【解析版】2019年全國高考江西卷英語試題及答案_第1頁
【解析版】2019年全國高考江西卷英語試題及答案_第2頁
【解析版】2019年全國高考江西卷英語試題及答案_第3頁
【解析版】2019年全國高考江西卷英語試題及答案_第4頁
【解析版】2019年全國高考江西卷英語試題及答案_第5頁
已閱讀5頁,還剩20頁未讀, 繼續(xù)免費閱讀

下載本文檔

版權(quán)說明:本文檔由用戶提供并上傳,收益歸屬內(nèi)容提供方,若內(nèi)容存在侵權(quán),請進行舉報或認領(lǐng)

文檔簡介

1、20192019 年普通高等學(xué)校招生全國統(tǒng)一考試年普通高等學(xué)校招生全國統(tǒng)一考試( (江西卷江西卷) ) 英英語語 注意事項注意事項: : 1.1.答卷前,考生務(wù)必將自己的姓名、準考證號填寫在答題卡上。答卷前,考生務(wù)必將自己的姓名、準考證號填寫在答題卡上。 2.2.回答選擇題時,選出每小題答案后,用鉛筆把答題卡上對應(yīng)題目的答案標號回答選擇題時,選出每小題答案后,用鉛筆把答題卡上對應(yīng)題目的答案標號 涂黑。如需改動,用橡皮擦干凈后,再選涂其他答案標號?;卮鸱沁x擇題時,涂黑。如需改動,用橡皮擦干凈后,再選涂其他答案標號?;卮鸱沁x擇題時, 將答案寫在答題卡上,寫在本試卷上無效。將答案寫在答題卡上,寫在本

2、試卷上無效。 3.3.考試結(jié)束后,將本試卷和答題卡一并交回??荚嚱Y(jié)束后,將本試卷和答題卡一并交回。 第一部分第一部分聽力聽力( (共兩節(jié),滿分共兩節(jié),滿分 3030 分分) ) 做題時,先將答案標在試卷上。錄音內(nèi)容結(jié)束后,你將有兩分鐘的時間將試卷做題時,先將答案標在試卷上。錄音內(nèi)容結(jié)束后,你將有兩分鐘的時間將試卷 上的答案轉(zhuǎn)涂到答題卡上。上的答案轉(zhuǎn)涂到答題卡上。 第一節(jié)第一節(jié) ( (共共 5 5 小題;每小題小題;每小題 1.51.5 分,滿分分,滿分 7.57.5 分分) ) 聽下面聽下面 5 5 段對話。每段對話后有一個小題,從題中所給的段對話。每段對話后有一個小題,從題中所給的 A A、

3、B B、C C 三個選項中三個選項中 選出最佳選項。聽完每段對話后,你都有選出最佳選項。聽完每段對話后,你都有 1010 秒鐘的時間來回答有關(guān)小題和閱讀秒鐘的時間來回答有關(guān)小題和閱讀 下一小題。每段對話僅讀一遍。下一小題。每段對話僅讀一遍。 例:How much is the shirt? A. 19.15. B. 9.18. C. 9.15. 答案是 C。 1.Where does this conversation take place? A. In a classroom. 【答案】B 【解析】 【詳解】此為聽力題,解析略。 2.What does Jack want to do? A.

4、 Take fitness classes. B. Buy a pair of gym shoes. C. Change his work schedule. 【答案】A B. In a hospital.C. In a museum. 【解析】 【詳解】此為聽力題,解析略。 3.What are the speakers talking about? A. What to drink. 【答案】B 【解析】 【詳解】此為聽力題,解析略。 4.What is the relationship between the speakers? A. Colleges. 【答案】C 【解析】 【詳解】此

5、為聽力題,解析略。 5.Why is Emily mentioned in the conversation? A. She might want a ticket. B. She is looking for the man. C. She has an extra ticket. 【答案】A 【解析】 【詳解】此為聽力題,解析略。 B. Classmates.C. Strangers. B. Where to meet.C. When to leave. 第二節(jié)第二節(jié)( (共共 1515 小題,每小題小題,每小題 1.51.5 分,滿分分,滿分 22.522.5 分分) ) 聽下面聽下面

6、5 5 段對話或獨白。每段對話或獨白后有幾個小題,從題中所給的段對話或獨白。每段對話或獨白后有幾個小題,從題中所給的 A A、B B、C C 三個選項中選出最佳選項。聽每段對話或獨白前,你將有時間閱讀各個小題,三個選項中選出最佳選項。聽每段對話或獨白前,你將有時間閱讀各個小題, 每小題每小題 5 5 秒鐘;聽完后,各小題將給出秒鐘;聽完后,各小題將給出 5 5 秒鐘的作答時間。每段對話或獨白讀秒鐘的作答時間。每段對話或獨白讀 兩遍。兩遍。 聽下面一段較長對話,回答以下小題。 6. How long did James run his business? A. 10 years.B. 13yea

7、rs. 7. How does the woman feel about James situation? A. Embarrassed.B. Concerned. 【答案】6. C7. B 【解析】 此為聽力題,解析略。 【6 題詳解】 此為聽力題,解析略。 【7 題詳解】 此為聽力題,解析略。 聽下面一段較長對話,回答以下小題。 8. What has Kates mother decided to do? A. Return to school.B. Change her job. 9. What did Kates mother study at college? A. Oil pai

8、nting.B. Art history. administration. 10. What is Kates attitude toward her mothers decision? A. Disapproving.B. Ambiguous. 【答案】8. A9. C10. C 【解析】 此為聽力題,解析略。 【8 題詳解】 此為聽力題,解析略。 【9 題詳解】 此聽力題,解析略。 【10 題詳解】 此為聽力題,解析略。 聽下面一段較長對話,回答以下小題。 C. 15 years. C. Disappointed. C. Retire from work. C. Business C. U

9、nderstanding. 11. What is the man doing? A. Chairing a meeting. B. Hosting a radio program. C. Conducting a job interview. 12. What benefits Mary most in her job? A. Her wide reading.B. Her leaders guidance. 13. Who will Mary talk about next? A. Her teacher.B. Her father 【答案】11. B12. A13. C 【解析】 此為聽

10、力題,解析略。 【11 題詳解】 此為聽力題,解析略。 【12 題詳解】 此為聽力題,解析略。 【13 題詳解】 此為聽力題,解析略。 聽下面一段較長對話,回答以下小題。 14. Why does the man seldom do exercise? A. He lacks motivation. B. He has a heart problem. C. He works all the time. 15. What does Jacob Sattelmair probably do? A. Hes an athlete.B. Hes a researcher. 16. Why does

11、the woman speak of a study? A. To encourage the man. B. To recommend an exercise. C. To support her findings. 17. How much time will the man probably spend exercising weekly? C. Her friends help C. Her mother. C. Hes a journalist. A. 300 minutes.B. 150 minute. 【答案】14. A15. B16. A17. C 【解析】 此為聽力題,解析略

12、。 【14 題詳解】 此為聽力題,解析略。 【15 題詳解】 此為聽力題,解析略。 【16 題詳解】 此為聽力題,解析略。 【17 題詳解】 此為聽力題,解析略。 聽下面一段獨白,回答以下小題。 18. What did the scientists do to the road? A. They repaired it.B. They painted it. 19. Why are young birds drawn to the road surface? A. Its warm.B. Its brown. 20. What is the purpose of the scientists

13、 experiment? A. To keep the birds there for a whole year. B. To help students study the birds well. C. To prevent the birds from being killed. 【答案】18. B19. A20. C 【解析】 此為聽力題,解析略。 【18 題詳解】 此為聽力題,解析略。 【19 題詳解】 此為聽力題,解析略。 【20 題詳解】 C. 75 minutes. C. They blocked it C. Its smooth. 此為聽力題,解析略。 第二部分第二部分閱讀理解

14、閱讀理解( (共兩節(jié),滿分共兩節(jié),滿分 4040 分分) ) 第一節(jié)第一節(jié) ( (共共 1515 小題;每小題小題;每小題 2 2 分,滿分分,滿分 3030 分分) ) 閱讀下列短文,從每題所給的閱讀下列短文,從每題所給的 A A、B B、C C 和和 D D 四個選項中,選出最佳選項。四個選項中,選出最佳選項。 A A Need a Job This Summer?Need a Job This Summer? The provincial government and its partners offer many programs to help students find summe

15、r jobs. The deadlines and what you need to apply depend on the program. Not a student? Go to the government website to learn about programs and online tools available to help people under 30 build skills, find a job or start businesses all year round. Jobs for YouthJobs for Youth If you are a teenag

16、er living in certain parts of the province, you could be eligible( 符合條件)for this program. Which provides eight weeks of paid employment along with training. Who is eligible: Youth 15-18 years old in select communities( 社區(qū)). Summer CompanySummer Company Summer Company provides students with hands-on

17、business training and awards of up to $3,000 to start and run their own summer businesses. Who is eligible: Students aged 15-29, returning to school in the fall. Stewardship YStewardship Y outh Ranger Programouth Ranger Program You could apply to be a Stewardship Youth Ranger and work on local natur

18、al resource management projects for eight weeks this summer. Who is eligible: Students aged 16 or 17 at time of hire, but not turning 18 before December 31 this year. Summer Employment Opportunities(Summer Employment Opportunities(機會機會) ) Through the Summer Employment Opportunities program, students

19、 are hired each year in a variety of summer positions across the Provincial Public Service, its related agencies and community groups. Who is eligible: Students aged 15 or older. Some positions require students to be 15 to 24 or up to 29 for persons with a disability. 21. What is special about Summe

20、r Company? A. It requires no training before employment. B. It provides awards for running new businesses. C. It allows one to work in the natural environment. D. It offers more summer job opportunities. 22. What is the age range required by Stewardship Youth Ranger Program? A. 15-18.B. 15-24.C. 15-

21、29.D. 16-17. 23. Which program favors the disabled? A. Jobs for Youth. C. Stewardship Youth Ranger Program. 【答案】21. B22. D23. D 【解析】 本文為應(yīng)用文。本文敘述了省政府及其合作伙伴提供了許多項目來幫助學(xué)生暑期在找到工 作。 【21 題詳解】 細節(jié)理解題。根據(jù) Summer Company 部分中的“Summer Company provides students with .awards of up to 3,000 to start and run their ow

22、n summer businesses ” 可知“Summer Company 為學(xué)生提供高達 3000 美元的獎勵,來開始和經(jīng)營他們自己的暑期業(yè)務(wù)”?!皊tart and run their own summer businesses”即“為開辦新的業(yè)務(wù)”,這對應(yīng)B項中的“runn new businesses”,二者是詞義之間的轉(zhuǎn)述關(guān)系。故選B。 【22 題詳解】 細節(jié)理解題。根據(jù)Stewardship Youth Ranger Program 部分中的第二段“ Who is eligible: Students aged 16 or 17 at time of hire, but not

23、 turning 18 before December 31 this year. ”可知“符 合條件的學(xué)生:16歲或 17歲的學(xué)生,但在今年 12月 31 日之前未滿 18歲”。由此得出,這 個項目要求年齡在 16-17歲之間。分析選項可知D 項符合題意,故選 D。 【23 題詳解】 細節(jié)理解題。根據(jù) Summer Employment Opportunities 部分中的最后一段最后一句“Who is eligible: .Some positions require students to be 15to 24 or up to 29 for persons with a disabil

24、ity ”, 可知 Summer Employment Opportunities有些職位是給殘疾人的。 分析選項可知,D項符合題 意,故選 D。 B. Summer Company. D. Summer Employment Opportunities. B For Canaan Elementarys second grade in Patchogue, N.Y.,today is speech day ,and right now its Chris Palaezs turn. The 8-year-old is the joker of the class. With shining

25、dark eyes, he seems like the of kid who would enjoy public speaking. But hes, nervous.“Im here to tell you today why you should should”Chris trips on the“-ld,”a. pronunciation difficulty for many non-native English speakers. His teacher ,Thomas Whaley ,is next to him, whispering support.“Vote for me

26、 ”Except for some stumbles, Chris is doing amazingly well. When he brings his speech to a nice conclusion ,Whaley invites the rest of the class to praise him. A son of immigrants, Chris stared learning English a little over three years ago. Whaley recalls(回想起)how at the beginning of the year,when ca

27、lled upon to read,Chris would excuse himself to go to the bathroom. Learning English as a second language can be a painful experience. What you need is a great teacher who lets you make mistakes. “It takes a lot for any student ,” Whaley explains,“especially for a student who is learning English as

28、their new language , to feel confident enough to say , I dont know,but I want to know.” Whaley got the idea of this second-grade presidential campaign project when he asked the children one day to raise their hands if they thought they could never be a president. The answer broke his heart. Whaley s

29、ays the project is about more than just learning to read and speak in public. He wants these kids to learn to boast(夸耀)about themselves. “Boasting about yourself,and your best qualities,” Whaley says ,“is verydifficult for a child who came into the classroom not feeling confident.” 24. What made Chr

30、is nervous? A. Telling a story. C. Taking a test. B. Making a speech. D. Answering a question. 25. What does the underlined word “stumbles” in paragraph 2 refer to? A. Improper pauses. jokes. 26. We can infer that the purpose of Whaleys project is to _. B. Bad manners.C. Spelling mistakes.D. Silly A

31、. help students see their own strengths B. assess students public speaking skills C. prepare students for their future jobs D. inspire students love for politics 27. Which of the following best describes Whaley as a teacher? A. Humorous. Demanding. 【答案】24. B25. A26. A27. C 【解析】 本文屬于記敘文, 講述 Thomas Wh

32、aley為了幫助學(xué)生學(xué)英語以及樹立信心專門開展了一個演 講課程。 【24 題詳解】 細節(jié)理解題。根據(jù)第一段today is speech day和本段最后一句 with shining dark eyes, he seems like the kind of kids who would enjoy public speaking. 以及第二段第一句 But hes nervous.可 知,Chris眼睛黑亮,似乎是那種喜歡公共演講的孩子,但是他卻很緊張,故可知 Chris是因 為做演講緊張,故選 B。 【25 題詳解】 詞義猜測題。根據(jù)第二段 “Im here to tell you tod

33、ay why you should should” Chris trips on the “-ld”, a pronunciation difficulty for many non-native English speakers. 以及后文 except for some stumbles, Chris is doing amazingly well 可知, Chris 發(fā) ld比較困難,這對于英語不是 母語的學(xué)習(xí)者來說都是一個困難,總體來說Chris做得出奇的好。根據(jù)前文可知,ld發(fā)音不 準,因此有些結(jié)巴,停頓得不準,故選A。 【26 題詳解】 推理判斷題。 根據(jù)倒數(shù)第二段 Whaley

34、says the project is about more than just learning to read and speak in public. He wants these kids to learn to boast about themselves.以及最后一段 “boasting about yourself, and your best qualities, ” Whaley says,“is very difficult for a child who came into the classroom not feeling confident.”可知,這個課程不僅僅教孩

35、子閱讀以及公共演講,還要 讓孩子學(xué)會夸耀自己,而夸耀自己對于那些進入教室沒有信心的學(xué)生來說很困難,故可知, Whaley老師這么做是為了幫助學(xué)生認識自己的優(yōu)勢增加信心,故選A。 【27 題詳解】 B. Ambitious.C. Caring.D. 推理判斷題。根據(jù)倒數(shù)第二段Whaley got the idea of this second-grade presidential campaign project when he asked the children one day to raise their hands if they thought they could never be

36、a president.和最后一段 He wants these kids to learn to boast about themselves 可知,當(dāng)他有一天 問學(xué)生認為自己當(dāng)不了總統(tǒng)請舉手的時候, 想到了一個想法, 這個課程就是幫助學(xué)生樹立自 己的信心,故可以看出這位老師很關(guān)心學(xué)生的成長。humorous 幽默的, ambitious 有雄心 壯志的;caring 關(guān)心的;demanding要求高的。故選 C。 C As data and identity theft becomes more and more common, the market is growing for biom

37、etric(生物測量)technologieslike fingerprint scansto keep others out of private e-spaces. At present, these technologies are still expensive, though. Researchers from Georgia Tech say that they have come up with a low-cost device( 裝置)that gets around this problem: a smart keyboard. This smart keyboard pr

38、ecisely measures the cadence(節(jié) 奏)with which one types and the pressure fingers apply to each key. The keyboard could offer a strong layer of security by analyzing things like the force of a users typing and the time between key presses. These patterns are unique to each person. Thus, the keyboard ca

39、n determine peoples identities, and by extension, whether they should be given access to the computer its connected toregardless of whether someone gets the password right. It also doesnt require a new type of technology that people arent already familiar with. Everybody uses a keyboard and everybod

40、y types differently. In a study describing the technology, the researchers had 100 volunteers type the word “touch”four times using the smart keyboard. Data collected from the device could be used to recognize different participants based on how they typed, with very low error rates. The researchers

41、 say that the keyboard should be pretty straightforward to commercialize and is mostly made of inexpensive, plastic-like parts. The team hopes to make it to market in the near future. 28. Why do the researchers develop the smart keyboard? A. To reduce pressure on keys. C. To replace the password sys

42、tem. B. To improve accuracy in typing D. To cut the cost of e-space protection. 29. What makes the invention of the smart keyboard possible? A. Computers are much easier to operate. B. Fingerprint scanning techniques develop fast. C. Typing patterns vary from person to person. D. Data security measu

43、res are guaranteed. 30. What do the researchers expect of the smart keyboard?all 1o soisgitieoco oll. A. Itll be environment-friendly. C. Itll be made of plastics. 31. Where is this text most likely from? A. A diary. magazine. 【答案】28. D29. C30. B31. D 【解析】 這是一篇說明文。數(shù)據(jù)和身份盜竊變得越來越普遍, 目前,向指紋掃描等這些技術(shù)仍然是昂 貴

44、的。本文介紹了一種新的科技智能鍵盤, 它能給 e-space 用戶帶來安全,而且這項技 術(shù)也不貴。 【28 題詳解】 細節(jié)理解題。根據(jù)第一段的At present, these technologies are still expensive, though.和第二段 的 Researchers from Georgia Tech say that they have come up with a low-cost device that gets around this problem: a smart key board.可知,研究者們開發(fā)智能鍵盤是為了降低e-space保護 的成本。故選

45、 D。 【29 題詳解】 細節(jié)理解題。根據(jù)第二段的The key board could offer a strong layer of security by analyzing things like the force of a users typing and the time between key presses. These patterns are unique to each person. Thus,the keyboard can determine peoples identities可知,因為每個人的打字方 式不同,使智能鍵盤能夠識別人的身份。故選C。 【30 題詳解

46、】 細節(jié)理解題。根據(jù)最后一段的The team hopes to make it to market in the near future.可知,研 究者們希望智能鍵盤能早日面世。故選B。 【31 題詳解】 推理判斷題。本文介紹了一種新的科技智能鍵盤,它能給e-space 用戶帶來安全,由此 可知,本文是關(guān)于科技,結(jié)合所給選項可知,本文可能來自于一本雜志。故選D。 B. Itll reach consumers soon. D. Itll help speed up typing. B. A guidebookC. A novel.D. A D During the rosy years of

47、 elementary school( 小學(xué)), I enjoyed sharing my dolls and jokes, which allowed me to keep my high social status. I was the queen of the playground. Then came my tweens and teens, and mean girls and cool kids. They rose in the ranks not by being friendly but by smoking cigarettes, breaking rules and pl

48、aying jokes on others, among whom I soon found myself. Popularity is a well-explored subject in social psychology. Mitch Prinstein, a professor of clinical psychology sorts the popular into two categories: the likable and the status seekers. The likables plays-well-with-others qualities strengthen s

49、choolyard friendships, jump-start interpersonal skills and, when tapped early, areemployed ever after in life and work. Then theres the kind of popularity that appears in adolescence: status born of power and even dishonorable behavior. Enviable as the cool kids may have seemed, Dr. Prinsteins studi

50、es show unpleasant consequences. Those who were highest in status in high school, as well as those least liked in elementary school, are “most likely to engage(從事)in dangerous and risky behavior.” In one study, Dr. Prinstein examined the two types of popularity in 235 adolescents, scoring the least

51、liked, the most liked and the highest in status based on student surveys( 調(diào)查研究). “We found that the least well-liked teens had become more aggressive over time toward their classmates. But so had those who were high in status. It clearly showed that while likability can lead to healthy adjustment, h

52、igh status has just the opposite effect on us. Dr. Prinstein has also found that the qualities that made the neighbors want you on a play date-sharing, kindness, openness carry over to later years and make you better able to relate and connect with others. In analyzing his and other research,Dr. Pri

53、nstein came to another conclusion: Not only is likability related to positive life outcomes, but it is also responsible for those outcomes, too. Being liked creates opportunities for learning and for new kinds of life experiences that help somebody gain an advantage, ” he said. 32. What sort of girl

54、 was the author in her early years of elementary school? A. Unkind.B. Lonely.C. Generous.D. Cool. 33. What is the second paragraph mainly about? A. The classification of the popular. B. The characteristics of adolescents. C. The importance of interpersonal skills. D. The causes of dishonorable behav

55、ior 34. What did Dr. Prinsteins study find about the most likedkids? A. They appeared to be aggressive. B. They tended to be more adaptable. C. They enjoyed the highest status. D. They performed well academically. 35. What is the best title for the text? A. Be Nice-You Wont Finish Last B. The Higher

56、 the Status, the Beer C. Be the Best-You Can Make It D. More Self-Control, Less Aggressiveness 【答案】32. C33. A34. B35. A 【解析】 這是一篇說明文。文章主要講到研究表明, 對別人好,討人喜歡對人生活的各個方面有深遠 的有益影響。 【32 題詳解】 推理判斷題。根據(jù)第一段During the rosy years of elementary school, I enjoyed sharing my dolls and jokes, which allowed me to keep

57、 my high social status(在美好的小學(xué)時光里,我喜歡分享 我的娃娃和笑話,這讓我保持了高高的社會地位。 )由此推斷出,作者在小學(xué)早期時,是一 個慷慨的女孩。unkind不友善的;lonely寂寞的;generous慷慨的;cool冷靜的,故選 C。 【33 題詳解】 主旨大意題。第二段 Mitch Prinstein, a professor of clinical psychology sorts the popular into two categories: the likable and the status seekers.(臨床心理學(xué)教授 Mitch Prins

58、tein將受歡迎的人分 為兩類:討人喜歡的人和追求地位的人。 )是段落主題句,本段內(nèi)容分別對 the likable 和 the status seekers 做了解釋,所以本段主要介紹了兩種受歡迎的分類,故選A。 【34 題詳解】 推理判斷題。 根據(jù)第四段 It clearly showed that while likability can lead to healthy adjustment (它 清楚地表明,可愛可以促使健全的調(diào)整) ,由此推斷出,心理學(xué)教授 Mitch Prinstein 的研究 表明,最有人望的孩子適應(yīng)性更強,故選B。 【35 題詳解】 主旨大意題。通過閱讀全文內(nèi)容

59、,尤其是最后一段,可知這篇文章主要講了受歡迎,討人喜 歡對人生活的各個方面有深遠的有益影響。 與選項 A“對別人好最終, 你的收獲無窮無 盡”一致,故選 A。 第二節(jié)第二節(jié) ( (共共 5 5 小題;每小題小題;每小題 2 2 分,滿分分,滿分 1010 分分) ) 根據(jù)短文內(nèi)容,從短文后的選項中選出能填入空白處的最佳選項。選項中有兩根據(jù)短文內(nèi)容,從短文后的選項中選出能填入空白處的最佳選項。選項中有兩 項為多余選項。項為多余選項。 Is Fresh Air Really Good for You?Is Fresh Air Really Good for You? We all grew up hearing people tell us to “go out and get some fresh air.” _36_ According to recent studies , the answer is a big YES , if the air quality in your camping area is

溫馨提示

  • 1. 本站所有資源如無特殊說明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請下載最新的WinRAR軟件解壓。
  • 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請聯(lián)系上傳者。文件的所有權(quán)益歸上傳用戶所有。
  • 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁內(nèi)容里面會有圖紙預(yù)覽,若沒有圖紙預(yù)覽就沒有圖紙。
  • 4. 未經(jīng)權(quán)益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
  • 5. 人人文庫網(wǎng)僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護處理,對用戶上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對任何下載內(nèi)容負責(zé)。
  • 6. 下載文件中如有侵權(quán)或不適當(dāng)內(nèi)容,請與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
  • 7. 本站不保證下載資源的準確性、安全性和完整性, 同時也不承擔(dān)用戶因使用這些下載資源對自己和他人造成任何形式的傷害或損失。

評論

0/150

提交評論