons last year.How does the author feel about hunting pythons with Rahill?A. Guilty.B. Disappointed.C. Funny.D. Excited.What does the author mainly tell us
20、 in this text?The dangerous situation of the wildlife in southern Florida.The endangered Burmese python in southern Florida.An experience of hunting the ecology-threatening Burmese pythons.An experienced python hunter Tom Rahill.【答案】4. B 5. A 6. D 7. C【解析】這是一篇記敘文。緬甸蟒蛇在佛羅里達州泛濫,政府雇傭捕蛇者去捕蛇。作者講述了自己和 捕蛇者
21、捕蛇的故事。【4題詳解】細節(jié)理解題。 根據(jù)第段的 I have come to southern Florida to see how licensed local snake hunters are helping the government cope with the recent explosion of invasive Burmese pythons ( 緬甸蟒蛇 )that is destroying the region wsldlife by eating almost everything from squirrels to rabbits to foxesin their
22、 path.可知,政府出錢捉殺緬甸蟒蛇是因為它們所到之處幾乎吃光了從松鼠到兔 子再到狐貍的所有東西,破壞了該地區(qū)的野生動物,威脅了該地的生態(tài)平衡。故選B?!?題詳解】推理判斷題。根據(jù)第段的 I have come to southern Florida to see how licensed local snake huntersare helping the government cope with the recent explosion of invasive Burmese pythons 可知, 作者 來到佛羅里達州南部,是想看看當?shù)赜袌?zhí)照的捕蛇人是如何幫助政府對付最近大量入侵的緬甸
23、蟒蛇的,結(jié)合第三段的 I m with Tom Rahill, a python hunter, who has caught over 500 of the snakes over the last decade and become known as “the snake whisperer for hisPsuccess 跟隨Tom Rahill去捕蛇,因此可以推測出Tom Rahill是一個有執(zhí)照的捕蛇獵人。故選A。【6題詳解】推理判斷題。根據(jù)最后一段的My pants are covered with smelly Burmese python poop. But I don tca
24、re. We ve finally bagged our python. Rahill and I highve each other. He asks me if I want to keep hunting. I quickly tell him,可丸et作者go褲子上全是緬甸蟒的臭糞但作者不在乎。當捕到了一條蟒蛇,作者和拉希爾互相擊掌。而且想要繼續(xù)打獵。由此可推斷出,作者和拉希 爾一起打獵感到非常興奮。故選 D。【7題詳解】主旨大意題。根據(jù)第段I have come to southern Florida to see how licensed local snakehunters ar
25、e helping the government cope with the recent explosion of invasive Burmese pythons (緬甸 蟒蛇)that is destroying the region s wildlife by eating almost everything from squirrels to rabbits to foxesin their pat以及下文可知,緬甸蟒蛇在佛羅里達州泛濫,政府雇傭捕蛇者去捕蛇。作者在文中講述了自己和捕蛇者捕蛇的經(jīng)歷。故選CoCYouve probably heard that brick-and-mo
26、rtar retail (實體零售)is in trouble. Even industry giants are closing hundreds of stores. Given retail s gradual changeommertjee( OndW務),you may be wondering, “ What will retail look like in the future? y knows. But he re laobodfew things you can expect to see based on current technology.Ultrafast deliv
27、ery is coming. Today, the normal practice is two- day delivery. But if you ve beenpaying attention, you know that s changing. In fact, a surpris25%fyoficbnsumers said thatthey would abandon their orders if one- day delivery wasn t available. Of course, that s just thebeginning. Two-hour delivery is
28、coming in the foreseeable future, and Amazon has already been trying 30-minute delivery.Your kitche n will resupply itself. You won t have to worry about running out of essentials likecoffee, pet food or snacks because your containers will sense stock (庫存)levels and replace those items without you h
29、aving to lift a finger. No more waking up to find your coffee store is empty or last-minute trips to the grocery store because you forgot to buy pet food.Know exactly what s in stock and where. Have you ever gone to a store hoping to buy something, only to learn that they were out of stock? A new fe
30、ature from Google Home allows people to askGoogle Assistants to find in- stock products at the closest store. For example: Google, where can Ifind the Nintendo Switch console?” An assistant will tell you how many stores have it right then andhow close they are. Of course, it isn t currently availabl
31、e for all stores in all locations, but you can already see a future when it has become standard.Convenience, experience, and options retail will take on a new look.How does the author develop the passage?By asking and answering.By clarifying and describing.By analyzing and commenting.By comparing an
32、d concluding.What can we know from paragraph 2?Consumers can t get their orders in one day now.It is possible to deliver goods within two hours in the future.The delivery will be in two days in the future.Superfast delivery has widely been used now.According to the passage, what will happen in the f
33、uture?A Retail will disappear gradually.Industrial giants will rule the whole retail trade.Shopping will be more convenient and effective.People will ask Google Assistants to purchase goods.What s the best title of the passage?What will retail be like in the future?How will new technology change the
34、 world?How will we run the retail trade in the future?What benefits will high-tech bring in the future?【答案】8. A 9. B 10. C 11. A【解析】【分析】這是一篇說明文。文章介紹了實體零售將漸轉(zhuǎn)變?yōu)橐苿雍碗娮由虅眨旖桓都磳⒌絹?,?來,你的廚房可以自給,你可以通過網(wǎng)絡軟件獲知你所需要的東西哪里有庫存,總之,未來 零售業(yè)將呈現(xiàn)出新的面貌 一一便利、體驗和選擇。【8題詳解】推理判斷題。文章在第一段中設問What will retail look like in the futu
35、re?未來的零售業(yè)會是什么樣子?”接著就該問題闡述,第四段提出第二個問題Have you ever gone to a store hoping tobuy something, only to learn that they were out of stock?你有沒有這樣的經(jīng)歷 :你去商店想買東西,結(jié)果卻發(fā)現(xiàn)已經(jīng)脫銷了?由此判斷出,本文是通過問答的方式開展的。故選Ao【9題詳解】細節(jié)理解題。根據(jù)第二段的 Today, the normal practice is two-day delivery. But if you vebeenpaying attention, you know th
36、at s changing. In fact, a surprisingly high 25% of consumers said thatthey would abandon their orders if one-day delivery wasn available. Of course, that just the beginning. Two-hour delivery is coming in the foreseeable future, and Amazon has already been trying 30-minute delivery.可知,現(xiàn)在,正常的做法是兩天交貨,
37、有25%的消費者表示,如果不是在一天內(nèi)送達,他們就會放棄訂單,這僅僅是個開始。在可預見的未來,兩小時的送貨服務即將到來,而亞馬遜已經(jīng)在嘗試30分鐘的送貨服務了。所以從第二段我們可以知道,未來兩天內(nèi)可以將貨物送達。故選 Bo10題詳解】細節(jié)理解題。根據(jù)第二段Two-hour delivery is coming in the foreseeable future, andAmazon has already been trying 30-minute delivery在可預見的未來,兩小時的送貨服務即將到來,而亞馬遜已經(jīng)在嘗試30分鐘的送貨服務了。及最后一段的 Convenience, expe
38、rience,and optionsretail will take on a new look. 可知,未來的購物將更加方便,高效。故選 C。【11題詳解】主旨大意題。文章介紹了實體零售將漸轉(zhuǎn)變?yōu)橐苿雍碗娮由虅眨旖桓都磳⒌絹?,未來?你的廚房可以自給,你可以通過網(wǎng)絡軟件獲知你所需要的東西哪里有庫存,總之,未來零售 業(yè)將呈現(xiàn)出新的面貌 一一便利、體驗和選擇。因此,本文主要介紹的是未來的零售是什么樣 子的。故選A。【點睛】文章標題是文章的主旨大意,是最能全面,準確涵蓋文章內(nèi)容,是文章的中心內(nèi)容, 因此,在判斷文章標題時要注意準確,全面,此外,注意干擾選項。本題的第4小題,要求選擇文章標題,本
39、文主要介紹的是未來的零售是什么樣子的,要選 A選項,但考生稍不注意就 容易選擇C未來我們將如何開展零售業(yè) ?。DScientists have discovered a new material that can hold the key to unlocking the potential of hydrogen-powered(氫動力)vehicles.As the world looks towards a gradual move away from fossil-fuel-powered cars and trucks, greener alternative technologie
40、s are being explored, such as electric-battery-powered vehicles. Another “ green technology with great potential is hydrogen power. However, the major obstacles have been the size, complexity, and expense of the fuel systemsuntil now.An international team of researchers, led by Professor David Anton
41、elli of Lancaster University, has discovered a new material that offers a solution. The new material would be used to make molecular sieves(分子過濾器 )within fuel tanks which can store the hydrogen and work alongside fuel cells in a hydrogen- powered “ system ” . It makes the design of tanks far smaller
42、, cheaper, more convenient and energy-denser than existing hydrogen fuel technologies, and significantly outperform battery-powered vehicles.The cost of manufacturing this new material is so low, and the energy density it can store is so much higher, that the hydrogen fuel cell systems cost five tim
43、es less than ordinary batteries as well as providing a much longer range potentially enabling journeys up to around four or five times longer between fill-ups.The new material makes the cooling system unnecessary. This is crucial because it means cooling equipment does not need to be used in vehicle
44、s, resulting in systems with the potential to be far more efficient than existing designs.Although vehicles, including cars and heavy goods vehicles, are the most obvious application, this material can also be used in portable devices such as drones or within mobile chargers so peoplecould go on wee
45、k-long camping trips without having to recharge their devices. It could also be used torun a house or a remote neighborhood off a fuel cell.What can we infer from paragraph 2?Fossil fuel will soon run out.It is impossible to conserve fossil fuel.Electric cars will replace gasoline cars.It is not eco
46、nomical to use hydrogen power now.Which of the following best explains the underlined wordaoutperform in paragraph 3?A. Lose control of.B. Take the place of.C. Be less successful than.D. Perform better than.What do we know about the new material?It s too complex to make.It simplifies the cooling sys
47、tem.It s cheaper and more efficient.It can be used only for vehicles.In which section of the Internet can you probably find this text?A. Education.B. Science.C. Life.D. Biology.【答案】12. D 13. D 14. C 15. B【解析】【分析】這是一篇說明文。文章主要介紹了科學家們發(fā)現(xiàn)的一種新的新材料,這種新材料將被用來在燃料箱中制造分子篩,它可以儲存氫,并與氫動力系統(tǒng)中的燃料電池一起工作。與現(xiàn)有的氫燃料技術相比,它
48、更便宜、更方便、能源密度更高。【12題詳解】推理判斷題。根據(jù)第二段的However, the major obstacles have been the size, complexity, and expense of the fuel systems until now.然而,到目前為止,主要的障礙是燃料系統(tǒng)的規(guī)模、復雜性和費用。由此判斷出,現(xiàn)在使用氫能是不經(jīng)濟的。故選 D?!?3題詳解】詞義猜測題。根據(jù)上文的It makes the design of tanks far smaller, cheaper, more convenient andenergy-denser than exi
49、sting hydrogen fuel technologies,這使得儲罐的設計比現(xiàn)有的氫燃料技術更小、更便宜、更方便、能源密度更高可知,此處是把儲罐的設計和現(xiàn)有的氫燃料技術相比較,且儲罐設計比現(xiàn)有的技術更好,結(jié)合上文語境可知,本句意思是“明顯優(yōu)于電池動力汽車?!币虼耍琽utperform意思為“優(yōu)于,勝過”。故選D。【14題詳解】細節(jié)理解題。 根據(jù)第四段的 The cost of manufacturing this new material is so low, and the energydensity it can store is so much higher, that the
50、hydrogen fuel cell systems cost five times less thanordinary batteries as well as providing a much longer range 可知,制造這種新材料的成本很低,它所能儲存的能量密度很高,氫燃料電池系統(tǒng)的成本比普通電池低五倍,而且續(xù)航里程也遠得多。所以新材料它更便宜,效率更高。故選 Co【15題詳解】推理判斷題。文章主要介紹了科學家們發(fā)現(xiàn)的一種新的新材料,這種新材料將被用來在燃料箱中制造分子篩,它可以儲存氫,并與氫動力系統(tǒng)中的燃料電池一起工作。它可以應用于汽車,便攜式設備等。本文是關于科技方面的,因此
51、,文章可能在互聯(lián)網(wǎng)的科技部分找到本文。故選B。【點睛】詞義猜測題是高考閱讀理解中??碱}型之一,可以大致分為定義猜詞,可以根據(jù)定義信息和舉例猜測詞義。邏輯猜詞可以根據(jù)同義詞、反義詞、因果關系詞等猜測詞義。語法猜詞,可以根據(jù)構詞法,再結(jié)合上下文進行猜詞。語境猜詞指代猜詞即找出人稱代詞、指示代詞、關系代詞或關系副詞等所指代的內(nèi)容。本文中的第 2小題是詞義猜測題,該小題屬于語境猜詞,猜測詞義離不開上下文的語境,通過上下文提供的情景和線索進行合理的分析。根據(jù)上文的It makes the design of tanks far smaller, cheaper, more convenient ande
52、nergy-denser than existing hydrogen fuel technologies,這使得儲罐的設計比現(xiàn)有的氫燃料技術更小、更便宜、更方便、能源密度更高可知,此處是把儲罐的設計和現(xiàn)有的氫燃料技術相比較,且儲罐設計比現(xiàn)有的技術更好,結(jié)合上文語境可知,本句意思是“明顯優(yōu)于電池動力汽車?!币虼耍琽utperform意思為“優(yōu)于,勝過”。第二節(jié)(共5小題;每小題2.5分,滿分12.5分)閱讀下面短文,從短文后的選項中選出可以填入空白處的最佳選項。選項中有兩項為多余選項。Communication Skills for Workplace SuccessThe ability t
53、o communicate effectively with superiors, colleagues, and staff is essential.These are four communication skills that can help you impress your boss, teammates, and clients. ListeningNo one likes communicating with someone who cares only about putting in her twocents worth and does not take the time
54、 to listen to the other person. If you re not a goodgoing to be hard to comprehend what you re being asked to do. Nonverbal(非語言)CommunicationYour body language, eye contact, hand gestures, and tone of voice all color the message you are trying to convey. A relaxed, open stance (arms open, legs relax
55、ed), and a friendly tone will make you appear approachable and will encourage others to speak openly with you.18 . You want to look the person in the eye to demonstrate that you are focused on them and the conversation. (However, be sure not to stare at the person, which can make him or her uncomfor
56、table.) Clarity and ConcisionGood verbal communication means saying just enough - don t talk too much or too little.Say what you want clearly and directly, whether you re speaking to someone in person or on the phone. FriendlinessThrough a nice tone, a personal question, or simply a smile, you will
57、encourage your co-workers to engage in open and honest communication with you . It s important to be nice and polite in all your workplace communication. 20.Try to convey your message in as few words as possibleAlso, pay attention to other people s nonverbal signals while you are talkingPeople will
58、be more open to communicating with you if you focus on their ideasIt will help you get hired, land promotions, and be a success throughout your careerThis is important in both face-to-face and written communicationEye contact is also importantBeing a good listener is one of the best ways to be a goo
59、d communicator 【答案】16. D 17. G 18. F 19. A 20. E【解析】這是一篇說明文。文章主要介紹了職場溝通的幾點技巧?!?6題詳解】根據(jù)上文 The ability to communicate effectively with superiors, colleagues, and staff is essential. 與 上級、同事和員工有效溝通的能力至關重要。可知,選項D “它將幫助你找到工作,獲得晉升,并在你的職業(yè)生涯中獲得成功”與上文銜接最好,此處的it指代的是上文提到的The ability tocommunicate effectively。故
60、選 D?!?7題詳解】根據(jù)下文 No one likes communicating with someone who cares only about putting in her two cents worth and does not take the time to listen to th e other person. If you re not a good listenek 喜歡和一個只關心自己的意見而不花時間去聽別人說話的人交流。如果你不善于傾聽.并結(jié)合小標題可知,選項 G “成為一個好的傾聽者是成為一個好的溝通者的最好方法之一”最合語境,尤其是關鍵詞a good liste
溫馨提示
- 1. 本站所有資源如無特殊說明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請下載最新的WinRAR軟件解壓。
- 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請聯(lián)系上傳者。文件的所有權益歸上傳用戶所有。
- 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁內(nèi)容里面會有圖紙預覽,若沒有圖紙預覽就沒有圖紙。
- 4. 未經(jīng)權益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
- 5. 人人文庫網(wǎng)僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護處理,對用戶上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對任何下載內(nèi)容負責。
- 6. 下載文件中如有侵權或不適當內(nèi)容,請與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
- 7. 本站不保證下載資源的準確性、安全性和完整性, 同時也不承擔用戶因使用這些下載資源對自己和他人造成任何形式的傷害或損失。
最新文檔
- GB/T 19054-2025燃油式火化機通用技術條件
- 2025年大學建筑歷史與理論(建筑歷史)試題及答案
- 2025年中職測繪工程技術(地形測量基礎)試題及答案
- 2025年高職第一學年(大數(shù)據(jù)技術)數(shù)據(jù)采集與預處理階段測試題及答案
- 2025年大學本科(服裝與服飾設計)服裝色彩設計試題及答案
- 2025年大學水產(chǎn)養(yǎng)殖學(水產(chǎn)動物育種)試題及答案
- 2025年大學哲學(倫理學原理)試題及答案
- 2026年禮品銷售(包裝服務)試題及答案
- 2025年高職(經(jīng)濟林培育與利用)果樹種植階段測試題及答案
- 2025年高職視覺傳播設計與制作(視覺傳播設計)試題及答案
- 2026年度黑龍江省生態(tài)環(huán)境廳所屬事業(yè)單位公開招聘工作人員57人筆試備考試題及答案解析
- 能源集團有限責任公司全員安全生產(chǎn)責任制匯編
- 抗VEGF治療后黃斑水腫復發(fā)的再干預策略
- 中燃魯西經(jīng)管集團招聘筆試題庫2026
- 2025山東春宇人力資源有限公司招聘醫(yī)療事業(yè)單位派遣制工作人員筆試模擬試題及答案解析
- 資產(chǎn)接收協(xié)議書模板
- 樓頂發(fā)光字安裝工藝方案
- 2025年產(chǎn)科危重癥技能考試題庫及答案
- 婦產(chǎn)科手術麻醉規(guī)課件
- 2025年福建省高考生物試卷真題(含答案解析)
- 水閘工程重大危險源風險評估表
評論
0/150
提交評論