2018年6月大學(xué)英語六級真題試卷及詳細(xì)答案(第一套)_第1頁
2018年6月大學(xué)英語六級真題試卷及詳細(xì)答案(第一套)_第2頁
2018年6月大學(xué)英語六級真題試卷及詳細(xì)答案(第一套)_第3頁
2018年6月大學(xué)英語六級真題試卷及詳細(xì)答案(第一套)_第4頁
2018年6月大學(xué)英語六級真題試卷及詳細(xì)答案(第一套)_第5頁
已閱讀5頁,還剩74頁未讀, 繼續(xù)免費(fèi)閱讀

下載本文檔

版權(quán)說明:本文檔由用戶提供并上傳,收益歸屬內(nèi)容提供方,若內(nèi)容存在侵權(quán),請進(jìn)行舉報(bào)或認(rèn)領(lǐng)

文檔簡介

1、2018年6月大學(xué)英語六級真題試卷詳細(xì)答案(一)目錄2018年6月大學(xué)英語六級真題試卷詳細(xì)答案(一)12018年6月大學(xué)英語六級真題試卷(一)50快速對答案65Part I Writing (30 minutes)(請于正式開考后半小時(shí)內(nèi)完成該部分,之后將進(jìn)行聽力考試)Directions: Forthispart,youareallowed30minutestowriteanessayon the importance of building trust between employers and employees.Youcanciteexamplestoillustrateyour vi

2、ews.youshouldwriteatleast150wordsbutnomorethan200words.【解析】寫作題考察了同學(xué)們的寫作能力,要求在30分鐘內(nèi)完成,時(shí)間有限,因此在備戰(zhàn)英語四級的時(shí)候,平時(shí)應(yīng)積累一些模版,多背一些精彩的句子,在平時(shí)的練習(xí)中,應(yīng)該在20分鐘內(nèi)完成一篇不少于150詞的作文,下面給出以下幾點(diǎn)建議:一,寫作中,字體要工整,改卷老師在批改四級作文的時(shí)候,由于任務(wù)量大,再加上批改時(shí)視覺疲勞,不可能對每一篇作文都看得那么仔細(xì),有時(shí)候就憑卷面的第一印象打分,因此字體美觀大方能提高作文的分?jǐn)?shù);二,注意段落結(jié)構(gòu),寫作時(shí),應(yīng)帶有題目,一般分三段進(jìn)行,第一段總體概述,引出正文,第

3、二段詳細(xì)闡述文檔內(nèi)容,要分條理進(jìn)行,比如,firstly,secondly,等,正文一般4-6句話闡述完畢,第三段總結(jié)正文部分,回歸主題。三,寫作要注重語法結(jié)構(gòu),不要出現(xiàn)明顯的語法錯(cuò)誤,否則扣分較多,影響總體成績。四,遇到不會(huì)寫的詞,要用其他相關(guān)的詞語表達(dá)。Part II Listening Comprehension (30 minutes)Section ADirections: In this section, you will hear two long conversations. At the end of each conversation, you will hear four

4、 questions. Both the conversation and the questions will be spoken only once. After you hear a question, you must choose the best answer from the four choices marked A), B), C) and D). Then mark the corresponding letter on Answer Sheet 1 with a single line through the centre.注意:此部分試題請?jiān)诖痤}卡1上作答。【聽力原文】

5、Conversation OneM: Whats all that? Are you going to make a salad?W: No, Im going to make a gazpacho.M: Whats that?W:【1】Gazpacho is a cold soup from Spain.Its mostly vegetables. I guess you could call it a liquid salad.M: Cold soup? Sounds weird.W: Its delicious. Trust me! I tried it for the first ti

6、me during my summer vacation in Spain. You see, in the south of Spain, it gets very hot in summer, up to 42, so a cold gazpacho is very refreshing. The main ingredients are tomato, cucumber, bell peppers, olive oil and stale bread.M: Stale bread? Surely you mean bread for dipping into the soup.W: No

7、. Bread is crushed and blended in, like everything else.【2】It adds texture and thickness to the soup.M: 【3】MmmAnd is it healthy?W:Sure. As I said earlier, its mostly vegetables.You can also add different things if you like such as half-boiled egg or cured ham.M: Cured ham? Whats that?W: Thats anothe

8、r Spanish delicacy. Have you never heard of it? Its quite famous.M: No. Is it good too?W: Oh, yeah, definitely. Its amazing. Its a little dry and salty.【4】And it is very expensive because it comes from a special type of pig that only eats a special type of food.The ham is covered in salt to dry and

9、preserve it, and left to hang for up to two years. It has a very distinct favor.M: Mmm, sounds interesting. Where can I find some?W: It used to be difficult to get Spanish produce here, but its now a lot more common. Most large supermarket chains have cured ham in little packets. But in Spain, you c

10、an buy a whole leg.M: A whole pig leg? Why would anybody want so much ham?W: In Spain, many people buy a whole leg for special group events such as Christmas. They cut it themselves into very thin slices with a long flat knife.【殺掉攔路虎】1. gazpacho :zp:tu,:p:tun. 西班牙涼菜湯2. liquid likwidn. 液體;流音;adj. 液體的

11、;清澈的;(聲音)流暢的;易轉(zhuǎn)換成現(xiàn)款的3. weird widadj. 怪誕的,超自然的;奇怪的,奇異的;命運(yùn)的,宿命的;不可思議的;n. 命運(yùn),宿命;厄運(yùn);命運(yùn)女神4. refreshing rfreadj. 使人精神煥發(fā)的;提神的;使人耳目一新的;v. 使恢復(fù),使振作(refresh的現(xiàn)在分詞)5. ingredient inri:djntn. (混合物的)組成部分;(烹調(diào)的)原料;(構(gòu)成)要素;因素6. cucumber kju:kmbn. 黃瓜,胡瓜7. olive oil liv iln. 橄欖油8. stale steiladj. 陳腐的;不新鮮的;走了味的;v. 變陳舊;變得不

12、新鮮;(牛馬、駱駝等)撒尿;n. (牛馬、駱駝的)尿9. crush krvt. 壓破,壓碎;鎮(zhèn)壓;弄皺;擠榨,榨出;vi. 擠;被壓碎,被起皺;n. 粉碎,被壓碎的狀態(tài);(特指女子對男性的)迷戀;擁擠的人群;果汁飲料10. blend blendvt. 混合;把摻在一起;(使)調(diào)和;協(xié)調(diào);vi. 摻雜;結(jié)合;相配,相稱;n. 混合;混合色,合成語;混合物11. texture tekstn. 質(zhì)地;結(jié)構(gòu);本質(zhì);v. 使具有某種結(jié)構(gòu)12. cured ham kjud hm 火腿13. delicacy delksi:n. 精美;美味佳肴;敏銳,敏感;世故,圓滑14. distinct dis

13、tiktadj. 明顯的,清楚的;卓越的,不尋常的;有區(qū)別的;確切的15. favor feivn. 好感;寵愛;關(guān)切;歡心;vt. 支持;贊成;照顧;促成; 美國英語= favour16. slice slaisvt. 切成片;切下;劃分;n. 薄片;一部分;(因失誤而打出的)曲線球;vi. 斜擊17. spicy spasi:adj. 辛辣的;加有香料的,香的;有刺激性的;(故事等)猥褻的,下流的Questions 1 to 4 are based on the conversation you have just heard.1.What do we learn about gazpac

14、ho?1. A) It is a typical salad.B) It is a Spanish soup.C) It is a weird vegetable.D) It is a kind of spicy food.【答案】B【解析】 本題為細(xì)節(jié)題,由【1】Gazpacho is a cold soup from Spain.可知:gazpacho是西班牙的涼湯,B選項(xiàng):它是一種西班牙的湯,符合文意,因此,本題的正確選項(xiàng)為B項(xiàng)。2.For what purpose is stale bread mixed into gazpacho?2. A) To make it thicker.B

15、) To make it more nutritious.C) To add to its appeal.D) To replace an ingredient.【答案】A【解析】 本題為細(xì)節(jié)題,由【2】It adds texture and thickness to the soup.可知:它加入這種變餿的面包,是為了讓湯變得更加濃郁,A選項(xiàng):讓湯變得更加濃郁,符合句意,因此,本題的正確選項(xiàng)為A項(xiàng)。3.Why does the woman think gazpacho is healthy?3. A) It contains very little fat.B) It uses olive

16、oil in cooking.C) It uses no artificial additives.D) It is mainly made of vegetables.【答案】D【解析】 本題為細(xì)節(jié)題,由【3】MmmAnd is it healthy? W:Sure. As I said earlier, its mostly vegetables.可知:文中說這種食物是健康的嗎?女士回答道,當(dāng)然健康,就像我早期跟你說的那樣,它大部分都是蔬菜。D選項(xiàng)說的是,它主要是用蔬菜做的,符合原文,因此,本題的正確選項(xiàng)為D項(xiàng)。4.What does the women say about cured h

17、am?4. A) It does not go stale for two years.B) It takes no special skill to prepare.C) It comes from a special kind of pig.D) It is a delicacy blended with bread.【答案】C【解析】 本題為細(xì)節(jié)題,由【4】And it is very expensive because it comes from a special type of pig that only eats a special type of food.可知:這種火腿非常昂

18、貴,因?yàn)樗脑鲜浅蕴囟ㄊ澄锏囊环N特殊類型的豬,C選項(xiàng)說的是它的原料是一種特殊種類的豬,符合原文,因此,本題的正確選項(xiàng)為C項(xiàng)。【聽力原文】Conversation TwoM: Hello, I wish to buy a bottle of wine.W: Hi, yes. What kind of wine would you like?M: I dont know. Sorry, I dont know much about wine.W: Thats no problem at all. Whats the occasion and how much would you like to

19、spend?M: Its for my boss. Its his birthday. I know he likes wine, but I dont know what type. I also do not want anything too expensive. Maybe mid-range. How much would you say is a mid-range bottle of a wine approximately?W: Well, it varies greatly.【5】Our lowest prices are around $6 a bottle, but th

20、ose are table wines. They are not very special and I would not suggest them as a gift.On the other end, our most expensive bottles are over $150. If you are looking for something priced in the middle, I would say anything between $30 and $60 would make a decent gift. How does that sound?M: Mmm, yeah

21、.,【6】I guess something in the vicinity of 30 or 40 would be good.Which type would you recommend?W:【7】I would say the safest option is always a red wine. They are generally more popular than whites and can usually be paired with food more easily.Our specialty here are Italian wines, and these tend to

22、 be fruity with medium acidity.【8-1】This one here is a Chianti which is perhaps Italys most famous type of red wine.Alternatively, you may wish to try and surprise your boss with something less common such as this Zinfandel. The grapes are originally native to Croatia, but this winery is in eastern

23、Italy. And it has a more spicy and peppery flavor. So, to summarize, the Chianti is more classical and Zinfandel more exciting. Both are similarly priced at just under $40.M:【8-2】Ill go with Chianti then, thanks.【殺掉攔路虎】1. decent di:sntadj. 正派的;得體的;(服裝等)相稱的,合宜的;相當(dāng)好的2. vicinity visinitin. 附近,鄰近;附近地區(qū);大

24、約的程度或者數(shù)量;罕近親3. acidity sdti:n. 酸性;酸性;胃酸過多;(言詞等的)類刻4. vary vrivi. 變化;不同,偏離;生變異;vt. 使不同;使多樣化;音樂變奏5. winery wainrin. 葡萄酒釀造廠6. peppery pepri:adj. 胡椒味的;似胡椒的;急躁的;易怒的7. variety vraitin. 多樣;種類;雜耍;變化,多樣化8. symbolize smblazvt. 象征;用符號(hào)表現(xiàn);vi. 使用符號(hào);采用象征;作為的象征9. longevity lndevitin. 長壽;壽命;長期供職10. specialty spelti:

25、n. 專業(yè),專長;特點(diǎn),特別事項(xiàng);特性,特質(zhì);蓋印的契約;adj. 特色的;專門的;獨(dú)立的Questions 5 to 8 are based on the conversation you have just heard.5.What does the woman think of table wines?5. A) They come in a great variety.B) They do not make decent gifts.C) They do not vary much in price.D) They go well with Italian food.【答案】B【解析】

26、 本題為細(xì)節(jié)題,由【5】Our lowest prices are around $6 a bottle, but those are table wines. They are not very special and I would not suggest them as a gift.可知:我們最便宜的酒一瓶六美元,但這些都是佐餐酒,沒有什么特別的,我不建議你把它們當(dāng)做禮物,B選項(xiàng):它們不能作為體面的禮物,因此,本題的正確選項(xiàng)為B項(xiàng)。6.What is the price range of wine the man will consider?6. A) $30 - $40. C) $5

27、0 - $60.B) $40 - $50. D) Around $150.【答案】A【解析】 本題為細(xì)節(jié)題,由【6】I guess something in the vicinity of 30 or 40 would be good.可知:我想在接近30或者40美元的酒類都可以,瀏覽四個(gè)選項(xiàng)只有A選項(xiàng)正確,因此,本題的正確選項(xiàng)為A項(xiàng)。7.Why does the woman recommend red wines?7. A) They are a healthy choice for elderly people.B)They are especially popular among Ita

28、lians.C)They symbolize good health and longevity.D)They go well with different kinds of food.【答案】D【解析】 本題為細(xì)節(jié)題,由【7】I would say the safest option is always a red wine. They are generally more popular than whites and can usually be paired with food more easily.可知:在我看來,最保險(xiǎn)的選擇就是紅酒,它們通常比白酒更受歡迎,也更容易和其他食物搭配

29、,D選項(xiàng):它們能和其他不同種類的食物相搭配,符合原文內(nèi)容,因此,本題的正確選項(xiàng)為D項(xiàng),B選項(xiàng):它們在意大利特別流行,對話中并未提及,只是說它們比白酒更受歡迎。8.What do we learn about the wine the man finally bought?8. A) It in a wine imported from California.B)It is less spicy than all other red wines.C)It is far more expensive than he expected.D) It is Italys most famous type

30、 of red wine.【答案】D【解析】 本題為細(xì)節(jié)題,由【8-1】This one here is a Chianti which is perhaps Italys most famous type of red wine.和【8-2】Ill go with Chianti then, thanks.可知:對話中的男士最終選擇的是Chianti紅酒,這是一種在意大利最有名的紅酒種類,D選項(xiàng)說的是它是意大利最著名的紅酒類型,符合文意,因此,本題的正確選項(xiàng)為D項(xiàng),A選項(xiàng):它是從加利福尼亞進(jìn)口的酒,B選項(xiàng):它的價(jià)格很昂貴,以至于超出了他的預(yù)期,C選項(xiàng):它沒有其他紅酒辛辣,文中均為提及,故排除

31、。Section BDirections: In this section, you will hear two passages. At the end of each passage, you will hear three or four questions. Both the passage and the questions will be spoken only once. After you hear a question, you must choose the best answer from the four choices marked A), B), C) and D)

32、. Then mark the corresponding letter on Answer Sheet 1 with a single line through the centre.【聽力原文】【9】Many people enjoy secret codes. The harder the code, the more some people will try to figure it out.In war time, codes are especially important. They help army send news about battles and the size o

33、f enemy forces. Neither side wants its codes broken by the other.【11】One very important code was never broken. It was used during World Warby the Americans.It was a spoken code never written down. And it was developed and used by Navajo Indians. They were called“the Navajo code talkers”. The Navajos

34、 created the code in their own language. Navajo is hard to learn, and only a few people know it. So it was pretty certain that the enemy would not be able to understand the code talkers. In addition, the talkers used code words. They called a submarine an iron fish and a small bomb thrown by hand a

35、potato. If they wanted to spell something, they used code words for letters of the Alphabet. For instance, the letter A was ant or apple or ax.The code talkers worked mostly in the islands in the Pacific. One or two would be assigned to a group of soldiers. They would send messages by field telephon

36、e to the code talker in the next group. And he would relay the information to his commander.【10】The code talkers played an important part in several battles. They helped troops coordinate their movements and attacks. After the war, the U.S. government honored them for what they had accomplished.Thei

37、rs was the most successful wartime code ever used.【殺掉攔路虎】1. submarine sbmri:nn. 潛艇;海底生物;adj. 水下的,海底的;vt. 用潛艇攻擊;vi. 駕駛潛艇;劃入底下2. ax ksn. 斧頭;v. 削減;解雇3. coordinate ku:dineitvt. 使協(xié)調(diào),使調(diào)和;整合;使(身體各部份)動(dòng)作協(xié)調(diào);(衣服、布料等)搭配;vi. 協(xié)調(diào);協(xié)同;成為同等;被歸入同一類別adj. 同等的;語法學(xué)并列的;同等級的;帶有同等性質(zhì)的;n. 坐標(biāo);(顏色協(xié)調(diào)的)配套服裝;復(fù)數(shù)(顏色、織料、式樣等配合協(xié)調(diào)的)女套服;同

38、等重要的人(或物)4. sensational sensenladj. 轟動(dòng)的;聳人聽聞的;極好的;絕妙的5. Decoding dikudin. 譯碼,解碼;v. 譯(碼),解(碼)( decode的現(xiàn)在分詞 );分析及譯解電子信號(hào)6. promptly prmptladv. 敏捷地;迅速地;立即地;毫不遲疑7. military militriadj. 軍事的;軍用的;討厭的;好戰(zhàn)的;n. 軍人;軍隊(duì);武裝力量Questions9 to 12 are based on the passage you have just heard.9.What does the speaker say m

39、any people enjoy doing?9. A) Learning others secrets. C) Decoding secret messages.B)Searching for information. D) Spreading sensational news.【答案】C【解析】 本題為細(xì)節(jié)題,由【9】Many people enjoy secret codes. The harder the code, the more some people will try to figure it out.可知:很多人都喜歡密碼,密碼越難,就有更多的人想破解出來,C選項(xiàng):破解秘密信

40、息,符合問題的要求,因此,本題的正確選項(xiàng)為C項(xiàng),A選項(xiàng):了解其他人的秘密,B選項(xiàng):尋找信息,D選項(xiàng):傳播沖動(dòng)性信息,中均未提及,故排除。10.What do we learn about the Navajo code talkers?10. A) They helped the U. S. army in World War Two.B)They could write down spoken codes promptly.C)They were assigned to decode enemy messages.D)They were good at breaking enemy secr

41、et codes.【答案】A【解析】 本題為概述題,由【10】The code talkers played an important part in several battles. They helped troops coordinate their movements and attacks. After the war, the U.S. government honored them for what they had accomplished.可知:在幾次戰(zhàn)爭中,密碼員扮演了一個(gè)很重要的角色,他們幫助軍隊(duì)協(xié)調(diào)他們的運(yùn)動(dòng)和攻擊,戰(zhàn)爭結(jié)束后,美國政府,對他們完成的任務(wù)進(jìn)行了表彰;文中

42、提到,這次戰(zhàn)爭是第二次世界大戰(zhàn),A選項(xiàng):他們在世界第二次大戰(zhàn)中幫助了美國軍隊(duì),對原文的概述,符問題的要求,因此,本題的正確選項(xiàng)為A項(xiàng)。11.What is the speaker mainly talking about?11. A) Important battles fought in the Pacific War.B)Decoding of secret messages in war times.C)A military code that was never broken.D)Navajo Indians contribution to code breaking.【答案】C【解析

43、】 本題為主旨題,由【11】One very important code was never broken. It was used during World Warby the Americans.It was a spoken code never written down. 可知:這種重要的密碼從來沒有被打破過,它被美國人運(yùn)用在第二次世界大戰(zhàn)中,這種口頭的密碼從來沒有被寫下來過;C選項(xiàng):軍方密碼從來沒有被破解過,符合文章的要求,因此,本題的正確選項(xiàng)為C項(xiàng),A選項(xiàng):太平洋戰(zhàn)爭中重要的戰(zhàn)斗,B選項(xiàng):在戰(zhàn)爭中,破解秘密信息,D選項(xiàng):印第安人對密碼破解的貢獻(xiàn),都與文章的主要內(nèi)容無關(guān),故排除?!?/p>

44、聽力原文】If you are young and thinking about your career, you want to know where you can make a living. Well,【12】theres going to be a technological replacement of a lot of knowledge-intensive jobs in the next twenty years.Particularly in the two largest sectors of the labor force with professional skill

45、s. One is teaching, and the other, healthcare. You have so many applications and software and platforms that are going to come in and provide information and service in these two fields, which means a lot of healthcare and education sectors would be radically changed and a lot of jobs will be lost.

46、Now, where will the new jobs be found?【13】Well, the one sector of the economy that cant be easily duplicated by even smart technologies is the caring sector,the personal care sector. That is, you cant really get a robot to do a great massage or physically therapy. Or you cant get the kind of persona

47、l attention you need with regard to therapy or any other personal service. They could be very high and personal services.【14】Therapists do charge a lot of money.I think theres no limit to the amount of personal attention and personal care people would like if they could afford it. But the real quest

48、ion in the future is how can people afford these things if they dont have money because they cant get a job that pays enough.【15】Thats why I wrote this book which is about how to reorganize the economy for the future when technology brings about destructive changes to what we used to consider high i

49、ncome work.【殺掉攔路虎】1. intensive intensivadj. 加強(qiáng)的,強(qiáng)烈的;農(nóng)精耕細(xì)作的;語加強(qiáng)語意的;(農(nóng)業(yè)方法)集約的;n. 加強(qiáng)器;語強(qiáng)義詞,強(qiáng)調(diào)成份2. radically rdkladv. 根本地;徹底地;完全地;激進(jìn)地3. duplicated dju:plikitidadj. 復(fù)制出的,復(fù)寫書的;v. 遺傳學(xué)重復(fù),被復(fù)制,復(fù)制( duplicate的過去式和過去分詞 );復(fù)印;使成雙4. destructive distrktivadj. 破壞性的;毀滅性的;有害的5. robotics rubtiksn. 機(jī)器人技術(shù)6. cater keitvt.&

50、 vi. 提供飲食及服務(wù);vt. 滿足需要,適合;投合,迎合;n. (骰子,紙牌的)四點(diǎn)7. disruption dsrpnn. 分裂,瓦解;破裂,毀壞;中斷8. tremendous trimendsadj. 極大的,巨大的;可怕的,驚人的;極好的Questions 12 to 15 are based on the passage you have just heard.12.What does the speaker say will happen in the next twenty years?12. A) All services will be personalized.B)A

51、 lot of knowledge-intensive jobs will be replaced.C)Technology will revolutionize all sectors of industry.D)More information will be available.【答案】B【解析】 本題為細(xì)節(jié)題,由【12】theres going to be a technological replacement of a lot of knowledge-intensive jobs in the next twenty years.可知:在接下來的20年里,科學(xué)技術(shù)類的工作將會(huì)替代知

52、識(shí)密集型的工作,B選項(xiàng):很多知識(shí)密集型的工作將被替代,是對上文紅色劃線部分的同義轉(zhuǎn)述,因此,本題的正確選項(xiàng)為B項(xiàng)。13.Where will young people have more chances to find jobs?13. A) In the robotics industry. C) In the personal care sector.B)In the information service. D) In high-end manufacturing.【答案】C【解析】 本題為細(xì)節(jié)題,由【13】Well, the one sector of the economy that

53、 cant be easily duplicated by even smart technologies is the caring sector,the personal care sector.可知:即使是智能科技也不能輕易的替代經(jīng)濟(jì)行業(yè)中的一個(gè)行業(yè),那就是護(hù)理行業(yè),尤其是個(gè)人護(hù)理行業(yè),C選項(xiàng):個(gè)人護(hù)理行業(yè),是對文中紅色劃線部分的同義轉(zhuǎn)述,因此,本題的正確選項(xiàng)為C項(xiàng)。14.What does the speaker say about therapists?14. A) They charge high prices.B)They need lots of training.C)They

54、 cater to the needs of young people.D)They focus on customers specific needs.【答案】A【解析】 本題為細(xì)節(jié)題,由【14】Therapists do charge a lot of money.可知:理療師收很高的費(fèi)用,A選項(xiàng):他們收費(fèi)很高,是對文中紅色劃線部分的同義轉(zhuǎn)述,因此,本題的正確選項(xiàng)為A項(xiàng),B選項(xiàng):他們需要很多培訓(xùn),C選項(xiàng):他們迎合了年輕人的需求,D選項(xiàng):他們關(guān)注顧客特定需求,文中均未提及,故排除。15.What is the speakers book about?15. A) The rising dem

55、and in education and healthcare in the next 20 years.B)The disruption caused by technology in traditionally well-paid jobs.C)The tremendous changes new technology will bring to peoples lives.D)The amazing amount of personal attention people would like to have.【答案】B【解析】 本題為主旨題,由【15】Thats why I wrote

56、this book which is about how to reorganize the economy for the future when technology brings about destructive changes to what we used to consider high income work.可知:這就是我為什么要寫這本書,這本書描述了怎樣認(rèn)識(shí)當(dāng)科技被我們曾經(jīng)認(rèn)為高收入的工作產(chǎn)生災(zāi)難性的改變時(shí),經(jīng)濟(jì)對未來的影響,B選項(xiàng):技術(shù)對傳統(tǒng)高收入的工作破壞瓦解,是對原文的同義轉(zhuǎn)述,因此,本題的正確選項(xiàng)為B項(xiàng)。Section CDirections: In this section, you will hear three r

溫馨提示

  • 1. 本站所有資源如無特殊說明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請下載最新的WinRAR軟件解壓。
  • 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請聯(lián)系上傳者。文件的所有權(quán)益歸上傳用戶所有。
  • 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁內(nèi)容里面會(huì)有圖紙預(yù)覽,若沒有圖紙預(yù)覽就沒有圖紙。
  • 4. 未經(jīng)權(quán)益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
  • 5. 人人文庫網(wǎng)僅提供信息存儲(chǔ)空間,僅對用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對用戶上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對任何下載內(nèi)容負(fù)責(zé)。
  • 6. 下載文件中如有侵權(quán)或不適當(dāng)內(nèi)容,請與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
  • 7. 本站不保證下載資源的準(zhǔn)確性、安全性和完整性, 同時(shí)也不承擔(dān)用戶因使用這些下載資源對自己和他人造成任何形式的傷害或損失。

評論

0/150

提交評論