付費(fèi)下載
下載本文檔
版權(quán)說(shuō)明:本文檔由用戶提供并上傳,收益歸屬內(nèi)容提供方,若內(nèi)容存在侵權(quán),請(qǐng)進(jìn)行舉報(bào)或認(rèn)領(lǐng)
文檔簡(jiǎn)介
1、模塊達(dá)標(biāo)檢測(cè)(一)限時(shí):100分鐘I .閱讀理解AThe Coolest InventionsAn Oceans VacuumTheres a collection of plastic trash in the middle of the Pacific Ocean.Its bigger than Texas and growing.The way to clean it up now is to catch it with nets.That is both costly and slow.Instead, the Ocean Cleanup Project proposes a 62-
2、mile- long floating barrier that would use natural currents to trap trash.If next year s trials succeed , a full cleanup operation would aim to start in 2020.It could reduce the trash by 42% over 10 years.Easy-On ShoesIn 2012 , Matthew Walzer, a high school student with a disability , sent a note to
3、 Nike. My dream is to go to college , he wrote, “ without having to worry about someone coming to tie my shoes every day. Nike assigned a design team to the challenge.This year, they came out with their solution: the FlyEase.The basketball shoe can be fastened with one hand.A pair of Nike FlyEase sh
4、oes sells for $130.An Airport for Drones( 無(wú)人機(jī))As Amazon , Google, and others get ready for drone delivery service , there is one big question: What kinds of home bases will their drones have? Rwanda , in Africa , may have the answer.There, workers will soon start work on three “ droneoorts. The goal
5、 is to make it easier to transport food , medical supplies , electronics, and other goods through the hilly countryside.Construction is set to be completed in 2020.語(yǔ)篇解讀本文是一篇應(yīng)用文。文章介紹幾項(xiàng)最新的發(fā)明。1. Whats the advantage of the Oceans Vacuum?A . It can be a money-saver.B. It can grow year by year.C. It can t
6、ear plastic into pieces.D. It can be put into wide use soon.解析:細(xì)節(jié)理解題。第一段中說(shuō)到傳統(tǒng)用網(wǎng)打撈塑料的方法既費(fèi)錢又慢,由此可知,借助自然的力量打撈塑料的方法要快捷省錢。答案:A2. What do we know about Nike?A. It offers free shoes to the disabled.B. It is designing new shoes frequently.C. It provides customer- friendly services.D. It responded to Matthew
7、 s request passively.解析:推理判斷題。Matthew Walzer身患?xì)埣?,系鞋帶不方便,給耐克公司寄去信件后,耐克公司積極回應(yīng)并設(shè)計(jì)出了 一款可以單手系的鞋帶,由此可以推斷耐克公司以客戶需求為中O答案:C3. Why is Rwanda setting up “ drone ports ”A . Because road travel there is rough.B. Because there are too many drones.C. Because they re easier to construct than roads.D. Because they a
8、re receptive to new technology.解析:細(xì)節(jié)理解題。由最后一段中的The goal is to make it easier to transport food , medicalsupplies, electronics, and other goods through the hilly countryside 可知,因?yàn)殛懧愤\(yùn)輸不便, 盧旺達(dá)決定建無(wú)人機(jī)機(jī)場(chǎng)。答案:ABMany of the 285 million people who have vision problems live in low-income countries, according t
9、o the World Health Organization.The WHO says most people with vision problems could be helped or cured.The non-profit organization Orbis has a plane that is also an eye clinic.The plane allows medical workers to perform operations around the world.Orbis has the world s only flying eye hospital.This
10、June, it introduced its latest model, an MD-10 airplane donated by the FedEx company.It is the third version of the flying eye hospital.Dan Neely is a volunteer doctor for Orbis.He has traveled to Jamaica and Africa on the new plane.He says this plane has all the newest technology.Some facilities on
11、 the ground do not. You can be in Zambia and the power goes out in the middle of the surgery , Neely said.Bob Ranck, CEO of Orbis , is a retired U . S.Air Force brigadier general.Ranck explained that the new plane also includes a classroom.Orbis uses the room to train doctors and nurses in the count
12、ries where it lands.He said Orbis teaches local healthcare providers to make it a priority (優(yōu)先考慮的事情 )to reduce cases of blindness.Gary Dyson is a pilot who usually flies cargo(貨物)planes for FedEx.But he volunteers flying time for Orbis. When you see a child who cant see on Monday and they can see on
13、 Wednesday, you re hooked, “ Dyson said.The change in a patient s life after surgery can be dramatic , said Rosalind Stevens, a volunteer doctor from the Geisel School of Medicine at Dartmouth College. When we remove the patch(眼罩),the patient breaks into a big smile , “ she said.The newest version o
14、f the flying hospital will make flights to a few cities in the United States.Then it will provide a medical program in China in September.Orbis also operates programs in Cameroon , Ethiopia , Ghana, China , Vietnam , India, Bangladesh, Indonesia and Latin America.語(yǔ)篇解讀本文是一篇記敘文。奧比斯飛行眼科醫(yī)院為世界各地患有眼疾的病人提供
15、醫(yī)療 服務(wù)。4. What is Orbis?A . It is a branch of the WHO.B. It is a profitable hospital.C. It is the name of a plane.D. It is a charitable body.解析:細(xì)節(jié)理解題。由第二段首句中的 The non-profit organization Orbis可知,這是一個(gè)慈善團(tuán)體。答案:D5. What do we know about the flying eye hospital?A . It is fully funded by FedEx.B. It only g
16、oes into local business.C. Its three planes are all in operation.D. Its plane has been constantly updated.解析:細(xì)節(jié)理解題。 由第二段中的 This June, it introduced its latest model , an MD-10 airplanedonated by the FedEx company.It is the third version of the flying eye hospital 可知, 這家飛行醫(yī) 院的飛機(jī)在不斷更新。答案:D6. What does
17、 Neely think of the facilities on the ground?A . They are undependable.B. They are being misused.C. They can be improved soon.D. They are provided by the WHO.解析:推理判斷題。 由第三段中的 Some facilities on the ground do not. You can be in Zambiaand the power goes out in the middle of the surgery , Neely said 可知
18、,地面有些醫(yī)院的設(shè)施不可靠。答案:A7. For what purpose is a classroom set up on the new plane?A . Recreational.B . Educational.C. Commercial.D. Administrative.解析:推理判斷題。由第四段中的Orbis uses the room to train doctors and nurses in thecountries where it lands可知,Orbis出于教育目的在飛機(jī)上設(shè)立了教室。答案:BCPatients in the early stages of Alzh
19、eimer s disease often struggle to remember recently learned information , meaning they forget things like important appointments or where they left their keys.But it seems that these memories are not lost.They are still filed away in the brain somewhere; they just cant be easily accessed.Now, resear
20、chers at MIT have developed a means of getting back memories in mice suffering from Alzheimer s.The method relies on a technique that uses light to control genetically modified neurons (轉(zhuǎn)基因神經(jīng)元).Currently it is too early to be used in human trials as it involves inserting light emitting ( 發(fā)光)equipmen
21、t into the subjects brains, but the same principles still apply, the researchers said.“The important point is that this is evidence of the concept.That is , even if a memory seems to be gone, it is still there.It s a matter of how to get it back , “ said the senior researcher Susumu Tonegawa.The tea
22、m took two groups of mice , one genetically engineered to develop Alzheimer s and one healthy.They then placed them into a room and gave them a mild electric shock.All of the mice showed fear when put back in an hour later.When placed in the room a third time several days later, the Alzheimer s mice
23、 acted normally.They had forgotten the shock.The researchers were then able to bring back the memory of the shock by activating(激活)the cells in which the memories were stored.Even when the mice were put into an unfamiliar room , they showed fear when the cells associated with the shock were activate
24、d.“Short-term memories seem to be normal , on the order of hours.But for long- term memories , these early-Alzheimer s mice seem to be damaged, said the lead researcher DheerajRoy. Directly activating the cells that we believe are holding the memory helps them get it back.This suggests that it is in
25、deed an access problem to the information , not that they are unable to learn or store this memory.”語(yǔ)篇解讀本文主要介紹了利用光控制轉(zhuǎn)基因神經(jīng)元使早期老性癡呆病患者恢復(fù)記憶的技術(shù)。8. What can we learn about the researchers at MIT?A . They are the pioneers of brain research.B. They have used the method in human trials.C. They can cure Alzh
26、eimer s using the new method.D. They can get back memories in mice with Alzheimer s.解析:細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第二段的第一句Now , researchers at MIT have developed a means ofgetting back memories in mice suffering from Alzheimer s 可知, 他們能夠使患有早期老性癡呆病的老鼠恢復(fù)記憶。答案:D9. Why did the Alzheimer s mice behave normally for the third
27、 time?A . They failed to remember the electric shock.B. They were accustomed to the situation.C. They managed to overcome the fear.D. They activated the association automatically.解析:細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第四段的 the Alzheimers mice acted normally.They had forgotten theshock”可知,這些老鼠忘記了受到的電擊。答案:A10. For long-term memo
28、ries , the early-Alzheimer s mice.A . can transform their brain cellsB. cant learn new tricks wellC. can easily get back their memoriesD. cant access the information stored解析:推理判斷題。根據(jù)最后一段的But for long-term memories, these early-Alzheimer smice seem to be damaged” 和 Directly activating.this memory ”可
29、知,對(duì)于長(zhǎng)期記憶來(lái)說(shuō),這(腦細(xì)胞)已經(jīng)被損害,不能使用這種已經(jīng)儲(chǔ)存的信些處于早期老性癡呆病早期的老鼠因?yàn)榇鸢福篋11. The main purpose of the text is to.A. introduce a method of a researchB. report the latest discovery about a diseaseC. give advice on how to improve memoriesD. explain how a brain stores information解析:寫作意圖題。通讀全文可知,本文的主要目的是報(bào)道關(guān)于早期老性癡呆病的最新發(fā)現(xiàn)。答
30、案:BDI work with Volunteers for Wildlife, a rescue and education organization at Bailey Arboretum in Locust Valley. Trying to help injured, displaced or sick creatures can be heartbreaking ; survival is never certain. However, when it works , it is simply beautiful.I got a rescue call from a woman in
31、 Muttontown. She had found a young owl ( 貓頭鷹)on the ground. When I arrived , I saw a 2- to 3-week-old owl. It had already been placed in a carrier for safety.I examined the chick (雛鳥(niǎo))and it seemed fine. If I could locate the nest , I might have been able to put it back , but no luck. My next work wa
32、s to construct a nest and anchor it in a tree.The homeowner was very helpful. A wire basket was found. I put some pine branches into the basket to make this nest safe and comfortable. I placed the chick in the nest, and it quickly calmed down.Now all that was needed were the parents, but they were a
33、bsent. I gave the homeowner a recording of the hunger screams of owl chicks. These advertise the presence of chicks to adults; they might also encourage our chick to start calling as well. I gave the owner as much information as possible and headed home to see what news the night might bring.A nervo
34、us night to be sure , but sometimes the spirits of nature smile on us all! The homeowner called to say that the parents had responded to the recordings. I drove over and saw the chick in the nest looking healthy and active. And it was accompanied in the nest by the greatest sight of all LUNCH! The p
35、arents had done their duty and would probably continue to do so.語(yǔ)篇解讀本文是一篇記敘文,講述了作者作為一個(gè)野生動(dòng)物救助和教育機(jī)構(gòu)的志愿者,成功救助一只貓頭鷹雛鳥(niǎo)的經(jīng)歷。12. What is unavoidable in the author s rescue work according to paragraph 1?A . Efforts made in vain.B. Getting injured in his work.C. Feeling uncertain about his future.D. Creatures
36、 forced out of their homes.解析: 推理判斷題。根據(jù)第段的Trying to help injured , displaced or sick creatures can beheartbreaking; survival is never certain”可知,救助野生動(dòng)物有時(shí)會(huì)讓人感到心碎,因?yàn)榧词古ν炀人鼈?,也不能保證它們都會(huì)活下來(lái)。因此答案為Ao答案:A13. Why was the author called to Muttontown?A . To rescue a woman.B. To take care of a woman.C. To look
37、at a baby owl.D. To cure a young owl.解析:細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第二段的“I got a rescue call from a woman in Muttontown.She hadfound a young owl(貓頭鷹)on the ground ”可知,這位女士給作者打電話是為了讓他來(lái)看一看那只貓頭鷹幼雛。答案:C14. What made the chick calm down?A . A new nest.B . Some food.C. A recording.D . Its parents.解析: 細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第四段的 “I put some
38、 pine branches into the basket to make this nestsafe and comfortable.it quickly calmed down 可知,“作者做的鳥(niǎo)巢非常舒服,所以把這只貓 頭鷹雛鳥(niǎo)放進(jìn)去后,它很快安靜下來(lái)。答案:A15. How would the author feel about the outcome of the event?A . Its unexpected.B . Its beautiful.C. Its humorous.D . Its discouraging.解析:推理判斷題。根據(jù)最后一段可知,通過(guò)播放貓頭鷹雛鳥(niǎo)饑餓時(shí)
39、發(fā)出的叫聲的錄音,這只貓頭鷹雛鳥(niǎo)最終與它的父母團(tuán)聚,而且它的父母開(kāi)始給它喂食,再結(jié)合第一段最后一句“However, when it works , it is simply beautiful ”可判斷,作者付出的努力沒(méi)有白費(fèi),因而結(jié)果是美好的。答案:Bn.閱讀七選五When you re in high school , it can be difficult to find a job.You may not have much , or any, formal work experience and there aren t many jobs available for teenag
40、ers.However , if you re looking for a job, there are things you can do to help get your application noticed and help yourself get hired. 16 Don t be shy.Tell everyone you know you are looking for a job.Many jobs aren t advertised and you may be able to get a good job lead from a friend or family mem
41、ber. 17One good way to get experience is to start by working for friends and neighbors.Babysitting , garden work, doing cleaning , and pet sitting all can be included on your resume(簡(jiǎn)歷). Keep an open mind.18 This is a tough market and you may not be able to find a job doing what you want to do.The m
42、ore flexibility you have , the more opportunities you ll be able to apply for.Plus , even if the job wasnt your first choice , it may turn out to be better than you expected. Check the rules.There are only certain jobs you can do and hours you can work. 19 The minimum age you can work at paid non- a
43、gricultural employment is 14. Write a resume.A resume may not be required by employers. 20 Even though you may not have much information to include , a resume shows that you re serious about your job search.A . Start close to home.B. Be always optimistic.C. You can count on the following chances.D.
44、Dont limit yourself to certain types of jobs.E. But it can help you stand out from the competition.F. These job search tips will help you get your job search started.G. Check the Child Labor Law regulations to see how they apply to you.語(yǔ)篇解讀本文是一篇說(shuō)明文。高中生如何才能找到一份臨時(shí)工作呢?文章介紹了五條幫助高中生尋找臨時(shí)工作的建議,包括不害羞、寫簡(jiǎn)歷、心態(tài)
45、開(kāi)放等。16. F分析文章結(jié)構(gòu)可知,空格處為過(guò)渡句,起承上啟下作用。根據(jù)下文各段關(guān)于尋找工作的五條建議可知,F(xiàn)項(xiàng)“這些找工作的小竅門將有助于你開(kāi)啟自己的求職之路”能統(tǒng)領(lǐng)下文,符合語(yǔ)境。故F項(xiàng)正確。17. A One good way to get experience is to start by working for friends and neighbors. 獲得經(jīng)驗(yàn)的好途徑之一就是先給你的朋友和鄰居打工。并結(jié)合該段內(nèi)容可知,該段主要建議先給朋友和鄰居打工,也就是說(shuō),從身邊開(kāi)始做起;由此可知,A項(xiàng)符合該段大意。故 A項(xiàng)正確。18. D The more flexibility you
46、have , the more opportunities you ll be able to apply for.你越靈活,你能獲得的工作機(jī)會(huì)就越多。并結(jié)合該段標(biāo)題 Keep an open mind.”可知,該段主要建議要以開(kāi)放的心態(tài)尋找工作,故 D項(xiàng)“不要將自己局限在某一種工作上”符合文意。故 D項(xiàng)正確。19. G 根據(jù) The minimum age you can work at paid non- agricultural employment is 14. 你在非農(nóng)業(yè)領(lǐng)域工作能獲得報(bào)酬的最低年齡是14歲。并結(jié)合該段標(biāo)題Check the rules.”可知,該段主要建議高中生關(guān)注
47、童工法律和年齡限制。故 G項(xiàng)“查閱童工法規(guī),以清楚自己的權(quán)益如何才受其保護(hù)”符合文意。故G項(xiàng)正確。20. E A resume may not be required by employers.雇主可能不需要求職簡(jiǎn)歷。并結(jié)合該段標(biāo)題 Write a resume.”可知,該段主要介紹寫求職簡(jiǎn)歷的重要性。分析句意可知,空格處應(yīng)與關(guān)鍵句形成轉(zhuǎn)折關(guān)系;故 E項(xiàng)“但是,它會(huì)幫助你從應(yīng)聘者中脫穎而出”符合文意。故 E項(xiàng)正確。出.完形填空One early morning , in June, last year, it was sunny.I was_21_ my son at school when
48、I sawa little girl wearing a T-shirt with the word “ Titanic written on the front. 22 the school uniform policy , I believed this meant that the girl belonged to a class team called. As I “ Titanicpulled out of the school , I couldn t 23but ask myself why the students would 24their team “ Titanic an
49、d expect it to25e .I watched the movie , 26 my kids who forced me to watch it with them.Looking at the screen, the _27came to me: What sunk the Titanic? Was it because the ship was not well_28. ? Or was it because the owner was overconfident?In my view , the ship sunk due to a 29 of many reasons.To
50、start with , the owner of the ship assumed his ship was too modern and too solid to sink.That was his first mistake.In life , nothing is_30 .Life can change in the_31of an eye and however prepared youare, you might need to_32. the possibility of a sinking ship.Mistake number two was that the ship ha
51、d more people33_ than the lifeboats on the shipcould carry._34 , this was because the owner was overconfident about his vessel.Or he was just careless and _35 of the danger of not having enough rescue tools.The biggest lesson welearn from this mistake is this: never 36 more than you can chew like so
52、mebody said , “Nobody looks 37 when spitting it back out.”This goes for 38 too.Those overconfident attitudes and lazy tendencies are icebergs39 to hit and sink your ship.Keep in mind that confidence is good but overconfidence always 40 the ship down in the end.21. A.leavingB . droppingC. pickingD. t
53、aking解析:考查動(dòng)詞辨析。A項(xiàng)意為“離開(kāi)”;B項(xiàng)意為“讓下車”;C項(xiàng)意為“挑選”;D項(xiàng)意為“帶走”。根據(jù)上文中的 One early morning ”可知,作者應(yīng)是送兒子去學(xué)校,此處指作者讓兒子下車。故選Bo答案:B22. A.FollowingB . HearingC. NeglectingD . Knowing解析:考查動(dòng)詞辨析。A項(xiàng)意為“跟隨”;B項(xiàng)意為“聽(tīng)到”;C項(xiàng)意為“忽略”;D項(xiàng)意為了解”。根據(jù)下文 “I believed this meant that the girl belonged to a class team calledTitanic ”可知,作者了解兒子所上學(xué)
54、校的校服政策。故選D。答案:D23. A.helpB . imagineC. thinkD . wonder解析:考查動(dòng)詞辨析。A項(xiàng)意為“幫助”;B項(xiàng)意為“想象”;C項(xiàng)意為“認(rèn)為”;D項(xiàng)意為“想知道”。根據(jù)語(yǔ)境可知,此處指作者禁不住問(wèn)自己,為什么那些學(xué)生將他們的小組命名為Titanic。could/can not help but do sth.是固定句式,意為“忍不住做某事,情不自禁做某事”,符合語(yǔ)境。故選 Ao答案:A24. A.nameB . awardC. fixD . set解析:考查動(dòng)詞辨析。A項(xiàng)意為“給命名”;B項(xiàng)意為“授予”;C項(xiàng)意為“安裝”;D項(xiàng)意為“設(shè)置”。根據(jù)上文中的“c
55、alled Titanic ”可知,那群學(xué)生將他們的小組命名為 Titanic”。故選 A。答案:A25. A.smoothB. successfulC. usefulD. reliable解析:考查形容詞辨析。A項(xiàng)意為“平滑的”;B項(xiàng)意為“成功的”;C項(xiàng)意為“有用的”;D項(xiàng)意為“可靠的”。根據(jù)語(yǔ)境可知,作者在想,為什么那群學(xué)生將自己的小組命名為Titanic”這樣一個(gè)含悲劇色彩的名字,甚至還期望自己的小組會(huì)獲勝呢。故選 Bo答案:B26. A.thanks toB . followed byC. resulting inD . caused by解析:考查固定短語(yǔ)辨析。A項(xiàng)意為“多虧,幸好”
56、;B項(xiàng)意為“被跟著”;C項(xiàng)意為“導(dǎo)致”;D項(xiàng)意為“由造成”。根據(jù)語(yǔ)境及邏輯關(guān)系可推知,作者慶幸自己的孩子迫使自己和他們一起去看了泰坦尼克號(hào) 這部電影,才讓他對(duì)泰坦尼克號(hào)沉沒(méi)的原因有如此深刻的理解和啟發(fā)。故選A。答案:A27. A.suggestionB . doubtC. curiosityD . demand解析:考查名詞辨析。A項(xiàng)意為“建議”;B項(xiàng)意為“懷疑”;C項(xiàng)意為“好奇心”;D項(xiàng)意為要求”。根據(jù)空格后的關(guān)鍵句.What sunk the Titanic ?(第二段第二句)是什么導(dǎo)致了泰坦尼克號(hào)的沉沒(méi)?可推知,作者心中有些疑問(wèn)。故選 Bo答案:B28. A.luckyB . prepa
57、redC. goodD. advanced解析:考查形容詞辨析。A項(xiàng)意為“幸運(yùn)的”;B項(xiàng)意為“準(zhǔn)備好的”,C項(xiàng)意為“好的”;D項(xiàng)意為“先進(jìn)的”。句意:是因?yàn)檫@艘船還沒(méi)準(zhǔn)備好嗎?或者是因?yàn)檫@艘船的船主過(guò)分自信了 ? prepared符合語(yǔ)境。故選 B。答案:B29. A.mixtureB . causeC. resultD . combination解析:考查名詞辨析。A項(xiàng)意為“混合”;B項(xiàng)意為“原因”;C項(xiàng)意為“結(jié)果”;D項(xiàng)意 一起所造成的。故選 D。為“結(jié)合。根據(jù)上一段及下文敘述可知,作者認(rèn)為,泰坦尼克號(hào)的沉沒(méi)是多種原因結(jié)合在答案:D30. A.safeB. guaranteedC. unexpectedD . impossible解析:考查形容詞辨析。A項(xiàng)意為“安全的”;B項(xiàng)意為“有保證的,確定的 ;C項(xiàng)意為“出
溫馨提示
- 1. 本站所有資源如無(wú)特殊說(shuō)明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請(qǐng)下載最新的WinRAR軟件解壓。
- 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請(qǐng)聯(lián)系上傳者。文件的所有權(quán)益歸上傳用戶所有。
- 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁(yè)內(nèi)容里面會(huì)有圖紙預(yù)覽,若沒(méi)有圖紙預(yù)覽就沒(méi)有圖紙。
- 4. 未經(jīng)權(quán)益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
- 5. 人人文庫(kù)網(wǎng)僅提供信息存儲(chǔ)空間,僅對(duì)用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對(duì)用戶上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對(duì)任何下載內(nèi)容負(fù)責(zé)。
- 6. 下載文件中如有侵權(quán)或不適當(dāng)內(nèi)容,請(qǐng)與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
- 7. 本站不保證下載資源的準(zhǔn)確性、安全性和完整性, 同時(shí)也不承擔(dān)用戶因使用這些下載資源對(duì)自己和他人造成任何形式的傷害或損失。
最新文檔
- 營(yíng)造林技術(shù)員操作管理評(píng)優(yōu)考核試卷含答案
- 礦井測(cè)塵工班組安全評(píng)優(yōu)考核試卷含答案
- 液力元件制造工安全意識(shí)強(qiáng)化能力考核試卷含答案
- 灌區(qū)供水工操作規(guī)范測(cè)試考核試卷含答案
- 2024年揚(yáng)州工業(yè)職業(yè)技術(shù)學(xué)院輔導(dǎo)員招聘考試真題匯編附答案
- 電離輻射計(jì)量員10S考核試卷含答案
- 金屬制粉工安全防護(hù)評(píng)優(yōu)考核試卷含答案
- 打葉復(fù)烤設(shè)備操作工崗前實(shí)操水平考核試卷含答案
- 重過(guò)磷酸鈣生產(chǎn)工創(chuàng)新實(shí)踐模擬考核試卷含答案
- 2024年電子科技大學(xué)成都學(xué)院輔導(dǎo)員考試參考題庫(kù)附答案
- 2024-2025學(xué)年江蘇省南京市玄武區(qū)八年級(jí)上學(xué)期期末語(yǔ)文試題及答案
- 專升本語(yǔ)文教學(xué)課件
- 別人買房子給我合同范本
- 電力通信培訓(xùn)課件
- 中建三局2024年項(xiàng)目經(jīng)理思維導(dǎo)圖
- 基層黨建知識(shí)測(cè)試題及答案
- DG-TJ08-2021-2025 干混砌筑砂漿抗壓強(qiáng)度現(xiàn)場(chǎng)檢測(cè)技術(shù)標(biāo)準(zhǔn)
- 鼻竇炎的護(hù)理講課課件
- 腸系膜脂膜炎CT診斷
- 體外膜肺氧合技術(shù)ECMO培訓(xùn)課件
- 老年醫(yī)院重點(diǎn)??平ㄔO(shè)方案
評(píng)論
0/150
提交評(píng)論