2020江蘇專版高考英語二輪復(fù)習(xí)講義:專題3閱讀理解第一節(jié)三_第1頁
2020江蘇專版高考英語二輪復(fù)習(xí)講義:專題3閱讀理解第一節(jié)三_第2頁
免費預(yù)覽已結(jié)束,剩余17頁可下載查看

下載本文檔

版權(quán)說明:本文檔由用戶提供并上傳,收益歸屬內(nèi)容提供方,若內(nèi)容存在侵權(quán),請進(jìn)行舉報或認(rèn)領(lǐng)

文檔簡介

1、真題感悟(2018 蘇,A)三、數(shù)字計算題The Metropolitan Museum of Art1 000 Fifth Avenue New York.NY KKI2S211-535-771t w訓(xùn)耗.m亡fmuseumEntrancesFifth Avenue at塩nd StreetHoursOpen 7 days a week.Su n d ayTh u rsda y 10:0017:器(1Friday and Saturduy 10:00-2:(X) ClcsedThanksgiving DayHDecembeir January landthe first Monday in

2、May.Admissionrecnm mended fnr aduhs, $ 12-00 rec nm in ended forsludcnls, includes the Milin Building and The Cloisters(回麻)on the same day:free for children under 12 with an adult.Free with AdmissionAll Jspecial exhibhions.as weI融隹filmsTlecluresTguidedloursccjnccrtsgalllcry latkndl lam is I y/t hi I

3、d re n programsare free with詡油.mi打on. Ask about today s activities at theGreat Hall Information Desk.The Cloisters Museum and GardensThe Cloisters museum and gardens ix a branch of TheMetropolitan Museum of Arf devoted to the art nd architecture ofEurope i a iht Middle Ages.The txtertNive co IcLlidn

4、 consists nfmaster wtirks in scuElnred glass,and precious objectsfrom Europe dating from about the 9th tc the 15th century.1st FloorGalleries 100-136HCJUTN: 1卩cn 7 days a week.MarchOctober 10:00-1715November February lo:lM)-l6:45Clo叔Thanksgiving Day,December 2S,ynd Junvary I.語篇解讀 本文是一篇應(yīng)用文。主要介紹了位于美國紐

5、約舉世聞名的大都會藝術(shù)博物館及其分館修道院藝術(shù)博物館的位置、開閉館時間、入場費用等基本信息。本文的主題是“人與社會”,通過向公眾介紹大都會藝術(shù)博物館及其分館, 接受藝術(shù)的熏陶。56. How much may they pay if an 11-year-old girl and her working parents visit the museum?A.$12.B.$37.C.$50.D.$62.答案 C解析數(shù)字計算題。根據(jù)Admission 部分的 “ $25.00 recommended for adults, $12.00recommended for students.free f

6、or children under 12 with an adult.” 可知,在入場費的收取方面,成年人每人收 25 美元,12 歲以下有成人陪同的孩子是免費的。所以11 歲的女孩和她的爸爸媽媽要參觀該博物館時,入場費為50 美元。故選 C 項。57. The attracti on of the Cloisters museum and garde ns lies in the fact that _.A. it ope ns all the year roundB. its collect ions date from the Middle AgesC. it has a moder n

7、 Europea n-style garde nD. it sells excelle nt Europea n glass collect ions答案 B解析細(xì)節(jié)理解題。根據(jù) The Cloisters Museum and Gardens 部分的.devoted to the artand architecture of Europe in the Middle Ages. ”可知,修道院藝術(shù)博物館作為大都會藝術(shù)博物 館的一個分館,專門用來展出中世紀(jì)歐洲有關(guān)藝術(shù)和建筑的作品,所以修道院藝術(shù)博物館的 吸引人之處也就在于此,故選B 項佗的藏品始于中世紀(jì))。r名師點津一、題型解讀1. 數(shù)字計算

8、細(xì)節(jié)題一般會涉及時間、年齡、價錢、數(shù)量、距離等的簡單計算。一般來說,從 數(shù)學(xué)的角度講,計算量都比較小,計算容易。但是英語閱讀中的數(shù)字計算必須要找出計算背 后所隱含的信息。這些“暗”信息會涉及對某個難句的理解,從這個角度上講,理解文中相 應(yīng)復(fù)雜句是解這類題的關(guān)鍵。2.數(shù)字計算細(xì)節(jié)題的話題有:廣告類;故事類;(3)科普知識類;(4)史地自然類; 文化教育類。設(shè)問方式以when, in which year , how many/much 等疑問詞開頭引出問題。二、解題技巧一一“加減乘除”得數(shù)據(jù)1. 閱讀題干,查看題干中的關(guān)鍵詞尋讀原文,同時標(biāo)記數(shù)字、時間、年代等相關(guān)信息。2. 弄清題干詢問數(shù)據(jù)與原

9、文數(shù)據(jù)的邏輯關(guān)系,并進(jìn)行加減乘除計算。3. 特殊信息應(yīng)注意:(1)特殊數(shù)字:decade “十年”;fortnight “兩周”;double “兩倍”;couple “兩個”;score “二十;dozen 十二。讓人們走進(jìn)藝術(shù)殿堂, 感受藝術(shù)的魅力,特殊詞匯:off “削價;減價”;discount 折扣”。例如:【真題感悟】中第 56 題閱讀題干,根據(jù) Admission 部分的$25.00 recommended for adults,$12.00 recommended for students.free for children under 12 with an adult. ”可

10、知,在入場費的收取方面,成年人每人收25 美元,12 歲以下有成人陪同的孩子是免費的。所以11 歲的女孩和她的爸爸媽媽要參觀該博物館時,入場費為50 美元。故選 C 項。r隨堂限時練AThe Visitor Oyster Card1A Visitor Oyster card is the cheapest way to pay for a single adult journey in London.lt s a plasticsmartcard.You can use it on the bus, tube,tram,DLR, London Overground and most92Nati

11、onal Rail services. It s much cheaper than buying individual tickets, in some cases costing 50%less than the price of a regular paper ticket.How to get a Visitor Oyster card5You can buy a Visitor Oyster card on li ne.Your card will be delivered by post.The card costs 5and you choose how much money y

12、ou want to add to the card.This means you can start using the cardthe mome nt you arrive in Cen tral London.How does the Visitor Oyster card work?The Oyster card works on a pay-as-you-go system.You start by addi ng money to the card.The n3you travel, and the cost of the fare will automatically be de

13、ducted from your Visitor Oyster card.Forexample, if you add 20 to the card and make a tube journey of 2.30, you will have 17.70 left onthe card.A few more points:A child un der the age of 11 travels free whe n accompa nied by an adult.You ll save more money if you use the tube several times.The Visi

14、tor Oyster card is “ capped(給.定上限)” at 6.80 per day.You ll pay more duri ng peak times.Peak fares apply from Mon day to Friday(6 : 30 am 9 : 30am; 4 : 00 pm 7 : 00 pm), except for public holidays.Reuse the Oyster card by adding credit at a tube station , Oyster ticket shop or Visitor Centre.Receive

15、a disco unt on the Thames Clippers River Bus services.語篇解讀本文是一篇說明文,主要介紹了游覽倫敦使用游客牡蠣卡的好處、如何購買及如何充值。1.What can we learn about the Visitor Oyster card?A. You can t use it during public holidays.B. You can have it mailed directly to your home.C.You can get a free Oyster card if you order online.D.You can

16、 receive a 50% discount at any shop in London.答案 B解析 細(xì)節(jié)理解題。 由第二段第二句 “Your card will be delivered by post. ” 可知, 游客牡蠣卡 可以直接寄到你家。故選B 。2.How much money will be deducted if you take the tube four times in a day with a VisitorOyster card?A. 2.30. B. 3.40. C. 6.80. D. 9.20.答案 C解析 細(xì)節(jié)理解題。 根據(jù) A few more poin

17、ts 部分的第二條 “You ll save more money if you use the tubeseveral times.The Visitor Oyster card is capped(給.定上限) at 6.80 perday.”可知,游客牡蠣卡的“上限”是每天 6.8 英鎊。故選 C。3.Where can you add credit to your Visitor Oyster card?A.On the Internet.B.At a bus station.C.At a tube station.D.In convenience stores.答案 C解析 細(xì)節(jié)理解

18、題。 根據(jù) A few more points 部分的倒數(shù)第二條 “ Reuse the Oyster card by adding creditat a tube station , Oyster ticket shop or Visitor Centre. ” 可知,可以在地鐵站充值。 故選 C。BBritish MuseumLocated in Great Russell Street , London WC1B 3DG , the British Museum7housesa vastcollection of world art and artifacts and is free t

19、o all visitors.The British Museum s remarkable collectionspans over two million years of human history and culture , and it has more than 7 million8objects, soit would probably take a week to see everything.Over 6 million visitors every year experience the collection , including world-famous objects

20、 suchas the Rosetta Stone and Egyptian mummies.4Admission and opening timesFree, open daily 10 : 00 to 17 : 30.Open until 20 : 30 on Fridays, except Good Friday.Closed on 24, 25 and 26 December and 1 January.Large luggage , suitcases and cabin baggageFor everyone s safety, all bags, packages and per

21、sonal items may be searched beforeentry.Wheeled cases and large items of luggage are not allowed in the British Museum for safety andsecurity reasons.Storage for luggage is available at major rail stations,including Euston,King s Crossand Charing Cross.Membership10Membership allows you to discover 2

22、 million years of human history with free unlimited entry tospecial exhibitions , an exclusive discount offer on magazine subscription and many more ben efits.In dividual membership : 74Under 26 membership : 54You ng friends (aged 8 15): 25ShopsThe museum has four shops where you can buy books , sou

23、venirs, and family gifts.語篇解讀本文是一篇說明文,介紹了大英博物館的藏品、開放時間和行李寄存辦法。4. When can you visit the British Museum?A. At 9 : 00 on Friday.B. At 12 : 00 on Monday.C. On Christmas Day.D. On Good Friday.答案 B解析 細(xì)節(jié)理解題。根據(jù) Admission and opening times 部分提到的 “Free, open daily 10 : 00 to 17 :30.”可知,你可以在星期一中午12 點去參觀。故選 B。

24、5. Where can visitors store their large luggage?A. At major train stations.B. At some cross in gs.C. ln the hall of the museum.D. At the entrance to the museum.答案 A解析纟田節(jié)理解題。根據(jù)Large luggage, suitcases and cabin baggage 咅 B 分的最后一句“Storage for luggage is available at major rail stations, including Eust

25、on, King s Cross and Chari ngCross.”可知,游客可以在主要的火車站寄存行李。故選A。6.If two friends aged 14 and 18 apply for membership of the museum , how much should theypay?A. 25.B. 79.C. 50.D. 148.答案 B解析 細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)Membership 部分的 Individual membership : 74 Under 26membership : 54 Young friends (aged 8 15): 25” 可知,他們申請會員證需

26、要 25 + 54 = 79英鎊。故選 B。做完以上兩篇閱讀后,巧妙運用語境,解決障礙詞和長難句索材提煉再拓展I障礙詞匯突破(一) 閱讀下列句子,并根據(jù)句意猜測畫線部分的意思1f you plan to buy your ticket back immediately , a single ticket is a cheaper choice.單程的2t s cleaner to divide the vegetables among four individual dishes. 單獨的3. The mach ine automatically dow nl oads the in form

27、atio n whe n it is on li ne.自動地4. The admission of the art gallery is free on Sun days. 門票(二) 同義詞語替換5. The government plans to deliver more food,medicine and fresh water to the earthquake-hit area.send(三) 一詞多義6. apply v.適用;應(yīng)用;申請;涂,敷(1) 1 am writing to apply for the position as a student volunteer. v

28、.申請(2) If the constitution said that all people were free and equal ,then she thought it should apply to her.v.適用(3) Apply the cream evenly to your face and neck. v.涂,敷(4) The new tech no logy is going to be applied to farming. v.應(yīng)用7. house v.給.提供住宿;收藏(1) Tomorrow we are off to Naples to visit the m

29、useum that houses many of the treasures fromPompeii (龐貝).v.收藏(2) Shelters will be built to house those survivors whose houses were destroyed. v.給提供住宿8.object n.物體;目標(biāo) v.反對(1) The object of the game is to improve children s Ianguage skills.n.目標(biāo)(2) We see a certain object because it reflects light into

30、 our eyes. n.物體(3) Why do some people object to human cloning ? v.反對n.長難句理解9.It s much cheaper tha n buying in dividual tickets , in some cases cost ing 50% less tha n the priceof a regular paper ticket.做完以上兩篇閱讀后,巧妙運用語境,解決障礙詞和長難句句式分析本句是一個簡單句,主干是 It s much cheaper。 注意:句中用了兩處比較級cheaper 和 less; costing

31、 是狀語,和句子的主語it 構(gòu)成主動關(guān)系,所以用v.-ing 形式。精美譯文 它比購買單張票便宜得多;在某些情況下;價格比普誦紙票便宜50%。10.Membership allows you to discover 2 million years of human history with free unlimited entryto special exhibitions , an exclusive discount offer on magazine subscription and many moreben efits.句式分析 本句是一個簡單句,為簡單句五種句型中的主謂賓賓補(bǔ)結(jié)構(gòu)。主

32、語是Membership ; 謂語是 allow ; 賓語是 you; 賓補(bǔ)是 to discover 2 million years of human history。 with短語比較長,作狀語; with 后面三個短語 free unlimited entry to special exhibitions, an exclusive discount offer on magaz ine subscripti on 禾口 many more ben efits 作賓語。精美譯文會員資格使你可以更好地發(fā)現(xiàn)人類兩百萬年的歷史、無限制地參加特別展覽,_提供給你獨家雜志訂閱的折扣以及更多優(yōu)惠。強(qiáng)

33、化練(十八)I單項填空1. The mixture of better jobs , special government policies and having sponsors for studying abroadis _lies behind the changes to China s brain drain.(2019 海安縣高三期末)A.whatB.whetherC.thatD.where答案 A解析 考查表語從句。句意為:更好的就業(yè)、特殊的政府政策以及擁有海外留學(xué)贊助者的結(jié) 合是中國人才流失變化背后的原因。分析句子結(jié)構(gòu)可知此處為表語從句,從句中缺少主語, 故 A 項正確。2.

34、We need a comprehensive _ of the genetically modified food , under the leadership ofthe central government.(2019 新草橋中學(xué)高三月考)A.accumulati onB.assessme ntC.assista neeD.acco untant答案 B解析 考查名詞辨析。句意為:我們需要在中央政府的領(lǐng)導(dǎo)下,對轉(zhuǎn)基因食品進(jìn)行全面的評估。文中表示 全面的評估 ” o accumulation 積累;assessmen 評估;assistanee 幫助;accountant 會計師。故選 B

35、。3.lf the child violates one of the con tract s rules, he may lose a(n) _ , such as talk ing tohis friend on the phone.A.privilegeB.adva ntageC.ho norD.be nefit答案 A解析 privilege 特權(quán);adva ntage 好處;honor 榮譽;ben efit 好處。句意為:如果孩子違反了合同的規(guī)定之一,他可能會失去一個特權(quán),比如跟朋友在電話里聊天。根據(jù)空后的意思可知 選 A。4nstead of making choices for

36、 their children , liberal parents usually say,“Go whereyou_.A.will B.should C.ca n D.must答案 A解析 句意為:開明的父母通常會說:“去你想去的地方”,而不是為他們的孩子做選擇。will 愿意,意志;should 應(yīng)該;can 能夠;must 必須。故選 A。5. Throughout history, China never colonized any nation._ this peaceful tradition,it iscommitted to building a community with

37、a shared future for mankind.(2019 南京六校聯(lián)合體高三月考)A.ln line withB.ln regard toC.ln harm ony withD.ln additi on to答案 A解析 inline with 與.一致;in regard to 關(guān)于,至于;in harmony with 與.協(xié)調(diào);in additionto 除之外。句意為:縱觀歷史,中國從未殖民過任何國家。本著這一和平傳統(tǒng),中國致力于建設(shè)人類命運共同體。故選A。6. A group of tee n mountain eers have pla nned to conq uer

38、the sec ond highest mountain in Europe._, they may succeed.A. Favorable as the con diti on beingB. If the con diti on be favorableC. The con diti on is favorableD. The con diti on being favorable答案 D解析 句意為:一一一組青少年登山者計劃征服歐洲的第二高峰。一一情況夠好的話,他們可能會成功。A 項中 as 為連詞,其后從句缺謂語動詞。B 項中 if 從句中系動詞 be 錯。C 項為簡單句,帶入句中,

39、兩個逗號連接的句子必須出現(xiàn)連詞,句中沒有連詞,故排除。D 項為正確的獨立主格結(jié)構(gòu),即“名詞+非謂語動詞”。7. _ regular training in nursing , she could hardly cope with the work at first.A.Not receivedB.Si nee receivi ngC.Havi ng not receivedD.Not havi ng received答案 D解析 句意為:由于沒有接受過正規(guī)的護(hù)理培訓(xùn),起初她幾乎無法應(yīng)付這份工作。 句中 receive和主語 she 是主動關(guān)系,用 doing 形式。且 receive 發(fā)生在主

40、句謂語動詞之前, 用 having received , not放在非謂語動詞前。故選 D。8. Why do you look very upset?The electricity was cut off suddenly and my essay _ unfinished since.A.was leftB.has leftC.had been left答案 D解析 句中 leave 與主語 essay 構(gòu)成動賓關(guān)系,要用被動形式;句中時間狀語since 表示從那時起到現(xiàn)在文章一直沒寫完,是現(xiàn)在完成時態(tài)的時間狀語。故選D。9.0ur students were so thrilled at

41、 the news that the teachers, together with them, would go to Suzhoufor spring outing _ they jumped with joy.(2019 江蘇江都、華羅庚等中學(xué)聯(lián)考)A.whe nB.asC.whereD.that答案 D解析考查固定句型。句意為:我們的學(xué)生聽到老師要和他們一起去蘇州春游的消息后激動得跳了起來。根據(jù)句意可知此處表示“如此以致”,應(yīng)該用 so.that.句型,故 D 項正確。10.Try to _ to each person all your kindness and understand

42、ing and the world will be abetter place to live in.A.appealB.caterC.exte ndD.attach答案 C解析 句意為:試著把你所有的善意和理解傳遞給每個人,這個世界就會變成一個更好的居住地方。extend 提供,給予,表示,故選C。n.閱讀理解A(2018 全國川,A)Welcome to Holker Hall & GardensVisitor InformationHow to Get to HolkerBy Car: Follow brow n sig ns on A590 from J36, M6.Appro

43、ximate travel times :Win dermere 20 minu tes, Kendal 25 minu tes, Lan caster 45 mi nu tes, Man chester 1 hour30 mi nu tes.By Rail : The n earest stati on is Cark-i n-Cartmel with trai ns to Carnforth , Lan caster and Presto nfor connections to major cities & airports.Opening TimesSunday-Friday (

44、closed on Saturday) : 00 am-4 : 00 pm, 30th March-2nd November.Admission ChargesHall & Garde nsGarde nsD.has bee n leftAdults : 12.00 8.00Special EventsProducers Market 13th AprilJoin us to taste a variety of fresh local food and drinks.Meet the producers and get some excelle ntrecipe ideas.Holk

45、er Garde n Festival 30th MayThe event celebrates its 22nd anni versary with a great show of the very best of garde ning,making it one of the most popular events in garde ning.Nati onal Garde n Day 28th AugustHolker once aga in ope ns its garde ns in aid of the disadva ntaged.For just a small don ati

46、 on youcan take a tour with our garde n guide.Win ter Market8th NovemberThis is an eve nt for all the family.Wa nder among a variety of shops selli ng gifts while enjoying a livemusic show and nice street en terta inment.語篇解讀本文是一篇應(yīng)用文,題材是旅游廣告。文章介紹了游覽霍爾克莊園的游客須知和四項特別的活動。11. How long does it probably ta

47、ke a tourist to drive to Holker from Manchester?A.20 minu tes.B.25 minu tes.C.45 min utes.D.90 minu tes.答案 D解析 數(shù)字計算題。根據(jù)文章的 How to Get to Holker 部分中“ By Car: .Approximate traveltimes: .Manchester 1 hour 30 minutes.” 可知,游客從 Manchester 開車到 Holker 大約用一 個半小時,也就是 90 分鐘。故選 D。12. How much should a member of

48、 a tour group pay to visit Hall & Gardens?A. 12.00. B. 9.00. C. 8.00. D. 5.50.答案 B解析 數(shù)字計算題。根據(jù)文章的Admission Charges 部分中 Hall & Garde ns 列與 Groups 行的交叉點可知,旅游團(tuán)的一個成員游覽Hall & Garde ns 所需要的費用為 9.00。故選 B。13. Which event will you go to if you want to see a live music show?A.Producers Market.B.Hol

49、ker Garde n Festival.C.Natio nal Garde n Day.D.Wi nter Market.答案 D解析 細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)文章的 Winter Market 部分中 “Wander among a variety of shops sellinggifts while enjoying a live music show and nice street en terta inmen t.( 流連于形形色色的禮品商店 間,Groups: 9.00 5.50同時欣賞著現(xiàn)場的音樂演出和好看的街頭娛樂活動)”可知,如果想看現(xiàn)場的音樂演出,你就去 Winter Marke

50、t。故選 D。Early in the Iliad , Homer s epic poem(史詩)about the legendary, Trojan War, there occurs afamous anecdote known as the catalogue of ships, which names all the Greek leaders and contingents(小分隊) who came to fight at Troy.Before unfolding this impressive muster roll ( 花名 冊) ,Homer makesa special

51、, public appeal to the Muses to ensure he gets the facts right:Tell me now, Muses, who have your homes on Olympusfor you are goddesses, and ever-present,and know all things, and we hear only rumour: nor do we know anything .These lines reflect a central claim of epic poetry that through the inspirat

52、ion of the Muses ,daughters of Memory , it can preserve the knowledge of people and the events of the past a formidablepower in the non-literate, oral cultures in which the Iliad evolved.The Iliad was composed around750-700 BC , but its origins lie at least some five centuries earlier , deep in the

53、Mycenaean Bronze Age the world the Iliad poetically evokes.The Iliad is keenly aware of its role as the keeper of memory , and credibility is central to itsstorytelling.The epic is a work of fiction , and relates the events of a few weeks in the tenth and final yearof the Trojan War fought between G

54、reeks and Trojans over beautiful Helen, the Greekquee n who deserted her husba nd to elope with a Troja n prin ce.Its cast of characters in cludes not onlywarriors and their captives and families , but the immortal Olympian gods , who perform many supernatural acts in the course of their eager parti

55、cipati on in the action around Troy.The Iliad has the reputation for being an exclusively(專門地)male epic , weak on femalecharacters , but to choose only one example Homer s delicate characterization of Helen as a womandriven by reluctant remorseful( 悔恨的)passion is as hauntingly( 縈繞心頭地 )credible as an

56、y AnnaKarenina.Longinus , a scholar in the 1st Century AD wrote that in recording as he does the wounding of thegods , their quarrels , vengeanee, tears , imprisonment and all their passions Homer has done his bestto make the men in the Iliad gods and gods men.The scene between Achilles and Priam di

57、splays thisinversion and crystallises what the Iliad poets had learned in the course of the epic s Jour ney.That thegods we worship might not an swer , and on occasi on huma nity must rise to fill their place.That glory isclosely associated with pain ful loss.That the victor shares the huma nity of

58、the most vulnerable of thevanquished(戰(zhàn)敗者);that there is no such thing as pure victory in war.語篇解讀本文是一篇說明文。主要介紹了荷馬史詩伊利亞特(Iliad 的特點。14._ The Iliad about thelegendary Trojan War , might date back to_A.the third cen tury BCB.the seve nth cen tury BCC.the eighth cen tury BCD.the thirtee nth cen tury BC答案

59、 D解析 數(shù)字計算題。根據(jù)第三段中的“ The Iliad was composed around 750-700 BC , but itsorigins lie at least some five centuries earlier.”可知,關(guān)于傳說中的特洛伊戰(zhàn)爭的伊利亞特,可以追溯到公元前13 世紀(jì)。故選 D。15. According to the passage,_.A. being reliable is essential to the storytelling of the IliadB. Troja n War betwee n Greeks and Troja ns las

60、ted over a decadeC. Trojan War ended owing to the Olympian gods abseneeD. beautiful Helen is a woman worth respecting in the Iliad答案 A解析 細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第四段第一句“The Iliad is keenly aware of its role as the keeper ofmemory,and credibility is central to its storytelling. ”可知,可靠對伊利亞特的故事敘述至 關(guān)重要。故選 A。16. Why does the Iliad have the re

溫馨提示

  • 1. 本站所有資源如無特殊說明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請下載最新的WinRAR軟件解壓。
  • 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請聯(lián)系上傳者。文件的所有權(quán)益歸上傳用戶所有。
  • 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁內(nèi)容里面會有圖紙預(yù)覽,若沒有圖紙預(yù)覽就沒有圖紙。
  • 4. 未經(jīng)權(quán)益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
  • 5. 人人文庫網(wǎng)僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對用戶上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對任何下載內(nèi)容負(fù)責(zé)。
  • 6. 下載文件中如有侵權(quán)或不適當(dāng)內(nèi)容,請與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
  • 7. 本站不保證下載資源的準(zhǔn)確性、安全性和完整性, 同時也不承擔(dān)用戶因使用這些下載資源對自己和他人造成任何形式的傷害或損失。

評論

0/150

提交評論