版權(quán)說明:本文檔由用戶提供并上傳,收益歸屬內(nèi)容提供方,若內(nèi)容存在侵權(quán),請(qǐng)進(jìn)行舉報(bào)或認(rèn)領(lǐng)
文檔簡(jiǎn)介
1、2019年普通高等學(xué)校招生全國(guó)統(tǒng)一考試(北京卷)英語(yǔ) (考試時(shí)間:100分鐘 試卷滿分:120分)考生務(wù)必將答案答在答題卡上,在試卷上作答無效??荚嚱Y(jié)束后,將本試卷和答題卡一并交回。第一部分:知識(shí)運(yùn)用(共兩節(jié),45分)第一節(jié) 語(yǔ)法填空(共10小題;每小題1.5分,共15分)a閱讀下列短文,根據(jù)短文內(nèi)容填空,在未給提示詞的空白處僅填寫1個(gè)適當(dāng)?shù)膯卧~,在給出提示詞的空白處用括號(hào)內(nèi)所給詞的正確形式填空。on the first day of my first grade,i stood by the door with butterflies in my stomach. i _1_(voice)m
2、y biggest concern to my mother. “how will i make friends?” she handed me advice. “be yourself.” for the past 20 years. i have lived by these words. soon i will graduate and become part of the real world. nervously _2_ (face) challenges. i know i will whisper to _3_(i) the two simple words “be yourse
3、lf”.【答案】1. voiced 2. facing 3. myself【解析】這是一篇記敘文。作者一年級(jí)對(duì)交友感到困惑,媽媽的建議be yourself讓他受益終身?!?題詳解】考查時(shí)態(tài)。句意:我向媽媽表達(dá)了我最大的擔(dān)憂,“我將如何交朋友?”此處的voice是動(dòng)詞,“表達(dá)”的意思,作謂語(yǔ)。敘述的是一年級(jí)的事情,用一般過去式。故填voiced?!?題詳解】考查非謂語(yǔ)動(dòng)詞。句意:緊張地面對(duì)挑戰(zhàn),我知道我將輕聲對(duì)自己說兩個(gè)簡(jiǎn)單的字“be yourself”。分析句式可知,此處是做句子的狀語(yǔ),要用非謂語(yǔ)動(dòng)詞,其邏輯主語(yǔ)是i,與邏輯主語(yǔ)之間是主動(dòng)關(guān)系,用現(xiàn)在分詞作狀語(yǔ)。故填facing?!?題詳解】
4、考查代詞。句意:緊張地面對(duì)挑戰(zhàn),我知道我將輕聲對(duì)自己說兩個(gè)簡(jiǎn)單的字“be yourself”。本句的主語(yǔ)是i,當(dāng)賓語(yǔ)與主語(yǔ)是同一人稱時(shí),賓語(yǔ)要用反身代詞。故填myself。b閱讀下列短文,根據(jù)短文內(nèi)容填空,在未給提示詞的空白處僅填寫1個(gè)適當(dāng)?shù)膯卧~,在給出提示詞的空白處用括號(hào)內(nèi)所給詞的正確形式填空。earth day,_4_(mark)on 22 april,is an annual event aiming to raise public awareness about environmental protection. first celebrated _5_ 1970,the day no
5、w includes events in more than 190 countries and regions(地區(qū)). no matter what you like to do,there is a way to get involved in various _6_(activity) on earth day. you can plant a tree,make a meal with locally grown vegetables,or save powerthe possibilities are endless.【答案】4. marked 5. in 6. activitie
6、s【解析】這是一篇說明文。文章介紹了地球日這一節(jié)日的歷史和意義?!?題詳解】考查非謂語(yǔ)動(dòng)詞。句意:地球日于4月22日舉行,是一項(xiàng)旨在提高公眾環(huán)保意識(shí)的年度活動(dòng)。分析句式可知,設(shè)空處是要做名詞earth day的后置定語(yǔ),且兩者之間是被動(dòng)關(guān)系,要用過去分詞。故填marked?!?題詳解】考查介詞。句意:第一次慶祝是在1970年。如今,這一天的活動(dòng)遍及190多個(gè)國(guó)家和地區(qū)。在年份前要用介詞in。故填in?!?題詳解】考查名詞。句意:無論你喜歡做什么,有一個(gè)方法可以讓你參與地球日的各種活動(dòng)。根據(jù)設(shè)空前的修飾詞various可知,此處要用名詞的復(fù)數(shù)形式。故填activities。c閱讀下列短文,根據(jù)短
7、文內(nèi)容填空,在未給提示詞的空白處僅填寫1個(gè)適當(dāng)?shù)膯卧~,在給出提示詞的空白處用括號(hào)內(nèi)所給詞的正確形式填空。does the name of the college you attend really matter?research on the question _7_(suggest)that,for most students,it doesnt. what students do at college seems to matter much more than _8_ they go. the students benefitting most from college are thos
8、e _9_ are totally engaged(參與)in academic life,taking full advantage of the colleges chances and resources(資源).students should have a proper attitude towards college before thinking about which college to attend, and its never too early to make necessary preparations for a healthy and _10_(meaning)co
9、llege experience.【答案】7. suggests/suggested/has suggested 8. where 9. who/that 10. meaningful【解析】這是一篇說明文。研究表明,大學(xué)的名氣對(duì)學(xué)生來說并不重要,從大學(xué)生活中受益最多的是完全投入學(xué)術(shù)生活,充分利用大學(xué)機(jī)會(huì)和資源的學(xué)生。所以要以正確的態(tài)度來選擇大學(xué)?!?題詳解】考查時(shí)態(tài)。句意:對(duì)于這個(gè)問題的研究表明,對(duì)于大多數(shù)學(xué)生來說,它不重要。這里表示研究的客觀結(jié)果,所以用一般現(xiàn)在時(shí),一般過去時(shí)或現(xiàn)在完成時(shí)均可,故填suggests/suggested/has suggested?!?題詳解】考查賓語(yǔ)從句。句
10、意:學(xué)生在大學(xué)里做什么似乎比去哪里(哪所大學(xué))更重要。這里表達(dá)去哪所大學(xué),表示地點(diǎn),作狀語(yǔ)。故用where?!?題詳解】考查定語(yǔ)從句。句意:從大學(xué)中獲益最多的學(xué)生是那些完全投入學(xué)術(shù)生活的學(xué)生。_3_ are totally engaged(參與)in academic life.是定語(yǔ)從句,修飾先行詞those,空格處在句中作主語(yǔ),代指人,故填who或that。【10題詳解】考查形容詞。這里與前面的healthy并列,修飾后面的名詞college experience,故此處也要用形容詞。故填meaningful。第二節(jié) 完形填空(共20小題;每小題1.5分,共30分)閱讀下面短文,掌握其大意
11、,從每題所給的a、b、c、d四個(gè)選項(xiàng)中,選出最佳選項(xiàng),并在答題卡上將該項(xiàng)涂黑。regardless of the weather or the distance, paul wilson will make sure low-income students in his neighbourhood arrive at their college classes on time.a retired engineer, 76-year-old wilson has been _11_ free rides to college students for the past eight years.
12、since he first started _12_ his car to the young people. wilson has _13_ am astonishing 64, 000 miles, and has had countless pleasant and often humorous _14_ with the students he transports to and from school. the students who hes _15_ have gone on to become physicians, teachers and engineers, but w
13、hat theyve also got out of their time in school is finding a role model and a friend in wilson. some students _16_ call him “grandpa”.tina stern _17_ rides from wilson for all her four years in college, and the trips meant much more to her than just free _18_. its not just a ride;youre not just sitt
14、ing there in _19_ silence or with your headphones on.” stern said. “he asks you questions and actually _20_ the answers, so the next time you ride with him, hell _21_ those things.wilson first worked as a driver through a student-support programme of the non-profit organisation. on point for college
15、. although the _22_ asks the members only to drive students to and from their classes, wilson often goes _23_ to ensure the welfare and safety of the students. if they have problems with registration.wilson is there to _24_ them. if they run out of certain daily necessities. wilson will drive to the
16、 nearest store and purchase whats needed. if a student gets hungry on the long drives to and from school, wilson never _25_ to buy them a meal.for many students, wilsons help is not only appreciated, its also entirely _26_ for them to be able to complete their college education. some students dont h
17、ave a reliable car, while others have to _27_ vehicles with parents who work six days a week. for them, riding with wilson has _28_ them to complete their education but according to wilson, he benefits just as much from the _29_. “i just love driving and i love these kids, wilson said. its such a(n)
18、 _30_ to be a part of these kids lives, even just for a few hours, getting to know them and hearing their stories.11. a. linkingb. sendingc. offeringd. distributing12. a. donatingb. lendingc. deliveringd. volunteering13. a. pavedb. coveredc. measuredd. wandered14. a. argumentsb. interviewsc. negotia
19、tionsd. conversations15. a. metb. drivenc. addressedd. conversations16. a. evenb. everc. onced. already17. a. earnedb. receivedc. assessedd. demanded18. a. transportationb. stylec. timed. communication19. a. forcedb. awkwardc. ridiculousd. suspicious20. a. selectsb. recitesc. guessesd. remembers21.
20、a. act onb. settle onc. check ond. agree on22. a. clubb. leaguec. colleged. programme23. a. farb. aroundc. beyondd. forwards24. a. assistb. watchc. urged. warm25. a. expectsb. attemptsc. managesd. hesitates26. a. extrab. unusualc. necessaryd. adequate27. a. shareb. fuelc. repaird. exchange28. a. req
21、uiredb. allowedc. remindedd. convinced29. a. experienceb. arrangementc. appreciationd. employment30. a. effortb. ambitionc. privileged. convenience【答案】11. c 12. d 13. b 14. d 15. b 16. a 17. b 18. a 19. b 20. d 21. c 22. d 23. c 24. a 25. d 26. c 27. a 28. b 29. a 30. c【解析】這是一篇記敘文。文章敘述了76歲的paul wils
22、on八年來一直免費(fèi)接送低收入的學(xué)生上學(xué)的感人事跡?!?1題詳解】考查動(dòng)詞辨析。a. linking連接;b. sending寄送; c. offering提供;d. distributing分配。根據(jù)第一段可知,paul wilson確保低收入的學(xué)生按時(shí)到達(dá)學(xué)校。由此可以推知,該句應(yīng)指:wilson給那些學(xué)生提供免費(fèi)的乘車服務(wù)。故c選項(xiàng)正確。【12題詳解】考查動(dòng)詞辨析。a. donating 捐獻(xiàn),捐贈(zèng);b. lending借出;c. delivering發(fā)表,投遞;d. volunteering自愿。根據(jù)上文中的“free rides”可知,wilson是主動(dòng)自愿將自己的汽車提供給那些學(xué)生的
23、。故d選項(xiàng)正確?!?3題詳解】考查動(dòng)詞辨析。a. paved鋪設(shè),安排;b. covered行走,覆蓋;c. measured測(cè)量,判斷;d. wandered 徘徊,漫步。wilson讓那些學(xué)生免費(fèi)搭車,迄今他已經(jīng)行程64,000英里。表示“行走一段路程”,應(yīng)用cover。故b選項(xiàng)正確?!?4題詳解】考查名詞辨析。a. arguments爭(zhēng)論;b. interviews接見,采訪;c. negotiations談判;d. conversations談話。 wilson在接送學(xué)生們上下學(xué)的過程中,和學(xué)生之間有愉快幽默的“談話,交談”,故d選項(xiàng)正確?!?5題詳解】考查動(dòng)詞辨析。a. met 遇見
24、;b. driven駕車,開車;c. addressed從事,忙于,寫地址;d. greeted問候,迎接。根據(jù)上文可知,wilson每天接送那些學(xué)生,這些學(xué)生現(xiàn)在已經(jīng)成為了物理學(xué)家,教師,工程師等。該空應(yīng)該對(duì)應(yīng)上一句中的“he transports to and from school”, drive意為“駕車送(人)”。故b選項(xiàng)正確。【16題詳解】考查副詞辨析。a. even甚至;b. ever永遠(yuǎn),曾經(jīng);c. once一次,曾經(jīng);d. already已經(jīng)。這些學(xué)生將wilson當(dāng)作他們的偶像和朋友,有的甚至稱他為“爺爺”。該空表示遞進(jìn),故a選項(xiàng)正確?!?7題詳解】考查動(dòng)詞辨析。a. ea
25、rned獲得;b. received收到;c. assessed評(píng)估;d. demanded要求。根據(jù)后面的介詞from可以推知,tina stern從wilson那兒獲得免費(fèi)的乘車機(jī)會(huì)。故b選項(xiàng)正確?!?8題詳解】考查名詞辨析。a .transportation 運(yùn)輸,運(yùn)送;b. style風(fēng)格,類型;c. time時(shí)間,次數(shù);d. communication交流。對(duì)tina stern來說,這些行程不僅僅只是免費(fèi)的運(yùn)送而已。transportation意為“運(yùn)送”。故a選項(xiàng)正確。【19題詳解】考查形容詞辨析。a. forced強(qiáng)迫的;b. awkward尷尬的,笨拙的;c. ridicul
26、ous可笑的;d. suspicious 可疑的,懷疑的。tina說:“那不僅僅是坐車而已。你并不只是坐在那兒,陷入令人尷尬的沉默中,也不是戴著耳麥坐在那兒?!?坐在車?yán)?,彼此不交談,只是沉默,這當(dāng)然是令人尷尬的。故b選項(xiàng)正確?!?0題詳解】考查動(dòng)詞辨析。a .selects選擇;b. recites 背誦;c. guesses猜測(cè);d. remembers記住,記得。每次坐車的時(shí)候,wilson會(huì)問這些學(xué)生問題,然后記住答案。故d選項(xiàng)正確?!?1題詳解】考查動(dòng)詞短語(yǔ)辨析。a. act on對(duì)起作用;b. settle on定居,決定;c. check on檢查,核實(shí);d. agree on對(duì)
27、取得一致意見。在坐車的時(shí)候,wilson會(huì)問這些學(xué)生問題,然后記住答案。下一次這些學(xué)生再坐車的時(shí)候, wilson會(huì)檢查上次提到的這些東西。該句指的是在乘車期間,wilson會(huì)利用這個(gè)機(jī)會(huì)了解考查學(xué)生們的學(xué)習(xí)情況。故c選項(xiàng)正確?!?2題詳解】考查名詞辨析。a. club俱樂部;b. league聯(lián)盟,社團(tuán);c. college大學(xué);d. programme項(xiàng)目,計(jì)劃。wilson最初通過一個(gè)非盈利組織on point for college的一個(gè)項(xiàng)目作了一名司機(jī)。該項(xiàng)目只要求它的成員們接送孩子們上下學(xué)。根據(jù)上句中的“student-support programme”可知,d選項(xiàng)正確?!?3題
28、詳解】考查副詞辨析。a. far遠(yuǎn)地;b. around到處;c. beyond更遠(yuǎn)處,超過;d. forwards向前。結(jié)合下文中提到的“if they have problems with registration, wilson is there to _ them. if they run out ofif a student gets hungry”可知,wilson的所作所為超過了該項(xiàng)目的要求。故c選項(xiàng)正確。24題詳解】考查動(dòng)詞辨析。a. assist幫助;b. watch觀看;c. urge強(qiáng)烈要求;d. warm使溫暖。如果孩子們?cè)诘怯浄矫嬗袉栴},wilson會(huì)去幫助他們(解決
29、相關(guān)的問題)。故a選項(xiàng)正確?!?5題詳解】考查動(dòng)詞辨析。a. expects期望;b. attempts試圖;c. manages經(jīng)營(yíng),設(shè)法;d. hesitates猶豫。從上文舉的例子可知,該部分都表達(dá)的是wilson對(duì)孩子們的幫助。因此該處應(yīng)指:當(dāng)孩子們?cè)谏舷聦W(xué)的途中餓了的時(shí)候,wilson都會(huì)馬上給他們?nèi)ベI吃的,從未猶豫過。故d選項(xiàng)正確。【26題詳解】考查形容詞辨析。a. extra額外的;b. unusual不尋常的;c. necessary必需的;d. adequate充足的,適當(dāng)?shù)?。根?jù)下文中“some students dont have a reliable car, whil
30、e others.for them, riding with wilson has _ them to complete their education”可以推知,對(duì)于那些乘車有困難的學(xué)生來說,乘坐wilson的車對(duì)于他們完成大學(xué)教育來說是必需的。故c選項(xiàng)正確?!?7題詳解】考查動(dòng)詞辨析。a. share分享;b. fuel加燃料;c. repair修理;d. exchange交換。有的學(xué)生沒法得到可靠的汽車,有的學(xué)生必須和他們一周工作六天的家長(zhǎng)共用車輛。表示“共用”,需用share。故a選項(xiàng)正確?!?8題詳解】考查動(dòng)詞辨析。a. required需要;b. allowed允許;c. remi
31、nded提醒,使想起;d. convinced說服,使信服。乘坐wilson的汽車使得他們可以完成大學(xué)教育。表示“使得某人做某事,使某人能夠做某事”應(yīng)該用allow sb. to do sth.。故b選項(xiàng)正確。【29題詳解】考查名詞辨析。a. experience經(jīng)歷,經(jīng)驗(yàn);b. arrangement安排;c. appreciation欣賞,感激;d. employment 雇用,使用。wilson認(rèn)為自己從接送學(xué)生們上學(xué)的“經(jīng)歷”中受益頗多。a選項(xiàng)正確?!?0題詳解】考查名詞辨析。a. effort努力;b. ambition雄心,志向;c. privilege榮幸,特權(quán),優(yōu)待;d. co
32、nvenience 方便,便利。wilson認(rèn)為自己從接送學(xué)生們上學(xué)的“經(jīng)歷”中受益頗多。在這個(gè)過程中,他認(rèn)識(shí)了這些學(xué)生,聽到他們的故事,他認(rèn)為這是自己的“榮幸”,故c選項(xiàng)正確。第二部分:閱讀理解(共兩節(jié),40分)第一節(jié)(共15小題;每小題2分,共30分)閱讀下列短文,從每題所給的a、b、c、d四個(gè)選項(xiàng)中,選出最佳選項(xiàng),并在答題卡上將該項(xiàng)涂黑。awant to explore new cultures,meet new people and do something worthwhile at the same time? you can do all the three with globa
33、l development association(gda).whatever stage of life youre at,wherever you go and whatever project you do in gda,youll create positive changes in a poor and remote community(社區(qū)).we work with volunteers of all ages and backgrounds. most of our volunteers are aged 17-24.now we need volunteer managers
34、 aged 25-75.they are extremely important in the safe and effective running of our programmes. we have such roles as project managers,mountain leaders,and communication officers.depending on which role you choose,you could help to increase a communitys access to safe drinking water,or help to protect
35、 valuable local cultures. you might also design an adventure challenge to train young volunteers.not only will you help our young volunteers to develop personally,youll also learn new skills and increase your cultural awareness. you may have chances to meet new people wholl become your lifelong frie
36、nds.this summer we have both 4-week and 7-week programmes:countryschedule4-week programmes7-week programmesalgeria5 jul.- 1aug.20jun. -7aug.egypt24 jul-20 aug.19jun.-6 aug.kenya20 jul.-16aug.18 jun.-5 aug.south africa2aug.-29 aug.15 jun.-2aug.gda ensures that volunteers work with community members a
37、nd local project partners where our help is needed. all our projects aim to promote the development of poor and remote communities.there is no other chance like a gda programme. join us as a volunteer manager to develop your own skills while bringing benefits to the communities.find out more about j
38、oining a gda programme:website:email:31. what is the main responsibility of volunteer managers?a. to seek local partnersb. to take in young volunteersc. to carry out programmesd. to foster cultural awareness32. the programme beginning in august will operate in
39、 .a. egyptb. algeriac. kenyad. south afria33. the shared goal of gdas projects to .a. explore new culturesb. protect the environmentc. gain corporate benefitd. help communities in need【答案】31. c 32. d 33. d【解析】本文是一則廣告。global development association(gda)致力于積極的改變貧窮和偏遠(yuǎn)的社區(qū),在這里能探索新的文化,結(jié)識(shí)新朋友,同時(shí)做一些值得的事。文章為g
40、da招募志愿者并介紹了今年夏天的具體項(xiàng)目?!?1題詳解】細(xì)節(jié)理解題。題干問管理人員的主要職責(zé)是什么。根據(jù)第三段中depending on which role you choose, you could help to increase .,or help to project.you might also design.可知,根據(jù)崗位不同,管理人員可以幫助增加小區(qū)的飲用水,可以規(guī)劃地方文化,可以設(shè)計(jì)挑戰(zhàn)項(xiàng)目培訓(xùn)年輕的志愿者,從這些內(nèi)容上可以判斷出其主要職責(zé)是執(zhí)行項(xiàng)目計(jì)劃。故選c?!?2題詳解】細(xì)節(jié)理解題。題干問八月份開始的這個(gè)項(xiàng)目將在哪里開展。根據(jù)這個(gè)表格中4-week programmes
41、中的最后一個(gè)south africa 2 aug-29 aug,可知八月在南非開始,答案選d?!?3題詳解】細(xì)節(jié)理解題。題干問gda的所有項(xiàng)目的共同目的是什么。根據(jù)第一段youll create positive changes in a poor and remote community.和倒數(shù)第二段中all our projects aim to promote the development of poor and remote communities可知,其目標(biāo)就是促進(jìn)偏遠(yuǎn)貧窮區(qū)域的發(fā)展,即幫助有需要的社區(qū)。故選d。balice moore is a teenager entrepre
42、neur(創(chuàng)業(yè)者), who in may 2015 set up her business ailiecandy. by the time she was 13,her company was worth millions of dollars with the invention of a super-sweet treat that could save kids teeth,instead of destroying them.it all began when moore visited a bank with her dad. on the outing, she was offe
43、red a candy bar. however, her dad reminded her that sugary treats were bad for her teeth. but moore was sick of missing out on candies. so she desired to get round the warning, why cant i make a healthy candy thats good for my teeth so that my parents cant say no to it? with that in mind, moore aske
44、d her dad if she could start her own candy company. he recommended that she do some research and talk to dentists about what a healthier candy would contain.with her dads permission, she spent the next two years researching online and conducting trials to get a recipe that was both tasty and tooth-f
45、riendly. she also approached dentists to learn more about teeth cleaning. consequently, she succeeded in making a kind of candy only using natural sweeteners, which can reduce oral bacteria.moore then used her savings to get her business of the ground. afterwards, she and her father secured their fi
46、rst business meeting with a supermarket owner, who finally agreed to sell moores product-cancandy.as cancandys success grows, so does moores credibility as a young entrepreneur. moore is enthusiastic about the candy she created, and shes also positive about what the future might bring. she hopes tha
47、t every kid can have a clean mouth and a broad smile.meanwhile, with her parents help, moore is generally able to live a normal teenage life. although she founded her company early on in life, she wasnt driven primarily by profit. moore wants to use her unique talent to help others find their smiles
48、. she donates 10% of ailiccandys profits to big smiles. with her talent and determination, it appears that the sky could be the limit for alice moore.34. how did moore react to her dads warning?a. she argued with him.b. she tried to find a way out.c. she paid no attentiond. she chose to consult dent
49、ists.35. what is special about cancandy?a. it is beneficial to dental health.b. it is free of sweeteners.c. it is sweeter than other candies.d. it is produced to a dentists recipe.36. what does moore expect from her business?a. to earn more money.b. to help others find smiles.c. to make herself stan
50、d out.d. to beat other candy companies.37. what can we learn from alice moores story?a. fame is a great thirst of the young.b. a youth is to be regarded with respect.c. positive thinking and action result in success.d. success means getting personal desires satisfied【答案】34. b 35. a 36. b 37. c【解析】這是
51、一篇記敘文。主要講述了alice moore,一個(gè)年輕有為的創(chuàng)業(yè)者的故事,故事告訴我們:積極的思考和行動(dòng)會(huì)帶來成功。【34題詳解】推理判斷題。根據(jù)第二段的but moore was sick of missing out on candies. so she desired to get round the warning, why cant i make a healthy candy thats good for my teeth so that my parents cant say no to it? 及下文她想方設(shè)法最終制作出了叫cancandy的糖果可知,她對(duì)父親的警告的反應(yīng)是:她
52、試圖找到一條出路解決問題。故選b。【35題詳解】細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第三段的consequently, she succeeded in making a kind of candy only using natural sweeteners, which can reduce oral bacteria.可知,這種糖只使用天然甜味劑,可以減少口腔細(xì)菌,因此它對(duì)牙齒有利。故選a。36題詳解】細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)最后一段的moore wants to use her unique talent to help others find their smiles.可知,moor想用她獨(dú)特的才能幫助別人找到他
53、們的笑容。故選b?!?7題詳解】推理判斷題。文章主要講述了moor的創(chuàng)業(yè)故事,她之所以能成功,源于面對(duì)問題和困難時(shí),她樂觀地看待問題,積極地想方設(shè)法去解決問題。因此,通過她的故事讓我們懂得積極的思考和行動(dòng)會(huì)帶來成功。故選c。cthe problem of robocalls has gotten so bad that many people now refuse to pick up calls from numbers they dont know. by next year,half of the calls we receive will be scams(欺詐).we are fin
54、ally waking up to the severity of the problem by supporting and developing a group of tools,apps and approaches intended to prevent scammers from getting through. unfortunately,its too little,too late. by the time these “solutions(解決方案)become widely available,scammers will have moved onto cleverer m
55、eans. in the near future,its not just going to be the number you see on your screen that will be in doubt. soon you will also question whether the voice youre hearing is actually real.thats because there are a number of powerful voice manipulation ( 處理 ) and automation technologies that are about to
56、 become widely available for anyone to use .at this years i/o conference ,a company showed a new voice technology able to produce such a convincing human sounding voice that it was able to speak to a receptionist and book a reservation without detection.these developments are likely to make our curr
57、ent problems with robocalls much worse. the reason that robocalls are a headache has less to do with amount than precision a decade of data breaches(數(shù)據(jù)侵入)of personal information has led to a situation where scammers can easily learn your mother s name ,and far more. armed with this knowledge. theyre able to carry out individually targeted campaigns to cheat people. this means. for example,that a
溫馨提示
- 1. 本站所有資源如無特殊說明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請(qǐng)下載最新的WinRAR軟件解壓。
- 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請(qǐng)聯(lián)系上傳者。文件的所有權(quán)益歸上傳用戶所有。
- 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁(yè)內(nèi)容里面會(huì)有圖紙預(yù)覽,若沒有圖紙預(yù)覽就沒有圖紙。
- 4. 未經(jīng)權(quán)益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
- 5. 人人文庫(kù)網(wǎng)僅提供信息存儲(chǔ)空間,僅對(duì)用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對(duì)用戶上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對(duì)任何下載內(nèi)容負(fù)責(zé)。
- 6. 下載文件中如有侵權(quán)或不適當(dāng)內(nèi)容,請(qǐng)與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
- 7. 本站不保證下載資源的準(zhǔn)確性、安全性和完整性, 同時(shí)也不承擔(dān)用戶因使用這些下載資源對(duì)自己和他人造成任何形式的傷害或損失。
最新文檔
- 2026年四川川投康達(dá)欣大藥房有限責(zé)任公司招聘?jìng)淇碱}庫(kù)及答案詳解一套
- 2026年樂清市人力資源和社會(huì)保障局關(guān)于公開招聘協(xié)管員的備考題庫(kù)及一套參考答案詳解
- 銀保部?jī)?nèi)控制度
- 哈師大內(nèi)控制度
- 冠字號(hào)內(nèi)控制度
- 陜西省內(nèi)控制度匯編
- 醫(yī)院經(jīng)濟(jì)合同內(nèi)控制度
- 建工內(nèi)控制度匯編
- 社保中心基金內(nèi)控制度
- 國(guó)企貿(mào)易內(nèi)控制度
- 伊利并購(gòu)澳優(yōu)的財(cái)務(wù)績(jī)效分析
- 安徽省合肥市蜀山區(qū)2024-2025學(xué)年上學(xué)期八年級(jí)數(shù)學(xué)期末試卷
- 有限空間大型污水井作業(yè)工崗位考試試卷及答案
- 車險(xiǎn)組長(zhǎng)年終工作總結(jié)
- 電商售后客服主管述職報(bào)告
- 2025昆明市呈貢區(qū)城市投資集團(tuán)有限公司及下屬子公司第一批招聘(12人)筆試考試參考試題及答案解析
- 上海證券有限責(zé)任公司校招職位筆試歷年參考題庫(kù)附帶答案詳解
- 保安員冬季安全知識(shí)培訓(xùn)課件
- 智慧園區(qū)項(xiàng)目合作協(xié)議書
- 遺體火化師招聘考核試卷及答案
- 2025年大學(xué)消防指揮專業(yè)題庫(kù)- 火災(zāi)現(xiàn)場(chǎng)搜救與救援
評(píng)論
0/150
提交評(píng)論