外研(WY)版九年級上冊英語全冊單元測試卷(含聽力材料及答案解析)_第1頁
外研(WY)版九年級上冊英語全冊單元測試卷(含聽力材料及答案解析)_第2頁
外研(WY)版九年級上冊英語全冊單元測試卷(含聽力材料及答案解析)_第3頁
外研(WY)版九年級上冊英語全冊單元測試卷(含聽力材料及答案解析)_第4頁
外研(WY)版九年級上冊英語全冊單元測試卷(含聽力材料及答案解析)_第5頁
已閱讀5頁,還剩179頁未讀, 繼續(xù)免費閱讀

下載本文檔

版權(quán)說明:本文檔由用戶提供并上傳,收益歸屬內(nèi)容提供方,若內(nèi)容存在侵權(quán),請進(jìn)行舉報或認(rèn)領(lǐng)

文檔簡介

1、新外研版初中英語九年級上冊全冊測試卷Module 1達(dá)標(biāo)測試卷時間:100分鐘滿分:120分題號一二三四五六七八九十十一總分得分一、聽句子,選擇你所聽到的單詞或短語(每小題1分,共5分)1A. less than Bmore than Cmuch than2A. join in Btake part in Chand in3A. agree on Bagree to Cagree with4A. millions of Bhundreds of Cthousands of5A. fifteen Bfifty Cfive二、聽句子,選擇最佳答語(每小題1分,共5分)6A. Id like to.

2、 BNo,Im not sure. CLets go.7A.I dont think so. BBecause its great. CSounds good.8A. Lets go shopping. BI agree with you. CHave a good day.9A. Yes, I have.BI did.CI think so.10. A. Yes, I am. BYes, I did. CYes, I do.三、聽對話,選擇正確答案(每小題1分,共5分) 11Where is Tom from? ATom is from America. BTom is from Canad

3、a. CTom is from England.12What is the man going to do tomorrow? AHe is going to play basketball tomorrow. BHe is going to watch TV tomorrow. CHe is going to have a swim tomorrow.13What did Li Lei do yesterday morning? AHe stayed at home. BHe bought some books. CHe went to school.14What will the weat

4、her be like tomorrow? AIt will be fine tomorrow. BIt will be rainy tomorrow. CIt will be cloudy tomorrow.15What does Wang Hong usually have for breakfast? ASome milk,bread and apples. BSome bread,eggs and oranges. CSome bread,milk and eggs.四、聽下面一篇短文。根據(jù)短文內(nèi)容,找出與圖中每個題號所在位置相應(yīng)的地點,并將 其標(biāo)號填寫在題號后的橫線上(每小題1分,共

5、5分) ATown CinemaBOld Town School CBus Stop DOld John Hotel EFlower Shop 16_ 17._ 18._ 19_ 20._第卷筆試部分(100分)五、單項選擇(每小題1分,共15分)21Mount Qomolangma,“the roof of the world”,is as _ as 8844.43 metres. Ahigh Bhigher Chighest Dvery high22He had to retire(退休)early _ poor health. Aas a result Bbecause Cso Dbec

6、ause of23He is over 60 but still looks young. Aless than Bmore than Cend Dbelow24 I often an hour in the morning reading English. AtakeBspendCcostDpay 25Have you replied _his letter? No, I havent. I will do it in two days. Ain B/ Cto Dof26The sun _in the east and sets in the west. AraiseBriseCraises

7、Drises27 _ he had failed many times, he didnt give up and succeeded in the end. AUnlessBAlthoughCIf28 My mother _ the dishes when I got home. Ahas washed Bis washing Cwashed Dwas washing29The well is about _and the water from it tastes sweet. Adeep 30 metres Bfar 30 metres C30 metres deep D30metrede

8、ep30It _ like that the birds are singing in the tall tree. AlistensBsoundsCsmellsDsounded31.(熱點題) Millions of migrant workers _building the nicer cities and they work really hard, so the bosses shouldnt owe salaries to them at the end of the year. AjoinBjoin inCjoinedDentered32_will your father come

9、 back from Beijing? In two days. AHow often BHow long CHow far DHow soon33Everyone must _the security check(安檢) before getting on the plane at the airport.Yes. Its necessary to ensure the passengers safety. Aget through Bget across Cgo through Dgo across34I was just beginning to wonder _ Awhere were

10、 you Bwhere you were Cwhere are you Dwhere you are35 I heard a new song on the radio. I _ high and low in the music store, but I cant find the song. Asearch Bhave searched Cam searching Dwill search六、完形填空(每小題1分,共10分)(詞數(shù):約140;建議用時:5分鐘)Have you ever been to the Great Wall in China? It is _(36) of the

11、greatest wonders of the world and is _(37) to people all over the world. The Great Wall _(38) long ago. Everybody in China will tell you that it was built in the Qin Dynasty (秦朝)In fact, it _(39) a long period of time to build it in Chinese _(40)We can _(41) tell how many years it took. We dont know

12、 how many stones _(42) build the Great Wall. We dont know how many people died in building the Great Wall.We can _(43) say that it was built _(44) the blood and sweat of the Chinese working people.The Great Wall has stood there for many years. It is the pride of the Chinese. If you have a chance to

13、go to China some day, _(45) to go there and have a look at the great wonder.36A. the only one BoneCa Dones37A. unknown Bsatisfied Cstrange Dknown38A. built Bhas built Cwas built Dhad built39A. paid Bused Cspent Dtook40A. history Bbooks Cstories Ddrawing41A. no Bhardly Calmost Deasily42A. was used to

14、 Bwere used to Cuse to Dused to43A. alone Bthan Clast Donly44A. for Bto Cwith Dat45A. sure Bbe sure Cwant Dbeing sure七、閱讀理解(每小題2分,共28分)A (詞數(shù):約270;建議用時:7分鐘)Bags of LoveLast year, I worked in a middle school near my mothers house, and I stayed with her for a month. During that time, I helped her do so

15、me housework and buy some food.After the first week, I noticed that the food was eaten up very quickly. Then I began keeping an eye on my mum. To my surprise, I found that she would put some of the food into a paper bag and go out with it at about nine every morning. And finally, I decided to follow

16、 her. I saw her taking the food to the street children. She would also spend a lot of time talking and playing with them.One day, I talked to a neighbour and found out that my mum was wellknown in the area. The children were very friendly with her and even thought of her as their own mother. Then it

17、 hit mewhy wouldnt she want to tell me about it? Was she worried that I would stop buying food if I found out?When my mum got home, I gave her a big hug(擁抱). I told her she didnt need to keep it a secret from me. And she told me something about the children. Some of them lived with an old lady in a

18、small house. Others slept on the street. For years, she was helping the poor street children by giving them food. After she told me everything, I was so moved by how selfless(無私的) she was. She helped others in need. As her son, I was so proud of my mum.I continued to buy food for my mum after that.

19、But I always added one more bag for her other children.46After the first week, the writer noticed that _Athe food was put into a big boxBhis mum followed the childrenCthe food was eaten up quicklyDhis mum stopped buying food47The street children thought of the writers mum as their _Aold grandma Bown

20、 motherCnew neighbour Ddear teacher48How did the writer feel about his mum after she told him everything?AHe was proud of her.BHe was confident in her.CHe was angry with her.DHe was worried about her.49The writer added one more bag of food to _Amake friends with the childrenBget a hug from his mothe

21、rCbecome wellknown in the areaDhelp the poor street childrenB(詞數(shù):約250;建議用時:6分鐘)The Hoover Dam is one of the largest and most difficult structures ever built in the United States. The dam is in the Black Canyon,near Las Vegas,Nevada. It controls the water of the Colorado River and produces electric p

22、ower.Workers began to build the Hoover Dam in 1931.They finished it in just five years.The Hoover Dam is 221 metres tall. It weighs more than six and one half million tons. At that time,it was the largest and tallest dam in the world,and it was one of the largest producers of electric power ever bui

23、lt. The Hoover Dam also created Lake Mead,the largest manmade lake in America.Another manmade wonder of the United States was built long before the nation was set up. About 900 years ago,the ancient Indian people built villages high in the walls of valleys in Mesa Verde,Colorado. Six hundred cliff (

24、懸崖) dwellings (住所) are now part of the Mesa Verde National Park.Visitors can stand at the top of the mountains and look into the dwellings almost hidden in openings of the rock walls. The Indian people cut small steps into the rock. A series of such steps connected buildings with hundreds of rooms.T

25、he rock walls have protected the buildings from bad weather in the area. So they have still mostly been unchanged in the hundreds of years since they were built.根據(jù)短文內(nèi)容,判斷句子正(T)誤(F)50The Hoover Dam controls the water of the Colorado River but it doesnt produce electric power.51Workers began to build

26、the Hoover Dam in 1931.52The Hoover Dam is more than six and one half million metres tall. It weighs 221 tons.53The United States was set up before the cliff dwellings.54The cliff dwellings at Mesa Verde arent changed because of the protection of the rock walls.C(詞數(shù):約250;建議用時:6分鐘)National parks are

27、large areas of public land. They give a safe home for local plants and animals. They help keep the air and water clean. They also give us the best trips. Today, there are nearly 7,000 national parks around the world. Forbes has listed 12 of the most beautiful ones in the world that will surprise you

28、 with their amazing landscapes, geographic wonders and colorful plants and animals.The Grand Canyon(大峽谷) National Park of the US is one of the Seven Natural Wonders of the World. It is best known for its size and depth. It is 446 kilometers long, up to 29 kilometers wide, and 1.6 kilometers deep. Th

29、e immensity of the canyon makes people think big. Every year, about 5 million people visit here. Taking a tour in the South Rim offers visitors the parks full views, while the North Rim shows beautiful wild flowers.If you love animals, youll like the Serengeti National Park in Tanzania. The “Big Fiv

30、e” live here. They are the lion, African elephant, African leopard, black rhinoceros and African buffalo. The name “Big Five”came from the five animals that were the hardest to catch. Now they are what people most want to see in the wild. If you visit the park, you should never miss the migration(遷徙

31、) of over 1.5 million wildebeests(角馬) and 250,000 zebras every year. This is the most famous site of the park.55Which is NOT right about national parks according to paragraph 1?AA national park is public land that covers a large area.BWild plants and animals are protected in national parks.CForbes h

32、as listed twelve of the worlds largest national parks. DNational parks are attractive because of their natural beauty. 56The underlined word “immensity” refers to_Agreat size Bnatural wonderCcolorful view Dunusual beauty 57_kinds of animals are mentioned in the passage.AFive BSix CSeven DEight 58.Th

33、e best title for the passage may be “_”ATaking a Tour in the Grand CanyonBTravelling to the Serengeti National ParkCSeven Natural Wonders of the WorldDStepping into the Wonders of the Wildlife59If the writer continues the article, he would most likely write about _. Aways to keep the air and water c

34、leanBmore national parks in the worldChis wonderful trip to the Grand CanyonDfamous historic wonders in Africa八、任務(wù)型閱讀(每小題2分,共10分)(詞數(shù):約110;建議用時:4分鐘)Changbai Mountain is in Jilin Province.Its said to be the most beautiful mountain in the northeast of China.Its name, Changbai, means “ever white”, and i

35、ts whiteness is because of the pumice stones (浮石)You can get there by train or by bus.Here are some tips for you if you want to visit it.From November to April, heavy snow covers the area. August is the best time tovisit it. 2Be sure to start from your hotel early in the morning, so that you have en

36、ough time to see everything and return.Visitors cant live on the mountain.3Bring food and water with you.根據(jù)短文內(nèi)容完成表格。Information CardLocationIts in _(60).Reason of being whiteIts because of the _(61).TransportationYou can get there _(62).Time_(63)is the best time to visit it.Things takenYou should ta

37、ke _(64).九、根據(jù)首字母提示補全短文(每小題1分,共10分)Dear Bill,How are you?Now I am going to tell you s_(65) interesting. Last weekend we had a journey to Mount Tai. We bought the plane tickets. On Saturday we f_(66) to Taian,a city at the f_(67) of the mountain. We had a good rest at a hotel. At about two oclock earl

38、y the next morning,we began c_(68) the mountain. It took us more than three hours to r_(69) the top. All the mountain is covered with forests.“Look! The sun is going to r_(70)!” somebody shouted. We all turned and watched the e_(71)Soon half of the sky turned white and a big,red ball was rising slow

39、ly from the sea. A few minutes later,all the world became b_(72)We stayed on the top and had a good time. After lunch we went down. We got to our hotel at about four in the afternoon. Though we were t_(73),we were very happy.Thank you very much for your last letter and the beautiful Australian stamp

40、s.Hope to h_(74) from you soon.Yours,Meimei十、用所給詞的適當(dāng)形式填空(每小題2分,共12分)75 When you go out for a holiday,you can often see_ (million) of people and cars.76The baby is afraid of _(sleep) in the dark.77The _(high) of Yao Ming is 2.26 metres.78The population of the city has _(rise) up to five million.79Whe

41、n the family had lunch,it _(snow) outside.80When it became dark,there was nothing _(see) in the room.十一、書面表達(dá)(15分)請根據(jù)下列提示寫一篇不少于100詞的日記。假如你昨天游覽了世界自然奇觀之一峨眉山。峨眉山位于四川省的南部,每年都能吸引數(shù)百萬計的游客來游覽。清晨,你乘小汽車到達(dá)目的地,那時天正在下雨。你一下車就開始登山。大約半小時后,云開始散開,雨停了,太陽也出來了。在登山過程中,你看到了峨眉山的猴子、瀑布,還有溫泉(hot springs)、青竹、古樹、怪石(unique rocks)

42、等誘人的景和物。August 15,SaturdayYesterday I visited Mount Emei,one of the. _Module 1達(dá)標(biāo)測試卷第卷聽力部分聽力材料:一、1.Its more than 2,000 years old.2Lets join in the discussion.3I agree with you.4It produces electricity for millions of people in China.5It was about fifteen miles away.二、6.Are you sure to win the match?7

43、Why do you like the Great Wall?8I think natural wonders are more interesting than manmade ones.9Have you ever been to the Grand Canyon?10Did you visit Paris last week?三、11.W:Are you from England, Tom?M:No,Im from America.12W:What are you going to do tomorrow?M:Im going to have a swim.13W:Hi,Li Lei.W

44、here were you yesterday morning?Were you at home?M:No.I went to a bookshop to buy some books.14W:What will the weather be like tomorrow?M:The radio says that it will be cloudy tomorrow.15W:What do you usually have for breakfast,Wang Hong?M:I usually have some bread, milk and eggs.四、Hello,everyone!We

45、lcome to Old Town.This is a very interesting place to visit because it has a lot of old buildings.Please look at the map in your hands.Lets start from herOld Town Park.Across from the park is the Bus Stop.Buses here go everywhere.Then lets walk along Park Street and you will find the Mary Hospital o

46、n the corner.Across from the Mary Hospital is Town Cinema.Well,people can see the latest movies.And next to Old Town Church on Johnny Street is a big hotelOld John Hotel.Look here!Its a Flower Shop next to the Mary Hospital.Then go across Johnny Street.You will find the Old Town School on your right

47、.It has a history of 200 years.Thats all!Thanks for listening.聽力答案:一、15:B A C A A二、610:B B B A B三、1115:A C B C C四、1620:C A D E B第卷筆試部分五、21.A22.D23.B24.B25C點評:reply為不及物動詞,常與介詞to搭配。26D點評:rise常用來指自然上升,主語The sun為第三人稱單數(shù),故選D。27B點評:句意為:盡管他失敗了很多次,但他沒有放棄,最終成功了。用although引導(dǎo)讓步狀語從句。28D29C點評:考查“數(shù)詞計量單位形容詞”的結(jié)構(gòu),而“數(shù)詞

48、計量單位單數(shù)連字符形容詞”結(jié)構(gòu)一般用作定語。30B31.B32D點評:由答語“兩天后?!笨芍儐枴岸嗑靡院蟆?,應(yīng)用how soon提問。33C點評:由本句語境“在機(jī)場上飛機(jī)前,人人必須通過安檢?!笨芍獞?yīng)用go through表達(dá)“通過”。34B點評:考查賓語從句。賓語從句應(yīng)用陳述語序,排除A、C兩項,由句中時態(tài)可知選B。35B點評:由but I cant find the song可知,此處強(qiáng)調(diào)過去發(fā)生的動作對現(xiàn)在造成的影響或結(jié)果,應(yīng)用現(xiàn)在完成時。六、36.B37D點評:be known to意為“為所知”。38.C39D點評:take表示“花費”,常與it搭配。40A點評:句意為“事實上,在

49、中國歷史上,修建它花費了很長一段時間?!?1B點評:hardly意為“幾乎不”,表示否定意義,符合句意。42B43D點評:only意為“只有”,符合句意。44C點評:介詞with表示通過某種手段或通過某種工具,意為“用”。45B點評:be sure意為“務(wù)必”。七、A46.C47.B48.A49.DB50.F點評:細(xì)節(jié)理解題。由第一段最后一句可知,它也發(fā)電。51T52F點評:細(xì)節(jié)理解題。由第三段前兩句可知:胡佛水壩高221米,重達(dá)650多萬噸。53F點評:細(xì)節(jié)理解題。由第四段可知,在美國建立之前,古老的印第安人建造了這些懸崖住所。54TC55.C點評:細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第一段中的“Forbes

50、has listed 12 of the most beautiful ones in the world.”可知,C項中的“the worlds largest”與文中表述不符,故選C。56A點評:詞義猜測題。根據(jù)畫線詞所在句子“.makes people think big.”可知,該詞的意思接近A項,故選A。57C點評:細(xì)節(jié)理解題。文章中提到lion,African elephant, African leopard,black rhinoceros, African buffalo,wildebeest和zebra七種動物,故選C。58D點評:標(biāo)題概括題。本文簡單介紹了國家公園的作用以

51、及美國大峽谷國家公園和坦桑尼亞的塞倫蓋蒂國家公園的概況,故選D。59B點評:推理判斷題。第一段提到了“Forbes has listed 12 of the most beautiful ones in the world”,后面兩段分別介紹了兩大國家公園,由此推知作者還會介紹其他的國家公園,故選B。八、60.Jilin Province61.pumice stones62.by train or by bus63August64.food and water九、65.something66.flew67.foot68.climbing69.reach70.rise71.east72.brig

52、ht73.tired74.hear十、75.millions76.sleeping77.height78.risen79was snowing80.to see十一、范文:August 15,SaturdayYesterday I visited Mount Emei,one of the natural wonders of the world.Mount Emei lies_in_ the south of Sichuan Province and attracts millions_of tourists every year.Early in the morning when I ar

53、rived there by car,it was raining.As_soon_as I got out of the car,I began to climb the mountain.About half an hour later,the clouds began to clear and the rain stopped.The sun also rose beyond the rocks.I was_interested_in the monkeys.I had never seen so_many monkeys before.I enjoyed the waterfall a

54、nd the hot springs.I also saw many beautiful sceneries,such_as the green bamboo,all kinds of old trees and unique rocks.I really had a good time.點評:寫作此類文章要先仔細(xì)閱讀提示,再用簡單的話描述提示內(nèi)容,最后,添枝加葉,整理成文章。lie in意為“位于”。millions of 意為“數(shù)以百萬計的”。as soon as意為“一就”。be interested in意為“對感興趣”。so many后接可數(shù)名詞復(fù)數(shù)。such as“例如”,其后不用

55、“,”間隔。Module 2達(dá)標(biāo)測試卷時間:100分鐘滿分:120分題號一二三四五六七八九十十一十二總分得分第卷聽力部分(20分)一、聽句子,選出你所聽到的單詞或短語(每小題1分,共5分)1A.anywhere Bsomewhere Cnowhere2A.threeday Btwoday Coneday3A.till Buntil Cill4A.a kind of Btwo kinds of C. all kinds of5A.take a vacation Btake a holiday Ctake away二、聽句子,選擇與之相應(yīng)的答語(每小題1分,共5分)6A.I thinks so.

56、BYes, Id love to. CNo,thanks.7A.Yes, I am. BNo,it didnt.CYes,it is.8A.Pretty good. BYes, I did.CSounds good.9A.Thats a good idea. BI dont agree with you.CSomething else.10A.Sure,Id love to. BThank you.CSorry, I cant.三、聽下面一段對話,完成1115題(每小題1分,共5分)11Which festival is coming soon?ASpring Festival.BThanks

57、giving Day.CNational Day.12Do Alex and Roy like Spring Festival best?ANo, they dont.BYes, they do.CYes, it is.13Why does Alex like Spring Festival?ABecause she can have a long holiday.BBecause its in winter.CBecause she likes the Spring Festival Gala.14What do they usually prepare for the festival?A

58、They do nothing.BThey buy a lot of fruits.CThey need to clean the house and buy enough vegetables and meat.15What do they usually do on New Years Eve?AThey have a family dinner.BThey watch the Spring Festival Gala.CBoth A and B.四、聽下面一篇短文,完成句子(每空一詞)(每小題1分,共5分)16Oct._ is the National Day of China.17Th

59、e Peoples Republic of China was _ on 1st October 1949.18People have _ the National Day since then.19On that day,people put the national _ out to celebrate.20Everybody is happy and _ on that day.第卷筆試部分(100分)五、單項選擇(每小題1分,共15分)21 A ship from South Korea sank into the sea _April 16, 2014.Ain Bon Cat Dfo

60、r22David Beckham has _children. Brooklyn Beckham is his _son.Afourth; first Bfour; one Cfour; first Dfourth; one23 A private car with a _baby inside was stolen in Changchun on March 4,2013.Atwomonthsold BtwomontholdCtwo months old Dtwo month old24Do you know when the United States was _?Afind Bfound

溫馨提示

  • 1. 本站所有資源如無特殊說明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請下載最新的WinRAR軟件解壓。
  • 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請聯(lián)系上傳者。文件的所有權(quán)益歸上傳用戶所有。
  • 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁內(nèi)容里面會有圖紙預(yù)覽,若沒有圖紙預(yù)覽就沒有圖紙。
  • 4. 未經(jīng)權(quán)益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
  • 5. 人人文庫網(wǎng)僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對用戶上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對任何下載內(nèi)容負(fù)責(zé)。
  • 6. 下載文件中如有侵權(quán)或不適當(dāng)內(nèi)容,請與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
  • 7. 本站不保證下載資源的準(zhǔn)確性、安全性和完整性, 同時也不承擔(dān)用戶因使用這些下載資源對自己和他人造成任何形式的傷害或損失。

最新文檔

評論

0/150

提交評論