下載本文檔
版權(quán)說明:本文檔由用戶提供并上傳,收益歸屬內(nèi)容提供方,若內(nèi)容存在侵權(quán),請進(jìn)行舉報(bào)或認(rèn)領(lǐng)
文檔簡介
1、河南省鶴壁市淇縣第一中學(xué) 2015-2016 學(xué)年高一英語下學(xué)期分班考試試題(含解析)本試卷分第I 卷(選擇題)和第II 卷(非選擇題)兩部分,共 120 分,考試時(shí)間 110 分鐘。注意事項(xiàng):1 答第 I 卷前,考生務(wù)必將自己的姓名、準(zhǔn)考證號、考試科目涂寫在答題卡上。2每小題選出答案后,用鉛筆把答題卡上對應(yīng)題目的答案標(biāo)號涂黑,如需改動,用橡皮擦干凈后,再選涂其他答案標(biāo)號,不能答在試題卷上。3. 考試結(jié)束,將答題卷和答題卡一并上交,試卷自己留存。第 I 卷 (選擇題 共 100 分)第一部分 聽力(共兩節(jié),滿分30 分)第二部分 閱讀理解(共兩節(jié),滿分40 分)第一節(jié) (共 15 小題;每小題
2、 2 分,滿分 30 分)閱讀下列短文,從每題所給的四個(gè)選項(xiàng)( A、日C和D)中,選出最佳選項(xiàng)。ATwo men were sitting together on a ship. They were on a long travel. One ofthem was a professor. The other was a farmer. They sat without talking for awhile, and then the farmer said,“Let s do something to pass the time.”“ What do you want to do? ” th
3、e professor asked. “ We can ask each other riddles. ” The farmer said,“You start. ”“Let s make the rules first, ” theprofessor said. “ That s not fair. You ar e a professor with much knowledge. You know more things than I do. I am just a farmer.”“ That s true. ” The professor said.“What do you want
4、we should do?”“If you don t know the answer to a riddle, you pay me $100. And if I don tknow the answer, I ll pay you $50. ” The farmer said. The professor thought about this, then he said,“ OK. That s fair. Who will go first? ”“ I will, ” The farmer said.“ Here is my riddle. What has three legs whe
5、nit walks, but only two legs when it flies? ” The professor man repeated the22 / 21riddle, “ What has three legs when it walks, but only two legs when it flies?Mm, that s a good one. I m afraid I don t know the answer. ” He gave the farmer $100, then said,“ Tell me the answer. What has three legs wh
6、en it walks,but only two legs whenit flies? ”“ I don t know. ” The farmer said and gavehim $50.21 .The story took place .A. on a farmB. between two passengersC. before a long plane journey D. in a shop22 .What does the word“riddle ” mean in th is story?A. something to win money.B. something to help
7、to make rules.C. a difficult question to find the answer to.D. a kind of game in doing business.23 .Why did the professor agree to give more money if he lost?A. He made much more money than the farmer.B. He was better at playing riddle games.C. He was interested in making riddles.D. He thought he kn
8、ew more than the farmer.24 .Which of the following is NOT true?A. The two men made rules for their riddle.B. The farmer was much cleverer than the professor.C. The two men made their riddle game more interesting by paying it for money.D. The professor knew the answer to his riddle.【答案】2L 1小題1 B22 t小
9、題21 C23【小題3 D21. E 小題 11 D【解析】試題分析:本文講述了在坐船旅行途中一個(gè)教授和一個(gè)農(nóng)夫之間的趣事口21 1小題 1 3 細(xì)節(jié)理解題口 艱據(jù)箋一段 Bvc nienvL-?re sitting togthr on a 如p Th.7 avet? on a ongtravel.可知這個(gè)故事發(fā)生在兩今名船旅行的靈窘之間.故選B.22 .C細(xì)節(jié)理解題。通讀全文可知riddle “謎語”。C選項(xiàng)意為“一種難找到答案的問題”。故C項(xiàng)最合題意。23 .D 推理判斷題。根據(jù)第二段“You are a professor with much knowledge. You knowmor
10、e things than I do. I am just a farmer. ”以及第三段"That' s true. " Theprofessor said.可知農(nóng)夫說商人比自己知道得多,商人同意這種說法,故 D項(xiàng)正確。24 .D 判斷對錯(cuò)題。由倒數(shù)第二段中的The businessman thought for a long time andsaid, “ Mm, that ' s a good one. I ' m afraid I don ' t know the answer. ?!?可知,商人不知道謎語的答案。故選D,考點(diǎn):考查
11、故事類短文閱讀。BTwo teachers are greatly needed in Zejiang Province!8000-9000 RMB / month (25 lessons / week) plus benefits!The school is located in Yuhang Town, which is only two hours away fromHangzhou City by bus.Requirements:Native English speakers from Australia, Canada, UK, etc. Bachelor' s degre
12、eand teaching experienceWe offer:Airfare reimbursement & Travel bonusA spacious, private and on-campus apartment with the following itemsincluded:Computer with free Internet access; Telephone; Color TV; Heater; Washing machine; Refrigerator; Microwave; Cooking facilities (plates, glasses, cups,
13、pots and pans, etc.)Water dispenser; Western-style toilet; Bath-tub; Non-stop hot waterTo apply for the job, please send your resume to .Application:To apply for the job, please don t forget to include the following information:Personal data (age, place of birth, etc.)Description of your academic hi
14、story and teaching experienceA recent pictureScanned documents, such as diploma(s), passport and current visa (if already in China)A phone number where we can reach youFor inquiries, call +86 (871)3803085;25 .This advertisement is planned to .A. take on English teachers B. introduce a schoolC. attra
15、ct foreign students D. arrange the subjects26 .What is Not needed for you to apply for the job?A. your resumeB. your personal dataC. your academic history D. a recommendation letter27. If you are employed, you may.A. live far away from the campus B. share a room with another teacherC. surf the Inter
16、net for free D. enjoy three free meals every day 28.Where are you likely to read the advertisement?A. In a telephone book.B. In a newspaper.C. In a travel guide.D. In a textbook.【答案】25.A26.D27.C28.B【解析】試題分析:本文是一則招聘英語外教的廣告。25 .A 細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第一段"Two teachers are great ly needed in ZejiangProvince!”可知
17、這是一個(gè)招聘教師的廣告,take on English teachers雇用英語教師,符合題意。故選A。26 . D推理判斷題。根據(jù)文中信息可知,申請這份工作需要簡歷,個(gè)人信息,學(xué)術(shù)史和教 學(xué)經(jīng)歷等,沒有提到推薦信。故選D=27 . C細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)文中如果被雇用了,單位可以提供Computer with free Internet access ,免費(fèi)無線網(wǎng)接入的電腦。故選C。28 .B推理判斷題。通讀全文可知,這是一則招聘廣告,所以最可能出現(xiàn)在報(bào)紙上。故選B??键c(diǎn):考查廣告類短文閱讀。CSatellites( 衛(wèi)星)are an important part of our ordinar
18、y lives. For example,the information forweather forecastsissent by satellite .Some satelliteshave cameraswhichtake photographsofthe Earth to showhow clouds aremoving . Satellites are also used to connect our international phone calls.Computer connections of the World Wide Web and Internet also use s
19、atellites. Many of our TV programs come to us through satellites . Airplane pilots also sometimes use a satellite to help them find their exact location.We use satellites to send television pictures from one part of the worldto another . They are usually 35 , 880 kilometers above the equator (赤 道).
20、Sometimes we can see a satellite in the sky and it seems to stay in thesame place . This is because it is moving around the world at 11, 000 kilometersan hour exactly the same speed that the earth rotates A satellite must orbitthe Earth with its antennae( 天 線 )facing the earth Sometimes, it moves aw
21、ayfrom its orbit (軌道), So there are little rockets on it which are used to putthe satellite back in the right position This usually happens about every fiveor six days Space is not empty! Every week, more and more satellitesspace to orbit the Earth A satellite usually works for years Satelliteswhich
22、 are broken are sometimes repaired bysometimes broughtback to Earth to be repaired Often , verysatellites are left in space to orbit the Earth for a very long timevery serious because some satellites use nuclear power and they can crash into each other 29.Which of the following is NOT passage?A Send
23、ing information for weather forecastB Taking photographs of the Earth C Sending TV pictures D Providing food for airplane pilots30 .What s the speed the earth rotates at?A 35,880 kilometers per hourBC 11,000 kilometers per hourDare sent intoabout 10-12 astronauts or old or broken This is(撞)done by s
24、atellites according to the335,880 kilometers per hour110,000 kilometers per hour31 .Why does the satellite move around the world at the same speed as the Earth rotates?A In order to take photographs32 In order to stay in a certain position in the orbitC In order to move away from its orbitD In order
25、 to send television pictures32.What does the underlined word “ This ” in the 3rd paragraph refer to?A A satellite B A little rocket C A satellite seems to stay in the same place in the skyD The satellite puts the rockets in the right position【答案】29.D30.C31.B32.C【解析】試題分析 : 本文介紹了衛(wèi)星在我們?nèi)粘I钪械淖饔?,讓我們對衛(wèi)星有了
26、更好的認(rèn)識。29 .D 細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第一段和第二段可知,衛(wèi)星可以發(fā)送天氣預(yù)報(bào)的信息,拍攝地球的衛(wèi)星圖,發(fā)送電視圖片,而給飛行員提供食物是衛(wèi)星做不了的。故選D。30 .C 細(xì)節(jié)理解題。本文第三段it is moving around the world at 11, 000 kilometersan hour exactly the same speed that the earth rotates 可知衛(wèi)星環(huán)繞地球的速度是 11 , 000 千米每小時(shí),和地球自轉(zhuǎn)速度相同。故選 C.31 .B 細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第三段可知衛(wèi)星旋轉(zhuǎn)速度和地球自轉(zhuǎn)速度相同,是為了在軌道上保持在固定的位置。故選
27、B。32 .C 詞義猜測題。 This 前一句句意:有時(shí)我們看到天空中有一顆衛(wèi)星,它似乎不動呆在一個(gè)位置。 This 后一句句意:這是因?yàn)?. 衛(wèi)星環(huán)繞地球的速度是11 , 000 千米每小時(shí),和地球自轉(zhuǎn)速度相同。故 C (衛(wèi)星在天空中似乎在一個(gè)不動的位置)選項(xiàng)正確??键c(diǎn):考查日常生活類短文閱讀。DtoIn our daily life,friends are needed. Everyone likes feeling close someone. It is nice to have a friend to talk, laugh, and do things with. Surely,
28、there are times when we need to be alone. We don t always want people around.But we will feel lonely if we never have a friend.No two people are just the same. Sometimes friends don t get along well.That doesn ' t mean that they no longer like each other. Most of the time they will make up and g
29、o on being friends. Sometimes friends move away. Then we feel very sad. We miss them very much. But we call them and write to them. It could be that we would even see them again. And we can make new friends. It is surprising to find out how much we like new people when we get to know them.Families s
30、ometimes name their children after a close friend.Many placesare named after men or women who have been friendly to people in a town. Some libraries are named this way. So are some schools. We think of these people when we go to these places.There' s more good news for people who have friends. T
31、hey live longer than people who don ' t. Why? It c ould be that they are happier. Being happy helps you stay well. If someone cares about you, you will feel good.33 .The first paragraph tells us . A. making friends is a need in people ' s lifeB. we always need friends around usC. what the fe
32、eling of having no friends isD. we need to be alone in our life34 .Which of the following places people name after their friendly people is NOT mentioned ( 提至U) in the passage?A. A town. B. A room. C. A school. D. A library.35 .Why do people who have friends live longer?A. They feel happier and heal
33、thier.B. They know more about friendship.C. They take less care of themselves.D. They care more about their friends.【答案】33.A34.B35.A試題分析:文章講述在我們的生活中,盡管偶爾我們也需要孤單,但是朋友對我們是很重 要的,它教會我們互相關(guān)心,互相想念;它會讓我們更快樂,更長壽。33. A 主旨大意題。根據(jù)第一段"In our daily life,friends are needed.。”可知,第一段主要告訴我們在生活中需要交朋友。故選 A34.B 細(xì)節(jié)理解
34、題。第三段 Many places are named after men or women who have been friendly to people in a town. Some libraries are named this way. So are someschools.可知,文中提到用友好的人命名的地方有城鎮(zhèn),圖書館,學(xué)校。沒有提到room.,故選B。35.A 推理判斷題。根據(jù)最后一段"They live longer than people who don ' t. Why? It could be that they are happier. Bein
35、g happy helps you stay well.” 可知有朋友的人更長壽是因?yàn)樗麄兏械礁鞓犯】?,故選A??键c(diǎn):考察日常生活類閱讀。第二節(jié) (共5小題;每小題2分,滿分10分)根據(jù)短文內(nèi)容,從短文后的選項(xiàng)中選出能填入空白處的最佳選項(xiàng)。選項(xiàng)中有兩項(xiàng)為多 余選項(xiàng)It is necessary for each student to take notes in class.Taking good notesis a time-saving skill that will help you to become a better student in severalways. 36 . Sec
36、ond, your notes are excellent materials to refer to when youare studying for a test. Third, note-taking offers variety to your study time and helps you to hold your interest.You will want to take notes during classroom discussions and while readinga textbook or doing research for a report. 37. Whene
37、ver or however youtake notes, keep in mind that note-taking is a selective process. 38 . The following methods may work best for you. Read the text quickly to find the main facts and ideas in it. Carefully read the text and watch for words that can show main pointsand supporting facts. Write your no
38、tes in your own words. 39 . Note any questions or ideas you may have about what was said or written.As you take notes, you may want to use your own shorthand(速記).When youdo, be sure that you understand your symbols and that you use them all the time.40 .A. You must write your notes on separate paper
39、.B. That means you must first decide what is important enough to include in your notes.C. Use words, not complete sentences.D. Otherwise, you may not be able to read your notes later.E. There are three practical note-taking methods.F. you will also want to develop your own method for taking notes.G.
40、 First, the simple act of writing something down makes it easier for you to understand and remember it.【答案】36.G37F38.B39.C40D試題分析:36.【臼邀1】G考查對上下文溶境的理解.空后的意思是:其次,你的筆記是當(dāng)你為考試做準(zhǔn)備時(shí)扶f抗 閱的極好材科,這里選G (首先,把東西寫下來的簡單行為會讓你理解和記憶起來更容易.)馬上下文一 致.箝小題3 F考查對上下文語境的理解.空前的意思是;你可能想在深間討論,讀書或看瞰調(diào)查班需擊 策記.所以這里選F (你也會想要有自己記策記的方法
41、.)與上下文一致.3S, LJ邀3 m考董對上下文諳境的理解.空前的意思是:無詒何時(shí),無論怎么記筆記,一定要記住記g 記是一個(gè)選擇性的過程.所以這里選B(那就意味著你首光要決定哪些東西足鮮事要,需要記在第記里,: 與上F又一欲.39卜題4】C考查對上下文語境的理解.空前的意思是用自己的詒言記筆記.所以這里選。用詞情 不用使用句子.)與上下文一致.40.小題5 D考查對上下文唐境的理解.空前的意思是記筆記的時(shí)候要確保你明白你用的符號,: 且你一直這么用.所以這里選E (否則,你可能之后讀不懂解的望記.)與上下文一軟.考點(diǎn)?考查七選五短文.第三部分完形填空(共20小題;每小題1.5分,滿分30分)
42、閱讀下列短文,從短文后各題所給的四個(gè)選項(xiàng)( A B C和D)中,選出可以填入空白 處的最佳選項(xiàng)。When he was 18 years old, the boy left his comfortable home in a wealthyMidwestern suburb to live as a foreign exchange student in a lower-middle-class neighborhood in a foreign country. He 41 in an apartment with noelevators, no dishwashers and one wa
43、sher for 30042. The tile (瓷磚)floors were always 43 and the rainy winter days there seemed endless. He44 to wash his clothes by hand in the bathtub and 45water was socostly,he trained himself to 46 his waist-length hair in less than five minutes.At that time there were no cell phones and the Internet
44、 didn' t exist. Sofor six months he had no 47 at all with his family or friends in the US.He had no relatives there so he 48 to face the fact that his 49 to adapt and create a life for 50 ,was one hundred percent up to me. At age seventeen his need for friends was 51 and not knowing a soul was,
45、needless to say, a bit stressful.To 52 to his stress, he didn'tspeak the53 and had no familiaritymore 54with the monetary( 貨幣 的 )system nor the transportation system. One that created stress was his 55 family. Of all the families in the city helived, he was 56 with the ones who spoke the least (
46、or worst) English.Living abroad and developing57in a foreignlanguage requiredthe way. Now he ' spersistence and determination. He made many mistakes 58transformed (轉(zhuǎn)變)his59 memories into his medals of honor (榮譽(yù)勛章).They' re thetreasuredstories that offer wisdom, provide him with insightsinto
47、friendsand familyand provide himwith the 60 that he can surpassfuture challenges.41 .A. livedB.movedC. turnedD. took42.A. placesB. namesC. familiesD.children43.A. warmB. emptyC. tidyD. cold44.A. triedB. askedC. learnedD. forced45.A. sinceB.althoughC. unlessD. once46.A. arrangeB. combC.washD. adopt47
48、.A. contactB. quarrelC. letterD. chance48.A. turnedB.neededC. pretended D. stopped49.A. imagination B.questionC. abilityD. career50.A. noneB. otherC. anotherD. himself51 .A. impossible B.strongC. beneficial D. hopeless52.A.adaptB. applyC. addD. reduce53.A. truthB. languageC. factD. word54.A.sceneB.
49、shortageC. faultD. challenge55.A. hostB. formerC.ownD. guest56.A. occupiedB. chosenC. comparedD. housed57.A. fluencyB. troubleC. habitD. fame58.A. overB. alongC. inD. during59.A. harmfulB. beautifulC. hopefulD. hardD. future60.A. advantageB. confidence C. promise【答案】41.A42.C43D44.C45.A46.C47.A48.B49
50、.C50.D51.B52.C53.B54.D55.A56.D57.A58.B59.D60.B【解析】試題分析:本文講述了一個(gè)男孩18 歲離開溫暖的家,作為交換生到國外學(xué)習(xí),經(jīng)歷了很多困難,但是這些困難的經(jīng)歷讓他變得更明智耿自信的故事。41 . A 考察動詞以及對語境的理解句意:他住在一間房子里,沒有電梯,沒有洗碗機(jī),僅有一個(gè) 300 個(gè)家庭共用的洗衣機(jī)。 lived 居??; .moved 移動,搬家; turned 轉(zhuǎn)身,變成;Took 帶走。根據(jù)句意,所以選D。42 .C 考察名詞以及對語境的理解句意:他住在一間房子里,沒有電梯,沒有洗碗機(jī),僅有一個(gè)300個(gè)家庭共用的洗衣機(jī)。places地方
51、;names姓名;families 家庭;children 孩子。故選 C.43 .D 考察形容詞以及對語境的理解A. warm 溫暖的; B. empty 空的; C. tidy 整潔的; D.cold 冷的;句意:瓷磚的地板是冷的,下雨的冬天,永遠(yuǎn)不會結(jié)束。根據(jù)下方提到 therainy winter days there seemed endless 可知選 D 項(xiàng)。44 .C 考察動詞以及對語境的理解A. tried 嘗試; B. asked 問; C. learned 學(xué)習(xí); D.forced 強(qiáng)迫;句意:他學(xué)會用手洗衣服。根據(jù)上文提到洗衣機(jī)300 個(gè)家庭共用,故選 C項(xiàng)。45 .A
52、 考察連詞以及對語境的理解A. since 自從,因?yàn)椋?B. although 雖然; C. unless除非; D. once 一旦;句意:因?yàn)樗容^珍貴,他訓(xùn)練自己在五分種內(nèi)洗完頭發(fā)。根據(jù)兩個(gè)句子是因果關(guān)系,故選 A 項(xiàng)。46 .C 考察動詞以及對語境的理解A. arrange 安排; B. comb 梳理; C. wash 洗; D.adopt 適應(yīng);句意:因?yàn)樗容^珍貴,他訓(xùn)練自己在五分種內(nèi)洗完頭發(fā)。根據(jù)語境可知在洗頭發(fā),故選C項(xiàng)。47 .A 考察名詞以及對語境的理解A. contact 聯(lián)系; B. quarrel 吵架; C. letter 信; D.chance 機(jī)會;句意:六
53、個(gè)月來,他完全沒有和美國的家人和朋友聯(lián)系。根據(jù)上文提到 Atthat time there were no cell phones and the Internet didn t exist so far sixmonths 可知沒有任何的聯(lián)系方式,故選 A 項(xiàng)。48 . B 考察動詞以及對語境的理解A. turned 轉(zhuǎn)向; B. needed 需要; C. pretended 假裝; D. stopped 停止;句意:在那里他沒有親戚,因此他需要面對現(xiàn)實(shí),他的適應(yīng)能力,自己創(chuàng)造生活的能力都得全部靠自己,need to do 需要做某事,故選 B項(xiàng)。49 .C 考察名詞以及對語境的理解A.
54、imagination 想象; B. question 問題; C. ability能力; D. career 事業(yè);句意:在那里他沒有親戚,因此他需要面對現(xiàn)實(shí),他的適應(yīng)能力,自己創(chuàng)造生活的能力都得全部靠自己,根據(jù)語境選C項(xiàng)。50 .D 考察代詞以及對語境的理解A. none 沒有; B. other 其它的; C. another 另外一個(gè); D. himself 他自己;句意:他沒有親戚因此他需要面對現(xiàn)實(shí),他的適應(yīng)能力,自己創(chuàng)造生活的能力都得全部靠自己,根據(jù)語境可知自己創(chuàng)造生活,故選 D項(xiàng)。51 .B 考察形容詞以及對語境的理解A. impossible 不可能; B. strong 強(qiáng)壯
55、的; C.beneficial 有益的; D. hopeless 沒有希望的;句意:在十七歲的年季,他對朋友的渴望是強(qiáng)烈的,毫無疑問,一個(gè)人不認(rèn)識是有壓力的。根據(jù)語境可知選B 項(xiàng)。52 .C 考察動詞以及對語境的理解A. adapt 采納; B. apply 提供; C. add 加; D. reduce減少 。句意:他不會說當(dāng)?shù)卣Z言,不熟悉貨幣系統(tǒng)和交通系統(tǒng),更增加了他的壓力。 addto增加,可知選C項(xiàng)。53 .B 考察名詞以及對語境的理解A. truth 真實(shí); B. language 語言; C. fact 事實(shí); D.word 單詞;句意:他不會說當(dāng)?shù)卣Z言,不熟悉貨幣系統(tǒng)和交通系統(tǒng),
56、更增加了他的壓力。根據(jù)語境選 B 項(xiàng)。54 .D 考察名詞以及對語境的理解A. scene 場景; B. shortage 缺乏; C. fault 錯(cuò)誤; D.challenge 挑戰(zhàn);句意:創(chuàng)造壓力的又一挑戰(zhàn)是他的寄宿家庭。根據(jù)語境可知作者什么也不會,故選D (挑戰(zhàn))。55 .A 考察名詞以及對語境的理解A. host 主人; B. former 前者; C. own 擁有; D.guest 客人;句意:創(chuàng)造壓力的又一挑戰(zhàn)是他的寄宿家庭。 host family 寄宿家庭,可知選A項(xiàng)。56 . D 考察動詞以及對語境的理解A. occupied 占據(jù); B. chosen 選擇; C. compared 比較; D. housed 給房子?。痪湟猓涸谒幼〉倪@個(gè)城市的家庭中,他被安排住在幾乎不說英語的家里。根據(jù)語境選D。57
溫馨提示
- 1. 本站所有資源如無特殊說明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請下載最新的WinRAR軟件解壓。
- 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請聯(lián)系上傳者。文件的所有權(quán)益歸上傳用戶所有。
- 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁內(nèi)容里面會有圖紙預(yù)覽,若沒有圖紙預(yù)覽就沒有圖紙。
- 4. 未經(jīng)權(quán)益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
- 5. 人人文庫網(wǎng)僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對用戶上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對任何下載內(nèi)容負(fù)責(zé)。
- 6. 下載文件中如有侵權(quán)或不適當(dāng)內(nèi)容,請與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
- 7. 本站不保證下載資源的準(zhǔn)確性、安全性和完整性, 同時(shí)也不承擔(dān)用戶因使用這些下載資源對自己和他人造成任何形式的傷害或損失。
最新文檔
- 2026年特殊作業(yè)監(jiān)護(hù)人安全操作技能考核試題及答案
- 車間級安全培訓(xùn)資料課件
- (2025)急診超聲快速響應(yīng)與急危重癥診斷輔助工作心得體會(2篇)
- (新)Ⅱ級承插式鋼筋混凝土管施工方法(2篇)
- 銀行內(nèi)部資金調(diào)撥制度
- 2026年官方獸醫(yī)考試獸醫(yī)職業(yè)道德題目及答案
- 車間班前會安全培訓(xùn)內(nèi)容課件
- 兒童淋巴結(jié)腫大診治建議2026
- 車間新人設(shè)備培訓(xùn)
- 車間崗前安全培訓(xùn)課件
- 企業(yè)域名與域名管理制度
- 遺產(chǎn)分割協(xié)議書
- 京瓷哲學(xué)手冊樣本
- 形神拳動作名稱與圖解
- 博士生入學(xué)復(fù)試面試報(bào)告?zhèn)€人簡歷介紹含內(nèi)容模板兩篇
- 食品工廠設(shè)計(jì) 課件 第二章 廠址選擇
- 2023年生產(chǎn)車間各類文件匯總
- WORD版A4橫版密封條打印模板(可編輯)
- 2013標(biāo)致508使用說明書
- 《大數(shù)據(jù)營銷》-課程教學(xué)大綱
- GB/T 18993.1-2020冷熱水用氯化聚氯乙烯(PVC-C)管道系統(tǒng)第1部分:總則
評論
0/150
提交評論