版權(quán)說明:本文檔由用戶提供并上傳,收益歸屬內(nèi)容提供方,若內(nèi)容存在侵權(quán),請進行舉報或認領(lǐng)
文檔簡介
1、 PAGE 頁碼 8 / NUMPAGES 總頁數(shù) 8四年級科教版英語上冊閱讀理解專項過關(guān)題班級:_ 姓名:_1. 閱讀文章,完成選擇和填空。Its time for breakfast. Lets drink some milk.Its time for lunch. Lets have some chicken.Its time for dinner. Lets eat some rice.Its time for PE class. Lets jump and run.Its time for English class. Lets read and write.Its time for
2、 music class. Lets sing and dance.( )(1)How many meals are there in a day?A.One B.Two C.Three( )(2)What do we have in the morning?A.Milk B.Chicken C.Rice( )(3)What time can we eat rice?A.Breakfast time B.Lunch time C.Dinner time( )(4)What class can we sing and dance?A.math class B.music class C.art
3、class( )(5)What can we do in English class?A.jump B.read C.draw pictures(6)In English class, we learn toand write.(7)We canandin music class.(8)We can jump and run in.2. 閱讀短文,判斷正誤。London is a big city. There are many interesting places in it. Buckingham Palace is Queens house. Its very beautiful. Bi
4、g Ben is tall and old. Hyde Park is a beautiful park. Tower Bridge is famous and beautiful. I want to visit London.( )(1)London is a small city.( )(2)There are many interesting places in London.( )(3)Big Ben is short and old.( )(4)Hyde Park is a beautiful park.( )(5)Tower Bridge isnt famous and beau
5、tiful.3. 閱讀對話,判斷正誤。A: Can I help you?B: Yes. The green scarf is very pretty. How much is it?A: Its $100.B: Its too expensive. What about the sunglasses?A: Theyre $20.B: Theyre cheap. I like them.( )(1)The scarf is very expensive.( )(2)The sunglasses are green.( )(3)The sunglasses are $200.( )(4)The
6、scarf is very pretty.4. 根據(jù)短文內(nèi)容判斷正(T)誤(F)。Children in America like Halloween very much.On the 31st of October, they put on special clothes in the evening. Sometimes they dress like witches(女巫)and ghosts (幽靈). Sometimes they dress like kings (國王) and queens (女王). They go to their neighbors (鄰居的)houses
7、 and knock at the doors. The neighbors give them chocolate or some fruit.Sometimes people dont give the children any food. Then the children play a trick on (搗亂)them. They may put soap (肥皂) on their windows.Children like this special day. They like their bags of sweets.1Halloween is in China.(_)2On
8、the 30th of October, they put on special clothes in the evening.(_)3Sometimes they dress like kings and queens.(_)4People will give the children food at any time.(_)5Children like Halloween day.(_)5. 閱讀理解。The Smiths are Americans. They are now in Beijing. This is their first visit to China. They are
9、 going to stay in China for two months. They want to visit some cities and villages. They hope to learn some Chinese, too.Mr. Smith is a doctor. He will visit a hospital in Shanghai. Mrs. Smith is a school teacher. She is going to visit some city schools and village schools. Their daughter is a midd
10、le school student. She wants to meet some children students.They are going to take a lot of pictures in China. When they are back in America, they will show the pictures to their American friends. They want the American people to know more about China.( )(1)Mr. And Mrs. Smith and their daughter are
11、now in America.( )(2)They want to stay in China for about fifty days.( )(3)Mrs. Smith is going to see a few schools both in cities and villages.( )(4)They will show the photos to their Chinese friends when they are back from China.( )(5)They hope that the American will know more about China.6. 閱讀短文,
12、判斷正誤。My name is Tim. I am tall and fat. My student number is fifteen. I like playing cards with my friend, Jane. Jane is a thirteen-year-old girl. Her student number is four. Every morning we walk to school. We like reading and writing in the classroom. After school, we go home together. We help eac
13、h other(互相).WoofWoofWhat do you hear? Its a dog. Its my dog. Its super. Its yellow and white. It likes eating meat and apples. It can sing and dance. Its a present from my father. I like my dog very much.( )(1)Tim is a tall and fat boy.( )(2)Jane is his sister.( )(3)Janes student number is five.( )(
14、4)Tim and Jane are friends.( )(5)Janes dog is super.7. 閱讀判斷。Look! There are so many things on the playground. Whose red Tshirt is it? Oh, its Wu Yifans. Whose pink dress is it? Oh, its Bai Lings. Whose yellow shoes are they? Oh, Theyre Chen Jies. Whose black pants are they? Theyre Mikes. Whose purpl
15、e jacket is it? Oh, its Sarahs. Please take the things back, children! (1)The red Tshirt is Johns. ( )(2)The pink dress is Bai Lings. ( ) (3)The yellow shoes are Wu Yifans. ( ) (4)The black pants are Mikes. ( )(5)The purple jacket is Miss Whites. ( )8. 看圖,判斷下列句子與圖片是否相符。( )(1)The girl has some pencil
16、s on the desk.( )(2)The girl has long hair.( )(3)A kite is on the wall.( )(4)Some books and a TV are on the desk.( )(5)A football is under the desk.9. 閱讀理解。A young man goes to the city and buys himself a pair of socks. When he comes back home, he goes to his room and tries them on. He finds they are
17、 in different colours. One is blue and the other is green. He goes into the kitchen. His mother and his sister are cooking dinner. He says to them, The new socks are in different colours. I should make them in the same colour. Would you like to do this for me? His mother and sister are busy and they
18、 dont say anything. When his mother finishes cooking, she goes to her sons room and makes the green sock in blue. She comes back without saying a word to her son. After supper, his sister goes to her brothers room and makes one blue sock in green without saying anything to anyone.(1)They young man b
19、uys the socks, and then _.A. he buys a ticketB. he comes back homeC. he tries them on at once(2)No one answers the young man because _.A. they dont want to help himB. they want to help him without telling himC. they are busy at that time(3)His mother changes the colour of one sock _.A. before cookin
20、g B. when she finishes cooking C. after supper(4)_is the last one to change the socks colour.A. The young man B. Its mother C. His sister(5)At last the socks are _.A. in blue B. in green C. different10. 閱讀短文,判斷正誤。There are no classrooms in Animal School, but there is a forest and a river. The forest
21、 is not small. Its big and green. The river is small, but its long. Look, there are some animals there. Listen, what are they talking?Mr Cow: Welcome to Animal School Whats the matter?Little Duck: Im sad. I cant run, and I cant jump. Im a bad duck.Mr Cow: I dont think so. Please dont be sad.Animals:
22、 Come on, everyone! Lets swim together!Mr Cow: Have a try, Little Duck! You can swim very well.Animals: Wow! Look at the Little Duck! He is so fast!Little Duck: Im the first! Im so happy!( )(1)We can see some classrooms.( )(2)The forest is big.( )(3)The duck can run and jump.( )(4)The duck can swim
23、very fast.11. 閱讀短文,判斷正誤。Hello, Im Lily. Im in Shenzhen now. Shenzhen is a big city. Its very beautiful too. But it was a small village then.The streets in Shenzhen were old and dirty then. Now they are very new and clean. The parks were small then. Now they are big. Shenzhen is changing(改變). I like
24、Shenzhen very much.( )(1)Lily is in Shenzhen now.( )(2)Shenzhen was a big city then.( )(3)The streets are very new and clean now.( )(4)The parks werent big then.( )(5)Lily doesnt like Shenzhen.12. 閱讀,判斷正誤。Tom usually gets up at 6. He walks to school and learns English and Maths at school. In the eve
25、ning he usually does his homework. But yesterday he didnt get up at 6. He didnt walk to school and didnt learn English and Maths. He stayed at home and watched TV. Because yesterday was Sunday.( )(1)Tom usually gets up at half past six.( )(2)He walks to school.( )(3)Yesterday he walked to school.( )
26、(4)He didnt stay at home yesterday.( )(5)Yesterday was National Day.13. 閱讀短文,判斷正誤。Look at the people in the park. Some girls are rowing a boat. Mr Smart is running. Lingling is taking pictures. Amy is singing. Sam is jumping, he can jump very high. Grandma is reading.( )(1)Some girls are rowing a bo
27、at.( )(2)Mr Smart is playing basketball.( )(3)Lingling is singing.( )(4)Sam can jump very high. .( )(5)Theyre in a zoo.14. 閱讀理解。My names Tom. Im ten years ol D. Im a pupil. My school is not very big, but its beautiful. There is a computer room in my school. Its bright and clean. There are many compu
28、ters in it. There is a computer in our classroom too. We have lessons with it. It is useful. My school has two libraries. The big library is for us. The small one is for teachers. The playground is big. I like playing football there. I like my school.(1)閱讀短文,根據(jù)短文內(nèi)容用A、B、C、D給圖片排序。( ) ( )( ) ( )( )(2)T
29、oms school is big and beautiful.( )(3)The computer room is bright.( )(4)There are two libraries in Toms school.( )(5)The big library is for the teachers and the small one is for the pupils.( )(6)Tom likes to play basketball in the playgroun 15. 閱讀短文,判斷下面句子正確與否,正確的寫T,錯誤的寫“F”。Maybe you think cats and
30、dogs dontget along(相處) well. Wrong! This summer, cats and dogs will work together!Kitty Galore is a cat. She is an agent(特工)of a catspyorganization(間諜組織).She wants totake over(統(tǒng)治)the world. She has aplan(計劃).She has to control humans(人類)and dogs first. One night, she dresses up as(喬裝打扮成)a dog to ste
31、al aclassifieddocument(保密文件)from the dogs. The dogs find out about Kittys plan. They decide to stop Kitty and save humans. At the same time, they get help from other cats. Dogs and cats becomepartners. They will work together to stop Kitty.Will they stop her in time? Find out in the new movie Cats&D
32、ogs: the Revenge of Kitty Galore(貓狗大戰(zhàn)之貓怪的復(fù)仇)this summer.1Kitty is an agent of a cat spy organization.(_)2Dog Kitty wants to take over the world and she has to control humans and dogs first.(_)3One night, Kitty dresses up as(喬裝打扮成)a dog to steal a classified document(保密文件) from the dogs.(_)4Dogs find
33、 out about Kittys plan and decide to help Kitty to control the world.(_)16. 看圖,讀句子,判斷下列句子的對錯。Look at the people in the park. What are they doing?( )(1)Some girls are rowing a boat.( )(2)Mr Smart is running.( )(3)Lingling is taking pictures.( )(4)Amy is singing.( )(5)Grandma is reading.17. 閱讀短文,判斷下列句
34、子正誤。There is a seed on the ground. Its very small and no one notices (注意) it. It goes into the earth(土地). When its rainy, the seed is thirsty and drinks much rain. When its sunny, it enjoys the sunshine. Then it grows a small leaf on its head. It grows and grows. It has many big leaves. Now it has a big red flower. It is beautiful.( )(1)The seed is ver
溫馨提示
- 1. 本站所有資源如無特殊說明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請下載最新的WinRAR軟件解壓。
- 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請聯(lián)系上傳者。文件的所有權(quán)益歸上傳用戶所有。
- 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁內(nèi)容里面會有圖紙預(yù)覽,若沒有圖紙預(yù)覽就沒有圖紙。
- 4. 未經(jīng)權(quán)益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
- 5. 人人文庫網(wǎng)僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護處理,對用戶上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對任何下載內(nèi)容負責(zé)。
- 6. 下載文件中如有侵權(quán)或不適當(dāng)內(nèi)容,請與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
- 7. 本站不保證下載資源的準(zhǔn)確性、安全性和完整性, 同時也不承擔(dān)用戶因使用這些下載資源對自己和他人造成任何形式的傷害或損失。
最新文檔
- 物流配送車輛運輸安全管理
- 物業(yè)管理法律法規(guī)與實務(wù)(標(biāo)準(zhǔn)版)
- 標(biāo)后管理制度
- 辦案安全制度
- 2026年溫州大學(xué)商學(xué)院臨聘工作人員招聘備考題庫及參考答案詳解一套
- 2026年永康市中醫(yī)院兒童康復(fù)治療師招聘備考題庫及參考答案詳解
- 初中語文七下必考名著《駱駝祥子》各章節(jié)重點考察題
- 2026年青海物產(chǎn)爆破技術(shù)服務(wù)有限公司招聘備考題庫完整參考答案詳解
- 2026年某三甲醫(yī)院招聘后勤輔助崗備考題庫及參考答案詳解一套
- 安全警示周培訓(xùn)課件
- GB/T 45166-2024無損檢測紅外熱成像檢測總則
- 山東省菏澤市東明縣2024-2025學(xué)年七年級上學(xué)期考試生物試題
- 二零二四年醫(yī)院停車場建設(shè)及運營管理合同
- 2024集裝箱儲能系統(tǒng)測試大綱
- 貴州省貴陽市2023-2024學(xué)年高一上學(xué)期期末考試 物理 含解析
- 2024年人教版三年級語文上冊句子修改專項水平練習(xí)及答案
- 西醫(yī)內(nèi)科學(xué)復(fù)習(xí)重點筆記
- 8、中醫(yī)科診療技術(shù)操作規(guī)范
- 夾套管施工方案
- 地面人工開挖施工方案
- 物業(yè)房屋中介合作協(xié)議
評論
0/150
提交評論