版權(quán)說明:本文檔由用戶提供并上傳,收益歸屬內(nèi)容提供方,若內(nèi)容存在侵權(quán),請進(jìn)行舉報(bào)或認(rèn)領(lǐng)
文檔簡介
1、絕密啟用前2022年中考英語全真考場模擬預(yù)測卷(北京卷)注意事項(xiàng):.本試卷共兩部分,共39題,滿分60分,考試時(shí)間90分鐘。.在試卷和草稿紙上準(zhǔn)確填寫姓名、準(zhǔn)考證號、考場號和座位號。.試題答案一律填涂或書寫在答題卡上,在試卷上作答無效。.在答題卡上、選擇題用2B鉛筆作答,其他試題用黑色字簽字筆作答。.考試結(jié)束,請將本試卷、答題卡和草稿紙一并交回.第一部分本部分共33題,共40分。在每題列出的四個選項(xiàng)中,選出最符合題目要求的一項(xiàng)。一、單項(xiàng)填空(每題0.5分,共6分)從下面各題所給的A、B, C、D四個選項(xiàng)中,選擇可以填入空白處的最佳選項(xiàng)。I havent brought my dictionar
2、y with me. Can I use?A. youB. yourC. yoursD. C. yoursD. yourself【答案】c【詳解】句意:我沒有帶字典。我可以用你的嗎?考查代詞辨析。you你,主格或賓格;your你的,形容詞性物主代詞;yours你的,名詞性物主代詞;yourself 你自己,反身代詞。根據(jù)Canluse.L可知,此處應(yīng)用名詞性物主代詞yours,指代“你的字典故選C。The ancient Greeks succeeded in capturing the city a trick in only one night.A. inB. throughC. ofD.
3、 for【答案】B【詳解】句意:古希臘人只用了一個晚上就成功地用詭計(jì)占領(lǐng)了這座城市??疾檫B詞辨析。山在里面;through通過;of.的;for為了。分析句子結(jié)構(gòu),本句缺方式狀語;根據(jù)題干“The ancient Greeks succeeded in capturing the city.a trick in only one night,可知是說通過設(shè)詭 計(jì)占領(lǐng)了城市,故選B。will the Beijing 2022 Winter Olympic Games last?From Feb 4 to Feb 20.A. How often B. How soonC. How farD. Ho
4、w long【答案】D【詳解】句意:2022年北京冬奧會將持續(xù)多久? 從2月4日到2月20日??疾樘厥庖蓡柧?。How often多久一次;How soon多久;How far多遠(yuǎn);How long多長。根據(jù)答語“From Feb 4 to Feb 20.”可知,此處對時(shí)間段進(jìn)行提問,故選 Do4. To our surprise, the robot communicatewith us in five languages.A. canB. mustC. shouldA. canB. mustC. shouldD. need【答案】A【詳解】句意:令我們驚訝的是,這個機(jī)器人能夠用五種語言與我們
5、交流??疾榍閼B(tài)動詞。can 能,會;must 必須;should 應(yīng)該;need 需要。根據(jù)”.communicate with us in five languages”可知,此處表示機(jī)器人的能力,它會說五種語言。故選A。Work carefully,you may make fewer mistakes in your homework.A. orB. butC. soD. and【答案】D【詳解】句意:認(rèn)真學(xué)習(xí),這樣你在作業(yè)中就犯更少的錯誤??疾檫B詞辨析。or或者,否則;but但是;so因此,所以;and和,而且。根據(jù)句意可知,空后表示“Work carefully”會產(chǎn)生的結(jié)果,前后為
6、順承關(guān)系,應(yīng)用and連接。故選D。Computers can work out maths problems than we do.A. much quickly B. more quick C. even quick D. far more quickly【答案】D【詳解】句意:計(jì)算機(jī)解數(shù)學(xué)題的速度比我們快得多??疾楦痹~比較級。quickly快地,副詞;quick快的,形容詞。由句子結(jié)構(gòu)可知,該空修飾謂語動詞“work out”,應(yīng)用副詞;句中有“than”,表示兩者相比,應(yīng)用副詞比較級。故選D。Finland the happiest country in the world the la
7、st four years.A. has namedB. has been named C. namedD. was named【答案】B【詳解】句意:在過去的四年里,芬蘭被命名為世界上最幸福的國家??疾楝F(xiàn)在完成時(shí)的被動語態(tài)。根 據(jù)句意,主語和動詞之間是動賓關(guān)系,應(yīng)用被動語態(tài),故排除A、C項(xiàng);根據(jù)句子的時(shí)間狀語“the last four years”可知,句子應(yīng)是現(xiàn)在完成時(shí)的被動語態(tài),構(gòu)成形式為:have/has been done; name的過去分詞是named 0 故選 C。The house was quiet when Fiona went home. Everyone to be
8、d.A. goesB. goC. has goneD. had gone【答案】D【詳解】句意:當(dāng)菲奧娜到家時(shí),屋里靜悄悄的。所有人都已經(jīng)上床睡覺了??疾檫^去完成時(shí)。A. goes第三人稱單數(shù),表一般現(xiàn)在時(shí);B. go動詞原形,表一般現(xiàn)在時(shí);C. has gone 表現(xiàn)在完成時(shí);D. had gone表過去完成時(shí)。根據(jù)句意,在菲奧娜到家之前,家里人就已經(jīng)上床睡覺, 菲奧娜到家這個動作已經(jīng)發(fā)生,故句子用的一般過去時(shí),在到家之前的家人上床睡覺這個動作應(yīng)用過去 完成時(shí),故應(yīng)選D。The teacher left the classroom without anything.A. sayB. to s
9、ayC, saidD. saying【答案】D【詳解】句意:老師什么話也沒說就離開了教室??疾閯用~。A. say原形:B. to say動詞不定式;C. said過去式、過去分詞;D. saying現(xiàn)在分詞、動 名同??崭袂皐ithout“沒有”為介詞,后面通常接名詞或動名詞構(gòu)成介賓結(jié)構(gòu),故應(yīng)選D 10. Banks usually require their clerks accurately.A. workedBA. workedB. worksC. workingD. to work【答案】D【詳解】句意:銀行通常要求其職員工作準(zhǔn)確無誤??疾榉侵^語動詞。require sb to do
10、 sth:要求某人做某事,故選D。11. When I senior high in the fall, Til miss my old school friends.A. startB. startedC. will startD. would start【答案】A【詳解】句意:節(jié)我秋天開始上高中時(shí),我會懷念以前學(xué)校的朋友??疾闀r(shí)態(tài)。根據(jù)“主將從現(xiàn)原則,when引導(dǎo)的時(shí)間狀語從句用一般現(xiàn)在時(shí),主句用一般將來時(shí),故選A。I want to know .when we should arrive at the aiq)ort B. when should we arrive at the air
11、portwhen the airport we should arrive atwhen the airport should we arrive at【答案】A 【解析】句意:我想知道我們應(yīng)該什么時(shí)候到達(dá)機(jī)場.本題考查賓語從句,因?yàn)橘e語從句要用陳述句語序,故排除B、D, C項(xiàng)the airport應(yīng)該放在后面,表示到達(dá)機(jī)場。故答案選A。二、完形填空(每題1分,共8分)閱讀下面的短文,掌握其大意,然后從短文后各題所給的A、B、C、D四個選項(xiàng)中,選擇最佳 選項(xiàng)。When I got the driving license (駕照)last summer, Mom and I took our f
12、irst trip around an empty parking lot. Then I found that my mother was not the best13fbr me. It wasnt that she shouted, or told me that Iwas doing poorly. As you can imagine, my mothers helpfiil instructions“ only managed to make me more 14.Since I could no longer practice with her, the job was15in
13、the hands of my father. The idea of learning from Dad was not one that trilled me. I loved him dearly, but I just did not see Dad as someone I could be comfortable leaning from. He almost never talked. We shared a typical father-daughter relationship. Hed ask how school was, and Fd say it was fine.1
14、6, that was the most of our conversations. Spendinghours alone with someone who might as well have been a stranger really scared me.As we got into the car that first time, I was not17at what happened. Dad and I drove around,saying almost nothing, except from a few instructions on how to turn. As my
15、lessons went on, however, things began to 18. Dad would turn the radio up so I could fully appreciate his favorite Stones music. Andhe actually began talking. I was soon hearing about past failed dates, basic body” gym class, and other tales from his past.Dads sudden chattiness was shocking until I
16、thought about why he was telling me so much in the car. In all the years that I had wondered why my father never spoke that much, I had never stopped to consider that it was because I had never spent time19. Homework, friends, and even TV had all called me away fromhim, and, as a result, I never tho
17、ught my quiet father had anything to say.Since I began driving with him, my driving skill has greatly increased. More important, though, is that my knowledge of who my father is has also increased. Just living with him wasnt 20 it took driving with him for me to get to know someone who was a mystery
18、.A. doctor B. workerC. teacherD. driver14. A. nervousB. excitedC. disappointedD. happy14. A. nervousB. excitedC. disappointedD. happy15. A. ownedB. returnedC. placedD. started16. A. SuddenlyB. UnfortunatelyC. SecretlyD. Finally17. A. angryB. regretfulC. boredD. surprised18. A. changeB. appearC workD
19、. continue19. A. speakingB. singingC. questioningD. listening20. A. good15. C 16. BB. enough17. D 18. AC. helpful19. D 20. BD . busy 13 . C14. A【解析】【導(dǎo)語】本文講述了作者和父親一起練車的經(jīng)歷,在作者看來,父親是一個不善言辭的人,但是和作者在車?yán)锏?時(shí)候,父親談了很多,這讓作者明白家庭成員之間需要真正交流。句意:然后我發(fā)現(xiàn)我母親不是我最好的老師。doctor 醫(yī)生;worker 工人;teacher 老師;driver 司機(jī)。根據(jù)“As you ca
20、n imagine, my mothers helpful instructions only managed to make me more.”可知此處指的是作者母親指導(dǎo)作者開車,所以母親是作者的 指導(dǎo)老師,故選C。句意:你可以想象,我母親的“有益的指示“只會讓我更加緊張。nervous 緊張;excited 激動;disappointed 失望的;happy 開心的。根據(jù)“she shouted, or told me that I was doing poorly”可知母親這樣的指導(dǎo)會讓作者開車時(shí)更緊張,故選Ao句意:由于我不能再和她一起練習(xí),這項(xiàng)工作就交給了我父親。owned 擁有;r
21、eturned 歸還:placed 替換,放置;started 開始。根據(jù)Since I could no longer practice with her, the job was.in the hands of my father”可知練習(xí)開車的工作交給了作者父親,placed符合語境,故選C。 16.句意:不幸的是,這是我們談話的大部分內(nèi)容。Suddenly 突然;Unfortunately 不幸地;Secret1秘密地;Finally 最終。根據(jù)“He almost never talked. We shared a typical father-daughter relationsh
22、ip. Hed ask how school was, and Fd say it was fine.that was the most of our conversations. Spending hours alone with someone who might as well have been a stranger really scared me.”可知作者的父親幾乎不說話,只是會問作者在學(xué)校怎么樣,除此之外,父親就好像陌生人一樣,這 對作者來說是不幸的。故選B。句意:當(dāng)我們第一次上車時(shí),我對發(fā)生的事情并不感到驚訝。angry 生氣;regretful 后悔;bored 無聊的;s
23、urprised 驚訝的。根據(jù)“Dad and I drove around, saying almost nothing, except from a few instructions on how to turn”可知父親很少說話,這是在作者的預(yù)料之中,所以她 并不驚訝,故選D。句意:然而,隨著課程的繼續(xù),情況開始發(fā)生變化。change 改變;appear 出現(xiàn);work 工作;continue 繼續(xù)。根據(jù)And he actually began talking. I was soon hearing about past failed dates, 44basic body” gym
24、class, and other tales from his past.”可知作者的父親開始說話了, 這和之間的情況相比是一種改變,故選A。句意:這些年來,我一直想知道為什么父親從來沒有說過這么多的話,我從來沒有停下來考慮過,那是 因?yàn)槲覐膩頉]有花時(shí)間聽。speaking 說;singing 唱歌;questioning |nj ; listening IJff o had never stopped to consider that it was because I had never spent time ”可知此處是指作者沒有花時(shí)間去傾聽父親說的話,故選D。20.句意:僅僅和他住在一起
25、是不夠的要和他一起開車,我才能認(rèn)識這個神秘的人。good 好的;enough 足夠的;helpful 有幫助的;busy 忙碌的。根據(jù)“it took driving with him fbr me to get to know someone who was a mystery.”可知作者認(rèn)為和父親住在一起還是不足夠的,故選B。三、閱讀理解(每題2分,共26分)閱讀下列短文,根據(jù)短文內(nèi)容,從短文后各題所給的A、B、C、D四個選項(xiàng)中,選擇最佳選項(xiàng)。(A)After-school clubs are a great way to help kids develop themselves in d
26、ifferent areas. They will serve kids well throughout their lives.It helps build confidence. You have to learn to think ahead and know when your opponent (對手)makes a mistake.Beginning age: 6Time: ThursdaysFencingIt helps improve problem-solving skills. You can never predict what your opponent -我ill d
27、o, so you have to be able to react quickly. Concentration and fbcus (注意)are !ilso key to keeping calm under pressure.Beginning age: 9 to 11Time: Wednesdays#First Lego LeagueIt teaches the basics of robotics technology and encourages teamwork. Kids are grouped into teams with one coach. The teams wor
28、k together to build walking, talking robots.Beginning age: 9Time: TuesdaysIt helps develop attention. It requires focus and concentration, which can help kidsdo better in school. Safety is very important, so kids are expected to be responsible.Beginning age: 7ArcheryTime: Fridays21. Which club can a
29、 6-year-old join?A. Chess.B. Fencing.C. First Lego League. D. Archery.22. When can kids attend First Lego League?A. On Fridays.C. On Tuesdays.23. Archery helps kids.A. On Fridays.C. On Tuesdays.23. Archery helps kids.A. build teamworkC. learn to think ahead21.【答案】AB. On Thursdays.D. On Wednesdays.B
30、, develop attentionD. improve problem-solving skills【解析】細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)“Beginningage: 6”可知國際象棋俱樂部的開始年齡是6歲。故選A。.【答案】C【解析】細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第三個表格中的“Time: Tuesdays”可知第一樂高聯(lián)盟是每周二舉行。故選C。.【答案】B【解析】細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第四個表格中的“It helps develop attention”可知射箭幫助培養(yǎng)專注力。故選B,The Secret of a Long LifeI am Peter Brown. I am a writer with an imp
31、ortant magazine. The other day I saw a white-haired man sitting on the chair in front of his house. I could see the wrinkles (皺紋)in his face and neck, and his wrinkled hands. Articles on the secrets of living to an old age are always popular with our readers, so I decided to write a story and discov
32、er the secret of this mans long life. As I went near him, I said:“Sir, would it be okay if I talked with you for just a momcnt?,“Not at all. Actually, it would make me very happy. I get very bored sitting here, even for a short time. Until a little while ago, I lived a full and active life without a
33、 moments rest.”“Well, they say that a lot of activities help one to live a long time.”“Thats true, very true. I still feel very well, although my step has slowed down a little.The conversation continued in that way fbr a while. Although I tried to be very thoughtful about getting information from ol
34、der people, it seemed to me that it would now be all right to begin to ask some polite questions.“Would it be okay if I smoked?“Not at all/*Td offer you one, but I suppose you probably dont smoke, or drink, or .”“Youre wrong! Ive always smoked a great deal. And until a little while ago, I went danci
35、ng every night. And as fbr alcoholic drinks ”“Do you mean to say that youve done these things all your lift?”“Of course. Why docs that surprise you so much?Ive always been told that doing those things is bad fbr the health.M“Nonsense!”“I suppose that you have another secret. a lot of fruit. vegetabl
36、es . a lot of exercise in the fresh air“Dont be silly! I hate exercise in the fresh air, and I dont like any kind of vegetable.”“This is unbclievable!“What do you mean, unbelievable? What are you talking about?”“Its just that I cant understand how youve been able to live like that and to have lasted
37、 so long. Tell me, how old are you?”“Me? Fm twenty-eight. Why?”24. Why did Peter Brown decide to write a story about the man?Because the man looked healthy.Because he thought the man looked cool.Because the man was white-haired and wrinkled.D. Because readers are interested in the secret of a long l
38、ife.What would the man probably say after “And as for alcoholic drinks .?D. They cost too much.A. I dont like them. B. I drink a little. C. Theye my favorite.D. They cost too much.What can we learn from the story?A. Alls well that ends well.C. What you see is what you get.A. Alls well that ends well
39、.C. What you see is what you get.B. Its never too late to learn.D. Dont judge a book by its cover.24. D 25. C 26. D【解析】【導(dǎo)語】本文主要講述了作者決定寫一個關(guān)于長壽秘訣的故事,于是對一位“老人”進(jìn)行采訪,發(fā)現(xiàn)他的生活方式 并不健康,最后知道這個“老人”只有28歲。這個故事告訴我們不要以貌取人。24.細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)“Articles on the secrets of living to an old age are always popular with our reader
40、s, so I decided to write a story and discover the secret of this mans long lift.”可知,因?yàn)樽x者對長壽的秘訣很感興 趣,所以作者決定寫關(guān)于這個人的故事。故選D。25.推理判斷題。根據(jù)Td ofier you one, but I suppose you probably dont smoke, or drink, or .Youre wrong!Ive always smoked a great deal. And until a little while ago, I went dancing every nig
41、ht. And as for alcoholic drinks”可知,這個人對作者認(rèn)為他既不抽煙也不喝酒的想法給予了否認(rèn),他抽很多煙,每天晚上還去 跳舞,說明這個人的生活方式不健康,所以對于酒精飲料,他接下來可能會說這些是他的最愛。故選C。主旨大意題。根據(jù)Imtwenty-eight.”可知,作者看見一個人滿頭白發(fā)、滿臉皺紋的人,于是去采訪他長 壽的秘訣,發(fā)現(xiàn)這個人既抽煙又喝酒,不喜歡吃蔬菜也不喜歡運(yùn)動,結(jié)果得知這個人原來才28歲。這 個故事告訴我們不要以貌取人。故選D,“They stole my diamonds! said the owner of Bests Diamond Store
42、 to a local policeman. I just called my insurance company (保險(xiǎn)公司).Theyre sending a man here to decide how much money to pay me for the stolen diamonds.” Tell me what happened., said the policeman.“I went to the store alone. Mr. Best began, 4tAs soon as I opened the door, two men rushed in. The blond
43、one had a gun. He looked at me angrily and told me to open the safe. I was scared, so I gave him my diamonds. Then they tied me to a chair. After they left, I tried hard to free myself from the ropes and called you.“What did the two men look like?” One of them was thin and the other was fat. They wo
44、re masks over their whole heads with only little holes for their eyes and mouths.”Just then the insurance man arrived. Dont worry., the policeman said to him, “You dont have to pay Mr.Best anything. He is lying about the robbers. He took the diamonds himself?According to Mr. Best, he might be about
45、to when the robbers came in.A. start his business B. have dinner C. clean the diamonds D. call the policeman29. The policeman believed Mr. Best lied because he made a mistake about the robbers.A. height B. buildC. hairD. voiceA 28. B 29. C【解析】本文是一篇記敘文,主要講述了 Best先生向警察報(bào)告鉆石被搶劫的過程。推理判斷題。根據(jù)文中“As soon as
46、I opened the door, two men rushed in.”可推理出,據(jù)Best先生說, 當(dāng)強(qiáng)盜進(jìn)來時(shí),他可能正要開始他的生意。故選A。詞句猜測題。根據(jù)下文“I was scared, so I gave him my diamonds.由我很害怕,所以我把鉆石給了他, 可猜測出,前句應(yīng)是:他生氣地看著我,叫我打開保險(xiǎn)柜,故“safe”的意思應(yīng)是“保險(xiǎn)柜”;結(jié)合圖畫可 知,應(yīng)是B項(xiàng)。故選B。推理判斷題。根據(jù)文中“They wore masks over their whole heads with only little holes for their eyes and mou
47、ths.”可知,因?yàn)榇髦嬲?,只能看到搶劫犯的眼睛和嘴巴,?yīng)是看不到頭發(fā),故推理出,警察認(rèn)為 Best先生撒謊是因?yàn)殛P(guān)于搶劫犯的頭發(fā)他犯了錯誤。故選CoDMany kids do house work such as doing the dishes, making the bed and folding the clothes. In exchange,they get some money or other computer time.Paying kids fbr housework is one of the most popular topics, especially at a t
48、ime when every one is more careful about money. Some parents think since adults are paid to do their jobs, we should pay kids for everyday housework.But some people dont think kids should get rewards(報(bào)酬)fbr doing housework. Walton, an expert, believes that by rewarding kids, parents are sending a me
49、ssage that work isnt worth doing unless you get something in retuoi. Running any kind of housework is a team effbrt.”Walton said, “A home is a living space fbr everyone in the family. Its important fbr kids to see that we all have responsibilities in the house, and families decide how they want thei
50、r home to look, and how they are going to keep it looking like what they want.”O(jiān)ther people believe that getting a reward encourages kids to do housework, and it also teaches them real world lessons about how we need to work to get money. There are alsoapps(程序)that give kids points and digital gifts
51、 that can be redeemed(兌現(xiàn))either online or in the real world. fcfcOur goal is to give kids lawful power so they can get rewards/ says Berman, “and kids need rewards to help encourage them/What is Walton idea in the passage?A Running exercise is a kind of teamwork. B. People work to get rewardsC. Kids
52、 have responsibilities in the house. D. Doing housework is only the parents* jobThe underlined phrase “in return“ in Paragraph 3 has the same meaning as D. under controlD. under controlAccording to Berman, kids should be encouraged to.B. do more houseworkA. do housework without rewardsB. do more hou
53、seworkC. stay away from houseworkD. do housework by getting rewardsWhich is the best title for the passage?A. Doing Housework Is PopularB. Should Kids Be Rewarded for Doing Housework?C. Let Kids Do Some HouseworkD. Kids Should Study As Well As Doing HouseworkC 31. A 32. D 33. B【分析】短文講述了許多孩子做家務(wù),例如洗碗、
54、整理床鋪和疊衣服作為交換,他們得到一些錢或其他電 腦時(shí)間。人們對做家務(wù)要不要給孩子們獎勵有不同的看法。30.細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)Its important for kids to see that we all have responsibilities in the house, and families decide how they want their home to look, and how they are going to keep it looking like what dwy want”可知,他的觀點(diǎn)是孩子們在家里也有相應(yīng)的責(zé)任,故選C。詞義猜測題。根據(jù)parents are
55、 sending a message that work isnt worth doing unless you get something in return”可知,父母在傳遞一種信息,這個信息就是如果得不到回報(bào),那么一項(xiàng)工作 就不值得去做,in return與as a reward同義,故選A。細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)“Our goal is to give kids lawful power so they can get rewards,says Berman, “and kids need rewards to help encourage them”可知,Berman覺得孩子們應(yīng)該被鼓勵得
56、到獎勵來做 家務(wù),故選 Do33.最佳標(biāo)題。根據(jù)Some parents think since adults are paid to do their jobs, we should pay kids for everyday housework”可知,一些家長認(rèn)為,既然成年人做他們的工作是有報(bào)酬的,我 們就應(yīng)該付錢給孩子做日常家務(wù)。短文分別介紹了兩種觀點(diǎn),因此最適合本文的標(biāo)題是“孩子做 家務(wù)應(yīng)該得到獎勵嗎”,故選B.第二部分本部分共6題,共20分。根據(jù)題目要求,完成相應(yīng)任務(wù)。四、閱讀表達(dá)(每題2分,共10分)閱讀短文,根據(jù)短文內(nèi)容回答問題。At the age of 16, Einstei
57、n always played with a group of mischievous(頑皮搗蛋的)kids. Because he was so busy playing, he didnt study enough and failed his final exam.One morning, when Einstein was holding a fishing rod and was about to go fishing with his friends, his father stopped him and said calmly, Einstein, you spent so mu
58、ch time playing that you failed your exam. Im worried about your future/“What are you worried about? Jack and Robert also failed, but dont they still get to go fishing?”“My boy, you cant think like that,“ his dad said.“There is a story that people tell in our hometown. I will tell it to you now.”“Th
59、ere were two cats playing on a roof One cat got caught off guard and fell down the chimney while holding the other cat. When the two cats climbed out of the chimney, one of the cats had soot(煙灰)on his face, while the other cats face was clean. Seeing the dirty cat, the clean cat thought its face mus
60、t be dirty, so it quickly ran to the river and washed its face. The dirty cat saw the clean cat and thought its face was also clean, so it just swaggered down the street.”“Einstein, no one can be your mirror. You have to think for yourself. If you just do what everyone else does, you will never lear
溫馨提示
- 1. 本站所有資源如無特殊說明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請下載最新的WinRAR軟件解壓。
- 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請聯(lián)系上傳者。文件的所有權(quán)益歸上傳用戶所有。
- 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁內(nèi)容里面會有圖紙預(yù)覽,若沒有圖紙預(yù)覽就沒有圖紙。
- 4. 未經(jīng)權(quán)益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
- 5. 人人文庫網(wǎng)僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對用戶上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對任何下載內(nèi)容負(fù)責(zé)。
- 6. 下載文件中如有侵權(quán)或不適當(dāng)內(nèi)容,請與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
- 7. 本站不保證下載資源的準(zhǔn)確性、安全性和完整性, 同時(shí)也不承擔(dān)用戶因使用這些下載資源對自己和他人造成任何形式的傷害或損失。
最新文檔
- 2026年學(xué)校后勤服務(wù)與資產(chǎn)管理校長試題含答案
- 《企業(yè)國際化經(jīng)營面臨的形勢與對策分析》課件
- 2026年劇本殺運(yùn)營公司新劇本引進(jìn)評估管理制度
- 2026年可穿戴設(shè)備健康監(jiān)測行業(yè)創(chuàng)新報(bào)告
- 2025年新能源車產(chǎn)業(yè)鏈變革與趨勢創(chuàng)新報(bào)告
- 2026年基因編輯在醫(yī)學(xué)研究創(chuàng)新報(bào)告
- 2025年預(yù)制菜調(diào)味地域特色適配與標(biāo)準(zhǔn)化生產(chǎn)分析報(bào)告
- 2025年特色小鎮(zhèn)文化創(chuàng)意產(chǎn)業(yè)集群建設(shè)中的文化創(chuàng)意產(chǎn)業(yè)創(chuàng)新發(fā)展可行性研究
- 濟(jì)源輔警面試題目及答案
- 當(dāng)?shù)剌o警面試題目及答案
- 2026中央廣播電視總臺招聘124人考試備考題庫及答案解析
- 置管溶栓課件
- 2025山西朔州市公安局招聘留置看護(hù)崗位輔警260人筆試考試參考試題及答案解析
- 中國民用航空局清算中心2026年度公開招聘應(yīng)屆畢業(yè)生5人備考題庫及一套完整答案詳解
- 2026夢工場招商銀行太原分行寒假實(shí)習(xí)生招聘考試筆試備考題庫及答案解析
- 醫(yī)保版臨床路徑
- 四川省各地震抗震設(shè)防烈度信息一覽表
- 個人簡歷模版(三頁)帶封面(可編輯)大氣商務(wù)版
- 2026年鄭州鐵路職業(yè)技術(shù)學(xué)院單招職業(yè)適應(yīng)性測試必刷測試卷必考題
- 2025中國建筑一局(集團(tuán))有限公司招聘紀(jì)檢管理崗筆試歷年備考題庫附帶答案詳解2套試卷
- 潤心育德-“七彩少年”小學(xué)德育品牌建設(shè)實(shí)施方案
評論
0/150
提交評論